Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάνει κάτι διαφορετικό ή επιπλέον αυτό από την Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που γίνεται από τις Ρυθμίσεις;

Το ιδιο ειναι,ο τροπος αλλαζει...Εγω το εκανα μεσα απο το μενου ρυθμισεων

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ιδιο ειναι,ο τροπος αλλαζει νομιζω....Εγω το εκανα μεσα απο το μενου ρυθμισεων

Και εγώ από εκεί το έχω κάνει όποτε το έκανα. Αυτός ο τρόπος που λέει ο φίλος είναι για ''δύσκολες'' περιπτώσεις που έχει φριζάρει δεν ανοίγει μια συσκευή κλπ...

Μη μου λες τέτοια και αύριο φεύγω ταξίδι , άμα γεμίσει ο χώρος πως θα τον αδειάσω

Ακολουθα το τροπο που περιγραφω κ δεν χρειάζεται τπτ.

Η διαχείριση της μνημης σιγουρα ειναι χειροτερη.

Πολλες εφαργογες κλεινουν στο παρασκήνιο

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Μπαταρία απίστευτη πάντως.. 45% από χθες με 3 ώρες και δέκα λεπτά οθόνη.. Και συνεχίζει..

Η ραμ που λέτε πάνω για την χρήση που έκανα και κάνω δεν με ενοχλεί καθόλου εμένα.. 81e1c4283a6af6e2b8907188766aa2de.jpg

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η ram είναι και θέμα τύπου εφαρμογών φαντάζομαι. Μπήκα τώρα για παράδειγμα και μου λέει τις τελευταίες 3 ώρες έχουν χρησιμοποιηθεί 75 εφαρμογές και έχει 0,96gb ελεύθερη. Νομίζω οκ είναι

Εμένα πάντως που την πέρασα απο πάνω, μπαταρία τις 2 πρωτες ημέρες σαφως χειρότερη. 4% ανα ωρα σε standby! Σημερα δειχνει να στρώνει λίγο.

Επίσης η φωτεινότητα που έχω στο αυτόματο, έπεφτε στο 15% και έμενε εκεί με συνέπεια να μην βλέπω τίποτα.

Πρώτη φορά το κάνει αυτό

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Εμένα πάντως που την πέρασα απο πάνω, μπαταρία τις 2 πρωτες ημέρες σαφως χειρότερη. 4% ανα ωρα σε standby! Σημερα δειχνει να στρώνει λίγο.

Επίσης η φωτεινότητα που έχω στο αυτόματο, έπεφτε στο 15% και έμενε εκεί με συνέπεια να μην βλέπω τίποτα.

Πρώτη φορά το κάνει αυτό

Η φωτεινότητα σαν να εχει γινει πιο ευαισθητη.

Σε σκοτεινα μερη πεφτει στο 11% απο 15 που ηταν το ελαχιστο με την 8 ενω οταν δει λιγο φως ανεβαινει αμεσως και σιγουρα παραπανω απο οτι με τη προηγούμενη εκδοση.

Εχω την εντύπωση οτι μερα πεφτει πιο γρήγορα λογω παραπανω φωτεινότητας.

Σε χαμηλο φωτισμο σιγουρα εχει κερδισει μιας και παιζει παρακατω η οθονη.

Ρε παίδες, τώρα με την 9, όταν δέχομαι sms κ έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά στο τηλέφωνο, δεν χτυπάει ήχος εξωτερικά που να τον ακούς, παρα μόνο μέσα απο τα ακουστικά.

Στην 8άρα σίγουρα δεν γινόταν αυτό. Το τηλέφωνο χτύπαγε τον ήχο που είχα βάλει για sms, εξωτερικά είτε φόραγε είτε δε φόραγε τα ακουστικά ........

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Ρε παίδες, τώρα με την 9, όταν δέχομαι sms κ έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά στο τηλέφωνο, δεν χτυπάει ήχος εξωτερικά που να τον ακούς, παρα μόνο μέσα απο τα ακουστικά.

Στην 8άρα σίγουρα δεν γινόταν αυτό. Το τηλέφωνο χτύπαγε τον ήχο που είχα βάλει για sms, εξωτερικά είτε φόραγε είτε δε φόραγε τα ακουστικά ........

αυτο ειναι προβλημα στην 9 γενικα απο ο,τι εχω καταλαβει, και τα σ10 μου το ιδιο κανουν...tragic, αυτα ειναι τα παιδικα προβληματα του ανδροιδ που δεν μπορουν να τα λυσουν.. μια ζωη σε καθε αναβαθμιση σκαει ενα αστειο προβλημα δηλαδη.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Το καλωδιο του φορτιστη παρεδωσε πνευμα...Τι κακο αυτο με τα καλωδια και τους φορτιστες της LG.Δευτερα βολτα στην procordia.Τι καλωδιο μου προτεινετε να αγορασω τωρα για να κανω την δουλεια μου?Πρεπει οπωσδηποτε να ειναι usb 3.1?Βλεπω κατι οικονομικα samsung στο σκρουτζ τα οποια ειναι usb 2.0.Ευχαριστω!

αυτο ειναι προβλημα στην 9 γενικα απο ο,τι εχω καταλαβει, και τα σ10 μου το ιδιο κανουν...tragic, αυτα ειναι τα παιδικα προβληματα του ανδροιδ που δεν μπορουν να τα λυσουν.. μια ζωη σε καθε αναβαθμιση σκαει ενα αστειο προβλημα δηλαδη.
Λοιπόν το βρήκα..

ab75181b3b4398bbf3bd1a6532ef2231.jpg

Λοιπόν το βρήκα..

ab75181b3b4398bbf3bd1a6532ef2231.jpg

Αυτο ομως δυστυχως δεν μπορει να γινει με ενσυρματα ακουστικα.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Το λάτρευα αυτό το κινητό αλλα τώρα θέλω να το σπάσω. Καμία ειδοποίηση δεν χτυπάει τον ήχο της εξωτερικά, ΑΝ έχω ακουστικά συνδεδεμένα. Μου έχει σπάσει τα νευρα....

Το έκανε κ στο μπλεδόντι, αλλα εκεί το έλυσα , με κάποιο τρόπο. Αλλα με τα ακουστικά τίποτα.

Εχει εξαφανιστεί το μενου που είχε παλιά που διάλεγες συμπεριφορά για συνεδεμένο υλικό........

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Το λάτρευα αυτό το κινητό αλλα τώρα θέλω να το σπάσω. Καμία ειδοποίηση δεν χτυπάει τον ήχο της εξωτερικά, ΑΝ έχω ακουστικά συνδεδεμένα. Μου έχει σπάσει τα νευρα....

Το έκανε κ στο μπλεδόντι, αλλα εκεί το έλυσα , με κάποιο τρόπο. Αλλα με τα ακουστικά τίποτα.

Εχει εξαφανιστεί το μενου που είχε παλιά που διάλεγες συμπεριφορά για συνεδεμένο υλικό........

Εβγαζε μενου για συνδεδεμενα ενσύρματα ακουστικα?

Δεν το ειχα προσεξει αυτο ισως γιατι δεν χρησιμοποιω συχνα ακουστικα με καλωδιο.

Παντως με ασυρματο bluetooth εχει μενου κανονικα.

Ξέρει κανένας τι κόστος έχει η πλάτη του ν30 ...?

Είχα αλλάξει εγώ. Κάπου στα 90κατι στην procordia... Άψογη δουλειά χωρις να χάσω ip68.

Γιαννης. Μ.

Είχα αλλάξει εγώ. Κάπου στα 90κατι στην procordia... Άψογη δουλειά χωρις να χάσω ip68.
Ναι είδα που είχες κάνει θέμα 21/5/18

Οπότε λογικά θα έχει πέσει η τιμή .....

Πήρα την προκοντια αλλά δεν απάντησαν.Αύριο το πρωί θα μάθουμε.....

Ευχαριστώ για την απάντηση.....

ded33695057731364a5f61171229b4c1.jpg

Παράγγειλε από ebay κ μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου! Είναι πολύ εύκολο!

Ναι είδα που είχες κάνει θέμα 21/5/18

Οπότε λογικά θα έχει πέσει η τιμή .....

Πήρα την προκοντια αλλά δεν απάντησαν.Αύριο το πρωί θα μάθουμε.....

Ευχαριστώ για την απάντηση.....

ded33695057731364a5f61171229b4c1.jpg

Χάνεις εγγύηση .... 1.1/2 χρόνο ακόμα..... Δεν ξέρω αν αξίζει για ένα 50 να το ρισκάρεις....

Μια άλλη ευκολία που έχει η 9 είναι στο screenshot. Αφήνει μια προεπισκόπηση του αρχείου κάτω δεξιά για γρήγορη επεξεργασία ή διαμοιρασμό χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξεις από την gallery ή από την πάνω μπάρα και να ψάχνεις τις επιλογές

Μετα απο μια βδομάδα συμβιωσης με την 9 μπορω να πω πως η αυτονομια βελτιωθηκε κι'αλλο σίγουρο αυτο αλλα εχασε τη σπιρταδα του στο multitasking.

Πολλες εφαρμογές κλεινουν στο παρασκήνιο και πρεπει να ξανανοιξουν ενω με την 8 εμεναν περισσότερο καιρο στη μνημη.

Τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι bug της νεας εκδοσης ή απλα είναι πιο βαρια και χρειάζεται πιο πολυ ram.

Κατα τα αλλα δεν εχω βρει ουτε ενα πταισμα ολα λειτουργουν ρολόι.

Edited by venduza

Μετα απο μια βδομάδα συμβιωσης με την 9 μπορω να πω πως η αυτονομια βελτιωθηκε κι'αλλο σίγουρο αυτο αλλα εχασε τη σπιρταδα του στο multitasking.

Πολλες εφαρμογές κλεινουν στο παρασκήνιο και πρεπει να ξανανοιξουν ενω με την 8 εμεναν περισσότερο καιρο στη μνημη.

Τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι bug της νεας εκδοσης ή απλα είναι πιο βαρια και χρειάζεται πιο πολυ ram.

εκανες φρεσκια εγκατασταση?

All it takes is a swipe...

Γενικα η pie εχει κατώτερο multitasking ανεξαρτήτως συσκευής.

Γενικα η pie εχει κατώτερο multitasking ανεξαρτήτως συσκευής.

Αρα δεν είναι θεμα lg.

Μηπως δουλευει το software ετσι ωστε κλείνοντας εφαρμογες πετυχαίνει καλυτερη αυτονομια?

Η αλήθεια ειναι πως δεν εκανα καθαρη εγκατάσταση γιατι βαριεμαι να στήνω παλι αλλα εχω την εντύπωση πως δεν θα αλλαξει κατι μιας και ολα δουλεουν αψογα..

• The title was changed to LG V30