jmarousakis Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Ενα swipe down να ειχε για κουρτινα ειδοποιησεων και θα ηταν αψογο. Θα ήταν ιδανικό όντως επίσης αν είχε απλό swipe αριστερά για back θα ήταν το τέλειο :) Γι αυτό δεν αποχωριζομαι το Fluid gestures άσε που μ'αρέσει καλύτερα η full screen στις εφαρμογές . Θα έπρεπε να ήταν όπως ακριβώς στο iphone που το gesture button απλά υπάρχει χώρος να πιάνει πλάτος Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusm Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 (edited) Έκανα την αναβάθμιση ΟΤΑ πριν 3 ώρες... Αρχικές εντυπώσεις, πολύ καλές σε ταχύτητα κι αυτονομία. Θα επανέλθω και σε λίγες μέρες για πιο σίγουρη εκτίμηση... Στα της εμφάνισης, έβαλα κι εγώ αυτό το θέμα ([uX8] Black Theme LG G8 V50 & V40 Pie), για να είμαι σχεδόν όπως και πριν!!! Στα - το νέο widget του καιρού. Στα + οι χειρονομίες κι ένα καινούριο χαρακτηριστικό της AOD, τύπου sidelight-smartring, που βρήκα και μου άρεσε... Πηγαίνετε ρυθμίσεις>γενικές>εφαρμογές & ειδοποιήσεις>ειδοποιήσεις> σύντομες ειδοποιήσεις, τσεκ τις 2 επιλογές και για ποιές εφαρμογές να ισχύει... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι όπως το βλέπω τις λίγες ώρες που το δουλεύω θεωρώ ότι θέλει στην συγκεκριμένη περίπτωση επαναφορά για βέλτιστο αποτέλεσμα μιας και μιλάμε ότι αλλάξαμε βασική έκδοση από 8 σε 9. Δεν βλέπω να είναι πιο γρήγορο όπως λένε κάποια παιδιά απλά έχει αλλάξει λίγο το εφέ. Έχω την αίσθηση και εγώ ότι ίσως καταναλώνει λίγο πιο αργά την μπαταρία. Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα εάν δεν έχω τυφλωθεί βέβαια είναι ότι χάθηκε το εικονίδιο του smart doctor από τις εφαρμογές, στις ρυθμίσεις υπάρχει κανονικά Όντως χάθηκε το εικονίδιο του smart doctor, υπάρχει όμως σαν widget κι αν σε βολεύει βέβαια θα μπορούσες να καρφιτσώσεις την συντόμευση... Κι εγώ βέβαια θα προτιμούσα το εικονίδιο... Edited July 29, 2019 by gusm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Ρε σεις το έβαλα και γω και παραλληλα πέρασα και το θέμα το ux8. Αλλά έχω ένα θέμα γιατί το φόντο δεν αλλάζει. Κραταει πχ το μπλε της προεπιλογής. Ναι όχι το μαύρο. Το κανει και σε άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Ρε σεις το έβαλα και γω και παραλληλα πέρασα και το θέμα το ux8. Αλλά έχω ένα θέμα γιατί το φόντο δεν αλλάζει. Κραταει πχ το μπλε της προεπιλογής. Ναι όχι το μαύρο. Το κανει και σε άλλους? Έτσι είναι το theme... Don't worry.... Και πριν έτσι ήταν..... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusm Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 (edited) Ρε σεις το έβαλα και γω και παραλληλα πέρασα και το θέμα το ux8. Αλλά έχω ένα θέμα γιατί το φόντο δεν αλλάζει. Κραταει πχ το μπλε της προεπιλογής. Ναι όχι το μαύρο. Το κανει και σε άλλους? Σε όλους!!! Αφού αλλάζει το φόντο μετά σε ότι θες....... Edited July 29, 2019 by gusm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Όταν είχαμε την 8 ομως έβαζε ένα πολύ σκούρο μπλε. Σχεδόν μαύρο. Μικρό το κακό. Θετικες εντυπώσεις και από μένα στο σύνολο. Δε με ξενίζει κάτι μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Επιτέλους δουλεύει και το winbank app με root.. Sent from my LG-H930 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 παντως μια βελτιωση ειναι οτι στο μενου εφαρμογων μπορεις να μπεις με swipe up αντι για κουμπι που με βολευει πολυ.. Ενα swipe down να ειχε για κουρτινα ειδοποιησεων και θα ηταν αψογο. Ωραία βελτίωση που όμως δεν δουλεύει αν ενεργοποιήσεις το gesture για την εναλλαγή εφαρμογών.................. :mad::mad::mad: Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spell Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Σε 128GB V30 δεν εχει ερθει τιποτα ουτε OTA Ουτε Bridge . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Σε 128GB V30 δεν εχει ερθει τιποτα ουτε OTA Ουτε Bridge . Πάντα αυτά που είναι προδιαγραφές Hong Kong αργούν σε σχέση με τα Αμερικάνικα και τα global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 ρε παίδες μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει, ότι αν ενεργοποιήσουμε την νεα μπάρα κάτω με τα νεα κουμπιά, που είναι τύπου widget δεν δουλεύει το να ανοίγει το συρτάρι εφαρμογών χωρίς κουμπι.......... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 (edited) Ωραία ευκολία και η απόκρυψη πλήκτρων σε όποια εφαρμογή θέλουμε ξεχωριστά με το τετραγωνάκι κάτω αριστερά χωρίς να πρέπει να το κάνουμε από τις ρυθμίσεις Edited July 30, 2019 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Αυτό ήταν και πριν νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Αυτό που υπήρχε πριν νομίζω ήταν σε κάποιες εφαρμογές η επιλογή για το διπλό παράθυρο και πατούσες παρατεταμένα ένα διπλό κουτάκι αριστερά κάτω. Αυτό τώρα είναι μια τελεία και με διπλό tap κάνει απόκρυψη πλήκτρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Αυτό εκεί κάτω δεν λες; Υπήρχε ρε συ, απλά δεν ήθελε 2πλο ταπ για απόκρυψη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 υπηρχε και πριν βρε παιδια αλλα τωρα ειναι πιο βολικο καλα λεει ο φιλος πανω .. τωρα με 2 κλικ εχεις φουλ σκριν οπου θες ..πριν ηταν πιο μπελαλίδικο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Αυτό εκεί κάτω δεν λες; Υπήρχε ρε συ, απλά δεν ήθελε 2πλο ταπ για απόκρυψη.. Αν κάποιος δεν έχει βάλει ακόμα την 9 ας μας πει. Εγώ θυμάμαι σε κάποιες εφαρμογές έβγαζε το διπλό κουτάκι που έκανες πολλαπλό παράθυρο και όχι αυτό το τετραγωνάκι που κάνει τώρα απόκρυψη :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Αν κάποιος δεν έχει βάλει ακόμα την 9 ας μας πει. Εγώ θυμάμαι σε κάποιες εφαρμογές έβγαζε το διπλό κουτάκι που έκανες πολλαπλό παράθυρο και όχι αυτό το τετραγωνάκι που κάνει τώρα απόκρυψη :Ρ Εχω την 8 ακομα. Ετσι ειναι με την τελιτσα κατω αριστερα για απόκρυψη δεν αλλαξε. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Εχω την 8 ακομα. Ετσι ειναι με την τελιτσα κατω αριστερα για απόκρυψη δεν αλλαξε. Οπότε υπήρχε αλλά δεν το είχα προσέξει αλλά μου είχε τραβήξει την προσοχή μόνο το διπλό κουτάκι. Και έκανε το ίδιο πράγμα, απόκρυψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Οπότε υπήρχε αλλά δεν το είχα προσέξει αλλά μου είχε τραβήξει την προσοχή μόνο το διπλό κουτάκι. Και έκανε το ίδιο πράγμα, απόκρυψη; Το διπλό κουτι εμφανίζεται μόλις πατησεις παρατεταμένα το μεγαλο τετραγωνο και ηταν για διπλο παράθυρο. Αυτο το μικρο υπάρχει και το πατας για αμεση αποκρυψη ή εμφάνιση της κατω μπαρας. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Το διπλό κουτι εμφανίζεται μόλις πατησεις παρατεταμένα το μεγαλο τετραγωνο και ηταν για διπλο παράθυρο. Αυτο το μικρο υπάρχει και το πατας για αμεση αποκρυψη ή εμφάνιση της κατω μπαρας. Μου έλυσες την απορία, μάλλον το είχα μόνιμα στο διπλό κουτί εγώ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 (edited) μπραβο παντως στην LG ... 1 μιση χρονο μετα μας εδωσε update που βελτίωσε μεσα σε ολα τα αλλα και την εξαιρετικη του μπαταρία ..(ναι ναι το εκανε και αυτο ) και το ξαναλεω ολα αυτα χωρις επαναφορα απο πανω ..(μολις βρω χρονο θα κανω clean install ) ... ποιος θα το περιμενε .. το κινητο σε αναμονη επισης ειναι ακομη πιο δυνατο ! και αν εισαι με wifi κτλ (γραφειο σπιτι χωρις να βγεις εξω δεδομενα κτλ ) τα νουμερα ειναι ακομη πιο δυνατά .. νομιζω σαν πακετο το lgv30 ειναι οτι καλυτερο εχει δωσει η lg τα τελευταια χρόνια ..αξιζε και την τελευταια δεκαρα! Edited July 30, 2019 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 μπραβο παντως στην LG ... 1 μιση χρονο μετα μας εδωσε update που βελτίωσε μεσα σε ολα τα αλλα και την εξαιρετικη του μπαταρία ..(ναι ναι το εκανε και αυτο ) και το ξαναλεω ολα αυτα χωρις επαναφορα απο πανω ..(μολις βρω χρονο θα κανω clean install ) ... ποιος θα το περιμενε .. το κινητο σε αναμονη επισης ειναι ακομη πιο δυνατο ! και αν εισαι με wifi κτλ (γραφειο σπιτι χωρις να βγεις εξω δεδομενα κτλ ) τα νουμερα ειναι ακομη πιο δυνατά .. νομιζω σαν πακετο το lgv30 ειναι οτι καλυτερο εχει δωσει η lg τα τελευταια χρόνια ..αξιζε και την τελευταια δεκαρα! Η μπαταρια του μετα την αναβαθμιση,δινει χρονους 4000mah και οχι 3300 που ειναι στην πραγματικοτητα... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Τελικά έβαλα από Arnova αυτή Gcam_6.1.021_Advanced_V1.7.190716.1800.apk Από εδώ https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/ Και έβαλα αυτό το config (επιλέγοντας το LG V30 στην λίστα των τηλεφώνων) LG_V30_HQ_Arnova_A1.4.xml Από εδώ https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-arnova-01/ Πώς βάζουμε το config για όσουν δεν ξέρουν https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09/ Και όλα δουλεύουν μια χαρά ! (Και το nightsight που μας ενδιαφέρει ) Καλημερα φιλε. Ποιο απο τα 2 Xml εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Καλημερα φιλε. Ποιο απο τα 2 Xml εβαλες?Το γράφω βρε , το Arnova xml για V30 δες πάνω στην παρένθεση Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts