savvas_p25 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Έχει δοκιμάσει κανείς την Los 16 του @srfarias; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Σχεδόν οι μισές εφαρμογές κλείνουν με την havoc mod, τι διάολο γίνεται δεν μπορώ να καταλάβω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Σχεδόν οι μισές εφαρμογές κλείνουν με την havoc mod, τι διάολο γίνεται δεν μπορώ να καταλάβω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σαβουρντισε την :p Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Έχει δοκιμάσει κανείς την Los 16 του @srfarias; Πριν τη φορά το ακούω και στο γνωστό site δεν την βρίσκω, δώσε λίγες πληροφορίες αν μπορείς. Στα υπόλοιπα, εν τέλη, δεν σταμάτησε να βγάζει τον kernel ή την AOSiP ο κώδικας θα ενημερώνεται κανονικά απλά δεν θα βγάζουν/μοιράζονται τα builds. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Πριν τη φορά το ακούω και στο γνωστό site δεν την βρίσκω, δώσε λίγες πληροφορίες αν μπορείς. Στα υπόλοιπα, εν τέλη, δεν σταμάτησε να βγάζει τον kernel ή την AOSiP ο κώδικας θα ενημερώνεται κανονικά απλά δεν θα βγάζουν/μοιράζονται τα builds.Την πέρασα χθες το βράδυ,μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει το παραμικρό. Περισσότερα σε 2-3 μέρες! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 απλά δεν θα βγάζουν/μοιράζονται τα builds. Το ίδιο δεν είναι? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Καλησπέρα, Πρώτη φορά έκανα πείραμα με custom rom σε κινητό, στην αρχή έβαλα την pixel experience και τώρα έχω περάσει την arrow. Έχω παρατηρήσει κάτι σαν bug και στις 2 rom. Όταν παίρνω κάποιον τηλέφωνο και δεν το σηκώνει και το κλείνω, μετά δεν μπορώ να πάρω στο καπάκι τηλέφωνο, πρέπει να περιμένω λίγο, το πολύ ένα λεπτό. Κάνει τον ήχο που κάνει όταν τερματίζεις την κλήση. Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Την πέρασα χθες το βράδυ,μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει το παραμικρό. Περισσότερα σε 2-3 μέρες! Ανεπίσημη είναι αυτή θαρρώ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Σχεδόν οι μισές εφαρμογές κλείνουν με την havoc mod, τι διάολο γίνεται δεν μπορώ να καταλάβω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτη τελευταία havoc mod είσαι ; Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Στη τελευταία havoc mod είσαι ; Sent from my Redmi Note 5 Pro using TapatalkΝαι 2,2 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Την πέρασα χθες το βράδυ,μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει το παραμικρό. Περισσότερα σε 2-3 μέρες! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ! Άντε να δούμε, τι έχουμε να "περιμένουμε" και από αυτή την πλευρά... Το ίδιο δεν είναι? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Και ναι και όχι, από την στιγμή που έχουμε το source τουλάχιστον μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας το build και όχι να μπαίνουμε στην διαδικασία να "ψαχνουμε" τι χρειάζεται να κάνουμε merge και τι όχι ώστε να παίξει. Πρακτικά έτσι το μόνο που χάνουμε είναι το OTA update και κάποιον να "γκρινιάζουμε" αν δεν λειτουργούν όπως θέλουμε ή περιμένουμε μερικά πράγματα. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Πρόβλημα με την 2η κάρτα που έχω,στα καλά καθούμενα η 2η σιμ εξαφανίζεται σαν να έχω μονόκαρτο και φυσικά ούτε δέχομαι κλήσεις ούτε μπορώ να κάνω,μετά από επανεκκίνηση επανέρχεται ,τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Τι να περάσω δε ξέρω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 (edited) CAPPUCCINO 3.0 [25/02] https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3898440 Την πέρασε κανενας? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited February 27, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Χτεσινό ς νουμπας είναι,παμπαρακατ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 https://github.com/twistloop/downloads/releases/tag/v1 Αυτήν??? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Καλησπέρα, Πρώτη φορά έκανα πείραμα με custom rom σε κινητό, στην αρχή έβαλα την pixel experience και τώρα έχω περάσει την arrow. Έχω παρατηρήσει κάτι σαν bug και στις 2 rom. Όταν παίρνω κάποιον τηλέφωνο και δεν το σηκώνει και το κλείνω, μετά δεν μπορώ να πάρω στο καπάκι τηλέφωνο, πρέπει να περιμένω λίγο, το πολύ ένα λεπτό. Κάνει τον ήχο που κάνει όταν τερματίζεις την κλήση. Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι παρόμοιο; Κανείς δεν ξέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 (edited) Κανείς δεν ξέρει; Πήγαινε στις ρυθμίσεις και βάλε σαν default το phone,είναι ....το ξέρω αλλά ξανά τικαρε το Ίσως φτιάξει... Είσαι σε 4g όταν το κανει αυτό? Γιατί ίσως φταίει η εναλλαγή που κάνει Το δίκτυο η bug... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited February 27, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Πήγαινε στις ρυθμίσεις και βάλε σαν default το phone,είναι ....το ξέρω αλλά ξανά τικαρε το Ίσως φτιάξει... Είσαι σε 4g όταν το κανει αυτό? Γιατί ίσως φταίει η εναλλαγή που κάνει Το δίκτυο η bug... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Τώρα που το παρατήρησα όντως ίσως το κάνει μόνο σε 4g. Είμαι σε WiFi τώρα και το δοκίμασα και εφνδ όντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Τώρα που το παρατήρησα όντως ίσως το κάνει μόνο σε 4g. Είμαι σε WiFi τώρα και το δοκίμασα και εφνδ όντως Ωραια,πήγαινε ρυθμίσεις δικτύου και βαλε αν δεν είναι GSM/WCDMA/LTE Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Ωραια,πήγαινε ρυθμίσεις δικτύου και βαλε αν δεν είναι GSM/WCDMA/LTE Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Το δοκίμασα και απ ότι βλέπω λειτουργεί. Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Ανεπίσημη είναι αυτή θαρρώ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Ανεπίσημη είναι! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίσως ενδιαφέρει κάποιους. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανεπίσημη είναι! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίσως ενδιαφέρει κάποιους.Edit : Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Βρε καλά κάνεις και μοιράζεις.κάνω υπομονή να βγει κάνα update πριν αλλάξω ρομ.μπας και δουλεύουν οι εφαρμογές Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Βγήκε unof aosip https://drive.google.com/open?id=1xmHHKG5h2V9_RWo8bhWA3zq0k5rMStmf Όποιος θέλει δοκιμάζει.... Στο τελε είπαν ότι είναι καλή Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Σε μένα άρχισαν να δουλεύουν οι εφαρμογές, δε ξέρω πως και γιατί Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts