Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιες όλες φωτό είναι από V30 αφού δύο διαφορετικά τεστ έχεις και στο ένα γράφεις:

''Πχ 3 παραδειγματα απο 950xl ,καμερα απο xda ,και στοκ.Aν και εδω οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες.Στα ματια μου η xda ειναι καλυτερη λογω contrast Και φυσικοτητας.Για καποιον λογο ακομη και με καλο φωτισμο η στοκ δινει μουντα αποτελεσματα .μερικες φορες βαζω το προφιλ φαγητο και βγαινουν με καλυτερο contrast οι φωτογραφιες.''

<οι 2 τελευταίες είναι οι στοκ V30;

Στο πρωτο σετ εχω τρια δειγματα.Το πρωτο ειναι απο Χl και τα αλλα 2 απο V30 η πρωτη του v30 με xda και η δευτερη του v30 στοκ.

Στο δευτερο σετ ειναι ολες του V30 με την σειρα που τα γραφω(xda,stock ,stock με food mode)

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο πρωτο σετ εχω τρια δειγματα.Το πρωτο ειναι απο Χl και τα αλλα 2 απο V30 η πρωτη του v30 με xda και η δευτερη του v30 στοκ.

Στο δευτερο σετ ειναι ολες του V30 με την σειρα που τα γραφω(xda,stock ,stock με food mode)

Οπότε θα συμφωνήσω και εγώ ότι η xda είναι καλύτερη. Προσωπικά το λέω γιατί παρατηρώ περισσότερη λεπτομέρεια και όχι για το contrast ή τα χρώματα. Ευχαριστούμε για τα δείγματα

Αντε, παρτε και με την κορη μου μια συγκριση με Note 8 μιας και εκατσε η φαση να μπορω να τη βγαλω χωρις να φαινεται ολοκληρη.

Εννοειται με στοκ καμερα, με την αλλη εχουμε μελλον.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πολλοί αναφέρουν καλύτερα αποτελέσματα με τη κάμερα της Google.. Αν θες δοκίμασε. Δεν χρειάζεται ρουτ. Απλά για τη wide είναι άλλο app.

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3747263

μολις την εβαλα την εφαρμογη. Εχω μερικες αποριες στο στησιμο:

εχει ρυθμισεις για το hdr+ το οποιο το αφηνω ενεργο?

Αν ναι, μεσα που εχει ενα καρο επιλογες τι κανω?

Πχ LG g6 color fix κλπ, τα ενεργοποιω?

Ποιοτητα εικονας την αφηνω στο 95% που ειναι by default?

Κατι αλλο που πρεπει να κανω πριν κανω δοκιμες? ισως το μεσημερι βγαλω μερικες για συγκριση με την στοκ..

Edit:

Επισης χθες επαθα πλακα με την μπαταρια, απο τις 8 το πρωι ανοιχτο ως τις 12 το βραδυ, 5 ωρες οθονη και 1.30 ομιλια, με υπολοιπο μπαταριας 45% και χρηση 4G τη μιση μερα και 100χλμ διαδρομη μες τη μερα με χρηση που σιγουρα αυξανει καταναλωση.

ΜΕτα το mate περιμενα πολυ μεγαλη διαφορα αλλα εδω μιλαμε για τρομερη αυτονομια, αν και ειναι πολυ νωρις να κρινω.

Edit 2: εβγαλα 2 φωτο με τον wide Και η αληθεια ειναι οτι στα 20 μετρα διακρινεις γραμματα απο πινακιδες, στα 50 ομως τιποτα.

Θα κανω μια συγκριση με G6 wide αν πετυχω τον φιλο που του το εδωσα, να δω διαφορα, μιας και στο G6 ειχα τον 2.09, αν δω παρομοιες επιδοσεις απο V30 σημαινει οτι ειναι ιδιας ποιοτητας, αν δω καλυτερες θα ειναι ευχαριστο.

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Και ενα συγκριτικο με MAte αλλα και με την google camera:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7508492#post7508492

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7508493#post7508493

μολις την εβαλα την εφαρμογη. Εχω μερικες αποριες στο στησιμο:

εχει ρυθμισεις για το hdr+ το οποιο το αφηνω ενεργο?

Αν ναι, μεσα που εχει ενα καρο επιλογες τι κανω?

Πχ LG g6 color fix κλπ, τα ενεργοποιω?

Ποιοτητα εικονας την αφηνω στο 95% που ειναι by default?

Κατι αλλο που πρεπει να κανω πριν κανω δοκιμες? ισως το μεσημερι βγαλω μερικες για συγκριση με την στοκ..

Edit:

Επισης χθες επαθα πλακα με την μπαταρια, απο τις 8 το πρωι ανοιχτο ως τις 12 το βραδυ, 5 ωρες οθονη και 1.30 ομιλια, με υπολοιπο μπαταριας 45% και χρηση 4G τη μιση μερα και 100χλμ διαδρομη μες τη μερα με χρηση που σιγουρα αυξανει καταναλωση.

ΜΕτα το mate περιμενα πολυ μεγαλη διαφορα αλλα εδω μιλαμε για τρομερη αυτονομια, αν και ειναι πολυ νωρις να κρινω.

Edit 2: εβγαλα 2 φωτο με τον wide Και η αληθεια ειναι οτι στα 20 μετρα διακρινεις γραμματα απο πινακιδες, στα 50 ομως τιποτα.

Θα κανω μια συγκριση με G6 wide αν πετυχω τον φιλο που του το εδωσα, να δω διαφορα, μιας και στο G6 ειχα τον 2.09, αν δω παρομοιες επιδοσεις απο V30 σημαινει οτι ειναι ιδιας ποιοτητας, αν δω καλυτερες θα ειναι ευχαριστο.

Η μπαταρία όντως έχω δει πολλά βιντεάκια που χτυπάει πολύ καλά νούμερα! και είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν εμένα προσωπικά, μπορεί και να αφήσω το s8+ για το v30! Ορίστε και ένα φρέσκο βίντεο με αυτονομίες

Η μπαταρία όντως έχω δει πολλά βιντεάκια που χτυπάει πολύ καλά νούμερα! και είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν εμένα προσωπικά, μπορεί και να αφήσω το s8+ για το v30! Ορίστε και ένα φρέσκο βίντεο με αυτονομίες

οντως, απιστευτο, με την εννοια οτι δεν του φαινεται.

Εγω επειδη ηρθα απο mate πιστευα οτι χθες θα κλεισω το βραδυ με 20% με τη χρηση που ειχα κανει, και επαθα πλακα μολις ειδα χρονο οθονης.

Σημερα το εχω βαλει με AOD και ΒΤ ρολοι απο το πρωι με ολες τις ειδοποιησεις να βαρανε στο ρολοι, να δω πως θα παει.

Γενικα το V30 ειναι τοσο ομορφο που και εγω το s8+ θα το εδινα.

Αυτο που με χαλαει ειναι μονο το wifi direct Που το εψαξα και απλα ειδα οτι λειτουργει μονο μεσα στην ιδια εταιρεια, αν και με Mate και samsung δουλεψε εστω και πιο αργα και 2ον οτι δεν βλεπει τα 5Ghz της gopro 6 η οποια δουλευει μονο στο καναλι 161 απο ο,τι βρηκα, και το καναλι αυτο μαλλον μονο η samsung Και η apple το βλεπουν.. Θα επρεπε ειτε η gopro να δωσει ενα μεγαλυτερο range καναλιων ειτε τα κινητα να παιζουν σε μεγαλυτερο ευρος. ΠΡαγματικα κριμα αλλα λεπτομερειες..

Το V30 είναι ένα πάρα πολύ καλό πακέτο αυτό μπορεί να το καταλάβει όποιος το έχει. Με πολύ όμορφη σχεδίαση και εκμετάλλευση χώρου με κορυφαίο βίντεο(κάτι για το οποίο δεν μιλάμε πολύ), με κορυφαίο ήχο και εγγραφή ήχου και τόσα άλλα.

Προφανώς δεν είναι τέλειο και υστερεί σε κάποια σημεία μεμονωμένα έναντι κάποιου άλλου όπως πχ στο λευκό και στην κάμερα σε χαμηλό φωτισμό. Ωστόσο είναι ένα πολύ καλό σύνολο και χαίρομαι που το ακούω και από άτομα που έχουν ταυτόχρονα και άλλες κορυφαίες προτάσεις.

Αυτό που θα ήθελα να ακούσω απόψεις από όσους ασχολούνται περισσότερο είναι για το HDR τι ισχύει τελικά είναι καλύτερα να είναι on ή οff? Και κάτι άλλο, βλέπω όλοι στρέφονται στο αποτέλεσμα σε εσωτερικούς χώρους νυχτερινές κλπ. Αν υπάρχει δυνατότητα να δούμε συγκριτικά και σε εξωτερικές συνθήκες θα ήταν πολύ ενδιαφέρον.

Κάτι που είπα και στον Νίκο μια άλλη φορά, σε ιδανικές συνθήκες η επιλογή ''Ζωντανά'' κάνει την φωτογραφία ακόμα πιο εντυπωσιακή χωρίς να είμαι σίγουρος ότι είναι και πιο ποιοτική αλλά στην τελική είναι το θέμα τι βλέπεις στην οθόνη σου. Και τι σου αρέσει...

παιδια καλησπερα..να κανω μια ερωτηση..ειναι ευκολο να κανει καποιος μια μετρηση και να δει τι ταχυτητες πιανει το wifi..ρωταω γιατι εχω ενα v20 και το downloading speed του ειναι αθλιο...μεχρι και με 3g δε πιανω καλες ταχυτητες...και επειδη βλεπω οτι υπαρχει γενικο θεμα με το v20 ηθελα να δω αν ισχυει το ιδιο και με το v30...γιατι με τα dac που βαζει η lg στα κινητα δε βλεπω να φευγω συντομα απο την lg αλλα δε θα κρυψω οτι ειναι κατι που μου τη σπαει αρκετα...ευχαριστω!

Καλησπέρα. Το V20 από ότι έχω συζητήσει με 2 άτομα που το είχαν είχε ένα θέμα με τα δίκτυα γενικότερα. Το V30 είναι σίγουρα πιο γρήγορο και πιο δυνατό από το G5 που είχα πριν τόσο στο WiFi όσο και σε λήψη κινητής GPS κλπ. Δεν μπορώ να ξέρω σε σχέση με άλλα αλλά σε σχέση με το V20 θα δεις μεγάλες διαφορές σε αυτό που σε ενδιαφέρει

Το V30 είναι ένα πάρα πολύ καλό πακέτο αυτό μπορεί να το καταλάβει όποιος το έχει. Με πολύ όμορφη σχεδίαση και εκμετάλλευση χώρου με κορυφαίο βίντεο(κάτι για το οποίο δεν μιλάμε πολύ), με κορυφαίο ήχο και εγγραφή ήχου και τόσα άλλα.

Προφανώς δεν είναι τέλειο και υστερεί σε κάποια σημεία μεμονωμένα έναντι κάποιου άλλου όπως πχ στο λευκό και στην κάμερα σε χαμηλό φωτισμό. Ωστόσο είναι ένα πολύ καλό σύνολο και χαίρομαι που το ακούω και από άτομα που έχουν ταυτόχρονα και άλλες κορυφαίες προτάσεις.

Αυτό που θα ήθελα να ακούσω απόψεις από όσους ασχολούνται περισσότερο είναι για το HDR τι ισχύει τελικά είναι καλύτερα να είναι on ή οff? Και κάτι άλλο, βλέπω όλοι στρέφονται στο αποτέλεσμα σε εσωτερικούς χώρους νυχτερινές κλπ. Αν υπάρχει δυνατότητα να δούμε συγκριτικά και σε εξωτερικές συνθήκες θα ήταν πολύ ενδιαφέρον.

Κάτι που είπα και στον Νίκο μια άλλη φορά, σε ιδανικές συνθήκες η επιλογή ''Ζωντανά'' κάνει την φωτογραφία ακόμα πιο εντυπωσιακή χωρίς να είμαι σίγουρος ότι είναι και πιο ποιοτική αλλά στην τελική είναι το θέμα τι βλέπεις στην οθόνη σου. Και τι σου αρέσει...

Ετσι ειναι αλλα θεωρω οτι και το βραδυ ειναι καλο, καλυτερο απο το G6 σιγουρα και γενικα πολυ καλο.

Στο HDR σε σκηνη που το χρειαστηκε δε μαρεσε το αποτελεσμα σε σχεση με το Χ, δες στο αντιστοιχο θεμα ενα ακομα συγκριτικο που εκανα.

Καλησπερα.δεν ξερω αν εχει ρωτησει κανεις πιο πισω οποτε συγγνωμη προκαταβολικα αν επαναλαμβανω.απο υπερθερμανση τι παιζει?εχει κανα θεμα σε ζορικη χρηση ή μπα?

παιδια καλησπερα..να κανω μια ερωτηση..ειναι ευκολο να κανει καποιος μια μετρηση και να δει τι ταχυτητες πιανει το wifi..ρωταω γιατι εχω ενα v20 και το downloading speed του ειναι αθλιο...μεχρι και με 3g δε πιανω καλες ταχυτητες...και επειδη βλεπω οτι υπαρχει γενικο θεμα με το v20 ηθελα να δω αν ισχυει το ιδιο και με το v30...γιατι με τα dac που βαζει η lg στα κινητα δε βλεπω να φευγω συντομα απο την lg αλλα δε θα κρυψω οτι ειναι κατι που μου τη σπαει αρκετα...ευχαριστω!
Σε 50αρι vdsl πιάνει κανονικά 47-48 με 4.5-4.7..

Δοκιμασε τον wide απο xda πιανει πολυ μεγαλύτερη λεπτομερεια ειδικα σε δυσκολότερες συνθηκες

Καντω δοκιμη και μεσα στο σπιτι με φως δωματιου θα δεις αμεσως την διαφορά

Δοκιμασε τον wide απο xda πιανει πολυ μεγαλύτερη λεπτομερεια ειδικα σε δυσκολότερες συνθηκες

Καντω δοκιμη και μεσα στο σπιτι με φως δωματιου θα δεις αμεσως την διαφορά

Θα κάνω έξω που με ενδιαφέρει και θα ανεβάσω αν θέλει κανείς

Όταν ακούς μουσική με τα ακουστικά βλέπω ότι υπάρχει όριο στην ένταση μέχρι το 75 %, υπάρχει τρόπος να πάει στο.100%?

Όταν ακούς μουσική με τα ακουστικά βλέπω ότι υπάρχει όριο στην ένταση μέχρι το 75 %, υπάρχει τρόπος να πάει στο.100%?

Καλησπέρα, είναι προδιαγραφή ασφαλείας της LG για προστασία της ακοής, σε περίπτωση που γίνει χρήση ακουστικών με 50Ω και ενεργοποιηθεί το dac τότε ακόμα και το 50+ στην ένταση θα είναι υπερ αρκετό.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Τα ακουστικά που έχει μέσα χρησιμοποιώ τα οποία είναι αρκετά καλά υποθέτω και θα ήθελα ένα κλικ παραπάνω σε ένταση

Επειδή είναι κάτω από 50Ω δεν ενεργοποιείται η έξτρα ένταση. Αυτό μπορείς να το πετύχεις με τρικ. Πχ χρησιμοποιώντας κάτι τέτοιο

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F381857516715

Προσοχή, πάλι 75 θα έχεις, αλλά θα είναι πιο δυνατή η ένταση.. Το περιμένω, θα σας πω κατά πόσο πιάνει το τρικ.

Edited by agpol07

Επειδή είναι κάτω από 50Ω δεν ενεργοποιείται η έξτρα ένταση. Αυτό μπορείς να το πετύχεις με τρικ. Πχ χρησιμοποιώντας κάτι τέτοιο

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F381857516715

Προσοχή, πάλι 75 θα έχεις, αλλά θα είναι πιο δυνατή η ένταση.. Το περιμένω, θα σας πω κατά πόσο πιάνει το τρικ.

Βλέπω να το αγοράζω κι εγώ αν κάνει δουλειά, δεν είχα ιδέα για όλα αυτά, με άλλα ακουστικά κάνεις δουλειά? Η δεν έχει να κάνει?

Το καλώδιο έχει αναφερθεί από το πρώτο της σειράς V και εξυπηρετεί τον σκοπό του δίνοντας υψηλή εμπέδωση στο dac του κινητού, προσωπικά επέλεξα μέσω εφαρμογής του Google play να έχω εξίσου εξαιρετικά αποτέλεσματα στο μουσικό σκέλος της συσκευής.

Δεν είναι το ζητούμενο μόνο η ένταση αλλά και ένας συνδυασμός όπως music player ποιότητας αρχείων και ακουστικών.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Βλέπω να το αγοράζω κι εγώ αν κάνει δουλειά, δεν είχα ιδέα για όλα αυτά, με άλλα ακουστικά κάνεις δουλειά? Η δεν έχει να κάνει?
Ναι με άλλα ακουστικά που έχω ενεργοποιείται κανονικά η έξτρα ένταση.

• The title was changed to LG V30