Jump to content

azafeiros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About azafeiros

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

azafeiros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΠΑίδες πήρα ένα xiaomi A2 lite για την μητέρα μου. Αν και παλιότερο μοντέλο , το χ722 μου φαίνεται ακόμα πολύ ανώτερο και σε δύναμη και σε 4G σήμα.
  2. Το σήμα 4G δεν είναι και ότι καλύτερο. ΣΤα ίδια επίπεδα με το mi5 αλλά πολύ χειρότερο σε σχέση με το LEECO 3 pro.
  3. Οπως είπα και παραπάνω φίλε, το ΒΑνγοοντ δεν είχε το μοντέλο που ζητούσα. Το αν είναι πεταμένα ή όχι είναι δικό μου θέμα. Τα επιπλέον λεφτα επέλεξα να τα δώσω στο Ελληνικό κράτος και όχι στον κινέζο για προφανέστατο λόγο που επίσης εξήγησα παραπάνω.
  4. Τελικά το κινητό είναι στα χέρια μου (3/32). Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Οσον αφορά το ιστορικό επειδή έγινε πολύ συζήτηση για την αγορά μου από aliexpress 133,1€ (μαζι με τραπεζικά έξοδα και μετατροπές νοισμάτων) με αποστολή AliExpress Standard Shipping (δωρεάν). Το πακέτο στο τελωνίο χρεώθηκε με 47€ (ΦΠΑ και τελος εκτελωνισμού). Σύνολο κόστισε 180,1€. ΝΑ σημειώσω ότι είναι η πρώτη φορά από τις 100 που έχω αγοράσει από κίνα που πληρώνω τελωνίο. Στον υπολογισμό μου δεν είχα πάρει υπόψη το τέλος εκτελωνισμού 15€ (που ανέφερε φίλος παραπάνω). Παρατηρήσεις που μπορεί να φανούν χρήσιμες σε άλλους 1)Η αποστολή ήταν πολύ γρήγορη απο 1/10 παραδώθηκε 18/10 (να συνυπολογίσουμε ότι οι κινέζοι είχαν 1-7/10 αργία νέου έτους μέσα σε αυτό το διάστημα. Ουσιαστικά η αποστολή ξεκίνησε 7/10). 2) Στο Ελληνικό τελωνίο έμεινε μόνο μία ημέρα! Μόλις είδα ότι ζητούσαν αποδεικτικό αγοράς επικοινώνησα μαζί τους τηλεφωνικά και μου έδωσαν ένα μαιλ geta@elta-net.gr. εκεί τους έστειλα την σελίδα του aliexpress σε pdf, που αναφερόταν στην συναλλαγή και μέσα σε 1 ώρα ελευθέρωσαν το πακέτο. ΚΑλή συνέχεια παιδες
  5. Κ'υριοι, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Πιθανώς να προτιμούσα το bangood ακόμα και αν δεν ηταν η απολύτως φθηνότερη επιλογή κυρίως λόγω πληρωμής με paypal και φθηνής αποστολής. Δυστυχώς όμως το κουπόνι 9€ δεν υπήρχε όταν παρειγγειλα και επίσης δεν είχε το μπλέ χρώμα που έψαχνα! Άρα το BAngood ως επιλογή ήταν εκτός εξαρχής. Άλλοι προμηθευτές με τριγωνικά σχήματα αποστολής είχαν απαγορευτικό κόστος. ΘΑ δούμε στο τέλος τι θα χρειαστει να πληρώσω.
  6. Φιλε με priority -dhl τριγωνο αποστολή κοστίζει πάνω από 160€ στο BAnggood. Επίσης τα 45€ δε ξέρω από που τα βγάζεις . Δεν αγοράζω αλιεξπρεσ πρώτη φορά.
  7. Κοστιζε πάνω από 160€ και επιπλέον την έχω πατήσει άσχημα με την DHL παλιότερα (με χρέωσε βαρύ εκτελωνισμό) και οι τριγωνικές είναι και παράνομες. Τώρα εαν κολλήσει στα ΕΛΤΑ, θα πληρώσω το τέλος εκτελωνισμου και θα είμαι και κερδισμένος και νομιμοτατος, εαν όχι τότε μόνο κερδισμένος. Ειδικότερα Συγκεκριμένα, ταχυδρομικά αντικείμενα: αξίας που δεν υπερβαίνει τα 22 € ή τα 45 € σε περίπτωση αποστολής μη–εμπορικού χαρακτήρα (από ιδιώτη σε ιδιώτη), απαλλάσσονται από δασμούς και ΦΠΑ. αξίας από 22 € / 45 € έως 150 € απαλλάσσονται από εισαγωγικούς δασμούς αλλά υπόκεινται σε ΦΠΑ. αξίας 150€ και άνω υπόκεινται σε ΦΠΑ και δασμούς, ανάλογα με τη στατιστική αξία τους και τη δασμολογική τους κατάταξη. αρα ανάλογα με την αξία που θα δηλώσει ο Κινέζος θα πληρώσω από 0-30€ (συνηθως δηλώνει μικρότερη αξία) και θα είμαι νομιμότατος (θα πανε και στο κράτος καποια λεφτά). Ενω από BAnggood θα πληρωνα τα ίδια και θα τα τσέπωνε όλα ο κινέζος!!
  8. καλημέρα σας, εβαλα παραγγελία στο aliexpress sta 133euro . Miglobal shop. ΚΑι ο θεός βοηθός.
  9. Πριν είχα την 3.1.1 (multi tool του Χρήστου nομίζω) με την οποία έκανα διάφορες εγκαταστάσεις ρομ. Τελευταία είχα την PIxel Experience rom , flashara την επίσημη 3.2.1.1 TWRP και μετά έβαλα την AOSP extended. Όλα χαλαρά (....φτου σκόρδα)
  10. Σε μενα μπηκε μια χαρα
  11. Παίδες δοκιμάζω την τελευταία έκδοση του Pixel Exp 21/1/18. Φαίνεται αρκετά καλή. Πολύ μικρότερο ΣΟΤ από του Χρηστου βέβαια αλλά χρησιμοποιήσιμη. Επανήλθε το καστινγ που είχε χαθεί με το ανδροιδ 7!! Δουλευειι και το Ιφραρεντ που συζητάτε παραπάνω. Δoυλεύει και το gcam 7+ με το HDR+.!
  12. Επαναφορά εργοστασιακές. Δεν χρειάζεται νεα εγκατάσταση ρομ.
  13. Φίλε κατι παρομοιο μου είχε συμβεί πολλές φορές παλιότερα σε άλλα κινητα , όχι στις φωτο, αλλά στις επαφές. Το πρόβλημα ήταν καποιο μπαγκ μάλλον στην υπηρεσία backup της google. Πχ εαν ξεκινησες να κάνεις συγχρονισμο τις φωτο απότο google account και προηγουμένως δεν είχες καμμια φωτο backup εκει, τότε ισως να σε "συγχρόνησε" με το μηδεν. Επίσης όταν γίνεται μπακαπ στις φωτο σβήνονται οι υψηλής αναλυσης φωτο και αντικαθιστόνται από χαμηλής ανάλυσης για να πιάνουν λίγότερο χώρο (πράγμα που είπες πότι παρατήρησες στις φωτο που σου ένειναν).
  14. Εγω το έχω στη δεύτερη θέση
×
×
  • Create New...