Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει καλύτερο σήμα με Vodafone, και μάλιστα σε όλα τα δύσκολα σημεία που έχω πάει με οριακό σήμα 4G, που σε αλλαγές συσκευές χάνεται πολύ εύκολα

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει καλύτερο σήμα με Vodafone, και μάλιστα σε όλα τα δύσκολα σημεία που έχω πάει με οριακό σήμα 4G, που σε αλλαγές συσκευές χάνεται πολύ εύκολα

Το ίδιο! :D

+1 για το αδύναμο σήμα κι εγώ. Πρώτη φορά το διαπίστωσα, αφού μέχρι τώρα δεν έπεσε στην αντίληψη μου. Σε νοσοκομείο όπου όλοι έχουν κανονικά σήμα, το mi a1, τπτ απολύτως.

Μια χαρά (και 2 τρομάρες) το τηλέφωνο, σε συνδυασμό με τα άλλα θέματα που μου έβγαλε (WiFi, multitasking)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Έλα να γινόμαστε πολλοί χαχ.πλακα κάνω δεν το μηδενίζω το τηλ όπως πολλοί αλλά εντάξει με Σαρ τεράστιο και να μην έχω σήμα το θεωρώ ελλεινο.εγω έχω αρχίσει να καλοκοιταζω το mi 8 αλλά κολλαω στα 350 ευρώ...

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, το "έχω σήμα" δε σημαίνει απαραίτητα και βγάζω ή δέχομαι κλήση. Πρέπει να συγκρίνεις τα db σήματος/θόρυβο από κάποιο service menu σε τέτοιες περιπτώσεις (για ίδιο δίκτυο, σταθμό) γιατί το να κάνουν την ένδειξη να δείχνει παραπάνω είναι εύκολο τρικ που το χρησιμοποιούν όλοι σε διαφορετικούς βαθμούς. Μια φτηνιάρικη συσκευή γνωστού μου έχει σήμα παντού αλλά... δε δουλεύει πουθενά ;-)

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα, σε ένα χώρο που όλες οι συσκευές ζωρίζονται (οι περισσότεροι μιλάνε στο παράθυρο) εμένα δουλεύει και σπάνια θα μου πουν ότι σπάει και πρέπει να πάω παράθυρο.

Άσχετο, σε σχέση με το ΜΙ 8, έβγαζα στη λίστα τρεις φορές παραπάνω WiFi δίκτυα (αυτό δε σημαίνει ότι θα μπορούσα να συνδεθώ κιόλας βέβαια), έσκασε ο κάτοχος :-)

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, το "έχω σήμα" δε σημαίνει απαραίτητα και βγάζω ή δέχομαι κλήση. Πρέπει να συγκρίνεις τα db σήματος/θόρυβο από κάποιο service menu σε τέτοιες περιπτώσεις (για ίδιο δίκτυο, σταθμό) γιατί το να κάνουν την ένδειξη να δείχνει παραπάνω είναι εύκολο τρικ που το χρησιμοποιούν όλοι σε διαφορετικούς βαθμούς. Μια φτηνιάρικη συσκευή γνωστού μου έχει σήμα παντού αλλά... δε δουλεύει πουθενά ;-)

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα, σε ένα χώρο που όλες οι συσκευές ζωρίζονται (οι περισσότεροι μιλάνε στο παράθυρο) εμένα δουλεύει και σπάνια θα μου πουν ότι σπάει και πρέπει να πάω παράθυρο.

Άσχετο, σε σχέση με το ΜΙ 8, έβγαζα στη λίστα τρεις φορές παραπάνω WiFi δίκτυα (αυτό δε σημαίνει ότι θα μπορούσα να συνδεθώ κιόλας βέβαια), έσκασε ο κάτοχος :-)

Πάντως για μένα το δεν έχω σήμα το λέω όταν δεν μπορώ να μιλήσω απλά και κατανοητά χωρίς να μετράω άλλες παραμέτρους....δε ξέρω έχω εκνευριστει πολύ με το συγκεκριμένο... ποτέ δεν έβγαλα άχρηστη τη συσκευή παρά τα bugs που προέκυπταν.....αλλά να μη μπορώ να μιλάω στο σπίτι μου είναι θέμα....και το πρόβλημα είναι ότι δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτε για να διορθωθεί

Εγώ το φωνάζω από τη πρώτη μέρα που το πήρα ότι έχει πρόβλημα στο σήμα ένα χρόνο τώρα έχω θέμα με χαμένες κλήσεις και σαν να μην έφτανε αυτό μου έκλεινε και εντελώς τη SIM wind που σε άλλες συσκευές δεν έιχα ποτέ τέτοια προβλήματα

Αυτό με το χάσιμο της sim το έχουμε ξανασυζητησει είναι πρόβλημα του τηλεφώνου που κανείς δεν μπόρεσε να βγάλει συμπέρασμα πως συμβαίνει, εκτός του ότι τις περισσότερες φορές συνέβαινε με wind σε οποιαδήποτε θέση και σε δίκαρτο και έρχεται και φεύγει όποτε θέλει.

Και σε εμένα εμφανίστηκε στην αρχή για κάνα μήνα και από τότε ποτέ ξανά παρόλο που λόγω συχνών ταξιδιων στο εξωτερικό αλλάζω συχνά κάρτες. Αν το είχα συχνά θα είχα σουτάρει τη συσκευή.

Αυτό με το χάσιμο της sim το έχουμε ξανασυζητησει είναι πρόβλημα του τηλεφώνου που κανείς δεν μπόρεσε να βγάλει συμπέρασμα πως συμβαίνει, εκτός του ότι τις περισσότερες φορές συνέβαινε με wind σε οποιαδήποτε θέση και σε δίκαρτο και έρχεται και φεύγει όποτε θέλει.

Και σε εμένα εμφανίστηκε στην αρχή για κάνα μήνα και από τότε ποτέ ξανά παρόλο που λόγω συχνών ταξιδιων στο εξωτερικό αλλάζω συχνά κάρτες. Αν το είχα συχνά θα είχα σουτάρει τη συσκευή.

Συγνώμη αλλά για να καταλάβω καλύτερα. Και εμένα η γυναίκα μου έχει στο κινητό της 2 sim (1 Cosmote & 1 Wind) και ποτέ δεν χάνονταν καμία από τις 2. Αυτό που βέβαια συμβαίνει είναι όταν μιλάει στην Cosmote και κάποιος καλεί στην Wind, στον μεν καλούντα βγάζει μήνυμα ότι το τηλέφωνο πιθανόν είναι απενεργοποιημένο στη δε γυναίκα μου έρχεται μετά από λίγο μήνυμα ότι είχε 1 κλήση στην Wind. Υποθέτω ότι δεν εννοείτε αυτό ως "χάσιμο sim", άρα συμβαίνει κάτι άλλο?

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Μήπως τα προβλήματα σας δημιουργούνται από κάποια από τις τις 2 SIM κάρτες και τζάμπα βρίζετε το κινητό ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Αυτό που συμβαίνει με τις sim όποτε συμβαίνει είναι ότι απενεργοποιεί την wind εντελώς είτε σαν δικαρτο είτε σαν μονοκαρτο και θέλει ρεσταρτ για να την ξανά ανοίξει

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως τα προβλήματα σας δημιουργούνται από κάποια από τις τις 2 SIM κάρτες και τζάμπα βρίζετε το κινητό ;

Δεν θα κατηγορούσα την συσκευή αν το έκανε και σε άλλα τηλέφωνα αλλά μόνο στο Xiaomi συμβαίνει αυτό και για αυτό έπαψα να το δουλεύω με wind

Ξερει καποιος αν μπορει να γινει disable η επιλογη να ανοιγει η camera με double power button?!

Ρυθμίσεις-> Σύστημα-> Κινήσεις-> Μετάβαση στην κάμερα

θέλει ρεσταρτ για να την ξανά ανοίξει

Απ'ότι θυμάμαι κυκλοφορούσα με το συνδετήρα στα κλειδιά και όποτε το έπαιρνα χαμπάρι έβγαζα και ξανάβαζα την θήκη των sim, πιο γρήγορο από το restart.

Η ίδια sim δουλεύει από τότε μόνη της ή με άλλες χωρίς πρόβλημα, εκτός από εκείνη τη περίοδο που το χρησιμοποιούσα δικαρτο με την τότε δεύτερη sim και έχανα τη wind δύο τρεις φορές την μέρα, συμπεριφέρεται σαν να μην έχεις sim. Αρχικά νομίζαμε ότι ήταν από τα προβλήματα που διορθώθηκαν με update αλλά εμφανίζεται σε όλες τις εκδόσεις και όπως είπα, συνήθως με wind. Αν κάποιος έχει όρεξη ας πιάσει το νήμα από Οκτώβρη 2017 να δει πόσες φορές έχει εμφανιστεί κάποιος με αυτό το πρόβλημα.

Εγώ δεν έχω βρίσει ποτέ το τηλέφωνο το είπα και πριν.και γράφω στο νήμα από την πρώτη μερα.εχώ προσπαθησει να κατευνασω τα πνεύματα.....είπα τι με έχει φτάσει στο αμήν απλώς μετά από 1.5 χρόνο .

Υ.γ. δεν έχω βαλει ποτέ 2η σιμ.....εκτός αν επηρεάζει η sd που έχω! Τι να πω πια!

Εγώ από πέρυσι τον Μάιο που έχω το τηλέφωνο συνεχώς είχα το πρόβλημα με τη wind ανεξάρτητα από έκδοση android είτε το δούλευα μονοκαρτο είτε δικαρτο, σε άλλο τηλέφωνο δεν είχα ποτέ θέμα ούτε πριν ούτε τώρα που αναγκαστικά το έβαλα σε άλλο τηλέφωνο λόγο του ότι είναι και το κύριο νούμερο μου

Κι εγώ με 1 sim το έχω (Vodafone), και όταν λέω ότι σε νοσοκομείο που όλοι μιλούσαν στα τηλέφωνα τους δεν είχα σήμα, εννοώ ότι ούτε μπορούσα να πάρω, ούτε και να με πάρουν φυσικά τηλέφωνο.

Και δεν ήμουν hater ποτέ της xiaomi, το αντίθετο μάλιστα, είπα ευκαιρία αφού έβγαλε Android one, να την τιμήσω. Αλλά απ'τη μια, με το pie update, που πλέον έχω επιλεκτικό WiFi και δεν έχω σχεδόν καθόλου multitasking, απ'την άλλη το σήμα...ε, γίνεσαι hater.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

παιδια, επειδη με την στοκ καμερα η κατασταση ειναι τραγικη, μπορω τωρ ανα βαλω την gcam ενω ειμαι στην αναβαθμιση φεβρουαριου και να συνεχισω να περνω update ή πρεπει να γυρισω σε παλαιότερη εκδοση λογισμικου;

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Ήρθε update, 303,7 mb!
Πολύ μεγάλο αποκλείεται να είναι μόνο security patch

Έχει κάποιος πρόβλημα με το Bluetooth;

Ενώ είναι ενεργό δεν εμφανίζεται πάνω δεξιά.

Λύση που έχω βρει για να συνδέεται με άλλη συσκευήείναι με εφαρμογή από το playstore.

Με Vodafone δεν έχω πρόβλημα με το σήμα.

Έχει κάποιος πρόβλημα με το Bluetooth;

Ενώ είναι ενεργό δεν εμφανίζεται πάνω δεξιά.

Λύση που έχω βρει για να συνδέεται με άλλη συσκευήείναι με εφαρμογή από το playstore.

Με Vodafone δεν έχω πρόβλημα με το σήμα.

Εγώ κανένα θέμα με το bluetooth. Έχεις δοκιμάσει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών στο κινητό; Επίσης μήπως η δυσλειτουργία αυτή εμφανίζεται όταν έχεις ταυτόχρονα ανοιχτό το wifi; Για δοκίμασε με κλειστό το wifi, αν και θα σου σύστηνα μια επαναφορά εργοστασιακών ώστε να ανασάνει και το κινητό.

• The title was changed to Xiaomi Mi A1