kostas_kanal0011 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Κρίμα ρε φιλαράκι.Πως αλλιώς να βοηθήσουμε ****το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Κάπου κάτι στραβωνει και πρέπει να το βρούμε.... Όλα όλα τα κάνεις σωστά τα βήματα.??? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 (edited) Άκυρο.Να διαγραφεί παρακαλώ Edited November 2, 2019 by nikolaos8 Spam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Έχει πάρει κάποιος το miui11; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Region Ελλάδα, όχι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Σε άλλη έχει έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Σε Ινδία που άλλαξα όχι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 (edited) Έχει πάρει κάποιος το miui11;Προσωπικά το κατέβασα και το πέρασα μόνος μου γιατί είμαι rooted με TWRP. https://bigota.d.miui.com/V11.0.2.0.PEIMIXM/miui_HMNote5Global_V11.0.2.0.PEIMIXM_9b6a8cd0a6_9.0.zip Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 6, 2019 by dedalos Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Προσωπικά το κατέβασα και το πέρασα μόνος μου γιατί είμαι rooted με TWRP. https://bigota.d.miui.com/V11.0.2.0.PEIMIXM/miui_HMNote5Global_V11.0.2.0.PEIMIXM_9b6a8cd0a6_9.0.zip Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χανεις τα προσωπικα σου αρχεια ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 το note 5 είναι με ημερομηνίες 04-12 Νοεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 δεν μας δίνεις τα φώτα σου για το root πως το έκανες γιατί μας ενδιαφέρει. ευχαριστώ... Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 (edited) δεν μας δίνεις τα φώτα σου για το root πως το έκανες γιατί μας ενδιαφέρει. ευχαριστώ...Δεν χρειάζεται root για να το περάσεις απλώς πας εδώ και διαλέγεις το αρχείο αναβάθμισης που θέλεις Τώρα για το ροοτ θέλει πρώτα ξεκλείδωμα το τηλέφωνο και το μυστικό που όλοι κάνουν λάθος ότι την πρώτη φορά από τον υπολογιστή δεν κάνουμε install τον twrp αλλά αλλά boot τον twrp στο τηλέφωνο και μετά από το τηλέφωνο κάνουμε install τον εαυτό του. Οδηγούς θα βρεις άπειρους αν ψάξεις. Δεν χανεις τα προσωπικα σου αρχεια ετσι?Και όχι δεν χάνεις τίποτα γιατί το περνάει από πάνω από το παλιό. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 7, 2019 by dedalos Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 το κάνω αλλά μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Πόσο περίπου μπορεί να πουληθεί ένα 4/64 σε καλή κατάσταση; ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πόσο μπορεί να πουληθεί ένα 4/64 σε καλή κατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Πόσο περίπου μπορεί να πουληθεί ένα 4/64 σε καλή κατάσταση; ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πόσο μπορεί να πουληθεί ένα 4/64 σε καλή κατάσταση;80-100€ το πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Καλησπέρα! Ήρθε σε κανέναν η αναβάθμιση του miui 11;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonball Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Μπαααα..στο περίμενε είμαστε ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 παιδιά δώστε καμία καλή πρόταση για aosp rom ευχαριστώ... Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Ήρθε η miui 11 παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Ήρθε η miui 11 παιδιά Κι εμένα το ίδιο αλλά είμαι με δεδομένα και είναι σχεδόν 550ΜΒ, οπότε περιμένω να πάω σπίτι για να το κατεβάσω. Είμαι με region India. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Κι εμένα το ίδιο αλλά είμαι με δεδομένα και είναι σχεδόν 550ΜΒ, οπότε περιμένω να πάω σπίτι για να το κατεβάσω. Είμαι με region India.Εγώ με Ελλάδα ήρθε κανονικά. Εντυπώσεις κάνεις? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 επιτελους αργησε αλλα ηρθε miui 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Εγώ με Ελλάδα ήρθε κανονικά. Εντυπώσεις κάνεις? Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΔεν δουλεύει το vowifi με το ράδιο που έχει ενσωματωμένο. Αν είσαι ρουτ μπορείς να βάλεις κάποιο παλαιότερο που γνωρίζουμε ότι δούλευε. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Επειδή του έκανα δύο επανεκκινήσεις για άσχετο λόγο, μου φαίνεται ότι είναι πιο γρήγορη η επανεκκίνηση. Αν δεν κάνω λάθος, είναι και πιο γρήγορο σε σχέση με πιο πριν. Εμφανίστηκαν κάποιες νέες επιλογές digital wellbeing & parental controls + special features. Aυτα για ξεκίνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Δεν δουλεύει το vowifi με το ράδιο που έχει ενσωματωμένο. Αν είσαι ρουτ μπορείς να βάλεις κάποιο παλαιότερο που γνωρίζουμε ότι δούλευε. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣωστά.Θαρρώ ούτε το Volte.Για όποιον θέλει,έχω flashable zip που δουλεύουν κανονικά..(θέλει twrp) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts