Jump to content

Τα πάντα για το Προνομιακο What'sUp 1500', 1.5GB

cmvr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο το 13888 και όντως είναι στα στοιχεία μου ο αριθμός.

Αυτό που με προβλημάτισε λιγάκι είναι το εξής. Σε ερώτησή μου (έτσι για σιγουριά) τι γίνεται με τα ΜΒ και αν μεταφέρονται τον επόμενο μήνα από τη στιγμή που κάνει κάποιος ανανέωση πακέτου πριν τη λήξη του, πήρα την παρακάτω απάντηση: ναι, την πρώτη φορά..(!)

Ρώτησα: τις επόμενες; Μου λέει δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να το διευκρινίσω. Μετά μου δίνει ένα τηλέφωνο προώθησης προϊόντων καρτοκινητής να ρωτήσω εκεί που θα ξέρουν. Η κοπέλα μου είπε νομίζω πως δεν μεταφέρονται. Της εξήγησα ότι σε κάποια φόρουμ, άνθρωποι που έχουν αυτό το πακέτο λένε ότι μεταφέρονται κανονικά και μου είπε ότι δεν είναι σίγουρη, ότι το τμήμα είναι προώθησης προϊόντων και δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβή απάντηση για τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Αυτό το "την πρώτη φορά", με προβλημάτισε λιγάκι πάντως. Έχει κάνει κάποιος από 2 ανανεώσεις και πάνω να μας πει τι παίζει τελικά με τη μεταφορά ΜΒ;

Και κάτι τελευταίο, όσους ρωτάω για τη διάρκεια του πακέτου, παίρνω ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια απάντηση: "η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι πρόκειται για πακέτο χωρίς ημερομηνία λήξης, προς το παρόν είναι για πάντα". Η απάντηση είναι καρμπόν κάθε φορά!

Edited by enteka

Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο το 13888 και όντως είναι στα στοιχεία μου ο αριθμός.

Αυτό που με προβλημάτισε λιγάκι είναι το εξής. Σε ερώτησή μου (έτσι για σιγουριά) τι γίνεται με τα ΜΒ και αν μεταφέρονται τον επόμενο μήνα από τη στιγμή που κάνει κάποιος ανανέωση πακέτου πριν τη λήξη του, πήρα την παρακάτω απάντηση: ναι, την πρώτη φορά..(!)

Ρώτησα: τις επόμενες; Μου λέει δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να το διευκρινίσω. Μετά μου δίνει ένα τηλέφωνο προώθησης προϊόντων καρτοκινητής να ρωτήσω εκεί που θα ξέρουν. Η κοπέλα μου είπε νομίζω πως δεν μεταφέρονται. Της εξήγησα ότι σε κάποια φόρουμ, άνθρωποι που έχουν αυτό το πακέτο λένε ότι μεταφέρονται κανονικά και μου είπε ότι δεν είναι σίγουρη, ότι το τμήμα είναι προώθησης προϊόντων και δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβή απάντηση για τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Αυτό το "την πρώτη φορά", με προβλημάτισε λιγάκι πάντως. Έχει κάνει κάποιος από 2 ανανεώσεις και πάνω να μας πει τι παίζει τελικά με τη μεταφορά ΜΒ;

Και κάτι τελευταίο, σε όσους ρωτάω για τη διάρκεια του πακέτου, παίρνω ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια απάντηση: "η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι πρόκειται για πακέτο χωρίς ημερομηνία λήξης, προς το παρόν είναι για πάντα". Η απάντηση είναι καρμπόν κάθε φορά!

Πράγματι τα mb μεταφέρονται και για το δεύτερο θέμα σου ισχύει ότι για την ώρα αυτό αναφέρεται επίσημα είναι ότι θα ισχύει για πάντα. Και λέω επίσημα γιατί μου το είπε και το 13888. Βέβαια στην Ελλάδα ζούμε,τίποτα δεν είναι μόνιμο..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συμφωνα με τις πληροφοριες πακετου, οπως φανηκε νομιζω και απο σχετικο screenshot που ανεβασε αλλος χρηστης προσφατα :

"Η ενσωματωμενη μηνιαια χρηση MB που δεν καταλανωνεται εντος ενος μηνος απο την ενεργοποιηση του πακετου, δεν μεταφερονται, εκτος εαν πριν την ημερομηνια απενεργοποιησης γινει νεα ενεργοποιηση πακετου"

Οποτε δεν γινεται να ισχυει αυτο που σου ειπε στο τηλεφωνο. Πουθενα δεν αναφερεται κατι για "πρωτη φορα".

Γενικοτερα βεβαια, κρατατε μικρο καλαθι για αυτα που ακουτε στο τηλεφωνο απο εκπροσωπους. Εχω ακουσει πολλες ανακριβειες αρκετες φορες δυστυχως.

Συμφωνα με τις πληροφοριες πακετου, οπως φανηκε νομιζω και απο σχετικο screenshot που ανεβασε αλλος χρηστης προσφατα :

Οποτε δεν γινεται να ισχυει αυτο που σου ειπε στο τηλεφωνο. Πουθενα δεν αναφερεται κατι για "πρωτη φορα".

Γενικοτερα βεβαια, κρατατε μικρο καλαθι για αυτα που ακουτε στο τηλεφωνο απο εκπροσωπους. Εχω ακουσει πολλες ανακριβειες αρκετες φορες δυστυχως.

Κι εγώ περισσότερο αυτό φαντάστηκα, ότι δεν είναι πλήρως ενημερωμένος για το τι γίνεται με το συγκεκριμένο πακέτο, ανθρώπινο κι αυτό βέβαια, από έναν πέρα για πέρα ευγενικό υπάλληλο, να τα λέμε κι αυτά.

Πάντως, για κάποιο λόγο, έχω την εντύπωση πως δεν θα κρατήσει για πάντα αυτή η, κατά τ' αλλά, πολύ καλή προσφορά, μάλιστα νομίζω ότι δεν θα είναι καν για πολύ καιρό.

Λίγο οι παγιωμένες, χωρίς να αλλάζει ούτε κόμμα, απαντήσεις των υπαλλήλων κάθε φορά που ρωτάω (σαν να έχουν πάρει συγκεκριμένη γραμμή να απαντούν έτσι), λίγο (μάλλον περισσότερο) η ευκολία που μοιράζονται στον κόσμο όλα αυτά τα πακέτα (ακόμα παίζουν πολύ, μέχρι και στο σπίτι με κούριερ τα φέρνουν, αν το γκουγκλάρει κάποιος), νομίζω ότι δεν θα κρατήσει για πολύ το όμορφο αυτό δωράκι.

Από την άλλη, μπορεί να λέω κι ανοησίες και να κρατήσει πραγματικά για πάντα.

Θα δείξει.

Αυτό γίνεται πριν ενεργοποιήσετε τον αριθμό ή μετά;

Μόνο με ταυτοποίηση. Χωρίς ενεργοποίηση , χωρίς να μπει η sim σε κινητό καν, δλδ. Ακόμα κολλημένη στο καρτελάκι της: Εμφανίζει τον αριθμό στο app mycosmote.

για να ενεργοποιήσω το 4g πρέπει να πάρω στο 11888 η στέλνω κάπου μνμ?

edit το βρήκα! στέλνεις μνμ 4g στο 1333 !

Edited by Nikolas_620ti

για να ενεργοποιήσω το 4g πρέπει να πάρω στο 11888 η στέλνω κάπου μνμ?

edit το βρήκα! στέλνεις μνμ 4g στο 1333 !

Πάντως αν δική μου κατά το 4g ήταν ενεργοποιημενο

Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω πουθενά. Βλέπω τόσα άτομα που έχουν πάρει από τρία νούμερα. Δεν υπάρχει κάποιος να μην τα θέλει και τα τρία?! Ή αν ξέρει κάποιος κάποιο τρόπο να πάρουμε και εμείς...

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω πουθενά. Βλέπω τόσα άτομα που έχουν πάρει από τρία νούμερα. Δεν υπάρχει κάποιος να μην τα θέλει και τα τρία?! Ή αν ξέρει κάποιος κάποιο τρόπο να πάρουμε και εμείς...

Εγώ προσωπικά , και να μη με είχαν καλέσει για #3# promo, ΑΠΛΑ: Δε θα ασχολούμουν, ούτε θα έτρεχα πλατείιιιιεεεεεςςς....:)

Αααα και @enteka: Ούτε δώρο, ούτε "δωράκι" είναι αυτό το promo.....ΑΝ με εννοείς...Που νομίζω πως ΟΧΙ....:)

Εγώ προσωπικά , και να μη με είχαν καλέσει για #3# promo, ΑΠΛΑ: Δε θα ασχολούμουν, ούτε θα έτρεχα πλατείιιιιεεεεεςςς....:)

Στο #35 ομως στην 3η σελιδα του παροντος νηματος,ασχοληθηκες,και μολις σε πηραν τηλ. τα δεχτηκες. Και μας μοστραρες φωτο των 3 προμο,καμαρωνοντας οτι τα πηρες με 0€.

#3# WU PROMO 1500

Σπίτι μου με 0€.

Ως 25/10/2019 ενεργοποίηση λέει:

IMG_20170904_200136.jpg

δεν τρεχεις πλατειες...τα παιρνεις απο τον καναπε...:cool::cool::cool:

Στο #35 ομως στην 3η σελιδα του παροντος νηματος,ασχοληθηκες,και μολις σε πηραν τηλ. τα δεχτηκες. Και μας μοστραρες φωτο των 3 προμο,καμαρωνοντας οτι τα πηρες με 0€.

δεν τρεχεις πλατειες...τα παιρνεις απο τον καναπε...:cool::cool::cool:

Ακριβώς:....

Ό,τι έγραψα:

Αααα και @enteka: Ούτε δώρο, ούτε "δωράκι" είναι αυτό το promo.....ΑΝ με εννοείς...Που νομίζω πως ΟΧΙ....:)

Πάντως αν δική μου κατά το 4g ήταν ενεργοποιημενο

Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

στο δικο μου σιγουρα δεν ηταν γιατι εστειλα μνμ και μου ηρθε απαντηση οτι ενεργ.

Εγώ την δεύτερη την πήρα χθές 15€ μέσω αγγελίας. Είχε πολλά νούμερα να διαλέξω.

Είχα περάσει και από Ομόνοια, όπου μία κοπέλα της cosmote κράτησε τηλέφωνο και με πήρε το βράδυ να μου φέρει κάρτα, αλλά την είχα ήδη πάρει.

Εγώ την δεύτερη την πήρα χθές 15€ μέσω αγγελίας. Είχε πολλά νούμερα να διαλέξω.

Είχα περάσει και από Ομόνοια, όπου μία κοπέλα της cosmote κράτησε τηλέφωνο και με πήρε το βράδυ να μου φέρει κάρτα, αλλά την είχα ήδη πάρει.

Αγγελίας που? Μπορείς να στείλεις ένα πμ?!

Αγγελίας που? Μπορείς να στείλεις ένα πμ?!

Χρυσή ευκαιρία, στις Συνδέσεις Κινητής Τηλεφωνίας. Στέλνουν και επαρχία.

( Η κάρτα έρχεται χωρίς να είναι φορτωμένη με 10€ όπως τότε που τις μοίραζαν στους σταθμούς )

Βρήκα τελικά όντως πολλές αγγελίες, ψάχνοντας στο διαδίκτυο. Μπορεί κάποιο από τα παιδιά που έχουν πάρει από αγγελίες να μου πει σίγουρα αν μετά τη μεταβίβαση δεν "χαλάει" το προνομιακό?!

Βρήκα τελικά όντως πολλές αγγελίες, ψάχνοντας στο διαδίκτυο. Μπορεί κάποιο από τα παιδιά που έχουν πάρει από αγγελίες να μου πει σίγουρα αν μετά τη μεταβίβαση δεν "χαλάει" το προνομιακό?!

δεν αλλαζει τιποτα μετα την μεταβιβαση

Γεια σας παιδιά. Έχω κοσμοκάρτα και μιλάω πολύ, ιντερνετ χρησιμοποιώ πολύ λίγο από το κινητό, ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να την κάνω whatsup και μετά αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το πακέτο. 1500 Το πακέτο κοστίζει 10 ευρώ αν κατάλαβα καλά?

Γεια σας παιδιά. Έχω κοσμοκάρτα και μιλάω πολύ, ιντερνετ χρησιμοποιώ πολύ λίγο από το κινητό, ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να την κάνω whatsup και μετά αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το πακέτο. 1500 Το πακέτο κοστίζει 10 ευρώ αν κατάλαβα καλά?
Φίλε μου από ότι έχω καταλάβει δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Αυτή η προσφορά αφορά σε καινούριο νούμερο, το οποίο είναι πολύ συγκεκριμένο, και που αν δεν στο έχουν προσφέρει μέσω προωθητικής ενέργειας σε σένα τον ίδιο τότε θα πρέπει να το αγοράσεις από κάποια αγγελία και να κάνεις μεταβίβαση, κτλ...

Το πακέτο κοστίζει 8.5€ οπότε χρειάζεται ουσιαστικά ανανέωση 10€ αν δεν υπάρχει αρκετο υπόλοιπο πριν την ενεργοποίηση του πακέτου. Το θέμα ειναι οτι το πακέτο δεν μπορεί να δωθεί σε υπάρχον νούμερο. Δινεται μόνο με νέα νούμερα wu τα οποία πρέπει να έχουν δυνατότητα ενεργοποίησης της συγκεκριμένης προσφοράς.

Καλημέρα, η προσφορά αυτή όντως είναι για ενεργοποίηση νέου αριθμού που αφορά το συγκεκριμένο πακέτο, είχα δώσει τα στοιχεία μου να με καλέσουν στα παιδιά στην Αριστοτέλους αλλά δεν με πήρε κανείς, μάλλον λόγω λήξης της προσφοράς, ευτυχώς μου έστειλε φίλος από Αθήνα ένα νούμερο και έκανα την δουλειά μου, ταυτοποίηση σε κατάστημα Γερμανού και έβαλα και δέκα ευρώ, εξαιρετική προσφορά πάντως.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλημέρα, η προσφορά αυτή όντως είναι για ενεργοποίηση νέου αριθμού που αφορά το συγκεκριμένο πακέτο, είχα δώσει τα στοιχεία μου να με καλέσουν στα παιδιά στην Αριστοτέλους αλλά δεν με πήρε κανείς, μάλλον λόγω λήξης της προσφοράς, ευτυχώς μου έστειλε φίλος από Αθήνα ένα νούμερο και έκανα την δουλειά μου, ταυτοποίηση σε κατάστημα Γερμανού και έβαλα και δέκα ευρώ, εξαιρετική προσφορά πάντως.
Πήγες δλδ με το πακέτο σε ένα κατάστημα Γερμανού και έκανες τη μεταβίβαση?! Δεν ήθελε εξουσιοδότηση η κάτι?!