akalos Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Dear MIUIers, To maintain system stability and ensure the security of the device, we have introduced a mechanism of anti-rollback. After you have updated to MIUI 10 Public ROM 8.7.5 or ROM afterwards, you can not downgrade your ROM to previous Stable ROM and Beta ROM..... http://en.miui.com/thread-3156438-1-1.html Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 (edited) Να την πάρεις με tempered glass (νομίζω ότι ο πωλητής που κοιτάς στέλνει και tempered glass). Νομίζω μπαίνει και full cover tempered glass. προτεινεις καποιο απο τα 2 γυαλια ?https://www.aliexpress.com/item/2Pcs-lot-Full-Tempered-Glass-For-Xiaomi-Redmi-Note-5-Pro-Screen-Protector-9H-2-5D/32858461485.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.261.40123c00CuTv5n https://www.aliexpress.com/item/2pcs-Screen-Protector-Xiaomi-Redmi-Note-5-Pro-Glass-2-5D-Tempered-Glass-For-Xiaomi-Redmi/32864157567.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.267.40123c00CuTv5n θηκες πηρα https://www.aliexpress.com/item/For-Xiaomi-Redmi-Note-5-Case-Luxury-Laser-Plating-TPU-Cover-Xiomi-Redmi-Note5-Pro-Soft/32867298285.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.8cc14c4djdBNq1 και αυτη https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Redmi-5-Plus-Note-5A-4X-Luxury-Slim-Matte-Silicone-Rubber-Case-Cover/192552536605?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=492660667860&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Edited July 11, 2018 by polinerios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 καινούργιος κάτοχος της συσκευής και ενθουσιασμένος. μία ερώτηση... έχω πρόβλημα με το mi home και δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις από τους αισθητήρες. το έχει κανείς άλλος; Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για Nilkin, όμως είναι αρκετά ακριβές. Εγώ παράγγειλα μια πολύ φθηνή αλλά δεν την έχω παραλάβει ακόμα (μοιάζει με την δεύτερη που έχει στο link). Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Xiaomi Redmi Note 5 4GB RAM 64GB Global Version - BLACK €163.40 με Belgium Registered από Gearbest με το κουπόνι IT$MPN564. Στα 167,96€ με Priority Line αυτό μάλιστα! μάλλον λαμβάνουν τα Emails από ΠΛΑΙΣΙΟ! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Υπόψιν σε εμένα η μπαταρία είναι λίγο χειρότερη με το update... Υπολογίζω γύρω στο 10% μειώθηκε,αλλα και πάλι είναι σκυλί!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 αυτό μάλιστα! μάλλον λαμβάνουν τα Emails από ΠΛΑΙΣΙΟ! Πηρα χθες μειλ με την προσφορα αλλα το δινανε μονο σε μαυρο αισχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Πηρα χθες μειλ με την προσφορα αλλα το δινανε μονο σε μαυρο αισχος δεν σου αρέσει το μαύρο; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Παίζει τέτοια θήκη για το Note 5? https://www.ebulk.gr/index.php?route=product/product&product_id=7306 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Υπόψιν σε εμένα η μπαταρία είναι λίγο χειρότερη με το update... Υπολογίζω γύρω στο 10% μειώθηκε,αλλα και πάλι είναι σκυλί!! Εκλεισες βδομάδα από το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 δεν σου αρέσει το μαύρο; Αρκετη μαυριλα εχουμε πηρα το γαλαζιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Εκλεισες βδομάδα από το update? οχι βρε χτες το εκανα .. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Παίζει τέτοια θήκη για το Note 5? https://www.ebulk.gr/index.php?route=product/product&product_id=7306 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.gearbest.com/cases-leather/pp_009407250872.html?wid=1433363#goodsDetail 4.73 δειχνει πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 οχι βρε χτες το εκανα .. Ε κάνε λίγο υπομονή τότε πριν κρίνεις την μπαταρία :). Δεν έχει κάτσει ακόμα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Ε κάνε λίγο υπομονή τότε πριν κρίνεις την μπαταρία :). Δεν έχει κάτσει ακόμα. ;) Θα κάνω υπομονή εννοείται.. Από αλλαγές δεν κατάλαβα κάτι, εσύ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Θα κάνω υπομονή εννοείται.. Από αλλαγές δεν κατάλαβα κάτι, εσύ; Δεν μπορω να σου πω γιατι το κινητό πλέον το χαίρεται η μητέρα μου. Απλά τις πρώτες μέρες το δούλεψα για να σιγουρευτω ότι δεν έχει κάποιο θέμα για το doa. (το πήρα από Κίνα οπότε ήθελα να είμαι σίγουρος ότι είναι οκ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zafpinto Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Υπόψιν σε εμένα η μπαταρία είναι λίγο χειρότερη με το update... Υπολογίζω γύρω στο 10% μειώθηκε,αλλα και πάλι είναι σκυλί!!Επιβεβαιώνω με μια μέρα χρήσης του update ότι έχασε η μπαταρία 10 - 15 % Τώρα αν θα κάτσει ή αν πρέπει να στρώσει χιλιόμετρα δεν ξέρω θα δείξει, αλλά σα πρώτη μέρα χάσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyfr Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Υπόψιν σε εμένα η μπαταρία είναι λίγο χειρότερη με το update... Υπολογίζω γύρω στο 10% μειώθηκε,αλλα και πάλι είναι σκυλί!!Πως μπορω να αποφύγω την αναβάθμιση αυτή, η οποία έχει έρθει κ σε μένα? Θυμάμαι σε άλλα xiaomi που είχα, ότι κάποια στιγμή μου τις περνουσε με το ζόρι! Πχ όταν έκανα καμία επανεκκίνηση.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Επιβεβαιώνω με μια μέρα χρήσης του update ότι έχασε η μπαταρία 10 - 15 % Τώρα αν θα κάτσει ή αν πρέπει να στρώσει χιλιόμετρα δεν ξέρω θα δείξει, αλλά σα πρώτη μέρα χάσαμε. Πάντα χάνεις σε αυτονομία τις πρώτες μέρες του update. Για αυτό λέω να το αφήσετε μερικές μέρες πριν βγάλετε συμπεράσματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Πως μπορω να αποφύγω την αναβάθμιση αυτή, η οποία έχει έρθει κ σε μένα? Θυμάμαι σε άλλα xiaomi που είχα, ότι κάποια στιγμή μου τις περνουσε με το ζόρι! Πχ όταν έκανα καμία επανεκκίνηση.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk System update,3 dots on the upper right corner Με το ζόρι δεν γίνονται ..... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Δεν μπορω να σου πω γιατι το κινητό πλέον το χαίρεται η μητέρα μου. Απλά τις πρώτες μέρες το δούλεψα για να σιγουρευτω ότι δεν έχει κάποιο θέμα για το doa. (το πήρα από Κίνα οπότε ήθελα να είμαι σίγουρος ότι είναι οκ) Α μάλιστα... Εσύ τι έχεις τώρα; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisk6 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Εγινε η αγορα κ μεχρι στιγμης δειχνει αρκετα καλο το κινητο... Μια απορια...το εικονίδιο του GMAIL που εμφανιζει συνεχεια κ οταν κατεβαζεις την κουρτινα λεει syncing email πως το βγαζουμε να μην το βλεπουμε? Εχω σεταρει αλλους 2 λογαριασμους στο GMAIL αλλα δεν βρηκα πουθενα καποια επιλογη ωστε να μην το βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosttheos Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Στα 212€ με επιστροφή απο το πλαισιο δεν νομίζω να αξίζει η αγορά από εξωτερικό Βλέπω στις τελευταίες σελίδες γράφετε για θερμοκρασίες και θήκες ... Από μπαταρία και κάμερα πως τα πάει; Σκέφτομαι 4 συσκευές και η φθηνότερη είναι αυτή -Note 5 -Honor 10 -Honor view 10 -Huawei P20 pro Ξέρω δεν είναι στα ίδια € αλλά δε με ενοχλεί Τώρα ευχαριστημένος κάτοχος 3Τ :) Η κάμερα απλά τέλεια για έμενα που έχουν περάσει πολλά κινητά πολλών περισσοτέρων ευρώ !!Η μπαταρία κοντά στις 7 ώρες οθόνη και σχεδόν 40 ώρες αναμονή με 3 φόρτιση !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Κάποιος κάτοχος του κινητού με Cosmote έχει δει δίκτυο 4g+? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 (edited) Ερώτηση. Έχετε διαπιστώσει στις κλήσεις στιγμιαιες διακοπές ή στιγμιαίες ηλεκτρονικές παραμορφώσεις; Έχω την εντύπωση πως έχει λίγο επιθετικό noice cancelation και λίγο στραβα να κρατάς το τηλέφωνο έχει αυτές τις παρενεργειες. Υπόψιν εγώ το διαπιστωσα από κλήσεις που δεχομουν από redmi note 5 και όντας παράξενος το διαπίστωσα. Edited July 12, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts