Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για όσους θέλουν τα κουμπιά του volume να ρυθμίζουν την κεντρική ένταση στο redmi note 4 snapdragon εγώ απ ενεργοποίησα το miui optimization και επανήλθε όπως πριν

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

για όσους θέλουν τα κουμπιά του volume να ρυθμίζουν την κεντρική ένταση στο redmi note 4 snapdragon εγώ απ ενεργοποίησα το miui optimization και επανήλθε όπως πριν

Που το βρίσκουμε αυτό;

Μόλις το δοκίμασα σε redmi 3s και όντως δουλεύει.

Το βρίσκουμε στις επιλογές για προγραμματιστες. Κάτω κάτω

Sent from my C106 using Tapatalk

Μόλις το δοκίμασα σε redmi 3s και όντως δουλεύει.

Το βρίσκουμε στις επιλογές για προγραμματιστες. Κάτω κάτω

Δεν το βρίσκω... μπορείτε να μου πείτε πού είναι ακριβώς;;

Λογικά στα developer options

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Πας στην έκδοση miui. Εκεί που γράφει miui 10. Πατάς πάνω 5-6 φορές και σου γράφει ότι ενεργοποίηθηκαν οι επιλογές για προγραμματιστες. Μετά πας στις πρόσθετες ρυθμίσεις και κάτω κάτω γράφει επιλογές για προγραμματιστες. Μπαίνεις και βρίσκεις το miui optimization κάτω κάτω. Στα ελληνικά το γράφει. Δε θυμάμαι πως

Λογικά στα developer options

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Ναι αλλά το developer options δεν μπορώ να βρω!!!ούτε στην αναζήτηση μου το βγαζει

Πας στην έκδοση miui. Εκεί που γράφει miui 10. Πατάς πάνω 5-6 φορές και σου γράφει ότι ενεργοποίηθηκαν οι επιλογές για προγραμματιστες. Μετά πας στις πρόσθετες ρυθμίσεις και κάτω κάτω γράφει επιλογές για προγραμματιστες. Μπαίνεις και βρίσκεις το miui optimization κάτω κάτω. Στα ελληνικά το γράφει. Δε θυμάμαι πως

ενεργοποηση βελτιστοποίησης miui αυτο γραφει.το εκανα και εγω αλλα δεν αλαξε κατι παλι το ιδιο ειναι

salonika city :thanks:

Όταν κάνω Turn Off το miui optimization μου κάνει τεράστια τα εικονίδια πολύ άσχημο φαίνεται. Έτσι γίνεται και σε σας;

Το έκανα και δουλεύει....αλλά όπως αναρωτήθηκε και ο φίλος πιο πάνω μήπως επηρεάζει και τίποτα άλλο αυτό;

Ευχαριστώ για την βοηθεια

Όταν κάνω Turn Off το miui optimization μου κάνει τεράστια τα εικονίδια πολύ άσχημο φαίνεται. Έτσι γίνεται και σε σας;

Το ιδιο μου κανει. Επισης μου επηρεασε τα permission απο τις εφαρμογες.

Αναφερουν πως υπαρχει σημαντικο battery drain με την νεα εκδοση.

https://en.miui.com/thread-3869556-3-1.html

Μέχρι στιγμής όλα πάνε πολύ καλά...

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μέχρι στιγμής σε μένα όλα πάνε πολύ καλά...

Δηλαδή αν τώρα έχει battery drain, αν το διορθώσουν που θα παει;...

Προσωπικα απο θεμα μπαταριας ειμαι καλύτερα με 10 απ'οτι με την 9

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ πρόσεξα ότι στο messenger όταν μιλάω με κάποιον και κάνω swipe από το πλάι δεν πιάνει μερικές φορές.

Εγώ πρόσεξα ότι στο messenger όταν μιλάω με κάποιον και κάνω swipe από το πλάι δεν πιάνει μερικές φορές.
Ισχύει... Και σε μένα το ίδιο..!!

Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουμε λίγο τα εικονίδια των εφαρμογών.

Με την 10 παραείναι μικρά.

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Ισχύει... Και σε μένα το ίδιο..!!

Νομίζω δεν πιάνει ποτέ. Πολύ σπαστικό είναι όταν έχεις αρχίσει να γράφεις αλλά θες να εξαφανίσεις το πληκτρολόγιο για να συνεχίσεις να διαβάσεις που πλεον δε γίνεται. Ελπίζω να διορθωθεί κάποια στιγμη.

Άκυρο,τώρα μόλις μου στείλανε στο messenger κ απάντησα κ λειτουργούσε κανονικά με τα gestures το back. Όλο το απόγευμα δεν έπιανε με τπτ. Τι να πω?

Edited by xarispgs

Όταν είστε στην αρχικη δεν δουλεύει το πίσω, μόνο σε ανοιχτή εφαρμογή.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Καλημερα , μου εμφανιζει πανω πανω διπλα στο εικονιδιο της μπαταριας , το εικονιδιο 4G ακομα και οταν εχω κλειστα τα δεδομενα. Γνωριζεις κανεις πως μπορω να το διαγραψω? Το ειχα κανει με το MIUI 9 αλλα τωρα με το 10 ξαναεμφανιστηκε και δεν μπορω να το βρω. Μπερδευομαι και δεν ξερω αν εχω ανοικτα ή κλειστα τα δεδομενα.

Ευχαριστω

Μόλις μου ήρθε κι εμένα η 10 και περάστηκε.

Πρώτες ενυτπώσεις, είναι θετικές. Λίγο μικρότερα τα εικονίδια, που προσωπικά δεν με ενοχλεί. Λίγο πιο bold τα γράμματα που και αυτό το βλέπω θετικό. Δείχνει λιγο πιο sharp η λειτουργία του, ένα κλικ πιο γρήγορο. Μπορεί όμως ουσιαστικά να φαίνεται έτσι λόγω αλλαγής στο εφέ κίνησης των γραφικών.

Επίσης επιβεβαιώνω πως το ξεκλείδωμα με το touch, έχει μια μικροκαθυστέρηση. Όχι τίποτα τρελό, αλλά δεν είναι αυτό το απίστευτα instant που είχε πριν με την 9.5. Τώρα πρέπει να θέλει 100-200ms χοντρικά.

Τα υπόλοιπα, όπως διάρκεια μπαταρίας, θα το δω στις επόμενες ημέρες. :)

Καλημέρα, αγόρασα ασύρματα ακουστικά Bluetooth για το κινητό και παρατήρησα το εξής, όταν τα συνδέω στο κινητό με το Bluetooth το WiFi σέρνεται! Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο ίντερνετ κατάλαβα ότι πέφτουν οι συχνότητες (GHz) του WiFi και του Bluetooth η μία πάνω στην άλλη και έχει ως αποτέλεσμα το drop του wifi... Γνωρίζει κανένας κάτι επί του θέματος ή αν έχει κανένα guide ας το κάνει μία παράθεση. Ευχαριστώ!!

Καλημερα , μου εμφανιζει πανω πανω διπλα στο εικονιδιο της μπαταριας , το εικονιδιο 4G ακομα και οταν εχω κλειστα τα δεδομενα. Γνωριζεις κανεις πως μπορω να το διαγραψω? Το ειχα κανει με το MIUI 9 αλλα τωρα με το 10 ξαναεμφανιστηκε και δεν μπορω να το βρω. Μπερδευομαι και δεν ξερω αν εχω ανοικτα ή κλειστα τα δεδομενα.

Ευχαριστω

Το εψαξα και εγω φιλε αυτο αλλα δεν βρηκα κατι.

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger