Jump to content

Nokia 8

Pavletos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Η μαύρη πολύ ωραία. Αλλά από έξω δεν μπορώ να πάρω. Μόνο με αντικαταβολή. Κάτι από τα ελληνικά sites δεν έχει;

Αυτή από το eshop που προτάθηκε τρία post πίσω δε σου κάνει;

Modpic.gif

Αυτή από το eshop που προτάθηκε τρία post πίσω δε σου κάνει;

Του Amazon πιο ποιοτική δείχνει και πιο ωραία!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Η μαύρη πολύ ωραία. Αλλά από έξω δεν μπορώ να πάρω. Μόνο με αντικαταβολή. Κάτι από τα ελληνικά sites δεν έχει;

Φυσικά και υπάρχουν κι εδώ ακριβώς οι ίδιες, απλά έρχονται πολύ πιο ακριβά:

https://www.skroutz.gr/s/12766918/Terrapin-Wallet-Case-with-Suede-Interior-M%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Nokia-8.html

https://www.skroutz.gr/s/13149808/Terrapin-Wallet-%CE%94%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Nokia-8.html

Πεθερά με Nokia 8 χρειάζεται κάτι τέτοιο https://www.e-shop.gr/flip-case-smart-magnet-for-nokia-8-black-p-TEL.047347

Την είχα πάρει στην αρχή, καλή για τα χρήματά της, αλλά αρκετά ασθενικό το μαγνητάκι, και χωρίς λουράκι στο κούμπωμα (για να μην ανοίξει σε τυχόν πτώση).

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Τι να κάνουμε. Όταν μόνο με αντικαταβολή μπορώ να αγοράσω. Όντως εδώ πανάκριβη είναι. Ειδικά τη μαύρη που θέλω!

Την συγκεκριμενη σε γκρι, φοραω στο κινητο μου. Την αγορασα 12 ευρω απο φυσικο καταστημα!:(

Το μονο αρνητικο, ειναι οτι το πλαστικο της, καλύπτει το ηχείο που βρίσκεται πίσω, πάνω απο τις διπλές κάμερες του κινητού. Την έκοψα σε εκείνο το σημείο με ένα ψαλίδι και όλα καλα πλέον. Μπορεί να έτυχε αυτό το προβληματάκι μόνο σε εμένα αλλά να το έχετε υπόψην.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την συγκεκριμενη σε γκρι, φοραω στο κινητο μου. Την αγορασα 12 ευρω απο φυσικο καταστημα!:(

Το μονο αρνητικο, ειναι οτι το πλαστικο της, καλύπτει το ηχείο που βρίσκεται πίσω, πάνω απο τις διπλές κάμερες του κινητού. Την έκοψα σε εκείνο το σημείο με ένα ψαλίδι και όλα καλα πλέον. Μπορεί να έτυχε αυτό το προβληματάκι μόνο σε εμένα αλλά να το έχετε υπόψην.

Το ηχείο στο Nokia 8 είναι κάτω μαζί με τη θύρα φόρτισης USB! Εκείνο πάνω από τις κάμερες είναι μικρόφωνο!

Τελικα οσοι ειναι στην 9 , σε ποιο build βρισκονται ? 5110 ή 5120? (ρυθμισεις-συστημα-περι τηλεφωνου , κατω κατω το build number)...
Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70

Τελικα οσοι ειναι στην 9 , σε ποιο build βρισκονται ? 5110 ή 5120? (ρυθμισεις-συστημα-περι τηλεφωνου , κατω κατω το build number)...

5110 είναι.

5110 είναι.

Το 5110 τι είναι;

00WW_5_110 γράφει και σε μένα. Τι έκδοση είναι αυτη; Σε τι αναφέρονται;

Edited by evris2013

Τι σχέση έχει το παλιό Nokia 5110 με την έκδοση 5110 του Nokia 8; Edited by evris2013

Τι σχέση έχει το παλιό Nokia 5110 με την έκδοση 5110 του Nokia 8;

Ότι και η ερώτηση σου

Ότι και η ερώτηση σου

Ποια απ' όλες; Δεν νομίζω ότι έχω τόσο άσχετες ερωτήσεις όσο οι απαντήσεις σου!

Εγώ ρωτάω γιατί πραγματικά δεν ξέρω σε τι έκδοση αντιστοιχεί ο κωδικός!

Edited by evris2013

Παιδια ξερεις κανεις;;

Εγώ πάντως έχω αυτήν από την 8.1 και λειτουργεί και στην 9.

https://drive.google.com/file/d/1EqxTtkE2bVnR2RNBrezM7L0oYvyZ6uiz/view?usp=drivesdk

Καλησπέρα σε όλους, εγώ παρατήρησα πως μετά το τελευτάιο update σε pie, υπάρχει ορισμένες φορές καθυστέρηση στο ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα.

Καλησπέρα σε όλους, εγώ παρατήρησα πως μετά το τελευτάιο update σε pie, υπάρχει ορισμένες φορές καθυστέρηση στο ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα.

Μπορεί να έχει άλλα κουσούρια, αυτό δεν το είδα καθόλου.

Με την 9, διορθώθηκε το θέμα που είχαμε μερικοί με το ξύπνημα της οθόνης όταν έρχονται τα notifications ή θέλει πάλι το Glimpse App από το store;

Με την 9, διορθώθηκε το θέμα που είχαμε μερικοί με το ξύπνημα της οθόνης όταν έρχονται τα notifications ή θέλει πάλι το Glimpse App από το store;

Θέλει πάλι το glimpse.

Ηρθαν απο την Wakanda χτες βραδυ να με στρατολογησουν για να φαμε τον Thanos.

https://www.dropbox.com/s/8xwjwapsbw0o4hs/IMG_20190116_221731.jpg?dl=0

Mαλλον θα παω να βοηθησω :)

Για οποιον θελει να παιξει με το playground και τα διαφορα stickers χρησιμοποιω αυτην την gcam και αυτο το αρχειο για τα stickers.

Αν εχετε ηδη την ιδια εκδοση ή ανοιξετε την καμερα πριν εγκαταστησετε τα stickers , πρεπει να κλεισετε τελειως την gcam (force stop) , και να την ξανα-ανοιξετε για να "δει" το playground .

Ισως να παιζει και με αλλες εκδοσεις της gcam , δεν ξερω στα σιγουρα.Επισης ειναι σαν το night mode.Θελει καλες συνθηκες φωτισμου αλλιως ολα ειναι σκοτεινα.

W A K A N D A _______ F O R E V E R ! :p

Edited by mphx
Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70

Ηρθαν απο την Wakanda χτες βραδυ να με στρατολογησουν για να φαμε τον Thanos.

https://www.dropbox.com/s/8xwjwapsbw0o4hs/IMG_20190116_221731.jpg?dl=0

Mαλλον θα παω να βοηθησω :)

Για οποιον θελει να παιξει με το playground και τα διαφορα stickers χρησιμοποιω αυτην την gcam και αυτο το αρχειο για τα stickers.

Αν εχετε ηδη την ιδια εκδοση ή ανοιξετε την καμερα πριν εγκαταστησετε τα stickers , πρεπει να κλεισετε τελειως την gcam (force stop) , και να την ξανα-ανοιξετε για να "δει" το playground .

Ισως να παιζει και με αλλες εκδοσεις της gcam , δεν ξερω στα σιγουρα.Επισης ειναι σαν το night mode.Θελει καλες συνθηκες φωτισμου αλλιως ολα ειναι σκοτεινα.

W A K A N D A _______ F O R E V E R ! :p

Κι εγώ την ίδια gcam έχω. Νομίζω είναι για 7plus κανονικά.