crAss Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Παιδιά εχει FCC certification για το sar το κινητο; Έψαχνα για αναλυτικό report και δεν μπορώ να βρω το FCC id του (παρά μόνο εκείνο του mi 5x που εχει και Id και certification και report) Δες στη συνημμένη φωτογραφία τον συγκεντρωτικό πίνακα από το FCC report. To FCC ID του Mi A1 είναι 2AFZZ-XMSG2. Αν θες όλο το report το κατεβάζεις από: https://apps.fcc.gov/oetcf/eas/reports/ViewExhibitReport.cfm?mode=Exhibits&RequestTimeout=500&calledFromFrame=N&application_id=uJAfgDwtxlklS8cf9lf6vA%3D%3D&fcc_id=2AFZZ-XMSG2 Το κακό είναι ότι δεν περιλαμβάνονται οι περισσότερες Ελληνικές μπάντες για να έχουμε καλή εικόνα. Από την άλλη όπως θα δεις το μέγιστο SAR για τις ΗΠΑ είναι για το κεφάλι 1 W/kg (GSM 1900 band) και το σώμα 0.29 W/kg (WCDMA V band). Να σημειώσω πως οι Ευρωπαίοι μετράμε με άλλη μέθοδο και άλλες μονάδες που καταλήγουν επίσης σε W/kg, αλλά δεν είναι συγκρίσιμα. Πιο αναλυτικά: ΗΠΑ: Το όριο είναι 1.6 W/kg σε όγκο που περιέχει ιστό μάζας 1 gram που απορροφά την περισσότερη ακτινοβολία. ΕΕ: Το όριο είναι 2 W/kg το οποίο είναι ο μέσος όρος σε όγκο που περιέχει ιστό μάζας 10 gram που απορροφά την περισσότερη ακτινοβολία. Άκρη πάντως δεν παίζει να βγάλεις. Αν κάποιος κολλάει το αυτί του στο κινητό και κάποιος άλλος αφήνει μισό εκατοστό, ο δεύτερος ακόμη και με συσκευή που είναι εντός ορίων, αλλά με πολλαπλάσιο SAR θα δεχθεί λιγότερη ακτινοβολία. Και φυσικά οι παράγοντες που επηρεάζουν την ακτινοβολία που δεχόμαστε είναι πάρα πολλοί και αλληλοεξαρτώνται. Ακόμη δεν έχει βρεθεί κάποιο πρότυπο που πραγματικά να δίνει μια τιμή που ο καταναλωτής να μπορεί να συγκρίνει. Μην ξεχνάμε ότι και το αμερικάνικο και το ευρωπαϊκό πρότυπο δεν λένε πουθενά πόσο καλύτερο είναι ένα χαμηλότερο SAR. Αυτό που λέει η πιστοποίηση είναι ότι με αυτή τη μέθοδο μέτρησης αν είσαι κάτω από αυτό το όριο η συσκευή είναι ασφαλής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Υπάρχει άνθρωπος που τον απασχολεί το SAR και δεν μιλάει με Bluetooth ή hands free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Με την 8, κάπου 2 ώρες ένα παιχνίδι, περίπου 10 λεπτά εγγραφής βίντεο και άλλο τόσο να το δω, αρκετές κλήσεις δουλειάς, email εργασίας, Firefox... WiFi ανοιχτό, δεδομένα κλειστά, 2g δίκτυο. 4 πλήρεις μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paco Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Μόλις ηρθε και το δικό μου mi a1.... απο GearBest απο τις 2 Δεκεμβρίου... Τώρα τα άνοιξα... και κάνει update το Android... Για να δούμε...Θα είναι το 8?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopant Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καλησπέρα και από εμένα. Κάτοχος του κινητού εδώ και ένα μήνα αρκετά καλό για τα χρήματα του. Διορθώθηκε το πρόβλημα με τις εικόνες στις επαφές. Εχω ένα θέμα με την οθόνη όταν μιλάω ανοιγει και γίνεται χαμός ένω δεν μου το έκανε με την προηγούμενη έκδοση λύνεται? Έχετε να προτείνεται κάποια εφαρμογή ,είναι η πρώτη φορά που δουλεύω με στοκ android. Με την αποθήκευση φωτογραφιών ολα γίνονται μέσω google photos ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paco Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Μόλις τελειωσε το update... τελικά είναι η 7.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisA Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 πάντως δεν μπορεί να έχει σταματήσει την 8 απο OTA λόγο bugs και ταυτοχρονα να την δίνει εδώ. http://en.miui.com/download-333.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androidtech Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Προσπαθώ να αποφασίσω για νέο κινητό και δεν ξέρω τι να πάρω, είμαι μετάξι του Xiaomi mi A1 και του huawei p10 lite από ότι βλέπω στα specs και τα reviews https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_a1-8776.php https://laptopblog.gr/huawei-p10-lite-parousiasi-review/ Εχουν τα ίδια περίπου πραγματάκια. Αξίζει να δώσω χρήματα για το xiaomi a1 η να πάω στην σίγουρη λύση του p10. Ειναι η xiaomi αξιόπιστη; τα συν στο a1 είναι το oreo, το gorilla glass τα συν στο huawei είναι η κάμερα . Να πάρω xiaomi ή είναι υποδεέστερη μάρκα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Προσπαθώ να αποφασίσω για νέο κινητό και δεν ξέρω τι να πάρω, είμαι μετάξι του Xiaomi mi A1 και του huawei p10 lite από ότι βλέπω στα specs και τα reviews https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_a1-8776.php https://laptopblog.gr/huawei-p10-lite-parousiasi-review/ Εχουν τα ίδια περίπου πραγματάκια. Αξίζει να δώσω χρήματα για το xiaomi a1 η να πάω στην σίγουρη λύση του p10. Ειναι η xiaomi αξιόπιστη; τα συν στο a1 είναι το oreo, το gorilla glass τα συν στο huawei είναι η κάμερα . Να πάρω xiaomi ή είναι υποδεέστερη μάρκα; Δεν είναι εδώ θέμα να συγκρίνουμε 'μαρκες' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 πάντως δεν μπορεί να έχει σταματήσει την 8 απο OTA λόγο bugs και ταυτοχρονα να την δίνει εδώ. http://en.miui.com/download-333.html H stable ειναι η nougat οχι η oreo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pumbaa Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι ενώ πριν 10 μέρες μου έβγαλε την ειδοποίηση για update σε 8 και δεν την έκανα, πλέον δεν είναι διαθέσιμη και μου δείχνει ότι είμαι up to date! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisA Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 H stable ειναι η nougat οχι η oreo. Version: N2G47H.7.12.29 (Android O) γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Version: N2G47H.7.12.29 (Android O) γράφει. Ξερεις γιατι στο λεω;Εχω δυο συσκευες,η μια με τα 8 και η αλλη δεν τα χει παρει.Χθες πριν δωσω αυτο με τα 8 δεν ηταν ιδια η εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisA Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Ξερεις γιατι στο λεω;Εχω δυο συσκευες,η μια με τα 8 και η αλλη δεν τα χει παρει.Χθες πριν δωσω αυτο με τα 8 δεν ηταν ιδια η εκδοση. Εγω ακομα περιμενω να παραλαβω το κινητο, οποτε δεν μπορω να επιβεβαιωσω περνόντας την "stable" απο το link, απλα διαβάζω οτι λεεί "android o". Επίσης και εγώ μεχρι πριν κάποιες μέρες εκεί έβρισκα την "N" αντι αυτης που βρίσκω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Υπάρχει άνθρωπος που τον απασχολεί το SAR και δεν μιλάει με Bluetooth ή hands free? Ρίξε μια ματιά γύρω σου και δες πόσοι έχουν τηλέφωνο και πόσοι bt/handsfree στο αυτί τους και θα απαντήσεις μόνος σου. Τα bt/hands free είναι ημίμετρα αν θέλεις να συνεννοηθείς. Εξαίρεση αποτελεί η χρήση τους στο αυτοκίνητο. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Με το Huawei P10 lite έχεις 3GB RAM, ίσως λίγο καλύτερη κάμερα και κάποια update που θα πάρει μάλλον μέχρι την android 7.0 μέχρι νεοτέρας. Ώς πρόσφατος κάτοχος του Xiaomi ΜΙ Α1 θα σου πω (ερχόμενος από LG G2) για αρχή τι με στεναχώρησε (κάποιοι δεν τους ενοχλεί): 1. Δεν έχει εφαρμογή για τον δέκτη ραδιοφώνου και τον ενεργοποιείς από Service menu. 2. Δεν έχει Double Tap στα settings της οθόνης για να ξυπνήσεις το κινητο (να δεις π.χ. χωρίς να το ξεκλειδώσεις ειδοποιήσεις ώρα κλπ - είναι εφικτό αν το ξεκλειδώσεις με αποτύπωμα το οποίο δεν βολεύει αν έχεις θήκη flip cover καθώς μπερδεύεσε και την ανοιγοκλείνεις για να φτάσεις το δακτυλικό ή με το power button όπου είναι σπαστικό αν έχεις συνηθήσει το double tap). Για Double tap βάζεις εφαρμογή από το market αλλά κάνει κόλπα με το αποτύπωμα μετά (π.χ. κάνει wake με double tap αλλά δεν δουλευει το αποτύπωμα όταν είναι σε ύπνο οπότε κάνεις περισσότερες κινήσεις κλπ..). 3. Δεν έχει επιλογή στα settings για θήκη windowed ώστε να απαντάς με κλειστο το πορτάκι σε flip cover Case. 4. Xωρίς εφαρμογή από το market δεν μπορεις να δεις τις επαφες στη sim κατευθείαν ή να καταχωρήσεις μία νέα επαφή απευθείας στη Sim όπως και το πρόγραμμα του Dialer για τις κλήσεις δεν με πολυβολεύει. **Τονίζω ότι αυτά ενόχλησαν εμένα** ..αν τα παρακάμψεις αυτά στα ίδια λεφτά που έχει το Xiaomi Mi A1 , πέρνεις 1. Ένα πολύ πιο γρήγορο smartphone με 4GB Ram και 64GB χώρο αντί 32GB του lite. 2. Έχει μπαταρία 3080mah και παρόλα αυτά με έχει βγάλει περίπου 5 μέρες!!! Το έχω για κλήσεις και για κανα χάζεμα στο internet με κανονική χρήση και όχι όλη την ώρα στο χέρι! 3. Δεν έχει κολήσει ούτε για πλάκα!!! 4. Το βασικότερο έχει Pure Android - δηλαδή ενημερώσεις σίγουρα μέχρι και την επερχόμενη Android One, όταν οι πιο πολλές πρόσφατες συσκευές με android 7.0 θα φτάσουν με το ζόρι στην 8.0. 5. Δεν έχει μπιχλιμπιδια που βάζουν οι branded συσκευές κατασκευαστών και φορτώνουν διάφορες χαζομάρες που ταλαιπωρούν και κολάνε το τηλέφωνο και ρουφάνε την μπαταρία. 6. GPS άψογο και γρήγορο. 7. Authentication και σύνδεση στο Wifi στα μπαμ ...δεν έχω δει συσκευή να συνδέεται πιο γρήγορα σε ασύρματο! Απο κάμερα έχει συμπαθητική.. σίγουρα δεν κάνει για βασική λειτουργία αλλά δεν απογοητεύει!!! Αν όλα αυτα που έθεσα για κατά σε ενοχλούν και εσένα τότε πήγαινε στο note 4 (ιδιο hardware, με μεγαλύτερη μπαταρία και λίγο χειρότερη κάμερα στις λήψεις). Επίσης με τις ευχές της Xiaomi στέλνεις στην εταιρεία μήνυμα και σου ξεκλειδώνει τον boot loader οπότε μόλις βγει κάποια ROM που σε καλύπτει ή που θες να δοκιμάσεις την εγκαθιστάς όπως είπα με τις ευχες του κατασκευαστή!!!! Για μένα Xiaomi Α1!!! Ελπίζω να βοήθησα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androidtech Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Με το Huawei P10 lite έχεις 3GB RAM, ίσως λίγο καλύτερη κάμερα και κάποια update που θα πάρει μάλλον μέχρι την android 7.0 μέχρι νεοτέρας. Ώς πρόσφατος κάτοχος του Xiaomi ΜΙ Α1 θα σου πω (ερχόμενος από LG G2) για αρχή τι με στεναχώρησε (κάποιοι δεν τους ενοχλεί): 1. Δεν έχει εφαρμογή για τον δέκτη ραδιοφώνου και τον ενεργοποιείς από Service menu. 2. Δεν έχει Double Tap στα settings της οθόνης για να ξυπνήσεις το κινητο (να δεις π.χ. χωρίς να το ξεκλειδώσεις ειδοποιήσεις ώρα κλπ - είναι εφικτό αν το ξεκλειδώσεις με αποτύπωμα το οποίο δεν βολεύει αν έχεις θήκη flip cover καθώς μπερδεύεσε και την ανοιγοκλείνεις για να φτάσεις το δακτυλικό ή με το power button όπου είναι σπαστικό αν έχεις συνηθήσει το double tap). Για Double tap βάζεις εφαρμογή από το market αλλά κάνει κόλπα με το αποτύπωμα μετά (π.χ. κάνει wake με double tap αλλά δεν δουλευει το αποτύπωμα όταν είναι σε ύπνο οπότε κάνεις περισσότερες κινήσεις κλπ..). 3. Δεν έχει επιλογή στα settings για θήκη windowed ώστε να απαντάς με κλειστο το πορτάκι σε flip cover Case. 4. Xωρίς εφαρμογή από το market δεν μπορεις να δεις τις επαφες στη sim κατευθείαν ή να καταχωρήσεις μία νέα επαφή απευθείας στη Sim όπως και το πρόγραμμα του Dialer για τις κλήσεις δεν με πολυβολεύει. **Τονίζω ότι αυτά ενόχλησαν εμένα** ..αν τα παρακάμψεις αυτά στα ίδια λεφτά που έχει το Xiaomi Mi A1 , πέρνεις 1. Ένα πολύ πιο γρήγορο smartphone με 4GB Ram και 64GB χώρο αντί 32GB του lite. 2. Έχει μπαταρία 3080mah και παρόλα αυτά με έχει βγάλει περίπου 5 μέρες!!! Το έχω για κλήσεις και για κανα χάζεμα στο internet με κανονική χρήση και όχι όλη την ώρα στο χέρι! 3. Δεν έχει κολήσει ούτε για πλάκα!!! 4. Το βασικότερο έχει Pure Android - δηλαδή ενημερώσεις σίγουρα μέχρι και την επερχόμενη Android One, όταν οι πιο πολλές πρόσφατες συσκευές με android 7.0 θα φτάσουν με το ζόρι στην 8.0. 5. Δεν έχει μπιχλιμπιδια που βάζουν οι branded συσκευές κατασκευαστών και φορτώνουν διάφορες χαζομάρες που ταλαιπωρούν και κολάνε το τηλέφωνο και ρουφάνε την μπαταρία. 6. GPS άψογο και γρήγορο. 7. Authentication και σύνδεση στο Wifi στα μπαμ ...δεν έχω δει συσκευή να συνδέεται πιο γρήγορα σε ασύρματο! Απο κάμερα έχει συμπαθητική.. σίγουρα δεν κάνει για βασική λειτουργία αλλά δεν απογοητεύει!!! Αν όλα αυτα που έθεσα για κατά σε ενοχλούν και εσένα τότε πήγαινε στο note 4 (ιδιο hardware, με μεγαλύτερη μπαταρία και λίγο χειρότερη κάμερα στις λήψεις). Επίσης με τις ευχές της Xiaomi στέλνεις στην εταιρεία μήνυμα και σου ξεκλειδώνει τον boot loader οπότε μόλις βγει κάποια ROM που σε καλύπτει ή που θες να δοκιμάσεις την εγκαθιστάς όπως είπα με τις ευχες του κατασκευαστή!!!! Για μένα Xiaomi Α1!!! Ελπίζω να βοήθησα!!! Σε ευχαριστώ, βοήθησες αρκετά, να σου το ράδιο κτλ δεν με ενδιαφέρει αλλα το double tap είναι θέμα. Ειδα όμως ότι μπορεί να λυθεί με θήκη βιβλίο που έχει συμβατότητα με Hal Θα πάω να το πάρω, πρωτη φορα xiaomi να δούμε τι είναι και αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Σε ευχαριστώ, βοήθησες αρκετά, να σου το ράδιο κτλ δεν με ενδιαφέρει αλλα το double tap είναι θέμα. Ειδα όμως ότι μπορεί να λυθεί με θήκη βιβλίο που έχει συμβατότητα με Hal Θα πάω να το πάρω, πρωτη φορα xiaomi να δούμε τι είναι και αυτά. Go for it ... Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Σε ευχαριστώ, βοήθησες αρκετά, να σου το ράδιο κτλ δεν με ενδιαφέρει αλλα το double tap είναι θέμα. Ειδα όμως ότι μπορεί να λυθεί με θήκη βιβλίο που έχει συμβατότητα με Hal Θα πάω να το πάρω, πρωτη φορα xiaomi να δούμε τι είναι και αυτά. Χαίρομαι που βοήθησα!!! Με το καλό. Αυτό με το Hal τι είναι; Πρώτη φορά το ακούω πόσταρε σύνδεσμο να δω! Με ενδιαφέρει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Εγω ακομα περιμενω να παραλαβω το κινητο, οποτε δεν μπορω να επιβεβαιωσω περνόντας την "stable" απο το link, απλα διαβάζω οτι λεεί "android o". Επίσης και εγώ μεχρι πριν κάποιες μέρες εκεί έβρισκα την "N" αντι αυτης που βρίσκω τώρα. Ημίμετρο το handsfre? O_o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaries Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Μετά από 2,5 εβδομάδες με αρκετή χρήση, αυτό που έχω να πω είναι πως η συσκευή είναι εξαιρετική για τα λεφτά της... Όλα γίνονται απρόσκοπτα και σου δίνουν μια αίσθηση σταθερότητας. Ακόμη και στην αναβάθμιση στο Oreo, δεν έχω παρατηρήσει κανένα από τα θέματα που έχουν αναφερθεί. Η γενική εμπειρία χρήσης του είναι άριστη (ανώτερη του iPhone 6s που έχω ως επαγγελματικό) και μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μου έχουν "λείψει" ακριβότερες συσκευές. Το μοναδικό θέμα το οποίο με έχει "χαλάσει" με το Mi A1, είναι το γεγονός ότι εμφανίζονται γρατσουνιές επάνω του κυριολεκτικά για πλάκα. Το έχω σε θήκη σιλικόνης με full cover τζάμι, το προσέχω ως εκεί που δεν πάει, και παρόλα αυτά έχει εμφανίσει γύρω γύρω μικρογραφία θέα, οι οποίες είναι βέβαια ανεπαίσθητες, αλλά υπάρχουν. Ακόμη κι όταν πήγα να σκουπίσω τη σκόνη από την πλάτη του (έχω το μαύρο) με ένα μαλακό πανί για γυαλιά, δημιουργήθηκαν 2-3 ελαφριές γρατσουνιές. Περίμενα τη βαφή του αλουμινίου του πολύ περισσότερο ανθεκτική. Αυτή είναι και η μοναδική μου απογοήτευση, γιατί κατά τα άλλα η συσκευή κυριολεκτικά "τα σπάει". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Το έχω σε θήκη σιλικόνης με full cover τζάμι αλήθεια πως εγαρμόζει το full cover τζαμι στα άκρα της κυρτής οθόνης? είναι ωραίο? γιατί έχει αρχίζει να μου τη σπάει αυτό το τζαμάκι που έχω και αφήνει περιθώρια της οθόνης απέξω.κόβει και από την ομορφιά του τηλεφώνου....:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 αλήθεια πως εγαρμόζει το full cover τζαμι στα άκρα της κυρτής οθόνης? είναι ωραίο? γιατί έχει αρχίζει να μου τη σπάει αυτό το τζαμάκι που έχω και αφήνει περιθώρια της οθόνης απέξω.κόβει και από την ομορφιά του τηλεφώνου....:worry: Εδώ και τρία τέσσερα χρόνια, τα ίδια και τα ίδια συζητάμε εδώ, πως κολανε τα protectors σε 2.5d οθόνες. Το καλύτερο είναι αυτό που έχεις ή το πλαστικό full screen protector από την xiaomi. Τα full screen tempered glass συνήθως είναι πολύ χοντρα γυαλιά, που θα έχουν rainbow ή dot matrix effect και θα κόβουν λίγο οθόνη από το πλαι ( γιατί μόνο εκεί και πανω-κατω έχουν κόλα) Εγώ φοράω το full screen πλαστικό από την xiaomi και νομίζω είναι το καλύτερο. Πολύ δύσκολο να περαστεί βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Εγώ φοράω το full screen πλαστικό από την xiaomi και νομίζω είναι το καλύτερο. Πολύ δύσκολο να περαστεί βέβαια. Φίλε μου μπορείς να δώσεις ένα λινκ για το εν λόγω full screen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Ημίμετρο το handsfre? O_o Ρίξε μια ματιά γύρω σου και δες πόσοι έχουν τηλέφωνο και πόσοι bt/handsfree στο αυτί τους και θα απαντήσεις μόνος σου. Τα bt/hands free είναι ημίμετρα αν θέλεις να συνεννοηθείς. Εξαίρεση αποτελεί η χρήση τους στο αυτοκίνητο. Δεν κάνω κλήση χωρίς ΒΤ, είτε εντός είτε εκτός αυτοκινήτου, είτε εντός είτε εκτός σπιτιού. Όντως δεν ειναι κοινό, αλλα κακώς δεν χρησιμοποιείται απο περισσότερο κόσμο, ας έχουν πιασμένα τα χέρια τους και ας ζεσταίνουν τα μυαλά τους. Χρησιμοποιώ τόσο πολύ ΒΤ που έχω πάντα μαζί μου 2 headset εννοείται Xiaomi :cool:, μικρά όμορφα, βολικά, φτηνά με πολλές ώρες ομιλίας. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαίρομαι που βοήθησα!!! Με το καλό. Αυτό με το Hal τι είναι; Πρώτη φορά το ακούω πόσταρε σύνδεσμο να δω! Με ενδιαφέρει!!!! Επιβεβαιώνω έχει μαγνητικό αισθητήρα κάτω αριστερά για αναβόσβημα της οθόνης. Δεν το γνώριζα αλλα μόλις το δοκίμασα με μαγνήτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts