kentoner2000 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Μόνο εμένα δεν μου βγάζει τπτ; Ανεβασα τις photos στο Imgur και εκανα edit το προηγουμενο post μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Ανεβασα τις photos στο Imgur και εκανα edit το προηγουμενο post μου. Όντως μέρα με την νύχτα. Ποιο port της google camera είναι αυτό; Ένα που είχε κυκλοφορήσει πρόσφατα και για άλλες συσκευές ή κάποιο εξειδικευμένο για xiaomi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Παίδες η gcam έχει επιλογές για χειροκίνητες ρυθμίσεις ή όχι; Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 (edited) Οι photos ειναι απο το xda και ο χρηστης δεν αναφερει ποιο port χρησιμοποιει. Πιθανον αυτο. EDIT: Οποιος θελει να κανει δοκιμες με αλλα versions του gcam μπορει να κοιταξει εδω. Edited October 17, 2017 by kentoner2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athinaios78 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Σορυ αλλά επειδή είμαι άσχετος, για να πετύχουμε το (εντυπωσιακό ομολογουμένως) αποτέλεσμα που ποστάρισε ο φίλος, χρειάζεται root-άρισμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Παίδες η gcam έχει επιλογές για χειροκίνητες ρυθμίσεις ή όχι; Όχι........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Σορυ αλλά επειδή είμαι άσχετος, για να πετύχουμε το (εντυπωσιακό ομολογουμένως) αποτέλεσμα που ποστάρισε ο φίλος, χρειάζεται root-άρισμα? Πρεπει να κανεις root και μετα να πειραξεις το build.prop αλλαζοντας την παρακατω μεταβλητης απο: persist.camera.HAL3.enabled=0 σε: persist.camera.HAL3.enabled=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Να ρωτήσω κάτι τα υπόλοιπα παιδιά που το έχουν; Πως μπορώ να προσθέσω περισσότερες συντομεύσεις στην μπάρα ειδοποιήσεων; Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα της σίγασης με δόνηση; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Τυχαία πρόσεξα ότι όταν βλέπεις το βίντεο υπάρχει επιλογή να το σταθεροποιήσεις (όχι όταν το βγάζεις), δε ξέρω πόσο καλά δουλεύει στη πράξη αλλά μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν πρόβλημα με κουνημένα βίντεο. Επίσης αλλάζοντας στις ρυθμίσεις της κάμερας το "Ρυθμίσεις αυτόματης έκθεσης" σε "Μέσος όρος πλαισίου" έχω την εντύπωση ότι τα θέματα με μεγάλο κοντράστ (πχ πράσινο λιβάδι με σκούρο βουνό στο background) βγαίνουν καλύτερα (μέρα). Αλλά για αυτό χρειάζεται περισσότερος χρόνος να το ψάξω. Υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος οδηγός για root κάπου να μη ψάχνω στη τύχη ή κάποιος που ήδη δοκίμασε άλλο app κάμερας και έχει καλά αποτελέσματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sailorobvious Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Τυχαία πρόσεξα ότι όταν βλέπεις το βίντεο υπάρχει επιλογή να το σταθεροποιήσεις (όχι όταν το βγάζεις), δε ξέρω πόσο καλά δουλεύει στη πράξη αλλά μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν πρόβλημα με κουνημένα βίντεο. Επίσης αλλάζοντας στις ρυθμίσεις της κάμερας το "Ρυθμίσεις αυτόματης έκθεσης" σε "Μέσος όρος πλαισίου" έχω την εντύπωση ότι τα θέματα με μεγάλο κοντράστ (πχ πράσινο λιβάδι με σκούρο βουνό στο background) βγαίνουν καλύτερα (μέρα). Αλλά για αυτό χρειάζεται περισσότερος χρόνος να το ψάξω. Υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος οδηγός για root κάπου να μη ψάχνω στη τύχη ή κάποιος που ήδη δοκίμασε άλλο app κάμερας και έχει καλά αποτελέσματα; Εγω παντως εκανα αυτο που λεει αυτος εδω: https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74190421&postcount=107 Δηλαδη πρωτα unlock bootloader και μετα root επιλογη στο προγραμμα. Εκανα boot το κινητο μετα πατωντας το κουμπι, μπηκα με solid explorer ενεργοποιησα το show root folder, πηγα system->ανοιξα το build.prop και προσθεσα την γραμμη persist.camera.HAL3.enable = 1 Restart το κινητο, πλεον δεν υπαρχει root(χανεται μετα το reboot, αφου αυτο το προγραμμα κανει fastboot boot patched_boot.img και οχι fastboot flash patched_boot.img. Αλλα η γραμμη που αλλαξα στο build.prop παραμενει, οποτε εβαλα το gcam port και η διαφορα στις νυχτερινες ειναι εξαιρετικη. Οπως επισης και το EIS που εχουν τα pixel(EIS υπαρχει μονο σε 1080p video και οχι σε 4k ομως). Ελπιζω με αυτο τον τροπο να ειναι κομπλε και να μπορω να βαλω μετα OTA updates. Δεν εγγυωμαι κατι καθως δεν γνωριζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 να δω κάποια στιγμή να βγαίνει aio tool για linux και δε θέλω τίποτα άλλο :p Δεν πειράζει όμως, ο manual τρόπος είναι πάντα ο αποτελεσματικότερος και ο πιο σίγουρος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sailorobvious Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 να δω κάποια στιγμή να βγαίνει aio tool για linux και δε θέλω τίποτα άλλο :p Δεν πειράζει όμως, ο manual τρόπος είναι πάντα ο αποτελεσματικότερος και ο πιο σίγουρος ;) εγω σε linux το εκανα γιατι τα adb και fastboot drivers δεν μου δουλευουν με τπτ στα windows. απλα εκανα δεξι κλικ και ειδα το scriptaki του .bat και τα εγραψα σε terminal(2-3 adb και fastboot commands ειναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athinaios78 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Εφόσον η αλλαγή του HAL3 setting έχει τόσο εντυπωσιακά αποτελέσματα στην απόδοση της κάμερας, γιατί δεν το έβαζε η xiaomi by default έτσι και τώρα θέλει rootαρίσματα και ιστορίες; γουστάρουν να μας ταλαιπωρούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Εγω παντως εκανα αυτο που λεει αυτος εδω: https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74190421&postcount=107 Δηλαδη πρωτα unlock bootloader και μετα root επιλογη στο προγραμμα. Εκανα boot το κινητο μετα πατωντας το κουμπι, μπηκα με solid explorer ενεργοποιησα το show root folder, πηγα system->ανοιξα το build.prop και προσθεσα την γραμμη persist.camera.HAL3.enable = 1 Restart το κινητο, πλεον δεν υπαρχει root(χανεται μετα το reboot, αφου αυτο το προγραμμα κανει fastboot boot patched_boot.img και οχι fastboot flash patched_boot.img. Αλλα η γραμμη που αλλαξα στο build.prop παραμενει, οποτε εβαλα το gcam port και η διαφορα στις νυχτερινες ειναι εξαιρετικη. Οπως επισης και το EIS που εχουν τα pixel(EIS υπαρχει μονο σε 1080p video και οχι σε 4k ομως). Ελπιζω με αυτο τον τροπο να ειναι κομπλε και να μπορω να βαλω μετα OTA updates. Δεν εγγυωμαι κατι καθως δεν γνωριζω. με unlock bootloader και root δουλευουν ολες οι εφαρμογες κανονικα? αυτες των τραπεζων με νοιαζουν ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 με unlock bootloader και root δουλευουν ολες οι εφαρμογες κανονικα? αυτες των τραπεζων με νοιαζουν ξερει κανεις?Αν ρουταρεις με Magisk παίζουν ολα κανονικά γιατί δεν χαλάει το safetynet,αν ρουταρεις με supersu δεν παίζουν. Τουλάχιστον σε οτιδήποτε αλλο εχω ρουταρει (pixel,oneplus 3,3T,5, κλπ κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sailorobvious Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 με unlock bootloader και root δουλευουν ολες οι εφαρμογες κανονικα? αυτες των τραπεζων με νοιαζουν ξερει κανεις? Εγω με αυτο που εκανα δεν εκανα μονιμο root, αλλα root που κραταει μεχρι το επομενο reboot, αφου δεν φλασαρα κατι. Για ασφαλεια στο τελος ξαναφλασαρα το stock boot.img κιολας. Παρατηρησα πως εκανα trip το safetynet αλλα τελικα με λιγο google fu καταλαβα πως πλεον το safetynet το κανεις fail απλα εχοντας unlocked bootloader, οποτε απλα τον ξαναlockara και ολα κομπλε. Οπως σωστα ειπε και ο φιλος παραπανω, αμα θες μονιμο root το Magisk ειναι αυτο που θες, αφου εχει πολυ καλη λειτουργια hide root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Δεν νομίζω να φταίει που είναι ξεκλείδωτο ο bootloader, εγώ σε όλα τα Huawei/honor ξεκλείδωτα τα χω και οι εφαρμογές των τραπεζών δουλεύουν ρολόι και το fingerprint Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Δεν νομίζω να φταίει που είναι ξεκλείδωτο ο bootloader, εγώ σε όλα τα Huawei/honor ξεκλείδωτα τα χω και οι εφαρμογές των τραπεζών δουλεύουν ρολόι και το fingerprint δεν χαλάει το fingerprint γενικά ούτε (υποθέτω) έχει να κάνει με όλες τις εφαρμογές τραπεζών αν δει το safetynet ότι είναι ξεκλείδωτος τότε "κλειδώνει" , αλλά το "κλείδωμα" έχει να κάνει και με τις εφαρμογές (αν δεν κοιτάει η εφαρμογή το safetynet , δεν χρησιμοποιεί το api τότε και δεν έχεις θέμα) (μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια , γιατί ούτε finger έχω , ούτε χρησιμοποιώ τις εφαρμογές ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Με magisk πάντως, και ota παίρνει κανονικά και εφαρμογές τραπεζών δουλεύουν(eurobank έχω), δοκιμασμένο σε 2 συσκευές, εντός ολίγου και στο mi a1 :) Απλά στο ota το απενεργοποιώ από το menu, απλά για να μη χάσω το ρουτ και ξαναφλασάρω το magisk(ακόμα κι έτσι, πάλι δουλεύει το ota) Sent from my Shamu using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Σήμερα ήρθε και το ota Οκτωβρίου 17, ~120mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Παρατηρησα πως εκανα trip το safetynet αλλα τελικα με λιγο google fu καταλαβα πως πλεον το safetynet το κανεις fail απλα εχοντας unlocked bootloader, οποτε απλα τον ξαναlockara και ολα κομπλε. Όλες οι τραπεζικές εφαρμογές δουλεύουν κανονικά (και λογκάρισμα με fingerprint όσες το υποστηρίζουν) με ξεκλείδωτο bootloader σε redmi 4X που έχω. Το root τις επηρεάζει πολλές φορές, ο bootloader όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sailorobvious Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Όλες οι τραπεζικές εφαρμογές δουλεύουν κανονικά (και λογκάρισμα με fingerprint όσες το υποστηρίζουν) με ξεκλείδωτο bootloader σε redmi 4X που έχω. Το root τις επηρεάζει πολλές φορές, ο bootloader όχι. Ειναι αναλογα την συσκευη παιδια, συμβαινει και στα nexus/pixel που εχουν και αυτα stock android, οποτε λογικο να ισχυει και εδω. Εγω παντως με 3 εφαρμογες για safetynet check το εκανα fail. Συνδεσα το κινητο εκανα fastboot oem lock και μετα το reboot ηταν κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest philliako Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Παιδια ενα καλό δοκιμασμένο tempered glass για το κινητο? Τι να προτιμησω edge to edge ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimi_4ever Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Καλησπερα παιδια, σε λιγες μερες θα εχω κι εγω το κινητο! Να ρωτησω κι εγω τι προτεινετε για tempered glass και για θηκη και απο που? Εκτος απο ebay που κανει 2 μηνες, απο που αλλου προτεινετε? Υποθετω skroutz και amazon? και διαλεγω μαρκα στην τυχη? Γιατι στο amazon εχει παρα πολλες μαρκες και ολες μοιαζουν εμφανισιακα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 ειμαι σε αναζητηση mid-range συσκευης , και ειμαι αναμεσα σε αυτο , στο j7 2017 και στο honor 6x. Ποιο θα μου προτεινατε για πιο ολοκληρομενο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts