kodorevi8ulis Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Η εφαρμογή αν έχει κολλήσει , και 50 ώρες να το έχεις κλειστό δεν αλλάζει κάτι , δεν κόλλησε λόγω ρεύματος :) Ποιος σου είπε ότι με το πέρασμα της rom (αυτό που ανέφερα εγώ) στήνεις το κινητό από την αρχή ; Κάθε βδομάδα το ίδιο κάνω , λες να είμαι τόσο μαζοοο κάθε βδομάδα να στήνω κινητό ; Απλά κατεβάζεις ολόκληρη την ρομ (1.6GB) και κάνεις ένα RESTART (από την εφαρμογή) που πολύ πολύ απλά παίρνει λίγη ώρα παραπάνω .... το μόνο "στήσιμο" που θέλει το κινητό είναι αν έχεις root/twrp κλπ που θα πρέπει να τα ξαναβάλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Για να ξεκολλήσει δλδ η εφαρμογή εκτός από εκκαθάριση δεδομένων κ αναγκαστική διακοπή δεν υπάρχει άλλος τρόπος? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirathman Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Καλησπέρα, όταν πατάω τα πλευρικά κουμπιά ήχου μου βγάζει σαν αρχική μπάρα τους ήχους ειδοποιήσεων. Πως μπορώ ν' αλλάξω σε ήχους κλήσεων την πρώτη επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Καλησπέρα, όταν πατάω τα πλευρικά κουμπιά ήχου μου βγάζει σαν αρχική μπάρα τους ήχους ειδοποιήσεων. Πως μπορώ ν' αλλάξω σε ήχους κλήσεων την πρώτη επιλογή;Δε μπορείς, το άλλαξαν στο MiUI 10 και είναι το ίδιο για όλους σε όλες τις συσκευές της Xiaomi. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Δε μπορείς, το άλλαξαν στο MiUI 10 και είναι το ίδιο για όλους σε όλες τις συσκευές της Xiaomi.εάν μέσα από το μενού προγραμματιστων απενεργοποιησεις την miui βελτιστοποιηση το κουμπί αλλάζει όπως πριν τον κεντρικό ήχο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Πως θετω ηχο ξεκλειδωματος της συσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirathman Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 εάν μέσα από το μενού προγραμματιστων απενεργοποιησεις την miui βελτιστοποιηση το κουμπί αλλάζει όπως πριν τον κεντρικό ήχο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟκ. αλλά μήπως αλλάζουν και άλλες ρυθμίσεις μαζί (που δεν θα ήθελα;) Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Οκ. αλλά μήπως αλλάζουν και άλλες ρυθμίσεις μαζί (που δεν θα ήθελα;) Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkαπλά μόλις το κάνεις θα ψιλοαλλαξουν οι άδειες κάθε εφαρμογής και ίσως πρέπει να τις δώσεις πάλι. επίσης κάποια μενού ξε-ομαδοποιουνται. δηλαδή η miui βελτιστοποιηση μπορεί να έχει μαζεμένες τις ρυθμίσεις για δεδομένα, άδειες κλπ κάθε εφαρμογής. ενώ χωρίς την βελτιστοποιηση απλά αλλού είναι η ρυθμιση των αδειών αλλού για τα δεδομένα που θα επιτρέπονται για κάθε εφαρμογή κλπ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Καλησπέρα έβαλα την 10.0.4 και όλα είναι μια χαρά μπαταρία σούπερ όσο ήταν πριν και ίσως λίγο παραπάνω.. το μόνο που έκανα ήταν να την βάλω από την αρχή το 1,6 gb αυτό ήθελα να πω αν κάποιος θέλει κ σκέφτεται να την περάσει να το κάνει έτσι δεν χάνει τπτ απόλυτος από το τηλέφωνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Καλησπέρα έβαλα την 10.0.4 και όλα είναι μια χαρά μπαταρία σούπερ όσο ήταν πριν και ίσως λίγο παραπάνω.. το μόνο που έκανα ήταν να την βάλω από την αρχή το 1,6 gb αυτό ήθελα να πω αν κάποιος θέλει κ σκέφτεται να την περάσει να το κάνει έτσι δεν χάνει τπτ απόλυτος από το τηλέφωνο του καλησπερα..οταν λες απο την αρχη τι εννοεις;;;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 καλησπερα..οταν λες απο την αρχη τι εννοεις;;;; αυτό που έχω γράψει τουλάχιστον 4-5 φορές τις τελευταίες μέρες και δε με ακούς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 δηλαδή εάν έχω μια ρομ (beta, stable δεν έχει σημασία) μπορώ αντί για hard reset, μέσω updater να περάσω ΟΛΌΚΛΗΡΗ την ίδια ρομ;δεν θα βγάλει μήνυμα ότι την έχω ήδη; και βοηθάει αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 ναι βοηθάει πολυ εχει δίκιο ο φίλος παραπάνω τον άκουσα και ολα τελεία μια χαρά αναβαθμίσει περνάς εγώ ήμουν 10.0.2 κ πήγα 10.0.4 άλλα οχι με 200 μβ αναβαθμίσει 1,6γιγα ολόκληρη η ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 άρα κάθε Παρασκευή είναι καλύτερα να κατεβάζω ολόκληρη την ρομ και μέσω updater να την περνάω; αντί να περνάω την ΟΤΑ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 άρα κάθε Παρασκευή είναι καλύτερα να κατεβάζω ολόκληρη την ρομ και μέσω updater να την περνάω; αντί να περνάω την ΟΤΑ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατι καθε παρασκευη ;;; ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτό που έχω γράψει τουλάχιστον 4-5 φορές τις τελευταίες μέρες και δε με ακούς :) το εκανα σημερα.. θα δειξει αν ειναι καλυτερα απο πριν σε λιγες ημερες. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Το ρολόι στην οθόνη κλειδωματος πως τα αφαιρώ ή να το αλλάξω θέση? Κάθεται πανω στο πρόσωπο απο την φωτογραφία που έχω.... Σας ευχαριστώ Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Γιατι καθε παρασκευη ;;; γιατί μάλλον έχει beta που βγαίνει κάθε βδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 γιατί μάλλον έχει beta που βγαίνει κάθε βδομάδα Ειπα κ εγω...λοιπον το εκανα ξανα install το update...αυριο θα δειξει στη δουλεια αν ειναι καλυτερο η οχι απο θεμα μπαταριας,παντως δουλευει πιο smooth το κινητο ηδη. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsman8 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Οσοι βαλατε την 10.0.4.0 την κατεβασατε απο το site της xiaomi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmgr Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 ναι βοηθάει πολυ εχει δίκιο ο φίλος παραπάνω τον άκουσα και ολα τελεία μια χαρά αναβαθμίσει περνάς εγώ ήμουν 10.0.2 κ πήγα 10.0.4 άλλα οχι με 200 μβ αναβαθμίσει 1,6γιγα ολόκληρη η ρομ Και με αυτόν τον τρόπο δεν χάνεις τίποτε από τα data του κινητού: επαφές, εφαρμογές κλπ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Οσοι βαλατε την 10.0.4.0 την κατεβασατε απο το site της xiaomi? Μπορεις να βαλεις ενα link απο το site που καταβαζουμε ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Αν θελει καποιος φιλος και εχει προχειρο το λινγκ της 10.0.4.0, για global φυσικα, ας το θεσει εδω , γιατι φοβαμαι οτι εκανα λαθος.:O Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmgr Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Αν θελει καποιος φιλος και εχει προχειρο το λινγκ της 10.0.4.0, για global φυσικα, ας το θεσει εδω , γιατι φοβαμαι οτι εκανα λαθος.:O http://en.miui.com/download-342.html#508 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckoul Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Μόλις μίλησα με Cosmote. Δεν υπήρχε ούτε υπάρχει η δυνατότητα να ενημερωνομαι για τις χαμένες κλήσεις ενώ το κινητό είναι κατειλημμένο.... πραγματικά 20 χρόνια τώρα συνδρομήτρια δεν το είχα συνειδητοποιήσει.. θεωρώ ότι στην προηγούμενη συσκευή αυτό γινόταν.. Θα πεις να σου απενεργοποιήσουν την αναμονή κλήσης. Δοκίμασε κι εσύ ενώ είναι κατειλημμένη η γραμμή να κάνεις κλήση σε αυτή και δες αν σου βγάζει σήμα κατειλημμένο ή καλεί κανονικά. Εφόσον φαίνεται κατειλημμένο πρέπει να σου έρχεται μήνυμα με τη χαμένη κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!πάρτυ γενεθλίων χθες βραδυ, ελάχιστος φωτισμός,open camera, και βίντεο...ποιότητα άριστη,εστίαση αστραπιαια,kix δεν έκανε το φοκους....και αφήστε τους υπόλοιπους να σκάνε 600αρικα για κάμερα τις Προκόπης... βλέπε Σαμμυ μεριά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts