Jump to content

paco

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paco

  1. paco

    Poco X3 Pro

    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σχετικά με την ποιότητα φωτογραφίας... εγώ δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο βρε παιδιά...ακόμα και την μέρα που βγάζω... με το που κάνω μετά λίγο zoom...να δω την φωτογραφία...αμέσως αρχίζει και θολώνει... γενικά πολύ μέτρια κάμερα. (Η εγώ έχω συνηθίσει την ποιότητα με την mirrorless sony που βγάζω συνέχεια φωτογραφίες) Αλλά και πριν αγοράσω το X3 pro...είχα το redmi note 7..δεν είδα καμία ιδιαίτερη διαφορά.
  2. paco

    Poco X3 Pro

    Σήμερα ήρθε και σε εμένα το x3 pro! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς όταν είσαι στην κλήση και μιλάς με κάποιον... δεν υπάρχει η λειτουργία "εγγραφή" Χρειάζεται κάποια ρύθμιση ???
  3. paco

    Poco X3 Pro

    Επιτέλους αποφάσισα να αγοράσω και εγώ το Poco x3 pro 6/128 . Ημουν ανάμεσα στο redmi note 10 pro και στο Poco...τελικά αποφάσισα για το Poco...το αγόρασα απο Banggood 179 ευρώ. Το περιμένω... Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή σε σχέσει με το redmi note 10 pro. Ιδωμεν.
  4. paco

    Poco X3 Pro

    Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να μου πεί αν η κάμερα απο X3 Pro...είναι ίδια με το X3...??
  5. Γεια σας παιδιά! Μήπως υπάρχει κανένα κουπόνι για banggood ...για το 10 pro 6/128 ???
  6. paco

    Redmi Note 7

    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Εχω android 9 Και κάτι άλλο... Οταν μπαίνω στο link που δίνεις.. Ποιο ακριβώς πρέπει να κατεβάσω?? Μπορείς να μου πεις ακριβώς? Ευχαριστώ!
  7. paco

    Redmi Note 7

    Γεια σας παιδιά. Μπορεί να μου πει κάποιος από που μπορώ να κατεβάσω την MIUI 11.0.7 ? Εχω την 0.5 εδώ και πολύ καιρό και δεν μου βγάζει για καμία αναβάθμιση... Μπορώ να το κάνω κάπως χειροκίνητα?
  8. paco

    Redmi Note 7

    Εννοείται ότι πάντα μιλάμε με τέλειο σήμα 4G ..ή σε ένα πολύ καλό δίκτυο... Εγώ έχω την 11.0.5 σταθερή... Σε όποιο πρόγραμμα και να μιλάω... Η ποιότητα είναι πολύ χαμηλή.., έχουν το ίδιο πρόβλημα πάρα πολλά άτομα από όσο διαβάζω σε φόρουμ... Ισως με μια αναβάθμιση σε 11.0.7 θα είναι καλύτερα... Μακάρι... Αλλιώς είναι να αλλάζω τηλέφωνο.
  9. paco

    Redmi Note 7

    Συγνώμη παιδιά... έχει κανείς πρόβλημα με βίντεο κλήση??? με οποιοδήποτε πρόγραμμα...messenger... viber ... Οταν γίνεται κλήση...η κάμερα είναι θολή... και η μπροστά και η πίσω... Είδα οτι και σε ξένα forum... γίνεται χαμός με αυτό το πρόβλημα...
  10. paco

    Redmi Note 7

    Το σήμα είναι καμπάνα 4G... και σε wifi .... με άλλα ακριβά κινητά φαίνονται όλα τέλεια.... ενω το redmi none 7 εχει καλές γενικά κάμερες.... δεν ξέρω τι συμβαίνει με τις βίντεο κλήσεις.... απογοήτευση.
  11. paco

    Redmi Note 7

    Για σας παιδιά! Γνωρίζει κανείς γιατί όταν κάνω κλήση στο messenger....με όσους μιλάω.... γενικά οι κάμερες του κινητού δεν είναι πολύ καθαρες σε βίντεο κλήση... εννοείται πως έχω δοκιμάσει με 4G και με wifi... σχεδόν ποτέ δεν φαίνομαι καθαρά στον άλλο.... αντιθέτως με iphone...για παράδειγμα ... φαίνονται όλα καθαρά... πάντα μιλάω για βίντεο κλήση... Ενω το κινητό έχει καλές κάμερες...γιατί σε βίντεο κλήση είναι ούτε κάν μέτριο???
  12. paco

    Redmi Note 7

    Γεια χαρά σε όλους! Εχω θέμα με το instagram ...οταν κάνω κλήση δεν ανοίγει η κάμερα...νομίζω είναι γνωστό το πρόβλημα σε πολλούς ... γνωρίζει κανένας πως και αν λύνεται αυτό το πρόβλημα??? Ευχαριστώ.
  13. Μου ήρθε ένα Samsung S9 Plus απο Γερμανία... και οταν το ανοίγω δεν μπορώ να αλλάξω γλώσσα.... Ξέρει κανείς τι να κάνω??
  14. Απο χθές έχω και γω το Redmi Note 6 pro 4/64gb .... Πρώην κάτοχος Redmi Note 5 ... Το 6 pro αυτό που έχει είναι λίγο μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη ανάλυση...γενικά όλα φαίνονται καλύτερα στην οθόνη του 6 pro... και καλυτερη selfie κάμερα... Τίποτα παραπάνω. Περιμένω για MIUI 10 ..!
  15. Θα ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πως γινεται η λειτουργία picture in picture ???
  16. Μπορει κάποιος να εξηγήσει πως γίνεται το "picture in picture"??
  17. Εκανα απενεργοποιηση" Πλαισιο Υπηρεσιων Google" μου εβγλαλε update...αλλα το πατάω και δεν κάνει τίποτα... Βλέπω απλά μια ασπρη οθόνη με ένα μπλέ βελάκι πάνω αριστερά... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΟΚ! Μόλις μου το έβγαλε...ολα οκ..
  18. Μόλις τελειωσε το update... τελικά είναι η 7.1.2
  19. Μόλις ηρθε και το δικό μου mi a1.... απο GearBest απο τις 2 Δεκεμβρίου... Τώρα τα άνοιξα... και κάνει update το Android... Για να δούμε...Θα είναι το 8??
  20. Γεια σας παιδιά! Περιμένω το τηλέφωνο απο 2 Δεκεμβρίου που μου το στείλανε απο GearBest... ακόμα δεν έχει έρθει... Καποιος που να το πήρε απο Gear... θα ήθελα να μου πει αν γενικά αργεί τόσο.. Ευχαριστώ.
  21. Ναι ναι... κανένα πρόβλημα με τελωνείο.... θα μου το στείλουν με Priority Line – EU Express.... ετσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
  22. Μόλις έκανα αγορά απο Gearbest... το Xiaomi mi a1... 190 Ευρώ. (Με κουπόνι). Για να δούμε πότε θα έρθει!!
  23. Ευχαριστώ πολύ ! Απλά το P10 lite... νομίζω έχει αρκετά καλύτερη κάμερα....Οκ.
  24. Γεια σας παιδιά! Μια βοήθεια! Να αγοράσω το xiaomi mi a1 η το HUAWEI P10 Lite32Gb/3Gb ????? Ευχαριστώ...
  25. Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος απο εσάς που αγοράσατε το "xiaomi mi a1" πλήρωσε τελωνείο?? Τώρα τελευταία ακούω απο πολλούς που αγοράσαν απο κίνα... και πλήρωσαν τελωνείο.
×
×
  • Create New...