Dark_Son20 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 δεν βλέπω κάτι τέτοιο στις ρυθμίσεις, το γύρισα και αγγλικά για να είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος και τα μόνα settings που βλέπω στο video είναι Image stabilization / Video Quality και Time lapse interval. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 διάστημα χρόνου και άντε να καταλάβεις ότι είναι το framerate :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 όχι Time lapse interval. είναι το διάστημα χρόνου. FPS δεν βλέπω κάπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 όχι Time lapse interval. είναι το διάστημα χρόνου. FPS δεν βλέπω κάπου Μάλλον στην open camera είναι η ρύθμιση Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Δεν υποστηρίζει 60 fps η συσκευή .μην ψάχνετε .μόνο με άλλη εφαρμογή μπορεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Δεν υποστηρίζει 60 fps η συσκευή .μην ψάχνετε .μόνο με άλλη εφαρμογή μπορεί Διόρθωση "μόνο με άλλη εφαρμογή ΑΝ μπορεί". Εκτός αν τελικά το έχεις επιβεβαιώσει ότι δουλεύει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Εξαφανίστηκαν λέμε...... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Διόρθωση "μόνο με άλλη εφαρμογή ΑΝ μπορεί". Εκτός αν τελικά το έχεις επιβεβαιώσει ότι δουλεύει :) Σωστά. Αν μπορεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 https://www.deccanchronicle.com/technology/mobiles-and-tabs/180618/xiaomi-begins-rolling-out-miui-10-global-beta-rom-to-compatible-device.html Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoss77 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να το πάρω... Αξίζει παιδιά)?Έχω το redmi note 3 .θα αγοραστεί από Γερμανό ή ΟΤΕ λόγω επιδότησης.κανένα πρόβλημα βγάζει? Διάβασα μέχρι τις 21 σελίδα... Χρόνο δεν έχω σήμερα για παραπάνω.. Ίσως αύριο συνεχίσω το διάβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 https://www.deccanchronicle.com/technology/mobiles-and-tabs/180618/xiaomi-begins-rolling-out-miui-10-global-beta-rom-to-compatible-device.html Εδώ και μέρες... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Εδώ και μέρες... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Σε Ελλάδα εννοείς εδώ και μέρες η γενικώς; Πότε να το περιμένουμε; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Μα γιατί τα μπερδεύεις κάθε φορά? lol? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Σε Ελλάδα εννοείς εδώ και μέρες η γενικώς; Πότε να το περιμένουμε; δεν υπάρχει ΕΛΛΑΔΑ , υπάρχει Global , ξεκολλήστε επιτέλους με αυτό και το άγχος σας με τα region :) και ναι υπάρχει η miui 10 εδώ και μέρες σε BETA έκδοση οπότε όχι δεν θα την δεις εντός λίγων ημερών στο κινητό σου :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Καλά μη βαράτε... Global version yes ok... Δηλαδή πότε περίπου ; Αντε μπας και στρώσει η συσκευή λίγο. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Καλά μη βαράτε... Global version yes ok... Δηλαδή πότε περίπου ; Αντε μπας και στρώσει η συσκευή λίγο. θες πυθία style ; :) είτε θα κάνεις τα μπάνια του ιουλίου , είτε του αυγούστου , είτε θα βρίζεις που έφυγε το καλοκαίρι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 (edited) Καλά μη βαράτε... Global version yes ok... Δηλαδή πότε περίπου ; Αντε μπας και στρώσει η συσκευή λίγο. Η σταθερή?προλαβαίνεις να ψήσεις και τη γαλοπούλα φαντάζομαι Μέχρι τότε μπορεί και να μη το έχουμε πια Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 19, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 (edited) Καλησπέρα. Σκέφτομαι να το πάρω... Αξίζει παιδιά)?Έχω το redmi note 3 .θα αγοραστεί από Γερμανό ή ΟΤΕ λόγω επιδότησης.κανένα πρόβλημα βγάζει? Διάβασα μέχρι τις 21 σελίδα... Χρόνο δεν έχω σήμερα για παραπάνω.. Ίσως αύριο συνεχίσω το διάβασμα. Προφανως και αξιζει. Για το Ir blaster παντως που ειδα και αναφερθηκε πιο πισω,βλεπω οτι πλεον ουτε το Redmi 6 εχει ir blaster(οπως βεβαια και οι τελευταιες ναυαρχιδες της εταιρειας),αρα ισως το Redmi note 5 να ειναι η τελευταια συσκευη της Xiaomi με ir blaster ή απο τις τελευταιες τελος παντων. Edited June 19, 2018 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Παντως μεσα απο την OpenCamera app μπορεις να τραβηξεις 4K video με 60fps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Δεν έχω βρει κάτι σχετικό για αυτό το κινητό, αλλά το VoLTE με Cosmote δουλεύει; Στο redmi note 4 ήξερα ότι δούλευε με κάτι μικρά θεματακια, σε αυτό το κινητό; Sent from my BLN-L21 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Μολις παρέλαβα. Ειχα ξεσυνηθισει την ποιοτητα των mid range στο σωμα :lol: Κατα τα αλλα, ρε σεις τι πακετο ειναι αυτο με τις 360 ωρες για ξεκλείδωμα; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Προφανως και αξιζει. Για το Ir blaster παντως που ειδα και αναφερθηκε πιο πισω,βλεπω οτι πλεον ουτε το Redmi 6 εχει ir blaster(οπως βεβαια και οι τελευταιες ναυαρχιδες της εταιρειας),αρα ισως το Redmi note 5 να ειναι η τελευταια συσκευη της Xiaomi με ir blaster ή απο τις τελευταιες τελος παντων.καλά αυτά redmi άστα, περίμενε τις επόμενες συσκευές Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Παντως μεσα απο την OpenCamera app μπορεις να τραβηξεις 4K video με 60fpsΤο δοκιμασες; Γιατί εγώ που επέλεξα 69fps δεν ξεκίναγε καν το βίντεο και κόλλαγε η εφαρμογή Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Μολις παρέλαβα. Ειχα ξεσυνηθισει την ποιοτητα των mid range στο σωμα :lol: Κατα τα αλλα, ρε σεις τι πακετο ειναι αυτο με τις 360 ωρες για ξεκλείδωμα; :wacko: Τσαινεζικο...lol Και γω θέλω να του περάσω καμία RR πάνω αλλά βαριέμαι την αναμονή Και δεν ξέρω αν αξίζει Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Το δοκιμασες; Γιατί εγώ που επέλεξα 69fps δεν ξεκίναγε καν το βίντεο και κόλλαγε η εφαρμογή Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρα τραβηξε βιντεο με 60 fps και 4K.... :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts