pipinos1976 Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Εμένα ξεκίνησε με το προ-τελευταίο update, αλλά όχι άμεσα. Υπέθεσα ότι έβγαλαν αμέσως επόμενο update λόγω αναφορών για drain. Και σε αυτό, όμως, παρατηρώ την ίδια συμπεριφορά. Όχι κάτι τρελό, αλλά, π.χ. μέσα στην νύχτα, με όλα αναμμένα, αλλά χωρίς συγχρονισμούς, ενώ έχανε 6-7% από 00:00-08:00, σήμερα χάνει 10%, που είναι σημαντική διαφορά, την βλέπεις δηλαδή. Εφαρμογές κτλ δεν είναι, θα φαινόταν και στην χρήση. Στην αναμονή χάνει, απλά, περισσότερο από αυτό που πρέπει. Ευχαριστώ. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Παίδες καλησπέρα. Ξέρετε αν το κινητό υποστηρίζει type C to HDMI? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 (edited) Υποστηρίζει. Το έχω δοκιμάσει με ένα καλώδιο που πρότεινε κάποιος άλλος χρήστης νωρίτερα και παίζει άψογα. Έγω βάλει βασικά παρουσιάσεις από PowerPoint, αλλά και pdf, να προβάλλονται σε οθόνη και προβολέα και δούλεψε. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7900665#post7900665 Ευχαριστώ. Edited July 13, 2020 by pipinos1976 Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Την Παρασκευή ήρθε το Ν8 από Σμαρτεκ,που το είχα στείλει.... Αλλαγή μπαταρίας,οθόνης,και μάλλον πλαίσιο άλλαξαν μέσα στην εγγυηση,και έχω να πω ότι μετά από αυτό θα το κρατήσω για ακόμα ένα χρόνο τουλάχιστον,μιας και το Ν20 ultra θα είναι πολύ ακριβό για αρχή...Χθες με έβγαλε η μπαταρία 5 ώρες οθκνη,κάτι που είχα πολύ καιρό να δω... Επειδή όμως θα πάρω συσκευή εντός του μήνα,λέω ν κοιτάξω προς IPhone,και το 11... Μετά από 8 χρόνια το σκέφτομαι πολύ σοβαρά α κάνω τέτοια αλλαγή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Update 1ης Ιουλίου, πριν λίγο το είδα και το έχω βάλει να κατεβαίνει. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Update 1ης Ιουλίου, πριν λίγο το είδα και το έχω βάλει να κατεβαίνει. Τώρα την κατεβάζω και εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Τώρα την κατεβάζω και εγώ...Δεν εχει καποια διαφορα στη μπαταρια παντως. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Δεν εχει καποια διαφορα στη μπαταρια παντως. Δεν έχω άποψη γιατί εγώ άλλαξα μπαταρία και οθόνη στην Smartek λίγο πριν λήξει η παράταση για την εγγύηση,στις 12/7... Η . μπαταρία του είναι πολύ καλύτερη από όσο θυμάμαι να έχω κινητό,βγάζω μέσο όρο 3,5-4 ωρεσ οθόνη με όλα ανοικτά,και μόνο 4G καθόλου WiFi μιας και έχω αρκετά δεδομενα που δεν τελειώνουν εύκολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Δεν έχω άποψη γιατί εγώ άλλαξα μπαταρία και οθόνη στην Smartek λίγο πριν λήξει η παράταση για την εγγύηση,στις 12/7... Η . μπαταρία του είναι πολύ καλύτερη από όσο θυμάμαι να έχω κινητό,βγάζω μέσο όρο 3,5-4 ωρεσ οθόνη με όλα ανοικτά,και μόνο 4G καθόλου WiFi μιας και έχω αρκετά δεδομενα που δεν τελειώνουν εύκολα...Το βραδυ παντως σε 7 ωρες χανει τουλαχιστον 15% με ολα ανοιχτα. Ενω παλιοτερα ηταν περιπου στο 1% ανα ωρα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Το βραδυ παντως σε 7 ωρες χανει τουλαχιστον 15% με ολα ανοιχτα. Ενω παλιοτερα ηταν περιπου στο 1% ανα ωρα. Τόσο δεν χάνω σίγουρα...Αν το θυμηθώ θα κοιτάξω την κατανάλωση το βράδυ και θα την γράψω άυριο... Πάντος απ' όταν άλλαξα μπαταρία είναι άλλο κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Από τις 01:00 μεχρι τις 08:00 έχασε 4%.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Τόσο δεν χάνω σίγουρα...Αν το θυμηθώ θα κοιτάξω την κατανάλωση το βράδυ και θα την γράψω άυριο... Πάντος απ' όταν άλλαξα μπαταρία είναι άλλο κινητό...Και εγω πριν 10 μηνες αλλαξα μπαταρια, δεν ειναι παλια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Και εγω πριν 10 μηνες αλλαξα μπαταρια, δεν ειναι παλια. Μήπως κάτι σου τρώει μπαταρία,καμία εφαρμογή;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Μήπως κάτι σου τρώει μπαταρία,καμία εφαρμογή;;; Σοορυ, γιατι δεν θυμαμαι, εσυ το εχεις χωρις εφαρμογες? Καποιο παιδι το εχει μετα απο reset αδειο, δεν θυμαμαι αν εισαι εσυ. Η καταναλωση δεν ειναι τοσο υπερβολικη ωστε να πεις οτι καποια εφαρμογη εχει drain. Απλα, αντι να χασει το συνηθισμενο 1% ανα ωρα, χανει 2. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 (edited) Σοορυ, γιατι δεν θυμαμαι, εσυ το εχεις χωρις εφαρμογες? Καποιο παιδι το εχει μετα απο reset αδειο, δεν θυμαμαι αν εισαι εσυ. Η καταναλωση δεν ειναι τοσο υπερβολικη ωστε να πεις οτι καποια εφαρμογη εχει drain. Απλα, αντι να χασει το συνηθισμενο 1% ανα ωρα, χανει 2. Όχι το έχω κανονικά με τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ... Τρία mail, εφαρμογές τραπεζικές Εθνικής και Πειραιώς,fb,viber,pdf αρχεία,το Asphalt 8,και μερικές άλλες... Το είχα δύο τρεις μέρες άδειο...Αλλά τώρα δουλεύω με το Note... Αύριο ας πούμε έχει πολύ δουλειά...Πέντε ώρες στην καλύτερη θα το δουλεύω... Φυσικά καλού κακου έχω και ένα powerbank μαζί μου,αλλά σπάνια το χρειάζομαι.. Εγώ το είχα άδειο μετά από reset αλλά γιατί θα το έστελνα στην Smartek... Τώρα που ήρθε το έχω κανονικά γεμάτο και δουλεύω μόνο με αυτό.. Είχα ένα iPhone SE για δεύτερη συσκευή αλλά το note τελικά είναι μονόδρομος... Edited July 29, 2020 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Πόσο κοστίζει η αλλαγή της μπαταρίας; Και για screen protector (όχι τζάμι, μιας και η οθόνη έχει ραγίσει λίγο στο πλάι) τι προτείνετε; Υπάρχει περίπτωση αν ανοιχτεί για την αλλαγή της μπαταρίας να σπάσει τελείως η οθόνη; Αν είναι έτσι, να το έχω μονίμως για φόρτιση... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Πόσο κοστίζει η αλλαγή της μπαταρίας; Και για screen protector (όχι τζάμι, μιας και η οθόνη έχει ραγίσει λίγο στο πλάι) τι προτείνετε; Υπάρχει περίπτωση αν ανοιχτεί για την αλλαγή της μπαταρίας να σπάσει τελείως η οθόνη; Αν είναι έτσι, να το έχω μονίμως για φόρτιση... Στη Smartek η μπαταρία κάνει γύρω στα 25-27€,και η μεμβράνη έχει 7€. Εμένα μου αλλάξανε οθόνη, μπαταρία,σώμα,και πλήρωσα μόνο την μεμβράνη μιας και πέρασε στην εγγύηση... Παρε ένα τηλέφωνο και ρώτα τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Όχι το έχω κανονικά με τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ... Τρία mail, εφαρμογές τραπεζικές Εθνικής και Πειραιώς,fb,viber,pdf αρχεία,το Asphalt 8,και μερικές άλλες... Το είχα δύο τρεις μέρες άδειο...Αλλά τώρα δουλεύω με το Note... Αύριο ας πούμε έχει πολύ δουλειά...Πέντε ώρες στην καλύτερη θα το δουλεύω... Φυσικά καλού κακου έχω και ένα powerbank μαζί μου,αλλά σπάνια το χρειάζομαι.. Εγώ το είχα άδειο μετά από reset αλλά γιατί θα το έστελνα στην Smartek... Τώρα που ήρθε το έχω κανονικά γεμάτο και δουλεύω μόνο με αυτό.. Είχα ένα iPhone SE για δεύτερη συσκευή αλλά το note τελικά είναι μονόδρομος... Χθες βράδυ έχασε 6% σε 8 ώρες.... δεν ξέρω τι να πώ. Μάλλον το note 20 με καλεί από το μέλλον!!! :lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στη Smartek η μπαταρία κάνει γύρω στα 25-27€,και η μεμβράνη έχει 7€. Εμένα μου αλλάξανε οθόνη, μπαταρία,σώμα,και πλήρωσα μόνο την μεμβράνη μιας και πέρασε στην εγγύηση... Παρε ένα τηλέφωνο και ρώτα τους... Βάζουν μεμβράνη στη smartek?? Λέει τίποτα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Χθες βράδυ έχασε 6% σε 8 ώρες.... δεν ξέρω τι να πώ. Μάλλον το note 20 με καλεί από το μέλλον!!! :lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάζουν μεμβράνη στη smartek?? Λέει τίποτα? Εγώ πριν του είχα την μεμβράνη της zagg... Δεν έχω παράπονο και από την μεμβράνη της Samsung,αν και πιστεύω ότι όταν πάω Αθήνα θα ξαναβάλω της zagg... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Εγώ πριν του είχα την μεμβράνη της zagg... Δεν έχω παράπονο και από την μεμβράνη της Samsung,αν και πιστεύω ότι όταν πάω Αθήνα θα ξαναβάλω της zagg...Σαν το γυαλι παντως, δεν εχει ρε παιδια! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Πώς μπορώ να περάσω την κάρτα την Εθνικής και να πληρώνω με το τηλέφωνο μέσω NFC??? Υπάρχει αυτή η δυνατότητα η όχι;;;Είναι κάτι που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Εθνική όχι, eurobank, alpha bank ναι Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Εθνική όχι, eurobank, alpha bank ναι Ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Νομίζω και Πειραιώς... είχε εφαρμογή... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Η εφαρμογή Samsung Notes πήρε updateμε αρκετά στοιχεία τώρα από το note 20. Ρίξτε μια ματιά,νομίζω αξίζει. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts