Jump to content

Sorath

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sorath

  1. Επειδή δεν μπόρεσα να διαβάζω όλες τις προηγούμενες σελίδες, έχει μήπως αναφερθεί κάποιο workaround για την μη υποστήριξη του Chromecast;
  2. Sorath

    Redmi Note 5

    ΟΚ, μπήκε το MIUI 11 και "πάχυναν" όλα τα εικονίδια.... :lol::lol: Υπάρχει τρόπος να επιστρέψουν στην προηγούμενη κατάσταση;
  3. Sorath

    Redmi Note 5

    Πάντως, όπως το περίμενα έγινε λίγο πιο αργό το κινητό. Ειδικά κατά την είσοδο και έξοδο σε παιχνίδι, είναι ολοφάνερη η διαφορά. Πρέπει να χρειάζεται γύρω στα 1500-2000ms επιπλέον για να αντιδράσει. Κατα τα άλλα, το dark theme τα σπάει! :p
  4. Sorath

    Redmi Note 5

    Όταν δεν έχεις καμία σύνδεση data, φαίνεται μόνο το 4G (ή 3G κτλ). Αν έχεις mobile data, θα δεις ακριβώς δεξιά απο το 4G δυο μικρά βελάκια. Αν μπεις και σε Wifi, τότε φεύγουν όλες οι προηγούμενες ενδείξεις και μπαίνει το σήμα του Wifi Εγω έχω ενεργοποιήσει και την εμφάνιση του bandwith usage, οπότε όταν έχω νούμερο εκεί αριστερά, ξέρω οτι χρησιμοποιούνται data είτε μέσω 4G είτε μέσω Wifi. Αν δεν έχεις καθόλου internet, τότε το νούμερο αυτό δεν εμφανίζεται.
  5. Sorath

    Redmi Note 5

    Μόλις μου ήρθε κι εμένα η 10 και περάστηκε. Πρώτες ενυτπώσεις, είναι θετικές. Λίγο μικρότερα τα εικονίδια, που προσωπικά δεν με ενοχλεί. Λίγο πιο bold τα γράμματα που και αυτό το βλέπω θετικό. Δείχνει λιγο πιο sharp η λειτουργία του, ένα κλικ πιο γρήγορο. Μπορεί όμως ουσιαστικά να φαίνεται έτσι λόγω αλλαγής στο εφέ κίνησης των γραφικών. Επίσης επιβεβαιώνω πως το ξεκλείδωμα με το touch, έχει μια μικροκαθυστέρηση. Όχι τίποτα τρελό, αλλά δεν είναι αυτό το απίστευτα instant που είχε πριν με την 9.5. Τώρα πρέπει να θέλει 100-200ms χοντρικά. Τα υπόλοιπα, όπως διάρκεια μπαταρίας, θα το δω στις επόμενες ημέρες. :)
  6. Sorath

    Redmi Note 5

    Το κινητό είναι απλά απίστευτο, ειδικά για την τιμή του. Έχω κι ένα iPhone 7 Plus, που μου έχει δώσει η εταιρία, και η μόνη διαφορά υπερ του 7 είναι η κάμερά του, που και πάλι δεν είναι και τεράστια μιας και το Note έχει ικανοποιητικότατη εικόνα. Εκεί όμως που πραγματικά το Note με έχει ενθουσιάσει είναι στην αυτονομία του. Και οι δύο συσκευές έχουν τις ίδιες εφαρμογές, και η χρήση τους είναι πολύ μικρή (δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα μέσα στην ημέρα). Παρόλαυτά το iPhone με το ζόρι βγάζει 24ώρες, ενώ το Note φτάνει άνετα τις 5(!), μπορεί και τις 6!!! :blink: Αυτή τη στιγμή είμαι στην 3η ημέρα, και είμαι στο 48% :X
  7. Sorath

    ZTE V967S

    Έτσι για την πλάκα, το δικό μου ακόμα δουλεύει απροβλημάτιστα. Η μπαταρία (μαμά) ακόμα κρατάει όπως αρχικά, δεν έχει "πέσει" καθόλου. Βέβαια, πλέον έχει αρχίσει να φαίνεται οτι είναι γερασμένο. Πλέον ζορίζεται με τις νέες εκδόσεις των app για αυτό και έχω σταματήσει τα updates.
  8. Sorath

    ZTE V889S

    Έκανα χθες στο κινητό factory reset μέσα απο τις επιλογές του Android (όχ απο recovery). Για κάποιο άγνωστο λόγο, έπεσε σε boot loop. Πέρασα την πλήρη original rom, αλλά ενώ την πέρασε κανονικά, το boot loop συνεχιζόταν. Απελπισμένος, δοκίμασα μέσω Flash Tools το Formall All + Download. Με το που έγινε το format, η διαδικασία διακόπηκε μιας και το κινητό "πέθανε". Φυσικά μετά δεν άνοιγε. Ευτυχώς ξανά έκανα την διαδικασία μόνο με Download αυτή τη φορά, και αναστήθηκε πάλι. Φυσικά, είχαν χαθεί IMEI απο τις SIM, mac addresses απο Wifi & Bluetooth και serial number. Μετά απο πολύ ψάξιμο για κανα 6ωρο και πολλές δοκιμές, αναφέρω τον πιο εύκολο τρόπο λύσης για μερικά απο αυτά: ΙΜΕΙ: Πολλοί τρόποι, και τελικά το πιο εύκολο είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή Chamelephon Απλά σημειώνεις το IMEI που αναφέρεται στο πίσω μέρος του κινητού, ανοίγεις το app και το βάζεις και στις δύο SIM. Απο ότι κατάλαβα, τα ZTE χρησιμοποιούν ένα IMEI και για τις δύο. Κάνεις restart και είσαι ΟΚ. WiFi Mac: Κατεβάζεις MTK Engineering Tools. Το τρέχεις και πας MTK Settings --> Connectivity --> Wifi (να είναι κλειστό) --> NVRAM Εκεί που λέει Byte String Access, στο addr βάζεις τιμή 4 και στο length τιμή 6. Απο κάτω γράφεις την Mac Address (ξεκίνα με 08181Α που είναι απο το range της ZTE) και πάτα Write. Αν είναι valid, απλά δεν θα σου βγάλει error, και είναι έτοιμο. Δεν έχω καταφέρει να βάλω Bluetooth Mac και serial number καθώς αυτό γίνεται με το MauiMETA πρόγραμμα, το οποίο απαιτεί δύο αρχεία που αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο μοντέλο, τα οποία δεν έχω βρει. Αυτό κάνει και τις παραπάνω αλλαγές μόνιμες, καθώς σε reset της συσκευής χάνονται οι πληροφορίες, και πρέπει να ξανακάνετε την διαδικασία.
  9. Το δοκίμασα και δεν κάνει τίποτα. Βρήκα και nvram.bin για το συγκεκριμένο μοντέλο, το πέρασα με flashtools αλλά το κινητό παραμένει νεκρό.
  10. Μπορεί κάποιος να μου κάνει μια τεράστια χάρη; Να πάρει την NVRAM του ένα backup όπως περιγράφεται εδω και να το ανεβάσει κάπου για να το κατεβάσω και να το χρησιμοποιήσω μπας και σωθεί το τηλέφωνο; Ή να μου στείλει ένα pm αν είναι με την τοποθεσία αν δεν θέλει να το γράψει δημόσια. Το ΙΜΕΙ ευτυχώς το έχω σε backup, οπότε μετά το restore θα το φτιάξω κι αυτό. Μου την έχει δώσει απίστευτα, που χάλασα κινητό φίλου μου.
  11. F1 φίλου κόλλαγε στο boot, και απο το recovery έβγαζε συνέχεια E: can't mount cache. Του πέρασα νέα ROM επιτυχώς με FlashTools αλλά πάλι το ίδιο έκανε. Ξαναπροσπάθησα, και καταλάθος επέλεξα αντί για Download το Format All + Download. Του πέταξα τα μάτια δηλαδή, τώρα δεν ανοίγει καν. Όταν το συνδέω σε Η/Υ το αναγνωρίζει. Υπάρχει τρόπος να το αναστήσω;
  12. Ψάχνω τρόπο να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση. Το νέο interface είναι απαράδεκτο και δεν βρίσκω πάρα πολλές επιλογές. Θεωρώ κρίμα να βάλω την σπασμένη προηγούμενη έκδοση όταν το έχω αγοράσει κανονικά.
  13. Sorath

    ZTE V818

    Προσφορά στα 79.99$ πλέον απο το minideal.
  14. Sorath

    ZTE V889S

    Ένα τεράστιο μπράβο στον VASILK για όλες τις πληροφορίες που έδωσε!!! Είχα απογοητευτεί τόσο καιρό που δεν μπορούσα να του περάσω custom backup και συνεπώς δεν προχωρούσα και στο repartition. Ενημερωτικά, το repartition το έφτασα στα 2.5Gb αντί του 1Gb που λέει ο οδηγός, και μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα. Ότι θέλω το αποθηκεύω στην SD.
  15. Το παρέλαβα κι εγώ χθες για λογαριασμό συναδέλφου. Παιδιά το κινητό είναι απίστευτο! Η κάμερά του είναι εντυπωσιακή. Σε σκοτεινό περιβάλλον και τραβάει άνετα καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες. Γρήγορο, ελαφρύ και πανάλαφρο. Καιώς και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του είναι εντυπωσιακά (άκου 16Gb εσωτ. μνήμη & SD καρτα!!). Η οθόνη του δε, είναι κορυφαία! Σε όσους το έδειξα, πάθανε πλάκα. Φοβερή ανάλυση, χρώματα ζωντανά και αν την βάλεις στο τέρμα την φωτεινότητα, κάνει και για φακό!
  16. Sorath

    ZTE V967S

    Η αυτονομία του είναι απίστευτη. Βέβαια στο διάστημα αυτό, η χρήση που έγινε ήταν ελάχιστη, αλλά και πάλι παραμένει εντυπωσιακή! :up:
  17. Sorath

    ZTE V889S

    Για 50€ μια χαρά κινητό είναι. Για την ακρίβεια, ότι καλύτερο για αυτη την τιμή. Για πρώτο smartphone είναι απλά τέλειο, ειδικά αν το κάνετε δώρο σε συγγενείς και φίλους που έχουν τώρα κάποιο απλό feature phone.
  18. Sorath

    ZTE V889S

    Φίλε, αν βρήκες στοιχεία για rom & recovery, για πες τα να δοκιμάσουμε. Πάντως, κάτι λάθος δεν κάνω, μιας και το V967s μια χαρά του πέρασα recovery, και την ίδια διαδικασία κάνω και στο V889s (με τα ανάλογα αρχεία).
  19. Sorath

    ZTE V889S

    Ναι απο το minideal είναι. Το ξέρω, οτι θα έπρεπε να είναι ξεκλείδωτο, αλλά λέω μπας και ξέχασαν να το κάνουν μετά το πέρασμα της rom και του root. Γιατί ούτε το SuperSU είχε περασμένο (αν και rooted).
  20. Sorath

    ZTE V889S

    Κάτι δεν πάει καλά, τουλάχιστον με το κινητό που έχω στα χέρια μου. Πιθανολογώ οτι το bootloader είναι κλειδωμένο. Η βλακεία είναι οτι αν το ξεκλειδώσεις, κάνει σαν reset το κινητό (αυτό διάβασα τουλάχιστον). Ίδωμεν...
  21. Το παρέλαβα πριν 2 βδομάδες στην δουλειά για να το ετοιμάσω για τον γενικό δντή. Απίστευτο μηχάνημα, και μάλιστα πολύ δυνατό (i7 CPU. SSD 256Gb, 8Gb Ram). Η ποιότητά του είναι κορυφαία όπως και η οθόνη του. Το μόνο μείον που ίσως θα μπορούσα να βρω, είναι οτι δεν είναι τόσο ελαφρύ παρόλο την λεπτή κατασκευή του.
  22. Sorath

    ZTE V889S

    Λοιπόν, είναι αδύνατον να το κάνω να bootάρει σε recovery. Αν και του έχω περάσει δύο διαφορετικά κανονικά χωρίς πρόβλημα, δεν λέει να μπει και αν το δοκιμάσω, εκτός οτι δεν κάνει τίποτα, κολλάει και απο πάνω. Χρειάζεται δηλαδή να του βγάλω την μπαταρία για να ανοίξει μετά. Τεσπά, το ρίσκαρα και χωρίς backup του πέρασα το Gravity Box το οποίο (ευτυχώς) δουλεύει μια χαρά. :)
  23. Sorath

    ZTE V967S

    Γνωρίζεις κανείς τι είναι αυτή η μικρή τρυπούλα δίπλα απο την είσοδο ακουστικών; Έτσι απο περιέργεια ρωτάω.
  24. Sorath

    ZTE V889S

    Φίλε, το ίδιο κάνει και σε μένα. Μετά αποφορτίζει πιο αργά. Πάντως με νορμάλ χρήση βγάζει ίσα ίσα 2 μέρες.
×
×
  • Create New...