PetAthan Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Έχεις xposed framework πάνω;; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει.. αλλά χωρίς να έχει γίνει εγκατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Υπάρχει.. αλλά χωρίς να έχει γίνει εγκατάσταση...Μήπως να δοκιμάσεις να φλασαρεις το zip του magisk 14.3;; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 παιδιά μέσα από το magisk ενώ μου κατεβάζει το module για το atmos κατά την εγκατάσταση μου βγάζει falied . Μήπως φταίει που το έχω ενεργό μέσα από το μενού του τηλ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 παιδιά μέσα από το magisk ενώ μου κατεβάζει το module για το atmos κατά την εγκατάσταση μου βγάζει falied . Μήπως φταίει που το έχω ενεργό μέσα από το μενού του τηλ ? Δεν παιζει το.ΑΤΜΟΣ χωρίς αυτό; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Δεν παιζει το.ΑΤΜΟΣ χωρίς αυτό; γιατί νομίζεις ότι μπορώ να καταλάβω την διαφορά με ή χωρίς ? :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 παιδιά μέσα από το magisk ενώ μου κατεβάζει το module για το atmos κατά την εγκατάσταση μου βγάζει falied . Μήπως φταίει που το έχω ενεργό μέσα από το μενού του τηλ ?Εγώ με ενεργοποιημενο πάντως το κατέβασα και δουλεύει κανονικά.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Εγώ με ενεργοποιημενο πάντως το κατέβασα και δουλεύει κανονικά.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το φλάσαρες μέσα απο το magisk ή από twrp ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 το φλάσαρες μέσα απο το magisk ή από twrp ?Μέσα από το magisk.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέσα από το magisk.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜια διευκρίνηση.. Μου ανοίγουν τα settings του Atmos μέσα από τις ρυθμίσεις, η εφαρμογή μου κρασαρει.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Μέσα από το magisk.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μυστήριο....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetAthan Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Μήπως να δοκιμάσεις να φλασαρεις το zip του magisk 14.3;; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν και το φλάσαρα το zip του magisk 14.3.. δείχνει το 14.0 χωρίς να είναι εγκατεστημένο.. Θέλει μελέτη μάλλον στο xda, κάπου θα βρεθεί η λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Αν και το φλάσαρα το zip του magisk 14.3.. δείχνει το 14.0 χωρίς να είναι εγκατεστημένο.. Θέλει μελέτη μάλλον στο xda, κάπου θα βρεθεί η λύση...Εμένα αυτό δείχνει.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Μέσα από το magisk.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια διευκρίνηση.. Μου ανοίγουν τα settings του Atmos μέσα από τις ρυθμίσεις, η εφαρμογή μου κρασαρει.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τελικά έκανα πάλι εγκατάσταση το magisk, μετά λοιπόν εγκαταστάθηκε το zip του atmos αλλά κρασάρει μέσα από την εφαρμογή,όχι μέσα από το μενού της συσκευής :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetAthan Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Εμένα αυτό δείχνει.. Για τσέκαρε το "Tap to start safetynet check".... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Εμένα αυτό δείχνει.. Για τσέκαρε το "Tap to start safetynet check"....Δεν δουλεύει γιατί έχω εγκατεστημένο το xposed.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Guys καλημέρα, Χαζεύω καιρό το συγκεκριμένο κινητό και νιώθω όλο και πιο κοντά σε αυτό. Γνωρίζω ότι τα specs του είναι πολύ δυνατά, αλλά με προβληματίζει αρκετά το software. Δεδομένα αναφέρομαι στην Κινέζικη έκδοση του (Χ722), η οποία έχει αφεθεί στη μοίρα της και γνωρίζοντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία, δε περιμένω κάποια επίσημη θετική εξέλιξη. Το ερώτημα είναι για αυτούς που έχουν κάνει το βήμα και έχουν αγοράσει το κινητό και ακόμα περισσότερο για αυτούς που έχουν βάλει κάποια από τις custom rom που έχουν κυκλοφορήσει. Αξίζει το μαραφέτι με το υπάρχον custom λογισμικό ή είναι γεμάτο bugs; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Guys καλημέρα, Χαζεύω καιρό το συγκεκριμένο κινητό και νιώθω όλο και πιο κοντά σε αυτό. Γνωρίζω ότι τα specs του είναι πολύ δυνατά, αλλά με προβληματίζει αρκετά το software. Δεδομένα αναφέρομαι στην Κινέζικη έκδοση του (Χ722), η οποία έχει αφεθεί στη μοίρα της και γνωρίζοντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία, δε περιμένω κάποια επίσημη θετική εξέλιξη. Το ερώτημα είναι για αυτούς που έχουν κάνει το βήμα και έχουν αγοράσει το κινητό και ακόμα περισσότερο για αυτούς που έχουν βάλει κάποια από τις custom rom που έχουν κυκλοφορήσει. Αξίζει το μαραφέτι με το υπάρχον custom λογισμικό ή είναι γεμάτο bugs; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μια χαρά είναι το τηλέφωνο και με τη Ρομ του banggood και με τη Ρομ των παιδιών. Οι περισσότεροι θα σου πουν να το πάρεις ανεπιφύλακτα. Ούτως ή άλλως η τιμή έχει ξεφτιλιστει εντελώς και σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει καλύτερο. Γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Πάρτο φίλε, η rom των παιδιών είναι φοβερή. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι απλά. Η εταιρεία έχει κατεβάσει ρολά και δε βγάζει ενημερώσεις ή απλά γενικά είναι παραδοσιακή κινέζικη εταιρεία που αφήνει το λογισμικό στη τύχη του; Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι απλά. Η εταιρεία έχει κατεβάσει ρολά και δε βγάζει ενημερώσεις ή απλά γενικά είναι παραδοσιακή κινέζικη εταιρεία που αφήνει το λογισμικό στη τύχη του; Sent from my MI 4LTE using Tapatalk τα έχει μισοκατεβασμένα δυστυχώς....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azafeiros Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 ΠΟλλα έυχαριστώ για την rom στα παιδιά που την έφτιαξαν. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη εμπειρία εγκατάστασης μέχρι σήμερα. Έβαλα την ανρουτιντ παραλαγή. Μέχρι στιγμής όλα άψογα. (έκτος από κάποιες επιλογές advanced ρυθμίσεων από την εφαρμογή του CBG). ΚΑι ένα σχολιο για το κινητό που συνεχίζει να με εντυπωσιάζει. Στο σπίτι μου το 4G σήμα είναι πολύ δύσκολο λόγω κακής θέσης. Το μόνο κινητο του σπιτιού μου που πιάνει σταθερά 4G σήμα είναι το LEX722 (και στα τρία δίκτυα) συγκρινόμενο με το παλιότερο LEΧ600, ενα HUAWEI p9 και ένα XIAOMI mi5 τα οποία πιάνουν μόνο Cosmote και αυτό όχι πολυ σταθερά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, τώρα το μόνο που μένει είναι να μπουν τα χρήματα στο Revolut... :) η λέτε να παίξει και απευθείας με Ελληνική κάρτα; :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Socrates77 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, τώρα το μόνο που μένει είναι να μπουν τα χρήματα στο Revolut... :) η λέτε να παίξει και απευθείας με Ελληνική κάρτα; :shifty: Ταπεινή γνώμη μου.... Paypal .....για εξωτερικό....για να μην τρέχεις!!!;) Παράθεση iPad Pro 12.9 ZTE Axon 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, τώρα το μόνο που μένει είναι να μπουν τα χρήματα στο Revolut... :) η λέτε να παίξει και απευθείας με Ελληνική κάρτα; :shifty: ρίξε την revolut στο paypal, μην ρισκάρεις επ' ουδενί απευθείας κάρτα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Συγγνώμη προκαταβολικά, μας έβγαλα offtopic αλλά εννοούσα Ελληνική κάρτα στο Paypal και αγορά από εκεί! :) Ας συνεχίσουμε να μιλάμε για το κινητό όμως, μου αρέσουν αυτά που διαβάζω! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Guys καλημέρα, Χαζεύω καιρό το συγκεκριμένο κινητό και νιώθω όλο και πιο κοντά σε αυτό. Γνωρίζω ότι τα specs του είναι πολύ δυνατά, αλλά με προβληματίζει αρκετά το software. Δεδομένα αναφέρομαι στην Κινέζικη έκδοση του (Χ722), η οποία έχει αφεθεί στη μοίρα της και γνωρίζοντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία, δε περιμένω κάποια επίσημη θετική εξέλιξη. Το ερώτημα είναι για αυτούς που έχουν κάνει το βήμα και έχουν αγοράσει το κινητό και ακόμα περισσότερο για αυτούς που έχουν βάλει κάποια από τις custom rom που έχουν κυκλοφορήσει. Αξίζει το μαραφέτι με το υπάρχον custom λογισμικό ή είναι γεμάτο bugs; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πάρτο Το hardware ξεσκίζει Η ρομ των παιδιών σκάβει Τρελελε λέμε Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts