Jump to content

spithas11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spithas11

  1. Αν εσύ θεωρείς ότι 6-7 ώρες sot σε μια φόρτιση είναι χάλια πάω πάσο.
  2. Από το μεσημέρι πάντως όσες έχω ανοίξει έχουν μείνει rare. Καταλαβαίνω αυτό που μου λες αλλά είναι το μοναδικό πράγμα που άλλαξα και η κατανάλωση μπαταρίας επανήλθε εκεί που ήταν πριν.
  3. Αυτο είπα. Μετά το update του Ιανουαρίου γύρισαν όλες σε active. Από το μεσημέρι που τις έβαλα πάλι rare είναι όλα μια χαρά. Τέλος το drain που είχα.
  4. Είναι αν θα ειναι σε κατάσταση αναμονής. Rare σπάνια active συνέχεια working set ανάλογα με το πόσο χρησιμοποιείς την εφαρμογή
  5. Εγώ έτσι τα έβαλα όλα. Προς το παρών όλα δουλεύουν.
  6. Το πρόβλημα βρέθηκε και διορθώθηκε. Για κάποιο λόγο στις επιλογές προγραμματιστή/Εφαρμογές σε κατάσταση αναμονής είχαν μπει όλες σε active. Τις άλλαξα σε rare πάλι και όλα καλά.
  7. Χάλια δεν το λες. Ποιο πολυ με έχει χαλάσει το 2% ανά ώρα που χάνει στην αναμονή
  8. Τα έχω κάνει όλα αυτά. Είναι ακριβώς το ίδιο στημένο όπως Όταν είχα την γερμανική Δεκεμβρίου. Τότε είχα 5,5 sot με 50% υπόλοιπο μπαταρίας.1% κατανάλωση ανά 2 ώρες περίπου αναμονής και 3-4% ανά ώρα χρήσης οθόνης. Τώρα έχω 3:15 λεπτά sot με 51% υπόλοιπο. 2% κατανάλωση ανά ώρα αναμονής και 6% περίπου ανά ώρα οθόνης. Στο DisableService δεν δείχνει να τρέχει κάτι διαφορετικό από πριν. Είναι ακριβώς τα ίδια.
  9. Όταν θα έχω χρόνο και όρεξη θα περάσω την γερμανική παλι
  10. Με την γερμανική Δεκεμβρίου θυμάσαι πόσο καλά πήγαινε το κινητό μου. Από Όταν πέρασα την Ευρωπαϊκή Ιανουαρίου έχω πέσει πάρα πολυυυυυ. Μάλλον θα το γυρίσω στην γερμανική πάλι να δω. Με την γερμανική είχα 3-4% κατανάλωση οθόνης ανά ώρα και Τώρα έχει πάει 5-6%
  11. Περαστικά σου και σε σένα. Τα ίδια και εγώ.Σε σχέση με του Δεκεμβρίου έχω τουλάχιστον 25% χειρότερη αυτονομία τωρα
  12. Είσαι σίγουρος ότι μπορώ να γυρίσω απο την έκδοση του Ιανουαρίου πίσω στου Δεκεμβρίου έτσι απλα; Γιατί έχω διαβάσει ότι δεν γίνεται. Μην το κάνω και στήνω τσάμπα το τηλ πάλι.
  13. Μπορεί να με βοηθήσει κανεις;
  14. Κύριε S_WIND τα φώτα σας παρακαλώ. Μετά το update Ιανουαρίου μαύρα χάλια. https://ibb.co/MCPfCpf
  15. Του Ιανουαρίου όμως μου έχει 20% μεγαλύτερη κατανάλωση
  16. Έχω περάσει την pie με ενημερώσει ασφαλείας του Ιανουαρίου. Υπάρχει τρόπος να γυρίσω στου Δεκέμβριου;
  17. Πέρασα πριν 5 μέρες το update του Ιανουαρίου. Έχω δει ότι η μπαταρία χειροτέρεψε περίπου κατά 20%. Έχει δει κανείς το ιδιο;
  18. Και ποια ακριβώς είναι τα ευχάριστα νεα; ότι πήγες πίσω 5 μήνες σε update η ότι έμεινες στην oreo;
  19. Εχτές δεν είχα πολύ χρόνο να ασχοληθώ με το τηλέφωνο. Μια ολόκληρη μέρα και ακομα 50% μπαταρία. https://ibb.co/PMSydJK Είμαι στην δεύτερη φορτίσει Μετά από hard reset.
  20. Άλλος ένας πιστός προσηλυτιστικε στην θρησκεία του S_WIND
  21. Και εγώ πάντως είμαι τις απόψεις της καθαρής εγκατάστασης. Όταν είχα περάσει την pie πάνω στην oreo είχα προβλήματα. Μετά το factory reset είναι όλα άψογα.
  22. Εγώ πάντως έχω κάνει αυτά που λέει. Πριν δεν έβλεπα πάνω από 4,5 ώρες με τίποτα. Τώρα έχω σχεδόν τους ίδιους χρόνους με τον S_WIND. Με την ίδια χρήση.Το ότι είναι όλα κλειστά όπως λέτε δεν αλλάζει την εμπειρία χρήσης σε εμένα καθόλου. Την Bicby δεν την χρησιμοποιώ οπότε γιατί να μην την κλεισω; Για ποιο λόγο να μην κλείσω το near devices ; Υπάρχει λόγος να ψάχνει και να τρώει μπαταρια; Εφαρμογές οι οποίες δεν θέλω να μου έρχονται ειδοποιήσεις γιατί να μην τις βάλω σε αδράνεια Όταν δεν τις χρησιμοποιώ;
×
×
  • Create New...