Andreas_1977 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλησπέρα στο forum. Έχει παραγγείλει κάνεις από το eglobal.eu? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλησπέρα στο forum. Έχει παραγγείλει κάνεις από το eglobal.eu? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Καλησπέρα φίλε μου, καλύτερα να προτιμήσεις το Amazon, θα πάρεις ευρωπαϊκό μοντέλο και σε θέματα εγγύησης είναι κυριλέ. https://www.amazon.es/Htc-Ultra-64-Negro-Brillante/dp/B01MTAVDC7/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1516049272&sr=8-1&keywords=HTC+u+ultra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Καλησπέρα φίλε μου, καλύτερα να προτιμήσεις το Amazon, θα πάρεις ευρωπαϊκό μοντέλο και σε θέματα εγγύησης είναι κυριλέ. https://www.amazon.es/Htc-Ultra-64-Negro-Brillante/dp/B01MTAVDC7/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1516049272&sr=8-1&keywords=HTC+u+ultra Από αμαζον δε θα περάσει τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Από αμαζον δε θα περάσει τελωνείο; Είναι εντός ΕΕ,οπότε όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Καλησπερα μολις το παρελαβα και εγω παιδια επισημα μελος στην παρεα σας. Μου φενεται ομορφο και η δευτερη οθονη ειναι παρα πολυ βοηθητικη θα ελεγα στο να βλεπεις τον καιρο κυριως σε οποια εφαρμογη και αν εισαι. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Η καμερα που εχει ειναι η ιδια με του htc 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Δύο γρήγορες ερωτήσεις: 1) Το μαύρο πρασινίζει καθόλου στο φως ; 2) H oθόνη πως είναι ; Απόδοση; Είχες μήπως XZ Premium να το συγκρίνεις ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Απο eglobal στα 253 € ειναι καλη αγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Δύο γρήγορες ερωτήσεις: 1) Το μαύρο πρασινίζει καθόλου στο φως ; 2) H oθόνη πως είναι ; Απόδοση; Είχες μήπως XZ Premium να το συγκρίνεις ; Καλησπερα φιλε Ζεροω. 1) Για πιο μαυρο λες για το χρωμα της συσκευης ; Οχι δεν πρασινιζει αν ειναι αυτο που λες. 2) Η οθονη του ειναι μια χαρα θελει λιγο περισσοτερη φωτεινοτητα την νυχτα στο σκοταδι στο φυλλ τερμα μην πω. Η Αποδοση του ειναι μετρια μιας και κολλαει το wifi το δικο μου οταν ανεβαζω-κατεβαζω εικονες ή απλα οταν μπαινω στο φβ-ινσαγραμ που σε σχεση με το XZ Premium που εχω δεν μ το κανει αυτο ποτε του. Η Καμερα του XZ Premium ειναι ανωτερη θα ελεγα κατα την δικια μου αποψη απο του HTC U Ultra. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Ναι εννοούσα το πίσω μέρος της συσκευής. Σε ότι αφορά τις οθόνες ανάμεσα στα δύο, ποιο σου φαίνεται καλύτερο; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Ναι εννοούσα το πίσω μέρος της συσκευής. Σε ότι αφορά τις οθόνες ανάμεσα στα δύο, ποιο σου φαίνεται καλύτερο; Καλυτερη οθονη κατα την δικη μου αποψη παντοτε δεν συμενει αυτο οτι θα αρεσει σε ολους. Μου φενεται καλυτερη του XZ Premium για καποιο λογο. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Πρεπει να ειναι πολυ ευαισθητη η συσκευη ειδικα στο πισω μερος της με το γυαλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Πρεπει να ειναι πολυ ευαισθητη η συσκευη ειδικα στο πισω μερος της με το γυαλι Γι αυτο το εχω μεσα σε θηκη σιλικονη :) Καλημερα κιολας και καλο σαββατο να χεις. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Γι αυτο το εχω μεσα σε θηκη σιλικονη :) Καλημερα κιολας και καλο σαββατο να χεις. Αμα σου ειναι ευκολο ανεβασε καμια φωτογραφια απο πρωι και βραδυ να δουμε θα με βοηθουσε πολυ Καλο Σαββατοκυριακο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Αμα σου ειναι ευκολο ανεβασε καμια φωτογραφια απο πρωι και βραδυ να δουμε θα με βοηθουσε πολυ Καλο Σαββατοκυριακο:) Καλησπερα και λιγες φωτογραφιες απο την υπεροχη καμερα του: :) Για μενα τουχαλιστον. Πατηστε πανω τους να μεγαλωσουν. Κανενας αλλος δεν το πηρε ρε παιδια ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Και οι χρονοι μπαταριας του και οθονης: Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Δε φαινονται ανεβασε τες εδω https://www.flickr.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Δε φαινονται ανεβασε τες εδω https://www.flickr.com/ Δεν συνεργαζομαι με Yahoo μετα το τελευταιο νεο για χακερ λογαριασμων κλπ που διαβασα. τις ανεβασω και τις ποστάρα στο θεμα παραπανω. Τι εννοεις δεν φαινονται ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Δεν συνεργαζομαι με Yahoo μετα το τελευταιο νεο για χακερ λογαριασμων κλπ που διαβασα. τις ανεβασω και τις ποστάρα στο θεμα παραπανω. Τι εννοεις δεν φαινονται ; Κουμπαρε καλημερα οι ωραιες φωτο απο Παφο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Κουμπαρε καλημερα οι ωραιες φωτο απο Παφο ειναι? Καλημερα φιλε μου φυσικα και ειναι απο την Παφο :) εδω μενω απο το 2000. Ειμουν Λευκωσια παλια αλλα ηρθαμε παφο οικογενειακος απο τοτε. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Καλημερα φιλε μου φυσικα και ειναι απο την Παφο :) εδω μενω απο το 2000. Ειμουν Λευκωσια παλια αλλα ηρθαμε παφο οικογενειακος απο τοτε. Θα ειμαι συντομα στην Ωραια Παφο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Απο σημα πως παει; Πιανει σε δυσκολα σημεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Απο σημα πως παει; Πιανει σε δυσκολα σημεια; Καλησπερα και καλο απογευμα. Απο σημα βγαζει το Ε οταν εχεις ενεργα τα 4G και δεν εχει καλη καλυπτη του παροχεα στην περιοχη αλλα ποιανει μια χαρα σε ευκολες περιοχες. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Καλησπερα και καλο απογευμα. Απο σημα βγαζει το Ε οταν εχεις ενεργα τα 4G και δεν εχει καλη καλυπτη του παροχεα στην περιοχη αλλα ποιανει μια χαρα σε ευκολες περιοχες. Καλησπερα, δε σε καταλαβα τι εννοεις. Οταν δεν εχει καλο σημα γυριζει σε Ε; Αυτο στα δεδομενα. Στο σημα για ομιλια υστερει σε σχεση με αλλα τηλεφωνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Καλησπερα, δε σε καταλαβα τι εννοεις. Οταν δεν εχει καλο σημα γυριζει σε Ε; Αυτο στα δεδομενα. Στο σημα για ομιλια υστερει σε σχεση με αλλα τηλεφωνα; Καλησπερα φιλε μ οχι στην ομιλια δεν υστερει καπου παλι μιλαει κανονικα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts