Seiferakos Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Γίνεται και με δίπλωμα οδήγησης?! Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Κανονικά όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 εχουμε ενα προνομιακο whats up ,ενα φοιτητικο cu , ενα frog και μια κοσμοκαρτα ,αντε να δουμε τι θα τα κανουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Παιδιά, σήμερα, στο Σύνταγμα ρώτησα τον πωλητή αν έχει προνομιακά. Μου είπε ότι αύριο θα έχει στα χέρια του what's up προνομιακά. Τιυ είπα ότι χρειάζομαι μερικά για να τα στείλω Κρήτη σε φίλους. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ και να τον έχω κατά μου. Μου είπε ότι τον κάθε ένα στοιχίζει 10€ με ενεργοποιημενο το πακέτο. Αυτό με προβλημάτισε λίγο γιατί αν κάποιος δεν θέλει να το ενεργοποιήσει άμεσα τι γίνεται; θα χάσει τα 10€. Ουσιαστικά, θα είναι προενεργοποιημένα και τα πακέτα και τα προγράμματα. Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 δεν νομιζω οτι ειναι "προενεργοποιημενα" τα προγραμματα. Μπορει να μπαινουν κατα την ενεργοποιηση της συνδεσης τα 10 € αλλά η ενεργοποιηση του προνομιακου προγραμματος γινεται απο τον ιδιο τον συνδρομητη με sms οποτε θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Παιδιά, σήμερα, στο Σύνταγμα ρώτησα τον πωλητή αν έχει προνομιακά. Μου είπε ότι αύριο θα έχει στα χέρια του what's up προνομιακά. Τιυ είπα ότι χρειάζομαι μερικά για να τα στείλω Κρήτη σε φίλους. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ και να τον έχω κατά μου. Μου είπε ότι τον κάθε ένα στοιχίζει 10€ με ενεργοποιημενο το πακέτο. Αυτό με προβλημάτισε λίγο γιατί αν κάποιος δεν θέλει να το ενεργοποιήσει άμεσα τι γίνεται; θα χάσει τα 10€. Ουσιαστικά, θα είναι προενεργοποιημένα και τα πακέτα και τα προγράμματα. μαλλον καλα σου ειπε ,απλα εσυ το μονο που κανεις ειναι να στειλεις ενα μηνυμα για να ξεκινησει να μετρα ο χρονος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Μου το είπε ξεκάθαρα. Ότι είναι ενεργοποιημενο και με ενεργό πακέτο στα 10€. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 αλλο να ειναι προ-ενεργοποιημενη η συνδεση (το νουμερο) και αλλο να ειναι προενεργοποιημενο το προγραμμα των 8,5€. Πρακτικα λιγο αστοχο να το κανει απο πριν αν δεν ξερει ποτε θα το πουλησει. Εκτος αν μπει στην διαδικασια την ωρα που ειναι να στο δωσει,να βαλει τη σιμ σε κινητο,να στειλει το sms και να αρχισει να μετραει ο μηνας. Ε δεν νομιζω να κανει τετοια ιστορια. Απλα θα εχει μεσα ηδη τα 8,5 ευρω που πληρωνεις και θα σου πει στειλε το αντιστοιχο sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Θα το επιβεβαιώσω αύριο αυτό για να είμαι σίγουρος αλλά σύμφωνα με την συζήτηση αυτό κατάλαβα... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Παιδιά, σήμερα, στο Σύνταγμα ρώτησα τον πωλητή αν έχει προνομιακά. Μου είπε ότι αύριο θα έχει στα χέρια του what's up προνομιακά. Τιυ είπα ότι χρειάζομαι μερικά για να τα στείλω Κρήτη σε φίλους. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ και να τον έχω κατά μου. Μου είπε ότι τον κάθε ένα στοιχίζει 10€ με ενεργοποιημενο το πακέτο. Αυτό με προβλημάτισε λίγο γιατί αν κάποιος δεν θέλει να το ενεργοποιήσει άμεσα τι γίνεται; θα χάσει τα 10€. Ουσιαστικά, θα είναι προενεργοποιημένα και τα πακέτα και τα προγράμματα. Καλά στην Ομόνοια ρώτησα διαφορετικές πωλήτριες σε διαφορετικά σημεία και μου είπαν ότι δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται. Μάλλον έπεσα σε ......, άσε να μην λερώσω το στόμα μου καλύτερα. Να πάω να τους ζητήσω τα χρήματα που πλήρωσα παίρνοντάς το από αγγελία? Πάντως για όσους μιλάνε πολύ, όπως εγώ είναι σούπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Σαν πακέτο είναι εξαιρετικό... Εγω τώρα έχω το cosmote xl με 1500'&1500sms και 3,2gb στα 30€. Χρησημοποιω περισσότερο ίντερνετ και λιγότερο ομιλία και σμσ. Οπότε και 2 φορές να το ενεργοποιήσω πάλι κερδισμένος είμαι. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Μια απορια ,ενεργοποιησα ενα νουμερο σημερα ,μπαινω στην εφαρμογη cosmote.gr και δεν υπαρχει μεσα εκει ,τα αλλα δυο που εχω φαινονται (κοσμοκαρτα-frog) δεν θα επρεπε; Επισης με την εφαρμογη whats up πως μπορουμε να ελεγχουμε δυο νουμερα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 (edited) Εγώ πάντως θα καταθέσω την εμπειρία μου με την απόκτηση του. Το πήρα από έναν πωλητή τους στην Ομόνοια κλασσικά. Μου ζήτησε τα 10€ και έβαλε τη σιμ σε ένα κινητό και την ενεργοποίησε και πρόσθεσε και τα χρήματα αφού κάλεσε κάπου. Η ταυτοποίηση έγινε με φωτογράφιση της ταυτότητας μου. Έλα όμως που όταν πήγα να βάλω μονάδες στο Γερμανό λέω ότι ανήκει σε μένα και ακούω ένα μεγαλοπρεπές όχι. Ήταν στο όνομα του αλλοδαπού πωλητή της cosmote. Ωραία λέω, πάρε τη ταυτότητα και κάνε την αλλαγή... Δε γίνεται θέλει και τον άλλο κάτοχο... Παίρνω το 13888 μετά τη προτροπή της υπαλλήλου ( που μου είπε μάλιστα κακώς το πήρα και δε σημαίνει ότι όποιος φορά μπλούζα και δίνει πακέτα είναι της cosmote και με άφησε παγωτό) και ζήτησα να γίνει άμεσα η μεταφορά στο όνομα μου με ταυτόχρονη αποστολή των απαραίτητων στοιχείων ή σε μισή ώρα τα δέκα ευρώ συν τα 10 της ανανέωσης πίσω σε τραπεζικό λογαριασμό και κατάργηση του αριθμού. Πραγματικά μετά από λίγο με πήρε η εταιρεία που είχε στείλει τον πωλητή στο σημείο ( πράγματι εξωτερικός συνεργάτης της) και μου λέει χάσαμε το ψηφιακό αρχείο - ταυτότητα δλδ- και θέλουμε πάλι αποστολή για να γυρίσει στο όνομα σας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δε θα γυρνούσε ποτέ αν δε το έψαχνα. Καλό αν ήμουν τρομοκράτης και δεν ήθελα δηλωμένο κινητό χαχα κακό για ένα νομοταγή όμως πολίτη που θέλει να κάνει την οποία συναλλαγή με τα στοιχεία του... Εκ νέου κλήση στο 13888 όπου τους έβαλα να κάνουν έλεγχο στο νούμερο που με κάλεσε αν είναι όντως συνεργάτης τους . Μόλις με πήραν πίσω από το 13888 και το επιβεβαίωσαν τότε έδωσα εκ νέου τη ταυτότητα με email και ο εξωτερικός συνεργάτης ολοκλήρωσε την μεταφορά που αλλιώς δε θα γινόταν ποτέ αφού η φωτό τραβήχτηκε μόνο για επιβεβαίωση του απαράμιλλου κάλλους του υποψηφίου συνδρομητή.... Δε ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία και αν θα το ξανά έκανα. Πάντως αν το βρείτε χωρίς ενεργοποίηση καλύτερα,θα την κάνετε εσείς και δε θα πάει βόλτα ή ταυτότητα σας... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 30, 2017 by sgatzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Εγώ πάντως θα καταθέσω την εμπειρία μου με την απόκτηση του. Το πήρα από έναν πωλητή τους στην Ομόνοια κλασσικά. Μου ζήτησε τα 10€ και έβαλε τη σιμ σε ένα κινητό και την ενεργοποίησε και πρόσθεσε και τα χρήματα αφού κάλεσε κάπου. Η ταυτοποίηση έγινε με φωτογράφιση της ταυτότητας μου. Έλα όμως που όταν πήγα να βάλω μονάδες στο Γερμανό λέω ότι ανήκει σε μένα και ακούω ένα μεγαλοπρεπές όχι. Ήταν στο όνομα του αλλοδαπού πωλητή της cosmote. Ωραία λέω, πάρε τη ταυτότητα και κάνε την αλλαγή... Δε γίνεται θέλει και τον άλλο κάτοχο... Παίρνω το 13888 μετά τη προτροπή της υπαλλήλου ( που μου είπε μάλιστα κακώς το πήρα και δε σημαίνει ότι όποιος φορά μπλούζα και δίνει πακέτα είναι της cosmote και με άφησε παγωτό) και ζήτησα να γίνει άμεσα η μεταφορά στο όνομα μου με ταυτόχρονη αποστολή των απαραίτητων στοιχείων ή σε μισή ώρα τα δέκα ευρώ συν τα 10 της ανανέωσης πίσω σε τραπεζικό λογαριασμό και κατάργηση του αριθμού. Πραγματικά μετά από λίγο με πήρε η εταιρεία που είχε στείλει τον πωλητή στο σημείο ( πράγματι εξωτερικός συνεργάτης της) και μου λέει χάσαμε το ψηφιακό αρχείο - ταυτότητα δλδ- και θέλουμε πάλι αποστολή για να γυρίσει στο όνομα σας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δε θα γυρνούσε ποτέ αν δε το έψαχνα. Καλό αν ήμουν τρομοκράτης και δεν ήθελα δηλωμένο κινητό χαχα κακό για ένα νομοταγή όμως πολίτη που θέλει να κάνει την οποία συναλλαγή με τα στοιχεία του... Εκ νέου κλήση στο 13888 όπου τους έβαλα να κάνουν έλεγχο στο νούμερο που με κάλεσε αν είναι όντως συνεργάτης τους . Μόλις με πήραν πίσω από το 13888 και το επιβεβαίωσαν τότε έδωσα εκ νέου τη ταυτότητα με email και ο εξωτερικός συνεργάτης ολοκλήρωσε την μεταφορά που αλλιώς δε θα γινόταν ποτέ αφού η φωτό τραβήχτηκε μόνο για επιβεβαίωση του απαράμιλλου κάλους του υποψηφίου συνδρομητή.... Δε ξέρω αν αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία και αν θα το ξανά έκανα. Πάντως αν το βρείτε χωρίς ενεργοποίηση καλύτερα,θα την κάνετε εσείς και δε θα πάει βόλτα ή ταυτότητα σας... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1) Και να φανταστείς ότι αυτά είχε πρόθεση να "κόψει" ο Νόμος του Αυγούστου φέτος πριν 4 μήνες (100αδες sim στην κατοχή εξωτερικών πωλητών προς "πώληση"). Και τον κίνδυνο να τα "αγοράσει" ποιός ξέρει "ποιός και γιατί". {Πέρα από τα αρνητικά αυτού του Νόμου για νόμιμους κατόχους κ χρήστες όντως >#6# sim} 2) Να πω για αλλοδαπό πωλητή; ΟΚ:..... Και τι τον νοιάζει ποιός και γιατί του αγοράζει...Άρπα-κόλλα τη φωτοτυπία ταυτότητας και άμα και όταν (Και Ααααν πλερωθεί από C-Ote) τις μεταβιβάζει {ΑΝ δεν έχει χάσει ως τότε ποιά sim κ ποιός την αγόρασε}..Τα € τα πήρε πάντως. 3) Και να πω ότι επρόκειτο για πέρσι που δεν υπήρχε η υποχρέωση <=#6# sim στο όνομα ενός προσώπου; Πάει στο καλό: ΔΕΝ υπήρχε ο Νόμος του Αυγούστου...ΜΑ μιλάμε για φέτος και μετά το καλοκαίρι που ισχύει πια ο Νόμος...Οι €ταιρίες "κωφεύουν"...ΜΑ τηρείται και κανάς Νόμος σε αυτη'η τη χώρα; Πετσόκομα κ όποιον πάρει ο "χάρος" (στις 6 sim). 4) Επειδή ειπώθηκε και από άλλους παραπάνω: ΜΑ έτσι κι αλλιώς ο πωλητής (αλλοδαπός ή όχι) θα βγάλει τη sim που επιλέγει ο αγοραστής να την βάλει σε απλό κινητό, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να την ενεργοποιήσει (έναρξη 3μήνου) με 1 κλήση. Κόπο του κάνει να στείλει κ promo9 στο 1330; Ενεργοποιεί και το 1500άρι μην το "χάσει" (δλδ μετατεθεί για 3 μήνες αργότερα....:lol: ). € να "πέφτουν"..Τρέεεεξξξττττεεεε πλατείιιιιιεεεεεςςςςςς.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Φυσικά τηρείται ο νόμος. Η αλλαγή του νόμου έγινε για φυσικά πρόσωπα. Σε νομικό πρόσωπο ταυτοποιείς όσες θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Σαν πακέτο είναι εξαιρετικό... Εγω τώρα έχω το cosmote xl με 1500'&1500sms και 3,2gb στα 30€. Χρησημοποιω περισσότερο ίντερνετ και λιγότερο ομιλία και σμσ. Οπότε και 2 φορές να το ενεργοποιήσω πάλι κερδισμένος είμαι. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο δικό σου πρόγραμμα τα 1500 είναι μόνο λεπτά δλδ 1500 καθαρά λεπτά Ενώ στο προνομιακό 3λεπτά 1500/3 500 καθαρά λεπτά αν μιλάμε για κλήσεις μικρές ανάλογα με την χρήση βέβαια έτσι;Η ουσιαστική διαφορά είναι στο ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Φυσικά τηρείται ο νόμος. Η αλλαγή του νόμου έγινε για φυσικά πρόσωπα. Σε νομικό πρόσωπο ταυτοποιείς όσες θέλεις. Νομικό πρόσωπο είναι ο παραπάνω πωλητής (που μοιράζει τις 1500άρες); Και αλλοδαπός; Sorry ΑΝ κατάλαβα κάτι λάθος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Στο δικό σου πρόγραμμα τα 1500 είναι μόνο λεπτά δλδ 1500 καθαρά λεπτά Ενώ στο προνομιακό 3λεπτά 1500/3 500 καθαρά λεπτά αν μιλάμε για κλήσεις μικρές ανάλογα με την χρήση βέβαια έτσι;Η ουσιαστική διαφορά είναι στο ίντερνετΈχεις δίκιο αλλά τον Οκτώβριο μίλησα τα 500 περίπου. Γενικά δεν κάνω μικρές κλησεις. Οπότε καλύπτομαι... Θα το είχα καταργήσει αλλά είναι συνδεδεμένο με cosmote τέλειο σημα και θα μου το χάσουν... Καιρό θέλω να αλλάξω αριθμό και κολλάω σε αυτό Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 (edited) Έχεις δίκιο αλλά τον Οκτώβριο μίλησα τα 500 περίπου. Γενικά δεν κάνω μικρές κλησεις. Οπότε καλύπτομαι... Θα το είχα καταργήσει αλλά είναι συνδεδεμένο με cosmote τέλειο σημα και θα μου το χάσουν... Καιρό θέλω να αλλάξω αριθμό και κολλάω σε αυτό Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τη συσκευή cosmote τέλειο σήμα τη χάνεις ΑΜΑ καταργήσεις το συμβόλαιο; Νομίζω πουλάνε ξεχωριστά συσκευές στο εμπόριο που "δουλεύουν" και με καρτοκινητά C-Ote. Προϋποθέσεις: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/service_perfect_signal_bus.html ΔΕ λέει πουθενά ότι απαιτείται συμβόλαιο. Διερεύνησε, επίσης, αν κρατάς τη συσκευή που σου δώσαν με τερματισμό του συμβολαίου σου. Edited October 30, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Νομικό πρόσωπο είναι ο παραπάνω πωλητής (που μοιράζει τις 1500άρες); Και αλλοδαπός; Sorry ΑΝ κατάλαβα κάτι λάθος. :) Ο πωλητής οχι,η εταιρεία που τον έβαλε και τα προωθεί μπορεί να έχει οσα θέλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 (edited) Ο πωλητής οχι,η εταιρεία που τον έβαλε και τα προωθεί μπορεί να έχει οσα θέλει Σε ποιανού το όνομα ήταν η sim (και άλλες πόσ€ς???) που είχε αυτή τη δυσκολία ο συμφορουμίτης να μεταβιβάσει στο όνομά του; Της "εταιρίας"; Αααα ΟΚ: Εξ'ού κ η δυσκολία και ταλαιπωρία του να τη μεταβιβάσει στο όνομά του με όσα έκανε....ΟΚ. Νόμος για τα μπ@ζ......:lol: Υπενθυμίζω από την αιτιολογική έκθεση της καλοκαιριάτικης τροπολογίας για τις <=6sim: Edited October 30, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Τη συσκευή cosmote τέλειο σήμα τη χάνεις ΑΜΑ καταργήσεις το συμβόλαιο; Νομίζω πουλάνε ξεχωριστά συσκευές στο εμπόριο που "δουλεύουν" και με καρτοκινητά C-Ote. Προϋποθέσεις: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/service_perfect_signal_bus.html ΔΕ λέει πουθενά ότι απαιτείται συμβόλαιο. Διερεύνησε, επίσης, αν κρατάς τη συσκευή που σου δώσαν με τερματισμό του συμβολαίου σου.Μέχρι πρότινος την έχανες... Άλλαξε τελευταία. Εξού και η απόφαση να αλλάξω νούμερο πλέον... Θα μετατρέψω σε καρτοκινητο το ήδη υπάρχων και θα παραμείνει... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Έχεις δίκιο αλλά τον Οκτώβριο μίλησα τα 500 περίπου. Γενικά δεν κάνω μικρές κλησεις. Οπότε καλύπτομαι... Θα το είχα καταργήσει αλλά είναι συνδεδεμένο με cosmote τέλειο σημα και θα μου το χάσουν... Καιρό θέλω να αλλάξω αριθμό και κολλάω σε αυτό Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εσυ σιγουρα ξερεις της αναγκες σου!στο ειπα γτ σε περιπτωση που εκανες χρηση και στα 1500 λεπτα πανω κατω στα ιδια λεφτα θα εβγαινε!βεβαια μοναδικο κερδος το ιντερνετ οπως σου ειπα...Για καποιον που κανει χρηση 300-400 λεπτα ναι αξιζει!για καποιον που δουλευει απο το κινητο(επαγγελματιες κτλ) δεν βολευει!Παντως για 1500 λεπτα και 3 γιγα ιντερνετ περιπου με 8,5 ευρω για 1 μηνα συν το σημα της κοτε συν οτι μπορουν να σε παρουν οσοι εχουν συνδεση,καρτοσυμβολαια και γουατς απ...ειναι σουπερ το πακετο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Σε ποιανού το όνομα ήταν η sim (και άλλες πόσ€ς???) που είχε αυτή τη δυσκολία ο συμφορουμίτης να μεταβιβάσει στο όνομά του; Της "εταιρίας"; Αααα ΟΚ: Εξ'ού κ η δυσκολία και ταλαιπωρία του να τη μεταβιβάσει στο όνομά του με όσα έκανε....ΟΚ. Νόμος για τα μπ@ζ......:lol: Υπενθυμίζω από την αιτιολογική έκθεση της καλοκαιριάτικης τροπολογίας για τις <=6sim: Μπορείς να δεις τον νόμο. Η αλλαγή έγινε μόνο για φυσικά πρόσωπα. Αν έχεις εταιρεία μπορεις να έχεις όσα θες . Ας πούμς 1000. Φυσικά σε κάθε νούμερο εκτός από τον ιδιοκτήτη (εταιρεία ) πρέπει να δηλώσεις και τον χρήστη ( που μπορεί έτσι να έχει και 500 στο όνομα του ,....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Δες εδω πως ακριβώς μπορείς να το εκμεταλλευτείς http://mobilemaps.freesite.host/el/odigoi-xrisis-programmaton/what-s-up-extras.html Προσεξε τη σημείωση στο reloadit κατω απο την εικονα για να τα κάνεις με τη σωστη σειρά Εβαλα 5€ αλλά δεν μου ανοιξε το ρελοαντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts