ea6gka Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 σωραιος.... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Δεν άντεξα την έβαλα από εδώ https://forum.xda-developers.com/lg-v30/how-to/h930-pie-build-v30q-sep-1-2019-security-t3966164/page2. Όλα κομπλέ με την διαδικασία.... Άλλος να πάρει σειρά ;;;;;;;;;););););) Ωραίος...Εντυπώσεις?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Ωραίος...Εντυπώσεις?? Σαφώς καλύτερα τα πράγματα.... Σαν να ξεμπούκωσε ένα πράγμα.... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Για πότε ακούγεται ότι θα πάρουμε την αναβάθμιση Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgol Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Μπορει να επιβεβαιωσει οτι το κινητο βλεπει 512 GB sd (οχι μονο σε fat32) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Φιλε το κινητο αξιζει με χιλια τα λεφτα του ακομα και τωρα!Σου δινει την αισθηση οτι εχεις φετινη ναυαρχιδα στα χερια σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgol Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Δεν αντιλεγω το πηρα (δεν ηρθε ακομη) αλλα ρωταω για μα μην φορμαρω την καρτα τζαμπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Καλησπερα παιδες! Εχει καποιος να προτεινει κανενα καλο τζαμι; Εχω δοκιμασει τα κλασσικα τα οποια ομως ισα που καλυπτουν την φωτειζομενη οθονη χωρις να πιανουν καθολου τα περιθωρια γυρω αλλα κι εκεινα που ειναι πληρους καλυψης αλλα δεν αντεχει η κολλα τους και μαζευει σκονη κατω απο το γυαλι με αποτελεσμα να φαινεται ασχημα οταν πεφτει φως πανω στη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Δεν αντιλεγω το πηρα (δεν ηρθε ακομη) αλλα ρωταω για μα μην φορμαρω την καρτα τζαμπα Βάλε τα αρχεία σου κάπου, φόρμαρε την κάρτα, βάλε την να την διαβάσει εξ αρχής και να την φορμάρει κιόλας εάν χρειαστεί και μετά πέτα μέσα ότι αρχείο είχες. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Καλησπερα παιδες! Εχει καποιος να προτεινει κανενα καλο τζαμι; Εχω δοκιμασει τα κλασσικα τα οποια ομως ισα που καλυπτουν την φωτειζομενη οθονη χωρις να πιανουν καθολου τα περιθωρια γυρω αλλα κι εκεινα που ειναι πληρους καλυψης αλλα δεν αντεχει η κολλα τους και μαζευει σκονη κατω απο το γυαλι με αποτελεσμα να φαινεται ασχημα οταν πεφτει φως πανω στη συσκευη. Μονο το whitestone θα καθετε καλα.. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Μονο το whitestone θα καθετε καλα.. Ναι καπου ειχα διαβασει για το συγκεκριμενο απλα με ειχε αποτρεψει η διαδικασια τοποθετησης,το υψηλο κοστος και η πιθανοτητα μην τυχον προκληθει ζημια στην οθονη μου αν χρειαστει να το αφαιρεσω..το εχεις δοκιμασει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Ναι , είναι υψηλο το κοστος αλλα αν θελεις γυαλί και να καθέτε τελεια προσταυοντας την οθόνη σου τότε δεν έχεις πολλες επιλογες . αλλιως πας σε ζελατινα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Ναι καπου ειχα διαβασει για το συγκεκριμενο απλα με ειχε αποτρεψει η διαδικασια τοποθετησης,το υψηλο κοστος και η πιθανοτητα μην τυχον προκληθει ζημια στην οθονη μου αν χρειαστει να το αφαιρεσω..το εχεις δοκιμασει; ενημερωτικά να σου πω πως η οθόνη έχει 273 ευρώ και η πιο φτηνή στο ebay 100+ και σκέτο digitaizer δεν κυκλοφορεί...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Εγώ πάντως το τελευταίο 6μηνο το έχω χωρίς προφύλαξη, χωρίς να έχω παρατηρήσει γρατζουνιές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Εγώ πάντως το τελευταίο 6μηνο το έχω χωρίς προφύλαξη, χωρίς να έχω παρατηρήσει γρατζουνιές.. Και γω ένα χρόνο Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Να σας πω την μαυρη αληθεια μου κι εμενα μου αρεσει παρα πολυ χωρις προστασια,εχει αλλη αισθηση αλλα δυστυχως λογω της φυσης της δουλειας μου μεσα στα εργοταξια δεν ειναι δυνατον να το αφησω ετσι ακαλυπτο γιατι ειναι δεδομενο οτι αργα η γρηγορα θα το κλαιω. Δεν το πηρα για δευτερο να το εχω να καθεται σχεδον ολη μερα..ειναι ενα καταπληκτικο τηλεφωνο και θελω να το χαρω οσο με βγαλει,οποτε το γυαλι ειναι μονοδρομος..εχω αυτη τη στιγμη εκεινο που καλυπτει σχεδον ολη την οθονη αλλα δυστυχως κατω απο τις ακρες επειδη δεν κολλαει γερα εχει μαζεψει λιγη σκονη παρολο που η θηκη του ειναι απο τις καλες και σχεδον εφαπτεται με το γυαλι. Εψαξα λιγο εκεινο που προτεινε ενας φιλος χτες,το whitestone dome,ειναι ομως αρκετα ακριβο και δεν ξερω που θα καταληξει αυτη η ιστορια με την μη υπαρξη καλου γυαλιου σε προσιτη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Να σας πω την μαυρη αληθεια μου κι εμενα μου αρεσει παρα πολυ χωρις προστασια,εχει αλλη αισθηση αλλα δυστυχως λογω της φυσης της δουλειας μου μεσα στα εργοταξια δεν ειναι δυνατον να το αφησω ετσι ακαλυπτο γιατι ειναι δεδομενο οτι αργα η γρηγορα θα το κλαιω. Δεν το πηρα για δευτερο να το εχω να καθεται σχεδον ολη μερα..ειναι ενα καταπληκτικο τηλεφωνο και θελω να το χαρω οσο με βγαλει,οποτε το γυαλι ειναι μονοδρομος..εχω αυτη τη στιγμη εκεινο που καλυπτει σχεδον ολη την οθονη αλλα δυστυχως κατω απο τις ακρες επειδη δεν κολλαει γερα εχει μαζεψει λιγη σκονη παρολο που η θηκη του ειναι απο τις καλες και σχεδον εφαπτεται με το γυαλι. Εψαξα λιγο εκεινο που προτεινε ενας φιλος χτες,το whitestone dome,ειναι ομως αρκετα ακριβο και δεν ξερω που θα καταληξει αυτη η ιστορια με την μη υπαρξη καλου γυαλιου σε προσιτη τιμη. Γιατι δεν δοκιμαζεις μια θηκη τυπου πορτοφολι για να ξενοιασεις και απο γυαλι και απο πτωσεις ή κακουχιες?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis1 Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Δοκίμασε αυτό https://www.aliexpress.com/item/32996700177.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5ab04c4dPnZN8O το έχω βάλει στο δικό μου, απόλυτα ικανοποιημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgol Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Μηπως ξερει κανεις πως μπορουμε να βρουμε τα wallpapers που εχουν τα κινητα με την 9 pie οπως π.χ. https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_009182653964.html?wid=1349303 https://m.gearbest.com/screen-protectors/pp_009558272067.html?wid=1433363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Καλησπερα.Παρελαβα αυτη την θηκη σημερα απο ebay αλλα δεν με βολεψε.Αν την θελει κανεις p.m.! Ευχαριστω και σορυ! https://www.ebay.com/itm/For-LG-V30-Built-in-Screen-Protector-Rugged-Shockproof-Poetic-Revolution-Case/153151222417?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgol Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 (edited) Κι αλλη μια ερωτηση Μπαινει η ταχυτητα δικτυου στην προσοψη; Edited September 19, 2019 by elgol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 οχι δεν μπαινει Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Όποιος είναι root μπορεί να βάλει το zRam από magisk, μέχρι να βγει το update, το οποίο κάνει πολύ καλή δουλειά στη διαχείριση μνήμης. Πάνω από 3 δεν περνάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Παιδια την αντροιντ 10 μαλλον δε θα την παρουμε,ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Παιδια την αντροιντ 10 μαλλον δε θα την παρουμε,ε; Εδώ κάνουμε αμάν για το update που θα στρώσει την ram στην 9,περιμένεις και την 10 εσύ; Αποκλείεται. Αν πάντως η πολυαναμενομενη αναβάθμιση είναι όπως πρέπει το κινητό για αρκετό καιρό θα είναι κομπλέ. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts