Jump to content

Sony Xperia XZ1

bill_thes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλή είναι και έχει και πολύ καλή μοντα κάτω από τον ήλιο που αλλάζει την αντίθεση και βλέπεις κυριολεκτικά όσο ντάλα και να πέφτει επάνω.

Πάντως ανεξάρτητα από τις γραμμές αυτες η οθόνη του κινητού είναι πάρα πολύ καλή σαν οθόνη.

Εχει ρεαλιστικά χρώματα,καλή ευκρίνεια και καλές γωνίες θέασης.Μπορείς να δείς και HDR 1080p videos στο YouTube.Εκεί ζεσταίνεται λίγο.

Παιδιά στα προηγούμενα τηλέφωνα που είχα τα οποία ήταν πολύ midrange χρησιμοποιουσα συνέχεια το clean master. Σ αυτό δεν το έχω κατεβάσει, δε βλέπω το λόγο. Εσείς χρησιμοποιειτε cleaner σ αυτό το τηλέφωνο;

Παιδιά στα προηγούμενα τηλέφωνα που είχα τα οποία ήταν πολύ midrange χρησιμοποιουσα συνέχεια το clean master. Σ αυτό δεν το έχω κατεβάσει, δε βλέπω το λόγο. Εσείς χρησιμοποιειτε cleaner σ αυτό το τηλέφωνο;

Φιλικά απέφυγε αυτές τις εφαρμογές που μόνο κακό μπορούν να κάνουν και κανένα καλό. Το ίδιο ισχύει και για τα anti virus.

Welcome to Rapture

Φιλικά απέφυγε αυτές τις εφαρμογές που μόνο κακό μπορούν να κάνουν και κανένα καλό. Το ίδιο ισχύει και για τα anti virus.

θα συμφωνήσω!

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Καλή σαρακοστή και σε σένα aras.

Για πες μου κάτι τέτοιο είναι οι γραμμές;

IMG-20190312-194111-01.jpg

Το κινητό είναι ανάποδα,δηλαδή αυτά τα 2 στίγματα τα έβγαλε στην κάτω πλευρά πάνω από την navigation Barr.

Γίνονται αντιληπτά μόνο όταν έχω άσπρο στην οθονη, λιγότερο σε άλλα χρώματα καθόλου στο μαύρο.

Όπως σου είπαν ήδη, είναι απο φουσκωμένη μπαταρία, Δυστυχώς όπως σχεδιάζονται τα κινητά πλέον, μετά απο κάμα χρόνο χρήσης είναι λογικό να συμβεί διότι δεν υπάρχει χώρος για τη φουσκωμένη μπαταρία. Στο service το παιρνάνε κανονικά στην εγγύηση, Το είχα πάθει 2 φορές στο z3.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

ZΕΡΒΑΣ ΚΥΡ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 29 (ΚΥΨΕΛΗ) ΑΘΗΝΑ 210-8229811

COMETRON ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Ε.Π.Ε Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 & ΣΟΥΡΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

210-6824564

210-6450363

OMNITECH Α.Ε. ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 231 ΓΕΡΑΚΑΣ 210-6619010

aras αυτα ειναι τα επισημα σερβις για τα sony.

σε περιπτωση που ξαναθελησεις μπας και πας αλλου.

εγω εαν ξεβαρεθω θα το περασω μια βολτα απο την κυψελη που ειναι το πιο κοντα μου.

σε συζητηση με τον φιλο r31134 για την διόρθωση παραμορφωσης η ποιοτητα εικονας στο xz3 ειπα να το ψαξω σε εμας.

μπειτε στο imgbb και θα δειτε και μονοι σας οτι εχουμε παραμορφωση και μαλιστα καλη.

οποτε προτεινω να γυρισετε ολοι το μαμα app στην διορθωση παραμορφωσης για καλυτερα αποτελεσματα-φανταζομαι κανεις δε θελει εστω και λιγη στα προσωπα των αγαπημενων και ας μη φαινεται ευκολα.

πρωτα η διορθωση ακολουθουν η ποιοτητα εικονας.

εγω το ειχα ποιοτητα χωρις να το εχω ψαξει ποτε αλλα το αλλαζω πλεον.

DSC-0008.jpg

DSC-0007.jpg

DSC-0004.jpg

DSC-0003.jpg

DSC-0006.jpg

DSC-0005.jpg

Για να φανει το μεγεθος της παραμορφωσης,ανοιξτε τις φωτο απο υπολογιστη την καθεμια σε αλλη καρτελα και καντε εναλλαγη των καρτελων.Φαινεται ξεκαθαρα το πριξιμο που υπαρχει.Στις φωτο με την πολυκατοικια φαινεται ευκολα

Το είχα διαβάσει στο xz premium και το δοκιμάζω φώτο στο πληκτρολόγιο του λαπτοπ και όντως είχε τρελή παραμόρφωση... Εγώ στην ποιότητα όμως εξακολουθω να το εχω

Δε βρίσκω λόγο,δε χάνει σε κάτι όσο και αν έψαξα ποιοτικά και σε άλλα δείγματα.

Στα πρόσωπα μόνο φθάνει σαν λόγος να το γυρίσεις.

Η ησυχία σε ένα topic συσκευής σημαίνει ότι δουλεύει απρόσκοπτα.

Τα topic που ξεχυλωνουν είναι αυτά όπου οι χρήστες προσπαθούν να λύσουν απορίες προβλήματα και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω στα θέματα αυτά.

Οπότε καλή είναι η ησυχία.

Ελπίζω να κινηθεί λίγο το θέμα του xz2 σιγά σιγά γιατί έπαιξε μια προσφορά από κοτσοβολο ταμάμ για 3 μέρες στα 300 ευρώ και μιλάμε για το s9 αλλά σε Sony.

Πώς με ετρωγεεεεεεεεεε!!!!

Αλλά η λογική υπερίσχυσε.

H μεγαλύτερη οθόνη είναι κίνητρο, η έλλειψη ενσύρματων ακουστικών, το ακόμα μεγαλύτερο ύψος συσκευής και η "χειρότερη" σελφοκάμερα αντικίνητρο.

Θα περιμένω κάποιο 5G σε αντίστοιχη προσφορά, του χρόνου, αν είναι να αλλάξω. Μας έχουν τρελάνει και οι εταιρίες...

Post 1666 αν γίνεται να έχουμε δυό τρία γρήγορα tips για τις βραδινές φωτό. Φαντάζομαι είναι σε manual αλλά πώς ακριβώς τις πετυχαίνουμε;

Post 1666 αν γίνεται να έχουμε δυό τρία γρήγορα tips για τις βραδινές φωτό. Φαντάζομαι είναι σε manual αλλά πώς ακριβώς τις πετυχαίνουμε;

Ευκολο.

Για αρχη απενεργοποιουμε την ληψη αντικειμενου για να εχουμε την δυνατότητα να κάνουμε φωτομέτρηση με άγγιγμα (γενικα).

Ενεργοποιουμε την ληψη ριπης και γαζωνουμε απο ανθρωπους μεχρι τα πάντα για να μη χανουμε στιγμη για αυθόρμητες ποζες εν κίνηση και για να πετυχουμε ακουνητη φωτογραφία σε δυσκολες συνθήκες.

Βραδυ και σταθερά πλάνα.

Οσο πιο λιγο iso τοσο καλύτερα.

Οποτε κατεβαζουμε iso 50 η και 100 200 και παιζουμε με το κλειστρο να μας βγει σωστή.

Εαν παει το κλείστρο κατω απο 1/15 καλο ειναι να στεραιωνουμε το κινητο καπου η να το σταθεροποιούμε με το χερι μας.

Ανθρωποι εαν εχουμε την πολυτέλεια του χρονου βαζουμε 1/15 και πανω και γαζωνουμε ριπη ετσι ωστε καποια να βγει ακουνητη.

Ριπη παντα ριπή.το κινητο φερει μνήμη εσωτερική και δεν ειναι απλα burst mode κανει φοκους σε καθε κλικ ξανα και ξανα οποτε ολες ειναι ποιοτικές.

Επισης για τελος κατεβαζουμε την κάμερα mx πάμε ρυθμίσεις βαζουμε το jpeg αρχειο 100% και ενεργοποιουμε το hdr και την αφήνουμε ετσι.

Βαζουμε το εικονιδιο διπλα στο μαμα app και βαραμε και με αυτην που εχει ωραίο άμεσο και πλουσιο hdr και κραταμε μετα οποια θελουμε (μαμα η mx).

Δεν κανει για βράδυα πολύ φυσικα γιατι θα βγαλει θορυβο η hdr που ανοιγει τα σκοτεινά σημεία.

https://photos.app.goo.gl/kyq4DrNL2AUdPcpb8

Εδω πολλες διπλα διπλα μαμα mx για να καταλάβετε το hdr και αν ειναι του γούστου σας.

Η διαφορα φαίνεται καθαρά.

@georgerapp

Τελικά όντως υπάρχει παραμόρφωση,έβγαζα κυρίως τοπία και δεν το είχα προσέξει,πιο πολύ φαίνεται σε φωτογραφίες με ευθείες πχ σε κτίρια.Θα δοκιμάσω και την επιλογή παραμόρφωση.

Η ανίχνευση αντικειμένου σε τι χρησιμεύει στην φωτογραφία;

Την λήψη πρόβλεψης την έχεις πάντα ενεργοποιημένη;

Ναι την εχω στο αυτόματα, καμιά φορά βγαζει και καμιά με προβλεψη και με ρωτάει.

Παραμόρφωση υπαρχει και ειναι και σαφέστατη, γύρνα το στο ειπα,σε πρόσωπα δεν την αντιλαμβάνεσαι αλλα ειναι εκει και δε την θες.

Το ανίχνευση αντικειμένου ειναι πχ εχουμε ενα παιδι ενα σκυλι το παταμε και αυτο το ακολουθεί με αποτελεσμα να φωτομετρα κανει φοκους διαρκώς επανω του οπου και αν παει-δεξια αριστερά πισω μπροστά.

Αλλα ετσι δε μπορείς εσυ να κανεις φωτομέτρηση ευκολα με τα δαχτυλια σου.

Χρησιμεύει δηλαδη σε τέτοια σκηνικά,αλλα δε το θελω εγω.

• The title was changed to Sony Xperia XZ1