Jump to content

sailorobvious

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sailorobvious

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 31

sailorobvious's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το θεμα ειναι τα volt που φορτιζει πλεον, υποτιθεται οτι το qc 3.0 ειναι ~2A ~10V κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα. Επισης ο φορτιστης 1+3 δεν υποστηριζει μονο dash charge;
  2. Δεν εχει treble το νεο update.
  3. To twrp 3.1.1 δεν δουλευει πλεον και το 3.2 δεν κανει fastboot boot, οποτε πρεπει να περιμενουμε να βγει καποιο twrp που δουλευει ωστε να εχουμε gcam στο Oreo.
  4. Εγω οποτε παρατηρω διαφορα στην μπαταρια μετα βλεπω πως τελικα ειχα ξεχασει Location Services απο battery saving->High Accuracy
  5. εδω ενας του beta αναφερει τα εξης: https://forum.xda-developers.com/mi-a1/help/anyone-there-with-this-t3718244 "Huge difference in UI, Performance, Animations. Some basic features like battery percentage and night light are there. Camera quality improved, New Dialer but almost looks same. Mi Sound Enhancer is present now. " αντε να δουμε :)
  6. Ναι οταν κανεις factory reset το update το παιρνεις κατευθειαν, οπως και οταν διαγραφεις την cache του google framework γιατι αλλαζει το device id. περισσοτερα εδω: http://www.talkandroid.com/185088-google-engineer-explains-why-you-shouldnt-clear-google-services-framework-data/
  7. Τα updates ερχονται, απλα δεν ερχεται σε ολους τους χρηστες ταυτοχρονα. To update rollout γινεται λογικα με τον τροπο που γινεται και στα nexus/pixel. Πρωτα στο 1% των χρηστων, μετα 25%,50%,75% και 100%. π.χ το october update το πηρα απο τους πρωτους ενω του νοεμβριου το πηρα 1 εβδομαδα μετα(και στις δυο περιπτωσεις ειχα root)
  8. Αμα εχεις κανει ηδη root και εχεις περασει gcam γιατι να βαλεις twrp; Το twrp δεν γινεται καν να το βαλεις μονιμα στο κινητο αυτο(λογω A/B partition system) - απλα μπορεις να bootαρεις σε αυτο αν θες με fastboot boot twrp.img. Επισης η gcam αναλογα την εκδοση που κατεβασεις μπορει να χρειαζεται η να μην χρειαζεται set up. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ εδω διπλα σε καθε version εχει suggested settings etc., αν και μπορεις να παιξεις και μονος σου με τα settings.
  9. Πολυ ωραιο το guide για το magisk. Πηγα και εγω σε magisk root μιας και ηταν πολυ ευκολο, πριν το κανω το ξαναφλασαρα με το miflash οπως λεει η ιδια η xiaomi στο miui forum. Η διαδικασια πολυ ευκολη και κρατας και ολα τα apps/settings/αρχεια!
  10. persist ρε φιλε οχι percist :lol:
  11. Με αυτην την διαδικασια μονο εγω μπορεσα να κανω OTA απο sept -> oct, αλλιως δεν γινοταν να κανω install το oct update. Τωρα εγγυησεις δεν δινω, καθως δεν ειμαι πολυ σχετικος με το θεμα, απλα εκατσα και ασχοληθηκα λιγο.
  12. Δεν εχω root, εκανα https://forum.xda-developers.com/mi-a1/how-to/boot-img-october-update-stock-cf-auto-t3690649 fastboot boot αυτο το cf. Αφου αλλαξα το build.prop, εκανα reboot, με αποτελεσμα να μην εχω πια root. Μετα flashαρα ξανα τα stock boot.img και στα δυο partition.Δηλαδη: fastboot flash slot_b το stock october boot.img(εγω προσωπικα εκει εχω το october patch) που υπαρχει στο link απο πανω και επισης flashαρα στο slot_a ξανα το stock august boot.img(αφου το A partitition μου ειναι ακομα στο August Patch). Το βρηκα εδω: https://drive.google.com/file/d/0B-9-wPaAKxANWk5JdW84N09vaTg/view Οποτε τωρα εχω google camera και πουθενα root. Αλλα αυτη ειναι η διαδικασια για το δικο μου κινητο, επειδη το OTA sep->oct το εκανα απο A->B. Λογικα αμα πηρες το κινητο και ειχε August patch, θα ησουν στο Α, αμα εβαλες sept θα πηγε στο B και τελος αμα εβαλες oct θα πηγε στο Α ξανα. Γενικα υπαρχει command στο fastboot που βλεπεις σε ποιο Α/Β slot εισαι(fastboot getvar all) Το command για να αλλαξεις slot ειναι fastboot set_active a ή fastboot set_active b Edit: Αφου δεις σε ποιο εισαι με το fastboot getvar all, μπορεις να κανεις fastboot set_active το partition που δεν ειναι το κινητο σου αυτη την στιγμη για να δεις σε ποιο patch ειναι(απο τα settings). Οποτε μετα αν εχεις το october patch στο Α κανεις fastboot flash oct_img.img και αν π.χ εχεις στο B το sept κανεις fastboot flash slot_b sept_stock.img stock october:https://forum.xda-developers.com/mi-a1/how-to/boot-img-october-update-stock-cf-auto-t3690649 stock sept: https://drive.google.com/file/d/0B4o7PciR_axMQ1FTM05nZ3phX2M/view https://forum.xda-developers.com/mi-a1/how-to/root-ota-updates-september-update-t3680897 stock august:https://drive.google.com/file/d/0B-9-wPaAKxANWk5JdW84N09vaTg/view Edit2:Ο λογος που ξαναφλασαρα τα stock και στα δυο partition ηταν επειδη δεν μπορουσα να κανω update, οποτε το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα απο το να κανω flash ολη την rom απο την αρχη ηταν απλα να βαλω τα stock boot.img στα partition, αφου μονο αυτα πειραχτηκαν.
  13. απλα προσοχη με τα patched boot images, εγω δεν μπορουσα να κανω sept -> oct OTA(ελεγε installation failed). Εβαλα ομως το stock boot.img του sept στο B(fastboot flash slot_b sept_boot.img) και το stock august boot.img στο Α και εκανα OTA κανονικα. Μολις πηγα oct κατεβασα cfautoroot, εκανα fastboot boot, αλλαξα το build.prop και ξαναφλασαρα μετα τα stock images στο Α και στο B(august στο Α και October στο Β). Tωρα σε τι σλοτ ειναι τα δικα σας δεν γνωριζω, γιατι εγω για να κανω το ota sep->oct εκανα fastboot set_active a, οποτε το εκανα μεσα απο το Α, αρα εχω κανει update μονο το slot b. Συνεπως εχω august slot a και october slot b.
  14. Ειναι αναλογα την συσκευη παιδια, συμβαινει και στα nexus/pixel που εχουν και αυτα stock android, οποτε λογικο να ισχυει και εδω. Εγω παντως με 3 εφαρμογες για safetynet check το εκανα fail. Συνδεσα το κινητο εκανα fastboot oem lock και μετα το reboot ηταν κομπλε.
×
×
  • Create New...