fishfemale Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Εξαιρετικά! Ευτυχώς δεν χρειάζεται να το στήσουμε πάλι απ' την αρχή! Σ' ευχαριστώ! Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Ήρθε και στο δικό μου ( Ουγγρικό ) και στης γυναίκας μου ( Ιταλικό ). Τα αναβάθμισα και όλα δουλεύουν ρολόι.Παρατήρησα νεα εικονίδια και κάποιες διαφορές στις ειδοποιήσεις. Θα το σκαλίσω λίγο να δω τι άλλαξε και θα δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Επανέρχομαι μετά από αρκετό σκάλισμα. Τα πάντα δουλεύουν άψογα. Από μπαταρία μια χαρά όπως και πριν το update. Δεν παρατήρησα σημαντικές αλλαγές. Όλα καλά τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Ολα καλά και σε μένα, ήρθε και στο δικό μου (ελληνικό). Μου αρέσει πολύ και το dark mode, μου είχε λείψει από εποχές Symbian. Ας απολαύσουμε λοιπόν ένα "νέο" κινητό κι ας είναι δύο ετών :-) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Παρατήρησα ότι αν ρυθμίσεις την κάμερα να τραβάει βίντεο σε hevc format αυτό έχει το μισό μέγεθος. Θα τραβήξω μερικά βίντεο και θα τα δω στην τν να δω από ποιότητα τι λένε σε σχέση με το mpeg 4.Αν έχουν την ίδια ποιότητα αυτό θα είναι πολύ καλό γιατί γλυτώνεις χορό στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badwolf Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Έβαλα κι εγώ την έκδοση αυτή στο Ιταλικό J5 μου. Όλα δουλεύουν άψογα. Σαν κάτοχος και του N8 (έρωτας εκείνη η συσκευή), αισθάνθηκα σαν να το κρατούσα ξανά στα χέρια μου, το μαύρο φόντο και τα νέα εικονίδια μου θύμισαν έντονα την Belle, πράγματα που δεν τα είχα σε όσες συσκευές Samsung έχω αγοράσει μέχρι σήμερα. Έτσι αυτή η αναβάθμιση μου έδωσε διπλή χαρά. Με γέμισε ευχάριστες αναμνήσεις και μεταμόρφωσε το J5 μου σε καινούργια συσκευή. :up: Παράθεση Ό,τι λειτουργεί σωστά, δεν το πειράζουμε. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Γεια σας! Έφθασε μάλλον η ώρα για αλλαγή μπαταρίας. Μετά από 2,5 περίπου χρόνια άρχισε να εξαντλείται γρήγορα και ειδικά από το 15% φθάνει στο 0% αμέσως. Την έχει αλλάξει κάποιος. Που πάμε; Αντιπροσωπεία ή κάπου αλλού; Ψάχνοντας είδα τιμές γύρω στα 50 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Γεια σας! Έφθασε μάλλον η ώρα για αλλαγή μπαταρίας. Μετά από 2,5 περίπου χρόνια άρχισε να εξαντλείται γρήγορα και ειδικά από το 15% φθάνει στο 0% αμέσως. Την έχει αλλάξει κάποιος. Που πάμε; Αντιπροσωπεία ή κάπου αλλού; Ψάχνοντας είδα τιμές γύρω στα 50 ευρώ. Εγω αλλαξα μπαταρια πριν απο 3 μηνες με αγορα τηλεφωνου Dual Sim τον Ιανουαριο του 2017, κοστος μπαταριας και εργατικων 75 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Εγω αλλαξα μπαταρια πριν απο 3 μηνες με αγορα τηλεφωνου Dual Sim τον Ιανουαριο του 2017, κοστος μπαταριας και εργατικων 75 ευρώ. Ευχαριστω για την απάντηση! Σε εξουσιοδοτημενο service το πήγες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Στο SM-J530F το δισκακι για τη 2η ΣΙΜ ειναι "φραγμενο". Η θεση ειναι ενεργη? Δηλαδη αν βρω δισκακι απο SM-530F/DS και βαλω εκει ΣΙΜ θα την "δει"? Φυσικα δεν τους εχω και τοσο αδαεις αλλα που ξερεις καμμια φορα, δεν βλαπτει να ρωτησω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 (edited) Χρησιμοποιει κανεις WiFi calling; Αν και οπως λενε υποστηριζεται απο το τηλεφωνο, δεν βρισκω πουθενα την επιλογη για ενεργοποιηση του. Edited January 13, 2021 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 13, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Εχεις κοιταξει στις ρυθμισεις του dialer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Εχεις κοιταξει στις ρυθμισεις του dialer? Ναι, δεν το βρίσκω πουθενά. Αν δεν κάνω λάθος, με το android 7-8 μάλλον υπήρχε επιλογή, τώρα με το 9, να εξαφανίστηκε; Τι να πω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Καλησπέρα. Και εγώ το ψάχνω αλλά δεν εχω καταφέρει να βρω πως γίνεται. Είναι χρήσιμο σε περίπτωση που δεν έχεις καλή κάλυψη δικτύου κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Εγώ το βρίσκω γράφοντας wifi calling στην αναζήτηση των ρυθμίσεων. Όμως δεν καταλαβαίνω γιατι βγάζει σαν επιλογές το Mobile Data, Roaming και Data Usage. Στο Advanced, έχει σαν επιλογές το Automatically select Network και το Access Point Names. Περίμενα να έχει σαν ρύθμιση να ψάχνει να βρεί το ρούτερ στο σπίτι μου κι όχι mobile data. Ξέρετε κάτι παραπάνω; Πιστεύω ότι εάν σε εσάς δεν το έχει τελικά, να χρειαστεί να βάλετε app. Δείτε κι εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts