ddr2 Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 (edited) Πραγματι. Ωραιο να παιρνεις update 3 χρονια μετα, αλλα τωρα οι ηδη υπαρχουσες σημεωσεις χρειαζονται ενα add on για να ανοιχτουν (που στο κατεβαζει). Μικρο το κακο γιατι ετσι και αλλιως τις σημειωσεις το s note τις μετατρεπω σε pdf και τις αποθηκευω τελικα στο evernote ως pdf Edited August 23, 2020 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Ήρθε και update ασφαλείας πριν λίγες ώρες. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Ήρθε και update ασφαλείας πριν λίγες ώρες. Σωστός, το κάνω και εγώ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamdd Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Καλησπέρα παιδιά!! Το έχω τερματίσει το Note 8 ....η μπαταρία κρατάει ούτε μισή μέρα!!! Με 400 εφαρμογές, καθημερινή εντατική χρήση δεδομένα dual sim και φουλαρισμα σχεδόν και τα 64GB εσωτερικής μνήμης... Ήθελα να ρωτήσω; Αν κάνω factory reset θα επανέλθει η μπαταρία στα σχεδόν αρχικά επιπεδα? Τι προτείνετε; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] WELCOME TO THE WORLD WITH NO FUTURE... S.T.A.L.K.E.R. SHADOW OF CHERNOBYL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Καλησπέρα παιδιά!! Το έχω τερματίσει το Note 8 ....η μπαταρία κρατάει ούτε μισή μέρα!!! Με 400 εφαρμογές, καθημερινή εντατική χρήση δεδομένα dual sim και φουλαρισμα σχεδόν και τα 64GB εσωτερικής μνήμης... Ήθελα να ρωτήσω; Αν κάνω factory reset θα επανέλθει η μπαταρία στα σχεδόν αρχικά επιπεδα? Τι προτείνετε; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να αλλάξεις μια μπαταριά, ειδικά εάν θέλεις να το κρατήσεις για αρκετά ακόμη. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Δε νομίζω το reset να κάνει κάτι, θέλεις αλλαγή μπαταρίας. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Δε νομίζω το reset να κάνει κάτι, θέλεις αλλαγή μπαταρίας. ποσο παει παιδια η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Δε νομίζω το reset να κάνει κάτι, θέλεις αλλαγή μπαταρίας. ποσο παει παιδια η μπαταρια?30-40 στην αντιπροσωπεια. Καπου εκει. Εγω την αλλαξα μεσα στο 2ο ετος και μου πηραν 25 περιπου. Μετα εχει λιγο παραπανω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamdd Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Δε νομίζω το reset να κάνει κάτι, θέλεις αλλαγή μπαταρίας. Sent from my SM-G950F using TapatalkΩραία θα το κάνω φίλε μου. Θα αλλάξω μπστσρια.Μονο Αθήνα γίνεται; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] WELCOME TO THE WORLD WITH NO FUTURE... S.T.A.L.K.E.R. SHADOW OF CHERNOBYL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Ωραία θα το κάνω φίλε μου. Θα αλλάξω μπστσρια.Μονο Αθήνα γίνεται; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟπουδηποτε εχει σερβις η σαμσουγκ. Μη με ρωτησεις που εχει σε επαρχια, δεν ξερω. Αν μπεις στο site της εταιρια θα γραφει φανταζομαι Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosros Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Επειδή ρώτησα τιμές μου είπαν με εργασία 50-65 ευρώ .Αντιπροσωπία και έξω ...Παράγγειλα μια από ebay στα 20 ευρώ και θα ρωτήσω πόσο θέλουν εργασία .Υπάρχει και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία σε μιλιαμπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Επειδή ρώτησα τιμές μου είπαν με εργασία 50-65 ευρώ .Αντιπροσωπία και έξω ...Παράγγειλα μια από ebay στα 20 ευρώ και θα ρωτήσω πόσο θέλουν εργασία .Υπάρχει και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία σε μιλιαμπερ Επειδή εγώ τον Ιούλιο άλλαξα μπαταρία και οθόνη μέσω εγγύησης,είχα ρωτήσει τιμή στην Smartek και μου είχανε πει 27€...Μένω σε νησί και όλη η διαδικασία αποστολής,εργασίας επιστροφής δεν κράτησε ούτε βδομάδα... 50€ πουθενά δεν μου είχανε πει για μπαταρία,και είχα πάρει σε δύο τρεις διαφορετικά σέρβις...Επέλεξα Smartek γιατί και καλά λόγια είχα διαβασει,και το κυριότερο δεν πληρώνεις μεταφορικά μιας και η αποστολή γίνεται με ACS... Ελπίζω να σε βοήθησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Άλλαξα μπαταρία και εγώ σμαρτεκ Καλλιθέα τον Ιούνιο 60 ευρώ Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Άλλαξα μπαταρία και εγώ σμαρτεκ Καλλιθέα τον Ιούνιο 60 ευρώ Περίεργο εμένα στο Χαϊδάρι 27€ μου είχανε πει για την μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Περίεργο εμένα στο Χαϊδάρι 27€ μου είχανε πει για την μπαταρία... Αν είσαι εντός εγγύησης δεν πληρώνεις εργατικά. Δεν θυμάμαι αν σε αυτή την περίπτωση υπάρχει και έκπτωση στη μπαταρία. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Αν είσαι εντός εγγύησης δεν πληρώνεις εργατικά. Δεν θυμάμαι αν σε αυτή την περίπτωση υπάρχει και έκπτωση στη μπαταρία. Όχι τους είχα πει ότι αν δεν περναγανε την οθόνη σε εγγύηση,που έτσι όπως και να έχει σου αλλάζουν και μπαταρία,θα έκανα αλλαγή μπαταρίας αλλά με την συσκευή εντός εγγύησης,και μου είχανε πει 27€ τελική τιμή... Αν εννοείς ότι αλλαγη μπαταρίας ενώ η συσκευή είναι εντός εγγύησης αλλά πληρώνεις ένα ποσοστό να το δεχτώ έτσι... Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το ξεκαθάρισα στην τηλεφωνική συνομιλία που είχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Αν εννοείς ότι αλλαγη μπαταρίας ενώ η συσκευή είναι εντός εγγύησης αλλά πληρώνεις ένα ποσοστό να το δεχτώ έτσι... Αυτό εννοώ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Χθες μετά από καιρό που ασχολήθηκα με την συσκευή έβγαλα sot 5,42' και είχα και ένα 22% όταν το έβαλα για φόρτιση... Είχα δει μια διαφορά στην μπαταρία αλλά λόγο δουλειάς δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα...Φυσικά το είχα σε WiFi στο σύνολό της ημέρας αλλά και πάλι μου έκανε εντύπωση... Σήμερα μόνο 4G μέχρι στιγμής,25'ομιλιας,1:06 'οθονη BL ανοικτό,τρεις mail,συνχρονισμοι Όλα ανοικτά και έχω 83% μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Μια χαρά είναι....κράτα το κάνα δυο χρόνια ακόμη να εδραιωθεί το 5g και τότε κάνεις αλλαγή ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Μια χαρά είναι....κράτα το κάνα δυο χρόνια ακόμη να εδραιωθεί το 5g και τότε κάνεις αλλαγή ;) Ότι θα το κρατήσω ακόμα ένα χρόνο είναι σίγουρο εκτός αν κάτσει καμία ευκαιρία καλή...Έτσι και αλλιώς συνδιασμός Note έστω και του 8,με Pixel πιστεύω είναι μια χαρά...Το 5G λογικά θα αργήσει λίγο ακόμα να γίνει λειτουργικό στην Ελλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Πάντως, αν σκεφτείς, έχουμε κινητό μοντέλο 2017 Βάζοντας όμως ένα search στο skroutz, για τουλάχιστον παρόμοια χαρακτηριστικά με το δικό μας, πραγματικά, το χάος. Αυτό δείχνει αφενός πόσο καλή συσκευή είναι, που δουλεύει απροβλημάτιστα έως σήμερα παραπάνω από αξιοπρεπώς, και αφετέρου ότι δεν υπάρχει σπουδαίος λόγος να αλλάξει κανείς κινητό αυτή την στιγμή. Δεν μιλάω φυσικά να πας σε λύση 1000,00€. Μιλάω ότι ακόμα και τώρα, παραμένει μία παραπάνω από αξιοπρεπής επιλογή κάτω από 500,00€ για τηλέφωνο με αυτά τα χαρακτηριστικά, χωρις να μπλέξεις με αμφίβολους κινέζους! Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Διαφωνώ στο "αξιοπρεπώς". Τέλεια δουλεύει. Και εγώ δεν βρίσκω λόγο αλλαγής.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Διαφωνώ στο "αξιοπρεπώς". Τέλεια δουλεύει. Και εγώ δεν βρίσκω λόγο αλλαγής.:) Επειδή με το κινητό κάνω τα πάντα, θα ήθελα απλά να αλλάξω για μεγαλύτερη οθόνη (6,7 - 6,8) αλλά όχι με τα χρήματα που παίζουν και ζητανε τώρα. Κανένας άλλος βασικός λόγος αλλαγής Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Επειδή με το κινητό κάνω τα πάντα, θα ήθελα απλά να αλλάξω για μεγαλύτερη οθόνη (6,7 - 6,8) αλλά όχι με τα χρήματα που παίζουν και ζητανε τώρα. Κανένας άλλος βασικός λόγος αλλαγής Όποιος τα έχει, για Note 20 ultra, πηγαίνει, οι υπόλοιποι περιμένουν...:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosros Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 .....επανέρχομαι στο θέμα μπαταρίας αυτή που έχω παραγγείλει από ebay Γερμανία είναι pollarcell.ειναι περίπου 150 mhb περισσότερα από τη μαμαsamsung βγάζει σε τεστ στο youtube πάνω από ώρα διαφορά..Εντυπώσεις μόλις παραλάβω-τοποθετήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts