Jump to content

Socrates77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Socrates77

  1. Socrates77

    ZTE Axon 7

    Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Η ZTE εκτός από το ότι είναι κολοσσός στην Κίνα, μπλέκεται και με τα οπλικά συστήματα και με το διαστημικό τους πρόγραμμα...Προβλέπεται η Κινέζικη Κυβέρνηση να μην το αφήσει στην τύχη του το θέμα!!!
  2. Socrates77

    ZTE Axon 7

    καλημέρα, έχω ένα amazfit (smartwatch) και ενα jabra stealth (bluetooth) τα δυο έχουν την δικιά τους εφαρμογή που πρέπει να τρέχει στο backround, το πρόβλημα που έχω είναι οτι παρόλο τις αφήνω ανοιχτές να τρέχουν μετά απο καποια ωρα το android τις κλείνει αυτόματα. ξερει κανεις απο που δηλώνω στα settings να παραμένουν ανοιχτές?
  3. καλήμερα , redme note 4 με miui 9 προσπαθώ να διαγράψω επαφές από sim και μόλις κάνω restart εμφανίζονται πάλι? και εάν κάνω επεξεργασία (μονο απο sim πάλι ) στο save μου βγάζει μήνυμα ότι προέκυψε σφάλμα? Μπορεί να με βοηθήσει κανείς ? ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα, Οι εφαρμογές γίνονται autoudate ή θα πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι?
  5. Socrates77

    ZTE Axon 7

    Nαι μέσω dpd uk http://www.dpd.co.uk/service/
  6. Δυστυχώς μου ειρθε με μαμά 26ς , είναι ποιο πεδεμα να βάλω των παιδιών τη ρομ? Και δυο ακόμα ερωτήσεις 1 .ενω κατεβάζω από google play .....μου βγάζει ανά 5 λεπτά “google play services stopped’’’(πολύ σπαστικό) μπορεί να σκεφτεί κανείς για ποιο λόγο 2 το ποσοστό στη μπάραρια από που ενεργοποίηται ? Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον το ένα το βρήκα “με ενημέρωση υπηρεσιών google’’ Και το %μπαταριας
  7. ευχαριστώ πολύ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και για τους δύσπιστους αναφορικά με το priority (αν πληρώνουμε τελωνείο) σας παραθέτω μέρος συζήτησης από live chat bangood : 1. With priority shipping ...will I be safe from paying customs? 2. Do you provide eu charger ? in advance Thanx Sissy 12:24:35 pm let me check for you.wait a moment,thanks i have checked for you ,you can choose priority to your country , it is free tax, any tax problem you can contact us ,we will solve for you 12:25:25 pm https://www.banggood.com/LeTV-Leeco-Le-Pro3-Elite-5_5-inch-4GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1162406.html?rmmds=cart_middle_products&ID=232&cur_warehouse=HK?dckf=o_Sissy Can you save this link?It is the same with the product page, but i will be much appreciated if you place order from this link later. Many thanks for your cooperation. Thank you so much !
  8. από bangood το πήρα 147 euro,(εγω δυστυχώς το πλήρωσα αρκετά:lol:), εαν βάλεις priority δεν πληρώνεις τελωνείο!!!!!!!
  9. καλημέρα , Το παρέλαβα και εγώ σήμερα , 4/32 Μια ερώτηση για τον έλεγχο του bootloader απλά συνδέω το κινητό me to pc και τρέχω το tool για check bootloader ? Γιατι το tool λέει ότι πρέπει να έχω drivers installed ? σημείωση θα συνδεθώ με win 10 ευχαριστώ...
  10. Socrates77

    ZTE Axon 7

    Εγώ που έχω το γερμανικό έχω την b08... λογικά θα σου έρθει απλά τα γερμανικά παίρνουν πρώτα τα update στην Ευρώπη.. Απο την άλλη μπορεί να μην την πάρει και να πάρεις την επόμενη ....δεν βοηθάω πολύ ετσι:wacko:.. Κάποια updates είναι regional...κάποιες χώρες τα παίρνουν και κάποιες όχι...
  11. Ταπεινή γνώμη μου.... Paypal .....για εξωτερικό....για να μην τρέχεις!!!;)
  12. Καλημέρα , Και εγώ το παρήγγειλα για την γυναίκα μου... Λογικά θα το έχω σε μια εβδομάδα αφού έφυγε από NL δυο μέρες πριν... Δυο ερωτήσεις για αρχή , με drivers τι παίζει ? Πρέπει να κατεβάσω drivers για φλασαρισμα ή απλά το συνδέω με το pc και τρέχω το tool για boot loader check? Και επειδή έχω win 10 πρέπει κάτι να προσέξω ?
  13. Socrates77

    ZTE Axon 7

    Ισχυει θα εκτελωνιστεί Αγγλία χωρίς χρέωση για σένα.
  14. Socrates77

    ZTE Axon 7

    Εκεί έχει έδρα η dpd UK courier εταιρεία. Θα παει εκεί θα εκτελωνιστει και μετά με άλλο tracking θα σταλεί Ελλάδα με acs(πιθανότατα)
  15. Socrates77

    ZTE Axon 7

    Φίλε θα σε απογοητεύσω.. εγώ tracking με priority (για άλλο προϊόν) από 01/11 και ακόμα δεν έχει φτάσει Αγγλία!!! Υπάρχει θέμα και με αγγλικά τελωνεία .. άρα σας βλέπω (μακάρι να κάνω λάθος) λόγω Xmas με το καινούριο έτος!!
  16. Socrates77

    ZTE Axon 7

    Από ότι είδα έχεις Wind. To πρόβλημα είναι με την Vodafone...με 6αρι android δεν είχα πρόβλημα με το 7αρι προέκυψε. Πήρα τηλέφωνο τους τεχικούς αλλά ποιο πολλά ήξερα εγώ :lol::lol:
  17. Socrates77

    ZTE Axon 7

    Καλησπέρα , έχω το κινητό περίπου 7 μήνες (την A2017G) και έχω παρατηρήσει αραιά και που όταν στέλνω μήνυμα μεσώ μαμας εφαρμογής δεν το στέλνει και μου βγάζει αποτυχία ..... και δεν γίνεται hotspot απο vodaphone .. έχει κάποιος αντίστοιχα προβλήματα? thanx
  18. Οκ thanx:up: ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φαίνεται straight forward .... θέλει κάπου ιδιαίτερη προσοχη?
  19. Ευχαριστώ για την απάντηση, Θα ήθελα αλλά βλέπω οτι θέλει root το κινητό! Παρόλο που το έχω με υπολογιστές δεν έχω κανεί ροοτ σε android ...μονό jailbreak αε apple έχω κάνει.....άσε που είναι τις γυναίκας το κινητό και θα φάω παντόφλα εάν το κάνω brick.:wacko::wacko::wacko: πάντως άπο οτι κατάλαβα πρεπει να κάνω 1) Οδηγός εγκ/σης TWRP-Root 2)TWRP 3.1.1 - Λήψη το fingerprint δουλεύει κανονικα σε αυτη τη rom?
  20. Καλησπέρα και από εμένα .. Κάνει η συγκεκριμένη για το x722? Έχει ελληνικα? Thanx
×
×
  • Create New...