greg2310 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Η dev παντως μου φαίνεται πολυ πιο smooth απο τη stable ειδικα σε full screen mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorath Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 (edited) Καλημερα , μου εμφανιζει πανω πανω διπλα στο εικονιδιο της μπαταριας , το εικονιδιο 4G ακομα και οταν εχω κλειστα τα δεδομενα. Γνωριζεις κανεις πως μπορω να το διαγραψω? Το ειχα κανει με το MIUI 9 αλλα τωρα με το 10 ξαναεμφανιστηκε και δεν μπορω να το βρω. Μπερδευομαι και δεν ξερω αν εχω ανοικτα ή κλειστα τα δεδομενα. Ευχαριστω Όταν δεν έχεις καμία σύνδεση data, φαίνεται μόνο το 4G (ή 3G κτλ). Αν έχεις mobile data, θα δεις ακριβώς δεξιά απο το 4G δυο μικρά βελάκια. Αν μπεις και σε Wifi, τότε φεύγουν όλες οι προηγούμενες ενδείξεις και μπαίνει το σήμα του Wifi Εγω έχω ενεργοποιήσει και την εμφάνιση του bandwith usage, οπότε όταν έχω νούμερο εκεί αριστερά, ξέρω οτι χρησιμοποιούνται data είτε μέσω 4G είτε μέσω Wifi. Αν δεν έχεις καθόλου internet, τότε το νούμερο αυτό δεν εμφανίζεται. Edited September 21, 2018 by Sorath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Καλησπέρα..! Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με 4g η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Αισθητή διαφορά με την 9.. Ειδικά με την έκδοση που το είχα πρώτο αγοράσει όταν είδε βγει όπου η μπαταρία ήταν εξαιρετική με 8 ώρες sot ίσως και παραπάνω. Ευελπιστώ να βελτιωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divo Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Ξέρετε αν έχουν βγει θέματα για το Miui 10 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Καλησπέρα..! Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με 4g η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Αισθητή διαφορά με την 9.. Ειδικά με την έκδοση που το είχα πρώτο αγοράσει όταν είδε βγει όπου η μπαταρία ήταν εξαιρετική με 8 ώρες sot ίσως και παραπάνω. Ευελπιστώ να βελτιωθεί Η αλήθεια είναι ότι την μπαταρία δεν μπορείς να την κρίνεις από την πρώτη στιγμη αλλά να περάσει 1 εβδομάδα ώστε να κάτσει η νέα εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Η αλήθεια είναι ότι την μπαταρία δεν μπορείς να την κρίνεις από την πρώτη στιγμη αλλά να περάσει 1 εβδομάδα ώστε να κάτσει η νέα εκδοση Συμφωνώ απόλυτα και ευελπιστώ σε βελτίωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnis Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Όταν δεν έχεις καμία σύνδεση data, φαίνεται μόνο το 4G (ή 3G κτλ). Αν έχεις mobile data, θα δεις ακριβώς δεξιά απο το 4G δυο μικρά βελάκια. Αν μπεις και σε Wifi, τότε φεύγουν όλες οι προηγούμενες ενδείξεις και μπαίνει το σήμα του Wifi Εγω έχω ενεργοποιήσει και την εμφάνιση του bandwith usage, οπότε όταν έχω νούμερο εκεί αριστερά, ξέρω οτι χρησιμοποιούνται data είτε μέσω 4G είτε μέσω Wifi. Αν δεν έχεις καθόλου internet, τότε το νούμερο αυτό δεν εμφανίζεται. ok ,ευχαριστω φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Κάποιος μπορεί να μου πει αν στην οθόνη κλειδώματος κατεβαίνει η μπάρα ειδοποιήσεων ενώ είναι επιλεγμένη η επιλογή να μη γίνεται... Εκτός αμα κάνω εγώ λάθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Κάποιος μπορεί να μου πει αν στην οθόνη κλειδώματος κατεβαίνει η μπάρα ειδοποιήσεων ενώ είναι επιλεγμένη η επιλογή να μη γίνεται... Εκτός αμα κάνω εγώ λάθος.. Ναι κατεβαίνει και σε εμένα ενώ το έχω επιλογή να μην γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Καλημερα , μου εμφανιζει πανω πανω διπλα στο εικονιδιο της μπαταριας , το εικονιδιο 4G ακομα και οταν εχω κλειστα τα δεδομενα. Γνωριζεις κανεις πως μπορω να το διαγραψω? Το ειχα κανει με το MIUI 9 αλλα τωρα με το 10 ξαναεμφανιστηκε και δεν μπορω να το βρω. Μπερδευομαι και δεν ξερω αν εχω ανοικτα ή κλειστα τα δεδομενα. Ευχαριστω Εμένα πάλι δεν το εμφανίζει μόνο αν βάλω δεδομένα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Και η δικια μου μπαταρια ειναι χειροτερη απ οτι πριν, με την ιδια χρηση ακριβως που εκανα και στην προηγουμενη εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Εγώ διαβάζω ότι και η νυκτερινές φωτός είναι χειρότερες από πρίν Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Mε Miui 10 δε μου εμφανιζει τα notifications στη lock screen. Το εχετε κι εσεις; Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Εμένα πάλι δεν το εμφανίζει μόνο αν βάλω δεδομένα Αν κλείσεις το WiFi το εμφανίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Όλα καλά μέχρι τώρα, με ota απευθείας απο την έκδοση 9.5.13.0 σε miui 10 Το αποτύπωμα instant, ίσως ταχύτερο απο οτι πριν, το ίδιο και το face unlock. Για battery drain δεν έχω ακομη άποψη Volte δεν βλέπω να παίξει ποτέ σε αυτό το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Volte δεν βλέπω να παίξει ποτέ σε αυτό το κινητό Παίζει με jio και airtel :p έτσι βλέπω στα ξένα forums Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Παιδες, Προτεινετε απο εξωτερικο (ebay) καμια καλη θηκη και tempered glass. To tempered glass το εχουν φτιαξει να παιρνει την τρισδιαστατη καμπυλοτητα της οθονης ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
draenar Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Εχει πάρει κανείς την spigen την θήκη που υπάρχει στο σκρουτζ να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neto80 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Και η δικια μου μπαταρια ειναι χειροτερη απ οτι πριν, με την ιδια χρηση ακριβως που εκανα και στην προηγουμενη εκδοση. Και μένα ΑΡΚΕΤΆ χειρότερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 (edited) Και εμένα η μπαταρία μου κάνει κάπως χειρότερη. Πριν δεν έπεφτε με τίποτα. Για τις βραδυνές φωτογραφίες δεν δοκίμασα αλλά οκ και πριν σε χαμηλό φωτισμό ψιλοχαλια φωτογραφίες έβγαζε. Επίσης αυτοί οι καινούριοι ήχοι εμένα δεν μου αρέσουν. Μου φάνηκε και λίγο γελοίο που το τονίζει στο update ότι έχει καινούριους ήχους της φύσης κτλ. Ο αισθητήρας δακτυλικών ένα κλικ πιο αργός. Λεπτομέρεια γιατί μιλάμε για πολύ μικρή διαφορά όμως όπως και να το κάνουμε μου κακοφάνηκε. Edited September 21, 2018 by ^Deadly_Sin^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamelab Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Εμενα ειναι το ιδιο γρηγορο με πριν. ΑΛΛΑ Έχει ενα χοντρό bug. Όταν κανεις fingerprint unlock, πολλες φορες, δεν δείχνει την navbar κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Πώς γυρνάμε πίσω παιδιά??!! Χαχα κάθε προηγούμενη έκδοση κ καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις καλό είναι να γίνεται ένα reset για την αποφυγή προβλημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Εγώ μια πλήρης φόρτιση έχω κάνει όλη κι όλη, από τότε που μπήκε η 10 .... Εσείς πώς καταλάβατε ότι η μπαταρία είναι χειρότερη από πριν;;; 7.30 ώρες sot μου είχε βγάλει, από 100-23% στην 10 . Μήπως να κάνετε κανένα restart το τηλέφωνο, και να το αφήσετε να κάνει 3-4 κύκλους φόρτισης, πριν βγάλετε συμπεράσματα ; Επίσης στο αποτύπωμα δεν έχω παρατηρήσει καμία καθυστέρηση... Τώρα αν κάποιος καταφέρνει και καταλαβαίνει διάφορα ms , τι να πω, μπράβο του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Το γύρισα στο 3G και η μπαταρία επανήλθε... Τραβάει με το 4g για λόγο που θα διορθωθεί πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts