anergos13 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 (edited) Πάντως ρίχνοντας μια ματιά στα διπλανά thread (κυριως στο mate 10 pro) ωστε να πάρω ένα καινουργιο "παιχνίδι" για τα Χριστούγεννα , διαπίστωσα πόσο πληκτικά απροβλημάτιστο είναι το Noteli μας. Είναι η πρώτη φορά που δεν μου κάνει κλικ να πάρω αλλη συσκευή έστω και για δοκιμή. Και μια άτυπη ψηφοφορία που μολις ειδα μεταξύ γνωστών YouTuber για το 2017. Ξεχωρίζουν Note 8, Pixel XL 2 και iPhone X. (αναμενόμενα όλα) Επειδή βλέπω ότι αρκετοί από note πέρασαν στο mate 10 pro .... Εγώ περνωντας από ένα MM έπαιξα λίγο μαζί του ..και σε ένα τέταρτο είδα αυτό... https://drive.google.com/file/d/1H_Z29SM7FtTFO9yIEC6Q7xvCEiHDAqQh/view Επίσης πτώση φωτεινότητας σε εφαρμογές ... και ελαφρό σκαλοπατακι στην μετάβαση των φωτο στην Συλλογή... Μπορεί με update να στρώσει βέβαια.. Αλλά σε note ούτε κατά διάνοια τέτοια θέματα....Από day one!! Όπως και για τον φόβο που αναφέρουν κάποιοι για την 8.0 ... εφόσον θα δουλευτει η beta δεν νομίζω ότι θα έχει τέτοια θέματα.. Edited December 17, 2017 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Επειδή βλέπω ότι αρκετοί από note πέρασαν στο mate 10 pro ....... Μερικοί έχουν επιστρέψει ήδη παντως.... :) θα τους δεις σιγά σιγά να εμφανίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Επειδή παρακολουθώ και τα 2 θέματα και στο παρελθόν είχα και Note και Mate (όχι τα τελευταία μοντέλα) αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ των 2 θα επέλεγα το Note παρότι υπάρχουν κάποια πράγματα που με χαλάνε με το κυριότερο να είναι η edge οθόνη (το χειρότερο για εμένα), η θέση του fingerprint sensor και η μικρότερη μπαταρία. Α και η τιμή που πλεον έχει φτάσει σε γελοία επίπεδα για τα περισσότερα κινητά με αποκορύφωμα το Note 8 και το IPhone X. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Επειδή παρακολουθώ και τα 2 θέματα και στο παρελθόν είχα και Note και Mate (όχι τα τελευταία μοντέλα) αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ των 2 θα επέλεγα το Note παρότι υπάρχουν κάποια πράγματα που με χαλάνε με το κυριότερο να είναι η edge οθόνη (το χειρότερο για εμένα), η θέση του fingerprint sensor και η μικρότερη μπαταρία. Α και η τιμή που πλεον έχει φτάσει σε γελοία επίπεδα για τα περισσότερα κινητά με αποκορύφωμα το Note 8 και το IPhone X. Και εγώ δεν είμαι λάτρης των edge οθονών...Καταραμένη η ώρα και η στιγμή που η Samsung τις έκανε μόδα. Παρόλα αυτά θα έλεγα ότι στο Note η κυρτότητά είναι ελαφρώς μικρότερη από όλα τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας. Για το fingerprint sensor συνηθίζεται πολύ ευκολότερα από ότι φαντάζεται κάποιος, αν και όλοι θα προτιμούσαμε μια πιο συμβατική θέση. Υπάρχει όμως και το iris scanner που εγώ χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα. Το θέμα μπαταρια το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές. Εννοείται ότι the bigger the better... Αν σε καλύπτει όμως το προσπερνάς. Αυτο που θα έκανε για μένα το Note την απόλυτη συσκευή είναι ένα ζευγάρι ποιοτικα στερεοφωνικά ηχεία και κάτι που δεν πρόκειται να γίνει πλέον από Samsung... ir blaster. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Με όσα έχω δει φέτος από το Note 8 είναι σχεδόν σίγουρος ότι το ... 9 θα είναι αυτό που θέλω. :) Εκτός κι αν προκύψει καμιά αυθόρμητη αγορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Πάντως ρίχνοντας μια ματιά στα διπλανά thread (κυριως στο mate 10 pro) ωστε να πάρω ένα καινουργιο "παιχνίδι" για τα Χριστούγεννα , διαπίστωσα πόσο πληκτικά απροβλημάτιστο είναι το Noteli μας. Είναι η πρώτη φορά που δεν μου κάνει κλικ να πάρω αλλη συσκευή έστω και για δοκιμή. Και μια άτυπη ψηφοφορία που μολις ειδα μεταξύ γνωστών YouTuber για το 2017. Ξεχωρίζουν Note 8, Pixel XL 2 και iPhone X. (αναμενόμενα όλα) Θα σου πρότεινα να μην το κάνεις γιατί μετά δεν ξανά γυρνάς σε Samsung. εγώ την έκανα την αλλαγή (είχα το note για μια εβδομάδα) δεν ξαναγυρίζω πίσω γιατί η μπαταρία σε σχέση με το Mate είναι αστεια. Επίσης μετά το τελευταίο update που μπήκε WiFi calling is και η συσκευή άρχισε να πηγαίνει μπάλα δεν υπάρχει κανένας λόγος επιστροφής. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Θα σου πρότεινα να μην το κάνεις γιατί μετά δεν ξανά γυρνάς σε Samsung. εγώ την έκανα την αλλαγή (είχα το note για μια εβδομάδα) δεν ξαναγυρίζω πίσω γιατί η μπαταρία σε σχέση με το Mate είναι αστεια. Επίσης μετά το τελευταίο update που μπήκε WiFi calling is και η συσκευή άρχισε να πηγαίνει μπάλα δεν υπάρχει κανένας λόγος επιστροφής. Με την μπαταρία προσωπικά δεν ειχα ποτε θέμα, αλλά δεκτό να έχει κάποιος άλλος. Στην οθόνη και στο touch σίγουρα θα είναι χειρότερο το mate, όπως και η κάμερα του δεν με πείθει ακόμη ότι θα είναι εστω ισάξια του Note σε all around χρήση. Το πενάκι σε άλλους είναι χρήσιμο σε άλλους όχι. Στο θέμα λογισμικού καθώς και updates η εμπιστοσύνη μου προς την Huawei αγγίζει δαπεδο. Αυτό με φοβίζει περισσότερο από ολα. Γενικά είναι θέμα προτεραιοτήτων, αλλά στη περίπτωση μου εξαιρετικά δύσκολα θα το άλλαζα με το mate 10 pro αν τα έβαζα όλα σε μια ζυγαριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Θα άλλαζα το note μονο με 5Τ επειδή δεν το βαριέσαι αργότερα λόγω custom Rom και παραμετροποίησης. Αλλά αν θες εργαλείο δουλειάς και όχι "παιχνίδι" με το κινητό ,και factory reset γιατί δεν έκατσε καλά η ρομ και όλα αυτά τότε μάλλον θα πήγαινα προς mate 10 η και iPhone που είχα παλιότερα. Αν δεν είχα το note βέβαια θα εκανα τα παραπανω, γιατί δε νιώθω πως μου λείπει κάτι τρομερά - προς το παρόν - από τα προτερήματα των κινητών που ανέφερα για να το αλλάξω. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Δεν μας λες και ποια έκδοση έχεις και ποιας εθνικότητας.... Ευχαριστω. Dual Ελληνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Έχει ένα θέματακι το δακτυλικο αποτύπωμα στο ξεκλείδωμα ;;; όταν πιάνει πιάνει και όταν δεν πιάνει με την πρώτη τις περισσότερες φορές δηλαδή τέλος δεν το διαβάζει με τίποτα το δάκτυλο.. Εχω βάλει τον δεξί δείκτη 2 φορες και πάλι τίποτα... Σε εφαρμογές όμως όπως nbg το διαβάζει πάντα... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Έχει ένα θέματακι το δακτυλικο αποτύπωμα στο ξεκλείδωμα ;;; όταν πιάνει πιάνει και όταν δεν πιάνει με την πρώτη τις περισσότερες φορές δηλαδή τέλος δεν το διαβάζει με τίποτα το δάκτυλο.. Εχω βάλει τον δεξί δείκτη 2 φορες και πάλι τίποτα... Σε εφαρμογές όμως όπως nbg το διαβάζει πάντα... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις βάλει nova? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Έχεις βάλει nova?Ναι.. Αλλα και στο s7 edge που είχα με νοβα πήγαινε μια χαρά... Φταίει ο νοβα; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Έχει ένα θέματακι το δακτυλικο αποτύπωμα στο ξεκλείδωμα ;;; όταν πιάνει πιάνει και όταν δεν πιάνει με την πρώτη τις περισσότερες φορές δηλαδή τέλος δεν το διαβάζει με τίποτα το δάκτυλο.. Εχω βάλει τον δεξί δείκτη 2 φορες και πάλι τίποτα... Σε εφαρμογές όμως όπως nbg το διαβάζει πάντα... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είμαι από day 1 με το Note... Ισως να μου έχει τύχει 2 φορές να μην πιάσει το δακτύλικο με την πρώτη και έπιασε με την δεύτερη.... Απλά δεν παίζει αυτό που περιγράφεις... Αν το επιβεβαιώσεις θα πρέπει να πας service.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Ναι.. Αλλα και στο s7 edge που είχα με νοβα πήγαινε μια χαρά... Φταίει ο νοβα; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει στις ρυθμίσεις κλειδώματος να το βάλεις με καθυστέρηση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Πρέπει στις ρυθμίσεις κλειδώματος να το βάλεις με καθυστέρηση. Στο ξεκλείδωμα έχει πρόβλημα ο φίλος, όχι στο κλείδωμα ;) Παρεπιπτόντως και μένα στο S7 edge, μου το έκανε που και που αυτό..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Θα δω αμα δεν βγάλω άκρη θα το παω στο σέρβις.. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Εψαξες πολυ ,κριμα που δεν ειδες και αλλα με τόσο ψαξιμο Και Επειδή παρακολουθώ το forum αλλά ας πούμε ότι "δεν το είδα" για πες μου τι έχασα; Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Θα δω αμα δεν βγάλω άκρη θα το παω στο σέρβις.. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό που σου είπα πριν είναι φίλε. Το είχα πάθει παλιότερα με το s7 edge και ήμουν έτοιμος για servis ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο ξεκλείδωμα έχει πρόβλημα ο φίλος, όχι στο κλείδωμα ;) Παρεπιπτόντως και μένα στο S7 edge, μου το έκανε που και που αυτό..... Το ξέρω φίλε μου. Η λύση είναι αυτό που έγραψα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Αυτό που σου είπα πριν είναι φίλε. Το είχα πάθει παλιότερα με το s7 edge και ήμουν έτοιμος για servis ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ξέρω φίλε μου. Η λύση είναι αυτό που έγραψα. Οντως έφτιαξε... Μου κάνει εντύπωση αλλά ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Καλησπερα παιδες. Απλα ηθελα να πω οτι συνεδεσα bluetooth Mouse στη δουλεια και εχω ευχαριστηθει το κινητο! θα βαλω δοκιμασω και το πληκτρολογιο σε λιγο να το δουλεψω, αλλα ειναι ωραια φαση ειδικα αν θες να δουλεψεις εφαρμογες εκει και οχι στο pc. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Καλησπερα παιδες. Απλα ηθελα να πω οτι συνεδεσα bluetooth Mouse στη δουλεια και εχω ευχαριστηθει το κινητο! θα βαλω δοκιμασω και το πληκτρολογιο σε λιγο να το δουλεψω, αλλα ειναι ωραια φαση ειδικα αν θες να δουλεψεις εφαρμογες εκει και οχι στο pc. με το dex? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Καλησπέρα, αναμένω το δικό μου Note 8 Duos και είμαι cosmote. ήθελα να μάθω αν γίνεται να ενεργοποιήσω το wifi calling χωρίς να το πάω να μου περάσουν το cosmote firmware. σε s7 edge φίλης, στείλαμε το μήνυμα στον αριθμό που λέει, ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε αλλά δεν εμφανίζεται στο menu η επιλογή. Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_12 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Αγαπητοί συμφορητες απο σημερα και εγω στο κλαμπ. Η συσκευή είναι φοβερη!!!Όσοι την εχουν και ξερουν να την αξιοποιουν σωστά, σίγουρα την ευχαριστιούνται!!!! Τρομερή αναβάθμιση των συσκευών της σειρά ΝΟΤΕ!! Οσοι πάλι συγκρίνουν το ΝΟΤΕ8 με τα υπόλοιπα της αγοράς, μάλλον δεν έχουν καταλάβει (η δεν θελουν να καταλάβουν) για το τι είναι ικανό να κάνει το SPEN και κατ επέκταση και το κινητό... Μακάρι να μπορούσαμε να βρεθούμε καπου και να τους δείξουμε τις δυνατοτητές του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 με το dex? οχι, απευθειας. Αρκει να εχεις BT ποντικι και πληκτρολογιο... Λενε πολυ, πρωτη φορα τα ειχα δουλεψει στο tab S οπου ειχα παρει σετακι τα αυθεντικα, αλλα δεν μπορουσα να υποκαταστησω τον υπολογιστη και ετσι το εδωσα καθως ηταν σαν ενα 2ο κινητο, μεγαλο. Τωρα ομως το να κανεις το κινητο σου μινι λαπτοπ για χρηση πχ σε διακοπες πολυημερες ή για μια δουλεια λεει. Εγω επειδη συνδεομαι στο pc του γραφειου με teamviewer, το ποντικι ηταν μεγαλο πλεονεκτημα. Οχι οτι δεν συνδεονται αλλα κινητα, ομως με την ανετη οθονη του νοτε και με τις ταχυτητες και ανεση που δουλευει, το κατευχαριστηθηκα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Καλησπέρα, αναμένω το δικό μου Note 8 Duos και είμαι cosmote. ήθελα να μάθω αν γίνεται να ενεργοποιήσω το wifi calling χωρίς να το πάω να μου περάσουν το cosmote firmware. σε s7 edge φίλης, στείλαμε το μήνυμα στον αριθμό που λέει, ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε αλλά δεν εμφανίζεται στο menu η επιλογή.Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Απλά όταν το ανοίξεις να έχεις μέσα την σιμ της cosmote Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts