sosimple2 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Οι τιμές των s8 και s8+ ανέβηκαν για να μπορέσει να πουλήσει περισσότερα note 8 η Samsung διότι με τιμές 1000+ την βλέπω χλωμη Αυτο ειναι το "κολπο", τεράστια διαφήμιση με νοτε 8, με την κυκλοφορία του ριξιμο τιμών των s8+, s8, και δε θα μείνει ουτε συσκευή.. Θα ξεστοκαρει κανονικα. Αλλωστε βασικος στοχος είναι οι πωλησεις αυτων, που κατασκευασε και πολλα και δευτερευοντως του νοτε 8. Και μεχρι να πουληθουν ολα τα s8, σε μερικούς μηνες, θα εχει πεσει και το νοτε 8 για να κάνει με τη σειρα του τον μεγαλο ογκο πωλησεων. Περίπου αυτα που γραφω ταχει δηλωσει και στελεχος της σαμσουνγκ, οχι με αυτα ακριβώς τα λογια. Η καμερα του νοτε 8 εγω που ειδα καμια 10ρια βιντεακια εχει αρκετα συν σε σχεση με s8+. Ειναι ενα κλικ καλύτερη στο σκοταδι. Κοιταξτε βιντεο που χωριζουν την οθονη στη μεση, απ τη μια πλευρα νοτε 8 απ την αλλη s8+. Στο σκοτάδι εχει διαφορά. Στη μερα ετσι και αλλιως εβγαζε σχεδον αριστα το s8+. Βαλε και το ζουμ που εχει. Ετσι και αλλιως δεν παιρνεις μονο καμερα ειναι γενικα καλύτερο από s8+ στα σημεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisman2 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Ειναι τρελλααααααααααα :D Εμένα περισσότερο σαν ένα μεγαλύτερο, πιό τετραγωνισμένο, με μικρότερη μπαταρία, πενάκι και λίγο καλύτερη κάμερα S8+ μου μοιάζει!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Καλησπέρα στην παρέα! Δεν περίμενα ότι έχουν έρθει δείγματα του Note 8 στα καταστήματα (ούτε καν ότι άνοιξε επίσημο νήμα στο φόρουμ δεν είχα πήρα χαμπάρι) και περνώντας σήμερα από τα Public έπεσα ξαφνικά πάνω του!!! Το κινητό είναι πανέμορφο, ΤΕΛΟΣ!!! Αν και ποτέ δεν είχα τόσο μεγάλο κινητό, νομίζω ότι ανετότα θα αλλάξω το S7 μου με αυτό σε μερικούς μήνες που θα πέσει η τιμή του! Όμως αυτό που είδα και με ξενέρωσε (δεν μου άλλαξε απόφαση όμως) είναι τα bezels! Μπορεί το τζάμι της οθόνης να είναι καμπυλωτό αλλά bezels στα πλαϊνά έχει και μάλιστα όχι μικρά! Εδώ νομίζω ότι το S7 και το S8 υπερτερούν! Σε ποιό public πήγες και το είδες το συγκεκριμένο χρώμα;;...στο The mall μαρούσι; πώς φαίνεται live το maple gold? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Σε ποιό public πήγες και το είδες το συγκεκριμένο χρώμα;;...στο The mall μαρούσι; πώς φαίνεται live το maple gold? Στο public μέσα στο notos home στο Golden hall. Στις φωτογραφίες λόγω του φωτισμού φαίνεται πολύ πιο κίτρινο απ΄ότι πραγματικά είναι! Στην αρχή μάλιστα νόμιζα πως ήταν το ασημί! Σαν απόχρωση μοιάζει αρκετά με το χρυσό του S7. Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 https://9to5mac.com/2017/09/05/iphone-8-face-recognition-samsung-galaxy-s8-note-8/ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Εγώ προσωπικά θα μείνω με το S8 plus, εκτός από 2xZoom kai S-Pen δεν είδα διαφορά που να δικαιολογεί τα 350-400ευρω παραπάνω Οποτε αντίο Note 8 από εμένα... Στο Flickr μου έχω ανεβάσει φωτογραφίες με σύγκριση S8 plus και Note 8 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Εγώ προσωπικά θα μείνω με το S8 plus, εκτός από 2xZoom kai S-Pen δεν είδα διαφορά που να δικαιολογεί τα 350-400ευρω παραπάνω Οποτε αντίο Note 8 από εμένα... Στο Flickr μου έχω ανεβάσει φωτογραφίες με σύγκριση S8 plus και Note 8 Στην οθόνη John έχεις εντοπίσει διαφορές με το S8 +? Λένε πως φοράει την καλύτερη οθόνη αυτή την στιγμή, πιο φωτεινη κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Στην οθόνη John έχεις εντοπίσει διαφορές με το S8 +? Λένε πως φοράει την καλύτερη οθόνη αυτή την στιγμή, πιο φωτεινη κτλ Δεν είδα κάτι, ξανά λέω Μου φαινότανε το ίδιο με το S8 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Πήγα έκανα κι εγώ την προπαραγγελία και περιμένω... Μια ερώτηση για το dex: Έχω ένα monitor με το παλιό κλασικό καλώδιο που κουμπώνει στον υπολογιστή. Μπορεί αυτό να συνδεθεί στο dex; Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Πήγα έκανα κι εγώ την προπαραγγελία και περιμένω... Μια ερώτηση για το dex: Έχω ένα monitor με το παλιό κλασικό καλώδιο που κουμπώνει στον υπολογιστή. Μπορεί αυτό να συνδεθεί στο dex; Sent from my SM-G955F using Tapatalk Οχι χρειαζεται HDMI εκτος και αν βρεις ανταπτωρα που να βγαζει VGA απο την μια πλευρα και να συνδεεται με HDMI απο την αλλη. http://i.ebayimg.com/00/s/NTAwWDUwMA==/z/J9oAAOxyVLNS-stA/$_35.JPG?set_id=2 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Αφού υπάρχει τρόπος πάλι καλά. Χίλια ευχαριστώ Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Στην οθόνη John έχεις εντοπίσει διαφορές με το S8 +? Λένε πως φοράει την καλύτερη οθόνη αυτή την στιγμή, πιο φωτεινη κτλ Τωρα έβλεπα ενα ρεβιου εδω που λεει οτι δεν ειναι αρκετά φωτεινή στο φως του ηλιου. Η οθονη του ειναι η ποιο φωτεινή απο ολες ομως συμφωνα με έγκυρα τεστ ως Hardware . Απλα δεν την οδηγει πολυ ψηλα η σαμσουνγκ απο οτι φαίνεται.. Μαντεψτε γιατι.. Θα γινω σπαστικός, αλλά ο λόγος είναι η μικρή μπαταρία.. Καπου πρεπει να γινει εξοικονόμηση ενέργειας. Οπως εχω γραψει και στο παρελθόν, οσες ώρες οθόνης θες βγαζεις σε καθε κινητο. Στο νοτε 4 εχω βγει και 7 ωρες οθονης. Τι θυσιες εκανα ομως γι αυτο.. Εχω βαλει με απλα λογια κοφτη στις επιδόσεις. Αμα θελω να το κανω πραγματικά smooth θα το ρυθμίσω ετσι που θα βγάζει 4.5 ωρες οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Τωρα έβλεπα ενα ρεβιου εδω που λεει οτι δεν ειναι αρκετά φωτεινή στο φως του ηλιου. Η οθονη του ειναι η ποιο φωτεινή απο ολες ομως συμφωνα με έγκυρα τεστ ως Hardware . Απλα δεν την οδηγει πολυ ψηλα η σαμσουνγκ απο οτι φαίνεται.. Μαντεψτε γιατι.. Θα γινω σπαστικός, αλλά ο λόγος είναι η μικρή μπαταρία.. Καπου πρεπει να γινει εξοικονόμηση ενέργειας. Οπως εχω γραψει και στο παρελθόν, οσες ώρες οθόνης θες βγαζεις σε καθε κινητο. Στο νοτε 4 εχω βγει και 7 ωρες οθονης. Τι θυσιες εκανα ομως γι αυτο.. Εχω βαλει με απλα λογια κοφτη στις επιδόσεις. Αμα θελω να το κανω πραγματικά smooth θα το ρυθμίσω ετσι που θα βγάζει 4.5 ωρες οθονης. Την max φωτεινοτητα των 1200nits την δινει μονο στην αυτοματη ρυθμιση και μονο υπο καταλληλες συνθηκες. Το ιδιο συμβαινει και με το galaxy s8/s8 plus οπως επισης και με τα 7 & 7 plus της Apple. Δεν δινουν την μεγιστη φωτεινοτητα οταν γινετε η ρυθμιση manual Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 (edited) Την max φωτεινοτητα των 1200nits την δινει μονο στην αυτοματη ρυθμιση και μονο υπο καταλληλες συνθηκες. Το ιδιο συμβαινει και με το galaxy s8/s8 plus οπως επισης και με τα 7 & 7 plus της Apple. Δεν δινουν την μεγιστη φωτεινοτητα οταν γινετε η ρυθμιση manual Αμα δεν τη δινει κατω απ τον ηλιο που τη χρειάζεσαι για να δεις, σε ποια περίπτωση θα τη χρειαστείς περισσότερο για να στη δωσει? Στο αυτόματο λογικα εκει τοχει, και τερμα αφου τεσταρει αυτο.. Επίσης στο βίντεο, επειδή εχω πολυ εμπειρο ματι, τα transition effects ειναι πολυ αργα. Ψιλολαγκαρει να το πω απλα, (για το soc που εχει πανω παντα..) και οχι μονο εκει. Ακριβώς επειδη ειναι ρυθμισμενο γενικα να δουλευει το cpu χαμηλα για εξοικονόμηση ενέργειας. Θα διορθωθεί 200% με Update.. Μονο που ταυτόχρονα θα πεσει και η καλούτσικη αυτονομία που ΑΡΧΙΚΑ θα έχει. Εξαιρετική συσκευή που την κατέστρεψε με τοσο μικρη μπαταρία. Edited September 6, 2017 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Αμα δεν τη δινει κατω απ τον ηλιο που τη χρειάζεσαι για να δεις, σε ποια περίπτωση θα τη χρειαστείς περισσότερο για να στη δωσει? Στο αυτόματο λογικα εκει τοχει, και τερμα αφου τεσταρει αυτο.. Επίσης στο βίντεο, επειδή εχω πολυ εμπειρο ματι, τα transition effects ειναι πολυ αργα. Ψιλολαγκαρει να το πω απλα, (για το soc που εχει πανω παντα..) και οχι μονο εκει. Ακριβώς επειδη ειναι ρυθμισμενο γενικα να δουλευει το cpu χαμηλα για εξοικονόμηση ενέργειας. Θα διορθωθεί 200% με Update.. Μονο που ταυτόχρονα θα πεσει και η καλούτσικη αυτονομία που ΑΡΧΙΚΑ θα έχει. Εξαιρετική συσκευή που την κατέστρεψε με τοσο μικρη μπαταρία.Δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες, ο επεξεργαστής είναι στην ίδια ακριβώς συχνότητα με τα s8/s8+. Για τα transition effects σε 30 καρέ βίντεο δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα, πόσο μάλλον όταν δε ξέρουμε σε τι default value είναι στο note,μάλλον στο 1 θα είναι όπως σε κάθε samsung, αλλά και πάλι αυτό δεν είναι κριτίριο για το αν έχει frame drops ή όχι το UI. Κανείς σε κανένα review από όσα έχω δει ως τώρα δεν παραπονέθηκε για lags/frame drops κτλ. Δες ένα review στα 60 καρέ και θα δεις πως δεν υπάρχει κανένα σπάσιμο στα effects. Ασε που δεν έχει και νόημα κάτι τέτοιο, ο επεξεργαστής δουλεύει σε όλο το εύρος της συχνότητάς του και σπάνια θα πιάσει τα μέγιστα GHz του. Και να έχουν υποχρονίσει τον επεξεργαστή, αυτό δε θα το καταλάβεις με το μάτι, κάνοντας βόλτες στα μενού (που χρησιμοποιεί και τους 4 A53 μόνο)μη τρελαθούμε τελείως.... Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Την max φωτεινοτητα των 1200nits την δινει μονο στην αυτοματη ρυθμιση και μονο υπο καταλληλες συνθηκες. Το ιδιο συμβαινει και με το galaxy s8/s8 plus οπως επισης και με τα 7 & 7 plus της Apple. Δεν δινουν την μεγιστη φωτεινοτητα οταν γινετε η ρυθμιση manual και στα παλιότερα μοντέλα, τουλάχιστον στα samsung που ξέρω αυτό γίνεται και είναι απόλυτα λογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 (edited) και στα παλιότερα μοντέλα, τουλάχιστον στα samsung που ξέρω αυτό γίνεται και είναι απόλυτα λογικό.Βασικά στα περισσότερα κινητά ανεξάρτητα κατασκευαστή, αν όχι σε όλα, αυτό γίνεται. Απλά πρέπει να πέσει το φως του ήλιου πάνω στον αισθητήρα προφανώς για να ανέβει η φωτεινότητα, κάτι που στο βίντεο του phonearena δε γίνεται. Τι να πω, ο τύπος λέει πως η φωτεινότερη οθόνη της αγοράς, στα χαρτιά τουλάχιστον, δεν τον ικανοποιεί σε εξωτερικές συνθήκες, κάτι που δεν ανέφερε κανένας άλλος στα 10+ review που ανέβηκαν χθες από όλα τα μεγάλα sites αλλά και ανεξάρτητους reviewers. Ή κάποιο λάκκο έχει η φάβα ή ο τύπος είναι εντελώς γιοτάς. Μάλλον το δεύτερο..Review note συσκευής και δεν ασχοληθείτε ούτε 2 δεύτερα με το s-pen, απο'κει να καταλάβεις.. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Edited September 6, 2017 by tzin1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 (edited) θα σας πω τη δική μου εμπειρία: Είχα το note 4 (910C). Κάτω από ντάλα ήλιο, ήταν απλά τραγικό. Δεν μπορούσες να δεις τίποτα. Αν μάλιστα η οθόνη δεν ήταν καθαρισμένη πρόσφατα και είχε και δαχτυλιές, έριχνες τα καντήλια της αρκούδας. Και μη βαρέσετε τώρα... το ταπεινό passportaki... στις ίδες συνθήκες ακόμα και με τα γυαλιά ηλίου είναι απόλαυση. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά στον τομέα αυτό ήταν όπως η μέρα με τη νύχτα. Δεν μπορώ να καταλάβω ποια παράμετρος της οθόνης είναι, αλλά το passport ΔΕΝ έχει διαφορά στον ήλιο, νομίζεις ότι είσαι μέσα σε κλειστό χώρο. Δεν έχω δει το note 8, πόσο μάλλον κάτω από ντάλα ήλιο, αλλά δε μου φαίνεται και τελείως απίθανο να μην τα καταφέρνει κάτω από direct sunlight. Αυτό πάντως που με χαλάει πραγματικά, είναι η γυαλάδα και το καθρέπτισμα που κάνει στις edge πλευρές..... χάνεται έτσι τουλάχιστον 1 cm πλάτους οθόνης. Edited September 6, 2017 by fouskmech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Παιδιά πάντως με νταλα ηλιο όπως λετε βλέπω ανετότατα με το s8+, ολόκληρο καλοκαίρι κανένα πρόβλημα δεν είχα, στο πολύ χαλαρο δηλαδή. Θεωρώ οτι η οθόνη θα είναι στα ίδια επίπεδα αν όχι καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 θα σας πω τη δική μου εμπειρία: Είχα το note 4 (910C). Κάτω από ντάλα ήλιο, ήταν απλά τραγικό. Δεν μπορούσες να δεις τίποτα. Αν μάλιστα η οθόνη δεν ήταν καθαρισμένη πρόσφατα και είχε και δαχτυλιές, έριχνες τα καντήλια της αρκούδας. Και μη βαρέσετε τώρα... το ταπεινό passportaki... στις ίδες συνθήκες ακόμα και με τα γυαλιά ηλίου είναι απόλαυση. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά στον τομέα αυτό ήταν όπως η μέρα με τη νύχτα. Δεν μπορώ να καταλάβω ποια παράμετρος της οθόνης είναι, αλλά το passport ΔΕΝ έχει διαφορά στον ήλιο, νομίζεις ότι είσαι μέσα σε κλειστό χώρο. Δεν έχω δει το note 8, πόσο μάλλον κάτω από ντάλα ήλιο, αλλά δε μου φαίνεται και τελείως απίθανο να μην τα καταφέρνει κάτω από direct sunlight. Αυτό πάντως που με χαλάει πραγματικά, είναι η γυαλάδα και το καθρέπτισμα που κάνει στις edge πλευρές..... χάνεται έτσι τουλάχιστον 1 cm πλάτους οθόνης.Χρησιμοποιώ το note 4c μέχρι σήμερα και ειλικρινά δεν έχω παράπονο από τη φωτεινότητά του. Σε κλειστό χώρο προσωπικά στραβώνομαι σε full φωτεινότητα και σε ντάλα ήλιο,στο auto πάντα, η φωτεινότητα πάει ακόμα πιο ψηλά απ'το manual συν ότι αλλάζουν και τα χρώματα. Σίγουρα θα μπορούσε και καλύτερα και με γυαλία ηλίου δύσκολα παλεύεται είναι η αλήθεια αλλά μιλάμε και για τριών ετών τεχνολογία, μη το ξεχνάμε. Κάθε χρόνο γίνονται άλματα και ειδικά η πρόοδος που έχει γίνει στις amoled είναι αξιοθαύμαστη! Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Δε παιδιά προσπαθώ να βρω διαφορά αισθητή στην κάμερα για να δώσω το s8 αλλά ακόμα δεν έχω πειστεί. Κριτικό μου είναι μόνο η κάμερα όχι spen και λειτουργικό. Τι λέτε?? Σύμφωνα με αυτόν τον reviewer η κάμερα του NOTE 8 υπερτερεί λίγο του s8+ Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spithas11 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Το είδα σήμερα στο κωτσοβολο στο mall. Ότι και να λέμε για αυτή την συσκευή είναι λίγο. Σε μπλε θα έρθει Ελλάδα ξέρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Εγώ προσωπικά θα μείνω με το S8 plus, εκτός από 2xZoom kai S-Pen δεν είδα διαφορά που να δικαιολογεί τα 350-400ευρω παραπάνω Οποτε αντίο Note 8 από εμένα... Στο Flickr μου έχω ανεβάσει φωτογραφίες με σύγκριση S8 plus και Note 8 Προσωπικα το θεωρω λαθος κινηση να το πουλησεις στην μια μερα το Νοτάρη 8. Εγω αν και εχω το S8 και θα παρω και το Notάρη 8 δεν θα αποχωρηστω κανενα απ τα δυο γιατι λοιπαμαι τα λεφτα που εδωσα για να τα χερονται οι καθε. Επισης τηλεφωνισα στα κεντρικα γραφεια του Στεφανη και με ενημερωσαν οτι 15/9 θα το εχουν στις αποθηκες τους και στην Παφο στην Πολη μου οπου εδω ειναι που το παραγγειλα θα ερθη 18 - 19 του μηνα λογικα ετσι μ ειπε η κοπελλα. Τα κεντρικα γραφεια τους ειναι στην Λευκωσια και οι αποθηκες τους εκει ειναι επισης. Αν για οτι νεοτερο θα ενημερωσω. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Λοιπον το ειδα σημερα στο Germano του Mall. Ενα εχω να πω. Ειχα πολυυυυ καιρο να εντυπωσιαστω με νεα συσκευη... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Υπομονή,6 και σήμερα,όσοι το πάρουν πρώτοι να το χαρούν και να μας πουν τις εντυπώσεις τους.Εγώ προσωπικά θα το πάρω μόλις πέσει η τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts