Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν εγώ με την σειρά μου θα γράψω για την μπαταρία, ιδίως μετά την αναβάθμιση...

Μέχρι και χθες έλεγα ότι είναι ιδέα μου, αλλά τώρα το έβαλα για φόρτιση και έχω ιδιες τιμές... Λοιπόν χρήση, με μια κάρτα σιμ, ανοικτό πάντα το Wi-Fi, πάντα τα δεδομένα, σύνδεση με Bluetooth headset από τις 08:00 μέχρι τις 16:30 κλήσεις 45 λεπτά, καμία δεκαριά φωτογραφίες, ανέβασμα στο drobox μερικές από αυτές μέσω δεδομένων κινητής, κανένα μήνυμα, το έβγαλα από τον φορτιστή Τέταρτη μεσάνυχτα, και πριν από 20 λεπτά που το ξαναεβαλα για φόρτιση (Πέμπτη μεσάνυχτα) είχα χρήση με μπαταρία 22 ώρες 45 λεπτά, και οθόνη 3 ώρες και 28 λεπτά, και υπόλοιπο μπαταρίας στο 39%...Τετοιο χρόνο δεν είχα βγάλει πριν... Του έχω περίπου 100 εφαρμογές, και ενεργό το Samsung Health...

Πιστεύω καλα.ειναι....

Ετσι ειναι φιλε μου με την τελευταια αναβαθμιση η μπαταρια ανεβηκε κατα πολυ εμενα προσωπικα ειναι πλεον στα επιπεδα που το πηρα με βγαζει ανετα για την χρηση που του κανω 2 μερες φορτιζω ανα δευτερη με το ποσοστο να ειναι καπου στα 30 τοις εκατο

Καλησπέρα σε όλους.

Να κάνω μια ερώτηση μήπως κάποιος γνωρίζει την απάντηση.

Δεν εμφανίζει ειδοποίηση όταν έχω νεο-α e-mail. Θα πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή κ να κάνει ενημέρωση ενώ το έχω να μου εμφανίζει ειδοποιήσεις.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μερικοί email clients πάντως (πχ. Bluemail) υποστηρίζουν push ειδοποιήσεις και με κλειστό συγχρονισμό.

Απορίας άξιο γιατί δε συμβαίνει με όλες τις αντίστοιχες εφαρμογές.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Παιδια ξαφνικα το ημερολογιο σταμστησε να μου δειχνει τα γενεθλια των επαφων.

Εχω δοκιμασει στην εφαρμογη του ημερολογιου και καθαρισμα δεδομενων και καθαρισμα της cache και εκ νεου συγχρονισμο. Δεν γινεται τιποτα ομως.

Καμια ιδεα?

Καλημέρα. Συγχρονισμό έχω από την 1η μέρα που πήρα το τηλέφωνο.

Είχα πάει το κινητό στο σέρβις για ψάξιμο της ευαισθησίας της οθόνης,με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να ξεκολλήσω το γυαλάκι που είχα βάλει,και να ξαναβάλει η κοπέλα του σέρβις τις εφαρμογές ξανά μία μία αφού έσβησαν τα πάντα απ' το κινητο,και αφού υποτίθεται ότι έσβησε και τα μηνύματα όπως της είπα.

Το αποτέλεσμα είναι ότι τα μηνύματα gmail κατεβαίνουν κανονικά,ενώ τα .otenet.gr που επίσης παίρνω, δεν κατεβαίνουν, έχοντας μείνει κατ' αρχάς μεν στις 12/07, και αργότερα στις 13/07.

Τι μπορώ να κάνω για να ξεκολλήσουν;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Eγω τα λίγα otenet.gr, τοχω πέρασει στο gmail.

Όταν έκανε θέμα, κατάργηση από το gmail, και ξανά εγκατάσταση.

Έφτιαξε μόνο του, μετά από λίγες μέρες.

Μέχρι τότε, έμπαινα στο gmail, και τα κοιτούσα χειροκίνητα.

Αν χρησιμοποιείς mail της Samsung, πήγαινε στις ρυθμίσεις και για κάθε λογαριασμό βάλε να συγχρονίζει κάθε 15 λεπτά ή κάποια από τις επιλογές που δίνει.

Default είναι το manual, οπότε δεν συγχρονίζει ποτέ αν δεν το κάνεις εσύ.

Κωνσταντίνος

Σήμερα που ξανακοίταξα,συνεχίζει να κατεβάζει τα otenet.gr με ρυθμό χελώνας,έχοντας φτάσει στις 18 Ιουλίου.Σύνολο 400 μηνύματα.

Εγώ είπα στην κοπέλα να διαγράψει τα παλιά,αλλά βλέπω ότι αυτό δεν έγινε τελικά.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

παιδιά καλησπέρα. Αν βάλω ελληνική official ROM από Android 8, Samsung galaxy note 8, σε Samsung Galaxy Note Fan Edition θα δουλεύει κανονικότατα? γιατί ένα παιδί μου είπε ότι σε note fan edition που είχε δούλευε! Edited by Marik

ΜΗ διανοηθεις καν. Εσυ εισαι απλως ασχετος, το παιδι ομως ειναι επικινδυνος. Εκτος και δεν καταλαβες τι σου ελεγε. Και παλι ομως ΜΗ.

παιδιά καλησπέρα. Αν βάλω ελληνική official ROM από Android 8, Samsung galaxy note 8, σε Samsung Galaxy Note Fan Edition θα δουλεύει κανονικότατα? γιατί ένα παιδί μου είπε ότι σε note fan edition που είχε δούλευε!

Εννοείται ότι δε το προσπαθείς κάν! Διαφορετικές συσκευές, άρα και διαφορετικά γραμμένες rom για το κάθε ένα. Ο φίλος σου πιθανολογώ ότι θα αναφερόταν σε κάποια custom rom και όχι σε official.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Υπαρχει καποιος τροπος να παρω της φοτογραφιες απο το note?μου επςσε κ;ι εσπασε παντου το πατησαν και αυτοκηνητα.η πλακετα δουλεβει με περνουν τηλ καο μπορω να μιλισω.6a4d7d300f63c5bf7dd9c439dc371a29.jpga79f8d1763e817f16e08a1e6e0480350.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT R9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

SAMSUNG NOTE 5

Αν δουλευει η υποδοχη usb, συνδεσε το κινητο με υπολογιστη. Ετσι θα μπορεσεις να τραβηξεις ο,τι data χρειαζεσαι.

Κριμα παντως.

Δεν γινεται.οταν το συνδεσεις με υπολογιστη πρεπει στην οθονη να πατησεις αποδοχη.δεν εχω ουτε κλειδωμα .Το ξεχασα στον ουρανο του αυτοκινητου.

SAMSUNG NOTE 5

Μην ανησυχεις. Υπαρχει λυση. Θα χρειαστεις ενα usb type C hub, σαν αυτο

https://www.skroutz.gr/s/12686726/Powertech-PT-496.html.

Καλυτερο ειναι να εχει δικη του τροφοδοσια.

Στη 1η υποδοχη κουμπωνεις ενα καλωδιο usb to usb ή usb to hdmi και το συνδεεις με την τηλεοραση σου.

Στη 2η κουμπωνεις ενα usb ποντικι

Στην 3η υποδοχη κουμπωνεις το καλωδιο συνδεσης με τον υπολογιστη.

Ετσι, οπου χρειαστει να κανεις "κλικ", θα το κανεις με το ποντικι.

Η δουλεια γινεται ακομα πιο ευκολα με το dex, αν μπορει να σου το δανεισει καποιος συμφορουμιτης που δεν εχει φυγει διακοπες.

Δες το θετικα παντως. Το νοτε8 εφυγε, το νοτε9 ερχεται.

Edited by fioravanti90

Είδα τη φωτογραφία κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα και νόμιζα ότι έβλεπα εφιάλτη. Το είχες ασφαλισμένο;

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Είδα τη φωτογραφία κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα και νόμιζα ότι έβλεπα εφιάλτη. Το είχες ασφαλισμένο;

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Οχι ασφαλισμενο δεν το ειχα.Το πειρα μεταχιρισμενο.Αλλα που ρωτησα για ασφαλεια δεν καλυπτη σπασιμο κινητου μονο οθονη.αστα δεν φανταζεσαι το επαθα οταν το εβλεπα απο το καθρεπτη του αυτοκινητου να κανει τουμπες.

SAMSUNG NOTE 5

Με θηκη θα γλυτωνε...Αλλα λες οτι το πατησαν και αυτοκινητα....Οποτε ηταν να γινει το κακο.Υπομονη και παιρνουμε αλλο.

Δεν γινεται.οταν το συνδεσεις με υπολογιστη πρεπει στην οθονη να πατησεις αποδοχη.δεν εχω ουτε κλειδωμα .Το ξεχασα στον ουρανο του αυτοκινητου.

Πω πω τι μου θύμισες τώρα. IPhone 5 μόλις το είχα πάρει. Το ξέχασα στον ουρανό μέσα στο τσαντάκι μου . Και εμένα πέρασαν 100 νταλίκες από πάνω γιατί ήταν εθνική. Χάλια μαύρα:((((

Με θηκη θα γλυτωνε...Αλλα λες οτι το πατησαν και αυτοκινητα....Οποτε ηταν να γινει το κακο.Υπομονη και παιρνουμε αλλο.
Ειχα και θηκη μια. Led sview

SAMSUNG NOTE 5

Ότι θήκη και να φόραγες από την στιγμή που πέρασαν και αμάξια από πάνω δεν θα είχες διαφορετικό αποτέλεσμα... Μόνο που το βλέπεις έτσι πονάει η τσέπη σου πάνω απ όλα...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8