Jump to content

Mj25

Members
  • Δημοσιεύσεις

    177
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mj25

  • Ημ. Γέννησης 26/08/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Mj25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Είχα γράψει ένα πρόβλημα, βρήκα την λύση και το σβήνω.
  2. Mj25

    Nokia 8

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Κάτοχος του νοκια 8 σχεδόν 2 χρόνια (σε ένα μήνα θα τα κλείσει) και μπορώ να πω πως δεν έχω κάποιο μεγάλο παράπονο από το κινητό. Το βασικό του μειονέκτημα είναι τα bezels του. Αν είχε λίγο μεγαλύτερη αναλογία στο body ratio θα ήταν πολύ καλύτερο για το μέγεθός του. Προσωπικά μου αρέσει η αναλογία της οθόνης που δεν είναι σαν αυτή της samsung. Επίσης, η μπαταρία δεν λέει και πολλά. Άμα το χρησιμοποιείς πέφτει αρκετά. Βέβαια δεν έχω προσωπική εμπειρία από ναυαρχίδες άλλων εταιριών για να έχω συγκρίσιμο μέγεθος. Πάντως, αναβαθμίσεις τέλος; Ούτε security patch δεν θα πάρουμε; Αν είναι ας μας το πουν να το rootαρουμε άφοβα :)
  3. Στην ουσία αυτό που λες με το stock android είναι αυτό που κάνει δύσκολη την επιλογή. Ίσως θα έκανα μαι υπέρβαση για One plus αλλά με χαλάει που έχει και μεγάλο δείκτη sar. Γενικά από το νοκια δεν έχω παράπονο, με εξαίρεση το ότι άρχισαν να καθυστερούν οι αναβαθμίσεις. Απλά βαρέθηκα τα bezels κυρίως.
  4. Δυνατό το νοκια 8 αλλά επειδή μπορώ να το σπρώξω σε κοντινό μου πρόσωπο, σκέφτομαι την αλλαγή. Μιλάμε για ένα κινητό αρκετά value για τα specs του όταν κατρακύλισε η τιμή, τα Χριστούγεννα 2017 περίπου. Νομίζω κινητό καλύτερο με κάτω από 500 ευρώ ίσως δεν υπάρχει. Οπότε θέλω προτάσεις για κινητό που θα θεωρηθεί αναβάθμιση και δεν θα κάνει 1000 ευρώ. Θα έβαζα ένα μπάτζετ μέχρι 600 περίπου. Ευχαριστώ εκ των προταίρων για οποιαδήποτε πρόταση. Edit: Να πω πως γενικά καλό θα είναι να έχει καλή μπαταρία, να είναι futureproof για αναβαθμίσεις και να μην έχει τα bezels του νοκια.
  5. Mj25

    Nokia 8

    OK, sorry, δεν το κατάλαβα αυτό, νόμιζα τους είχε έρθει.
  6. Mj25

    Nokia 8

    και σε εμένα δεν έχει έρθει ακόμη, υπάρχει κάποιος άλλος;
  7. Mj25

    Nokia 8

    Καλησπέρα σε όλους, εγώ παρατήρησα πως μετά το τελευτάιο update σε pie, υπάρχει ορισμένες φορές καθυστέρηση στο ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα.
  8. Καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους!
×
×
  • Create New...