Jump to content

azafeiros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by azafeiros

  1. ΠΑίδες πήρα ένα xiaomi A2 lite για την μητέρα μου. Αν και παλιότερο μοντέλο , το χ722 μου φαίνεται ακόμα πολύ ανώτερο και σε δύναμη και σε 4G σήμα.
  2. Το σήμα 4G δεν είναι και ότι καλύτερο. ΣΤα ίδια επίπεδα με το mi5 αλλά πολύ χειρότερο σε σχέση με το LEECO 3 pro.
  3. Οπως είπα και παραπάνω φίλε, το ΒΑνγοοντ δεν είχε το μοντέλο που ζητούσα. Το αν είναι πεταμένα ή όχι είναι δικό μου θέμα. Τα επιπλέον λεφτα επέλεξα να τα δώσω στο Ελληνικό κράτος και όχι στον κινέζο για προφανέστατο λόγο που επίσης εξήγησα παραπάνω.
  4. Τελικά το κινητό είναι στα χέρια μου (3/32). Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Οσον αφορά το ιστορικό επειδή έγινε πολύ συζήτηση για την αγορά μου από aliexpress 133,1€ (μαζι με τραπεζικά έξοδα και μετατροπές νοισμάτων) με αποστολή AliExpress Standard Shipping (δωρεάν). Το πακέτο στο τελωνίο χρεώθηκε με 47€ (ΦΠΑ και τελος εκτελωνισμού). Σύνολο κόστισε 180,1€. ΝΑ σημειώσω ότι είναι η πρώτη φορά από τις 100 που έχω αγοράσει από κίνα που πληρώνω τελωνίο. Στον υπολογισμό μου δεν είχα πάρει υπόψη το τέλος εκτελωνισμού 15€ (που ανέφερε φίλος παραπάνω). Παρατηρήσεις που μπορεί να φανούν χρήσιμες σε άλλους 1)Η αποστολή ήταν πολύ γρήγορη απο 1/10 παραδώθηκε 18/10 (να συνυπολογίσουμε ότι οι κινέζοι είχαν 1-7/10 αργία νέου έτους μέσα σε αυτό το διάστημα. Ουσιαστικά η αποστολή ξεκίνησε 7/10). 2) Στο Ελληνικό τελωνίο έμεινε μόνο μία ημέρα! Μόλις είδα ότι ζητούσαν αποδεικτικό αγοράς επικοινώνησα μαζί τους τηλεφωνικά και μου έδωσαν ένα μαιλ geta@elta-net.gr. εκεί τους έστειλα την σελίδα του aliexpress σε pdf, που αναφερόταν στην συναλλαγή και μέσα σε 1 ώρα ελευθέρωσαν το πακέτο. ΚΑλή συνέχεια παιδες
  5. Κ'υριοι, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Πιθανώς να προτιμούσα το bangood ακόμα και αν δεν ηταν η απολύτως φθηνότερη επιλογή κυρίως λόγω πληρωμής με paypal και φθηνής αποστολής. Δυστυχώς όμως το κουπόνι 9€ δεν υπήρχε όταν παρειγγειλα και επίσης δεν είχε το μπλέ χρώμα που έψαχνα! Άρα το BAngood ως επιλογή ήταν εκτός εξαρχής. Άλλοι προμηθευτές με τριγωνικά σχήματα αποστολής είχαν απαγορευτικό κόστος. ΘΑ δούμε στο τέλος τι θα χρειαστει να πληρώσω.
  6. Φιλε με priority -dhl τριγωνο αποστολή κοστίζει πάνω από 160€ στο BAnggood. Επίσης τα 45€ δε ξέρω από που τα βγάζεις . Δεν αγοράζω αλιεξπρεσ πρώτη φορά.
  7. Κοστιζε πάνω από 160€ και επιπλέον την έχω πατήσει άσχημα με την DHL παλιότερα (με χρέωσε βαρύ εκτελωνισμό) και οι τριγωνικές είναι και παράνομες. Τώρα εαν κολλήσει στα ΕΛΤΑ, θα πληρώσω το τέλος εκτελωνισμου και θα είμαι και κερδισμένος και νομιμοτατος, εαν όχι τότε μόνο κερδισμένος. Ειδικότερα Συγκεκριμένα, ταχυδρομικά αντικείμενα: αξίας που δεν υπερβαίνει τα 22 € ή τα 45 € σε περίπτωση αποστολής μη–εμπορικού χαρακτήρα (από ιδιώτη σε ιδιώτη), απαλλάσσονται από δασμούς και ΦΠΑ. αξίας από 22 € / 45 € έως 150 € απαλλάσσονται από εισαγωγικούς δασμούς αλλά υπόκεινται σε ΦΠΑ. αξίας 150€ και άνω υπόκεινται σε ΦΠΑ και δασμούς, ανάλογα με τη στατιστική αξία τους και τη δασμολογική τους κατάταξη. αρα ανάλογα με την αξία που θα δηλώσει ο Κινέζος θα πληρώσω από 0-30€ (συνηθως δηλώνει μικρότερη αξία) και θα είμαι νομιμότατος (θα πανε και στο κράτος καποια λεφτά). Ενω από BAnggood θα πληρωνα τα ίδια και θα τα τσέπωνε όλα ο κινέζος!!
  8. καλημέρα σας, εβαλα παραγγελία στο aliexpress sta 133euro . Miglobal shop. ΚΑι ο θεός βοηθός.
  9. Πριν είχα την 3.1.1 (multi tool του Χρήστου nομίζω) με την οποία έκανα διάφορες εγκαταστάσεις ρομ. Τελευταία είχα την PIxel Experience rom , flashara την επίσημη 3.2.1.1 TWRP και μετά έβαλα την AOSP extended. Όλα χαλαρά (....φτου σκόρδα)
  10. Σε μενα μπηκε μια χαρα
  11. Παίδες δοκιμάζω την τελευταία έκδοση του Pixel Exp 21/1/18. Φαίνεται αρκετά καλή. Πολύ μικρότερο ΣΟΤ από του Χρηστου βέβαια αλλά χρησιμοποιήσιμη. Επανήλθε το καστινγ που είχε χαθεί με το ανδροιδ 7!! Δουλευειι και το Ιφραρεντ που συζητάτε παραπάνω. Δoυλεύει και το gcam 7+ με το HDR+.!
  12. Επαναφορά εργοστασιακές. Δεν χρειάζεται νεα εγκατάσταση ρομ.
  13. Φίλε κατι παρομοιο μου είχε συμβεί πολλές φορές παλιότερα σε άλλα κινητα , όχι στις φωτο, αλλά στις επαφές. Το πρόβλημα ήταν καποιο μπαγκ μάλλον στην υπηρεσία backup της google. Πχ εαν ξεκινησες να κάνεις συγχρονισμο τις φωτο απότο google account και προηγουμένως δεν είχες καμμια φωτο backup εκει, τότε ισως να σε "συγχρόνησε" με το μηδεν. Επίσης όταν γίνεται μπακαπ στις φωτο σβήνονται οι υψηλής αναλυσης φωτο και αντικαθιστόνται από χαμηλής ανάλυσης για να πιάνουν λίγότερο χώρο (πράγμα που είπες πότι παρατήρησες στις φωτο που σου ένειναν).
  14. Εγω το έχω στη δεύτερη θέση
  15. ΠΑίδες καλημέρα. Χθες ένιωθα περιπετειώδης και δοκίμασα την καινούργια έκδοση paranoid 7.3.1 για LEX722. Ομαλή και γρηγορη εγκατάσταση. Όμορφο λειτουργικό AOSP, λίγα θεματάκια με τους ήχους ομιλίας. Αλλά.. ..... εκει που είχα καρφί σήμα 4G ξαφνικά είχα μόνο 3G και ταχύτητες χώμα (παρά τις ρυθμίσεις που είχα για να συνδεεται με 4G). Το έβγαλα και ξανάβαλα το λειτουργικό των παιδιών και είδα την υγειά μου. Ξανα σταθερό 4G σήμα! ΜΑκράν καλύτερο το eui των παιδιών.
  16. ΠΟλλα έυχαριστώ για την rom στα παιδιά που την έφτιαξαν. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη εμπειρία εγκατάστασης μέχρι σήμερα. Έβαλα την ανρουτιντ παραλαγή. Μέχρι στιγμής όλα άψογα. (έκτος από κάποιες επιλογές advanced ρυθμίσεων από την εφαρμογή του CBG). ΚΑι ένα σχολιο για το κινητό που συνεχίζει να με εντυπωσιάζει. Στο σπίτι μου το 4G σήμα είναι πολύ δύσκολο λόγω κακής θέσης. Το μόνο κινητο του σπιτιού μου που πιάνει σταθερά 4G σήμα είναι το LEX722 (και στα τρία δίκτυα) συγκρινόμενο με το παλιότερο LEΧ600, ενα HUAWEI p9 και ένα XIAOMI mi5 τα οποία πιάνουν μόνο Cosmote και αυτό όχι πολυ σταθερά!
  17. Βούτες Ηρακλειο Κρητη με κατευθυνση Δυτικά Έτσι πιθανως να εξηγείται το φαινόμενο.
  18. Στο σπίτι μου η κάλυψη 4G από Cosmote και όλους τους υπόλοιπους παρόχους ήταν ανύπαρκτη λόγω της κακής θέσης (βρισκεται σε μια λακούβα) Το είχα τσεκάρει για όλους παρόχους έναν εναν. ΞΑφνικά τον προηγούμενο μήνα άρχισα να πιάνω 4G COSMOTE στο κινητό μου χωρίς να κάνω τίποτα διαφορετικό. ¨Ολα καλά μέχρι εδώ. Το περίεργο όμως είναι ότι σε έλεγχο που έκανα με σιμ κάρτες άλλων παρόχων, διαπίστωσα ότι έπιανα 4G και από όλους τους υπόλοιπους!!! Οπότε το συμπερασμα που βγαίνει λογικά είναι : ή 1) αποφάσισαν ταυτόχρονα όλοι οι πάροχοι να φτιάξουν καινούργιες κεράιες την ίδια χρονική στιγμή στην γειτονιά μου, ή 2) φτιάχθηκε μια μόνο κεραία και την χρησιμοποιούν όλοι οι πάροχοι μαζί!! Στην δεύτερη περίπτωση όμως δεν υπάρχει πλεόν ανταγωνισμός δικτύων, όυτε ανεξάρτητοι πάροχοι αλλά μόνο ένας (κάτι που όμως θα ήταν κατάσταση καρτελ αφού μας διαφημίζουν ανεξάρτητα γρήγορα δίκτυα ο καθένας τους). Ξέρει κανεις τι συμβαίνει πραγματικά?
  19. Φιλε πολύ προσοχή με τις ρομ. Πού το είδες το MIUI? Μιλάμε για το μοντέλο X722.
  20. Πρώτες εντυπώσεις μετά από 1 εβδομάδα χρήσης εξαιρετικές. Η μπαταρία του ειδικά μου κρατάει πάνω από 3 ημέρες άνετα, χωρίς να κάνω καμία προσπάθεια εξοικονόμησης με 4g και wifi συνέχεια ανοικτό. Είδα και το τελευταίο επεισόδιο του GOT! Ευγε.. ΥΓ. τελικά το ότι δεν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες ανεπίσημες ρομ μου έχει εξοικονομήσει και πολλές ώρες ψαχουλέματος!!!
  21. Το πήρα από bangood ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το σίγουρο πάντως είναι ότι αν επιλέξεις αποστολή με courier το πακέτο θα κολλήσει στο Ελ. Βενιζέλος και θα πρέπει να πας εκεί να το εκτελωνίσεις ή να πληρώσεις εκτελωνιστή!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά προσπάθησα χθες να το συνδέσω στην TV με HDMI adaptor και τζίφος!!! Το έχει κανει κανεις επιτυχημένα? Το χρειάζομαι στην δουλειά μου, πχ για παρουσιάσεις απευθείας σε πρροτζεκτορα.
  22. ΠΑρέλαβα χτες. Κόλλησε στο τελωνίο με Swiis post. πλήρωσα 39€ ΕΞΤΡΑ. Το λάθος είναι των κινέζων. Γράφουν απέξω στο πακέτο ότι είναι κινητο αξίας 100€!!! Το τελωνείο μόλις δει κινητά τα τσιμπάει. Βάζει 24€ ΦΠΑ και 15€ εκτελωνισμό. Εαν δεν εγραφαν ότι είναι κινητό και έβαζαν αξία πχ 10€ δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα. Άλλοι κινέζοι γραφουν ότι είναι δώρο ή οτι είναι μεταχειρισμένα εξαρτήματα. Τεσπα το κινητο φαίνεται πολύ καλό μεχρι στιγμής. Εϊχα το Χ600 πριν.
  23. Φιλε μια παρατήρηση μόνο. Αυτός που θα στο φτιάξει να αφαιρέσει όλη την παλιά κόλλα, αλλίως η νέα οθόνη δεν θα κάτσει καλά και θα προεξέχει και θα ξανασπάσει πολύ γρήγορα.
  24. Έδωσα τροφοδοσία με USB από τηλεόραση και φορτιστή, δοκίμασα 2 καλώδια HDMI και 2 τηλεοράσεις . Τζίφος. Δοκίμασα και το MHL check app. Μου λέει ότι το κινητό υποστηρίζει MHL αλλά δεν είναι ενεργό! ΥΓ το λειτουργικό μου είναι το 23s , oxi 13s που έγραψα παραπανω
×
×
  • Create New...