konstantinoslp Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Παραγγέλθηκε σήμερα το δικό μου (6/128) από Banggood με priority mail. Λέγεται ότι είναι γρήγορο και ασφαλές. Η πρώτη μου απόπειρα για "τριγωνική" αποστολή... Ελπίζω σε αίσια κατάληξη.:worry:Πες μας αν έρθει κανονικά Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 I'll let you know... :) Πάντως, από τις 6 το πρωί, μου έγραψαν ότι έχει γίνει το shipping... Εν τω μεταξύ, το Banggood έγραφε με κόκκινα γράμματα ότι από 23/10 στέλνει με Official Global ROM & OTA, οπότε μάλλον γλυτώνω κάποια τρεξίματα για επεμβάσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 MIUI 9 compatibility Stable: November 3, 2017 Redmi Note 4 / Mi MIX 2 / Mi Max 2 http://en.miui.com/zt/miui9/update.html ερχεται.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Από μπαταρία πώς πάει το κινητό παιδιά?δεν διάβασα και τα καλύτερα.(65h δίνει το gsmarena).το θεωρώ λίγο!! Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Από μπαταρία πώς πάει το κινητό παιδιά?δεν διάβασα και τα καλύτερα.(65h δίνει το gsmarena).το θεωρώ λίγο!! Καλησπερα, χρονια πολλα!!! Στα ιδια επιπεδα με το 1ο ειναι, παρ' ολο που το φοβομουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Παιδιά μπορεί να μου πει καποιος πώς uninstall τις κινεζικες εφαρμογές χωρίς να μπλέξω με αλλες rom ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Από μπαταρία πώς πάει το κινητό παιδιά?δεν διάβασα και τα καλύτερα.(65h δίνει το gsmarena).το θεωρώ λίγο!! Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτό που λέει το gsmarena. Άνετα μια μέρα. Πάνω από 6 ώρες Sot μέχρι στιγμής. Και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθεί με τα επόμενα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Παιδιά μπορεί να μου πει καποιος πώς uninstall τις κινεζικες εφαρμογές χωρίς να μπλέξω με αλλες rom ; Το εκνευριστικο είναι ότι δεν σβήνουν κάν από την αρχική οθόνη και θες δε θες τις βλέπεις συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgiorgos93 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 απενεργοποίηση [Tips & Tutorials] [App] Disable System App On MIUI8 or MIUI9 Without Root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Το εκνευριστικο είναι ότι δεν σβήνουν κάν από την αρχική οθόνη και θες δε θες τις βλέπεις συνέχεια. Το κινητό το έφερα από Κίνα και οι εφαρμογές πού δεν σβήνουν είναι οι επίσημες τής mi. Δυστυχώς με κανέναν τρόπο. Αν το έχει καταφέρει κάποιος ας βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Και γιατί δεν περνάς μια fastboot rom από την αρχή? MI 5 via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Το κινητό το έφερα από Κίνα και οι εφαρμογές πού δεν σβήνουν είναι οι επίσημες τής mi. Δυστυχώς με κανέναν τρόπο. Αν το έχει καταφέρει κάποιος ας βοηθήσει Dino δοκίμασε αυτόν τον οδηγόhttps://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/27452-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-official-rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF-XiaoMiTool-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-xiaomi/ για να περάσεις gobal rom και να απαλλαγείς μια και καλή από τις κινεζικές εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Από μπαταρία πώς πάει το κινητό παιδιά?δεν διάβασα και τα καλύτερα.(65h δίνει το gsmarena).το θεωρώ λίγο!!Αυτό δε νομίζω να είναι λίγο. 7+ ώρες και η μπαταρία στο 20%. Όπως σου είπα και πιο πάνω δεν ισχύουν με τίποτα οι 65h που δίνει το gsmarena. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Και γιατί δεν περνάς μια fastboot rom από την αρχή? MI 5 via Tapatalk Dino δοκίμασε αυτόν τον οδηγόhttps://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/27452-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-official-rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF-XiaoMiTool-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-xiaomi/ για να περάσεις gobal rom και να απαλλαγείς μια και καλή από τις κινεζικές εφαρμογές. Αρα απο οτι καταλαβαινω δεν μπορω να κανω unistall χωρις global rom. το περιεργο ειναι οτι βρισκω καποιες εφαρμογες στο store που κανουν αυτη την δουλεια σε αλλα xiaomi με mi 8 αλλα στο δικο μου ενω ακολουθω τις οδηγειες και παω στα settings-instaled apps μου βγαζει την επιλογη clear αλλα δεν μπορω να την επιλεξω.(απο οτι ειδα στο youtube διαγραφουν google εφαρμογες και οχι κινεζικες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Αρα απο οτι καταλαβαινω δεν μπορω να κανω unistall χωρις global rom. το περιεργο ειναι οτι βρισκω καποιες εφαρμογες στο store που κανουν αυτη την δουλεια σε αλλα xiaomi με mi 8 αλλα στο δικο μου ενω ακολουθω τις οδηγειες και παω στα settings-instaled apps μου βγαζει την επιλογη clear αλλα δεν μπορω να την επιλεξω.(απο οτι ειδα στο youtube διαγραφουν google εφαρμογες και οχι κινεζικες) ασε που δεν μπορω να καταλαβω τι θα κερδισω με την global rom (αν μπορει καποιος να μου εξηγησει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 ασε που δεν μπορω να καταλαβω τι θα κερδισω με την global rom (αν μπορει καποιος να μου εξηγησει) Τις εφαρμογές του συστήματος δεν μπορείς να τις απεγκαταστήσεις εκτός εάν είναι ρουτ η συσκευή σου. Η Global Ρομ είναι για τη διεθνή αγορά, πλην Κίνας. Έχει playstore και gapps και είναι απαλλαγμένη από κινεζικές εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Τις εφαρμογές του συστήματος δεν μπορείς να τις απεγκαταστήσεις εκτός εάν είναι ρουτ η συσκευή σου. Η Global Ρομ είναι για τη διεθνή αγορά, πλην Κίνας. Έχει playstore και gapps και είναι απαλλαγμένη από κινεζικές εφαρμογές. Μα και εγω κατεβασα το playstore απο το κινεζικο store που ειχε μεσα η συσκεη και απο εκει κατεβασα οσα gapps ηθελα. ρωταω γιατι αυτη την στιγμη το κινητο το εχω σεταρει και ολα δουλευουν ρολοι. Αν ειναι να μην μπω στην διαδικασια για να απαλλαγω απο τις 5-6 κινεζικες εφαρμογες. Αλλωστε δεν εχω προβλημα χωρου (128gb) ελεγα μηπως υπαρχει αλλος τροπος οπως βλεπω στο you tube χωρις global route. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Μα και εγω κατεβασα το playstore απο το κινεζικο store που ειχε μεσα η συσκεη και απο εκει κατεβασα οσα gapps ηθελα. ρωταω γιατι αυτη την στιγμη το κινητο το εχω σεταρει και ολα δουλευουν ρολοι. Αν ειναι να μην μπω στην διαδικασια για να απαλλαγω απο τις 5-6 κινεζικες εφαρμογες. Αλλωστε δεν εχω προβλημα χωρου (128gb) ελεγα μηπως υπαρχει αλλος τροπος οπως βλεπω στο you tube χωρις global route. Δες κι αυτόν τον οδηγό.http://en.miui.com/thread-49803-1-1.html αφού θέλεις να μείνεις στην αγγλοκινέζικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Δες κι αυτόν τον οδηγό.http://en.miui.com/thread-49803-1-1.html αφού θέλεις να μείνεις στην αγγλοκινέζικη. οχι, εμφανιζει μονο apps που εχω κατεβασει εγω. επισης η μονη εφαρμογη που δεν ανοιγει απο οσες κατεβασα ειναι το netflix που βγαζει error Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 (edited) Πήγαινε από τις ρυθμίσεις και κάνε τοπικό back up, κράτα το στο pc ή σε κανένα στικακι και αφού φλασαρεις τη νέα ρομ θα κάνεις restore το backup και δε χρειάζεται να στήνεις τίποτα από την αρχή. Αν θυμάμαι καλά το flashtool έχει επιλογή να φλασαρεις χωρίς να πειραχτεί η εσωτερική μνήμη αλλά καλό είναι να σβήσει και αυτή. MI5 via Tapatalk Edited October 30, 2017 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Πήγαινε από τις ρυθμίσεις και κάνε τοπικό back up, κράτα το στο pc ή σε κανένα στικακι και αφού φλασαρεις τη νέα ρομ θα κάνεις restore το backup και δε χρειάζεται να στήνεις τίποτα από την αρχή. Αν θυμάμαι καλά το flashtool έχει επιλογή να φλασαρεις χωρίς να πειραχτεί η εσωτερική μνήμη αλλά καλό είναι να σβήσει και αυτή. MI5 via Tapatalk ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια. τελικα λεω να μεινω ετσι τουλαχιστον για εναν χρονο που ισχυει η εγγυηση και μετα βλεπω. αν καποιος βρει τελικα καποιον αλλο τροπο ας μας πει γιατι απο οτι διαβασα στο internet απασχολει πολυ κοσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Σήμερα το πήρα και εγώ Παααααρα πολύ όμορφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το ευχαριστηθεις, ειναι απο τα λιγα κινητα που περασαν απ'τα χερια μου που ειναι εξαιρετικο σε ολα του.Κ η miui 9 φοβερή.. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Την 8 φοράω Βαριέμαι να ξαναβάλω κινεζική 9 Θα περιμένω Στο μι6 είχα την 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Βγήκε dev rom miui9 για το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts