kodorevi8ulis Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 @kodorevi8ulis ευχαριστω. οχι για φορτιση, για μεταφορα αρχειων το θελω. εγώ κατάλαβα τι θες , εσύ δε κατάλαβες τι είπα :) αν έχει σωστά τους drivers ο υπολογιστής (αν δεν , ψάχνεις για Universal adb drivers) τότε όταν συνδέεις το κινητό μπορεί να σου βγάλει notification "συνδέθηκε μπλα μπλα μπλα" και αν πατήσεις πάνω έχει 2-3 επιλογές , μια από αυτές είναι "μόνο για φόρτιση" οπότε αν σαν προεπιλογή είναι σε αυτήν τότε δεν το βλέπει ο υπολογιστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Πολλές φορές σε note 5 μετα από φωτό μου βγάζει μήνυμα ο χώρος αποθήκευσης της SD θα εξαντληθεί σύντομα κ δεν αποθηκεύει την φωτογραφία Πρέπει να βγάλω κ να ξαναβάλω την sd μέσα από τις ρυθμίσεις και στρώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Μια προσωπικη παρατηρηση...μου ηρθε η αναβάθμιση 9.6.3..την εκανα-ολα καλα...μου μπηκε μετα απο 1 μερα κ κατεβασα ολη τη ρομ-1.6 gb...τη ξαναπερασα κ εκανα factory reset...ξαναεστησα το κινητο ακριβως οπως πριν...πιο smooth εμπειρία κυριως στο full screen gestures.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Την αγόρασα την συγκεκριμένη nillkin μην την αγοράσει κανείς. Είναι χάλια γιατί έχει κάτι dots και στο φως φαίνεται σαν solar πάνελ. Κολλάει μόνο περιμετρικά. Τζάμπα τα λεφτά που έδωσα. Όπως το έβαλα έτσι το πέταξα. Την αγόρασα κ εγώ από τον alli το τζαμακι…. Τεράστια πατάτα!!! Είχα πάει διακοπές λίγες μέρες κ στο φως του ηλίου ΑΠΟΛΥΤΩΣ δεν φαίνεται ΤΙΠΟΤΑ!! Έκανα στα τυφλά για το περίγραμμα για να ενεργοποιήσω το τηλέφωνο. Μου έσπασε τα νεύρα!!!! Λίγο έλειψε να το πετάξω μαζί με το κινητό!!!! ΑΠΕΛΠΕΙΣΙΑ. Είναι μόνο για εσωτερικό μέρος ενός δωματίου η χρήση του… είμαι σε αναζήτηση άλλου προστατευτικού οθόνης!!!!:!::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Μια προσωπικη παρατηρηση...μου ηρθε η αναβάθμιση 9.6.3..την εκανα-ολα καλα...μου μπηκε μετα απο 1 μερα κ κατεβασα ολη τη ρομ-1.6 gb...τη ξαναπερασα κ εκανα factory reset...ξαναεστησα το κινητο ακριβως οπως πριν...πιο smooth εμπειρία κυριως στο full screen gestures..Δεν νομίζω να χρειάζεται factory reset γίνεται από μόνο τουΜε την 9.6.3 έχω παρατηρήσει καλή διαφορά στην μπαταρία προς τα πάνω το είδε κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Σκέφτομαι και εγώ την αγορά του 4/64 από Ελλάδα, αλλά διαβάζω εδώ ότι ουσιαστικά αν δεν το πάρεις από το δίκτυο της infoquest δεν έχεις εγγύηση. Ακόμη το άσπρο με μπλε που θέλω δεν υπάρχει στην επίσημη αντιπροσωπεία. Παρόλα αυτά βλέπω ότι σε πολλά μαγαζιά στο skroutz λέει ότι έχει service της επίσημης αντιπροσωπείας και δίνουν και 2 χρόνια εγγύηση. Τελικά τι παίζει με αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Σκέφτομαι και εγώ την αγορά του 4/64 από Ελλάδα, αλλά διαβάζω εδώ ότι ουσιαστικά αν δεν το πάρεις από το δίκτυο της infoquest δεν έχεις εγγύηση. Ακόμη το άσπρο με μπλε που θέλω δεν υπάρχει στην επίσημη αντιπροσωπεία. Παρόλα αυτά βλέπω ότι σε πολλά μαγαζιά στο skroutz λέει ότι έχει service της επίσημης αντιπροσωπείας και δίνουν και 2 χρόνια εγγύηση. Τελικά τι παίζει με αυτό? ποια ειναι τα μαγαζιά ; γιατι στο skroutz υπάρχει και το you π.χ. :) και επίσης τι γράφουν ακριβώς ; γιατί μου φαίνεται χαζό να γράφει κάποιος "service επίσημης αντιπροσωπείας" όταν δεν υπάρχει επίσημη στην ελλάδα (και όχι δεν είναι η infoquest και ούτε η ίδια η iq δεν γράφει ότι είναι αντιπρόσωπος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 ποια ειναι τα μαγαζιά ; γιατι στο skroutz υπάρχει και το you π.χ. :) και επίσης τι γράφουν ακριβώς ; γιατί μου φαίνεται χαζό να γράφει κάποιος "service επίσημης αντιπροσωπείας" όταν δεν υπάρχει επίσημη στην ελλάδα (και όχι δεν είναι η infoquest και ούτε η ίδια η iq δεν γράφει ότι είναι αντιπρόσωπος) Δεν είναι το you. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω το μαγαζί για να μην θεωρηθεί διαφήμιση, αλλά είναι μαγαζί που πουλάει το 6/64 κοντά στα 199€. Αν κοιτάξεις λίγο στο skroutz θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Δεν είναι το you. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω το μαγαζί για να μην θεωρηθεί διαφήμιση, αλλά είναι μαγαζί που πουλάει το 6/64 κοντά στα 199€. Αν κοιτάξεις λίγο στο skroutz θα το βρεις.Δεν υπάρχει πρόβλημα πες το ,το thread είναι γεμάτο από λινκ με μαγαζιά Ελλάδος και εξωτερικου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Κανένα μαγαζί που δεν ανήκει σε αυτά (https://www.xiaomi-greece.gr/sales-points) δε δίνει εγγύηση αντιπροσωπείας. Δίνουν δική τους. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 αλλά είναι μαγαζί που πουλάει το 6/64 κοντά στα 199€. Το 6/64 δεν είναι global. Εκτός αν το αναφέρεις καθαρά για αναγνωριστικό του μαγαζιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 (edited) Σκέφτομαι και εγώ την αγορά του 4/64 από Ελλάδα, αλλά διαβάζω εδώ ότι ουσιαστικά αν δεν το πάρεις από το δίκτυο της infoquest δεν έχεις εγγύηση. Ακόμη το άσπρο με μπλε που θέλω δεν υπάρχει στην επίσημη αντιπροσωπεία. Παρόλα αυτά βλέπω ότι σε πολλά μαγαζιά στο skroutz λέει ότι έχει service της επίσημης αντιπροσωπείας και δίνουν και 2 χρόνια εγγύηση. Τελικά τι παίζει με αυτό? Κατά αρχήν δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία,χοντρεμπορας είναι και η infoquest που δίνει δύο χρόνια μόνο αν το έχεις πάρει απ' αυτήν και μόνο https://www.xiaomi-greece.gr/sales-points Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Edited August 24, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 (edited) Δεν υπάρχει πρόβλημα πες το ,το thread είναι γεμάτο από λινκ με μαγαζιά Ελλάδος και εξωτερικου ΟΚ, στο phonegallery το 4/64 έχει 190€ και γράφει ότι έχει επίσημο service της αντιπροσωπείας της συσκευής. https://phonegallerystore.gr/xiaomi-redmi-note-5-dual-4gb-64gb-blue/ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 6/64 δεν είναι global. Εκτός αν το αναφέρεις καθαρά για αναγνωριστικό του μαγαζιού. Το 4/64 ήθελα να πω.... Edited August 24, 2018 by none14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 ΟΚ, στο phonegallery το 4/64 έχει 190€ και γράφει ότι έχει επίσημο service της αντιπροσωπείας της συσκευής. https://phonegallerystore.gr/xiaomi-redmi-note-5-dual-4gb-64gb-blue/ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 4/64 ήθελα να πω.... Επίσημο service αντιπροσωπείας συσκευής?πως στα γράφουν όμως ε? Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Το banner που έχει κάτω είναι τυποποιημένο για όλες τις συσκευές που εμπορεύεται, οπότε δε θεωρώ πως αναφέρεται στην εγγύηση του επισήμου dealer. ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσημο service αντιπροσωπείας συσκευής?πως στα γράφουν όμως ε? Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Εννοεί στη Κίνα! Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 καταλαβαίνεις ότι αυτά είναι ό.τι ναναι μόνο από το εγγύηση 1 έτους καταστήματος ούτε καν διαθεσιμότητα δεν βλέπω (κατόπιν παραγγελίας) επίσης .... μιας και δεν βλέπω κάτι , μην είσαι σίγουρος ότι είναι η global έκδοση της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 ΟΚ, στο phonegallery το 4/64 έχει 190€ και γράφει ότι έχει επίσημο service της αντιπροσωπείας της συσκευής. https://phonegallerystore.gr/xiaomi-redmi-note-5-dual-4gb-64gb-blue/ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 4/64 ήθελα να πω....άσε τι λέει ,δεν είναι επίσημος μεταπωλητής αυτός,πάρε τηλ το μαγαζί να το εξακριβώσεις και ο ίδιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1999 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Δυστυχώς αλλά η συσκευή μου έπεσε και έσπασε η οθόνη λειτουργεί όμως κανονικα Είναι αγορασμενη από κατάστημα Σκρουτζ. Σε επικοινωνία με infoquest μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν την επισκευή του . Έχετε καμία ιδέα που να πάω να το φτιάξω γιατί είναι κρίμα 15 μέρες το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Γιατί δε ρωτάς στο κατάστημα αγοράς εάν μπορούν να στο στείλουν για επισκευή και να επιβαρυνθείς κανονικά το κόστος; Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1999 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Γιατί δε ρωτάς στο κατάστημα αγοράς εάν μπορούν να στο στείλουν για επισκευή και να επιβαρυνθείς κανονικά το κόστος; Πράγματι ύστερα από επικοινωνία με το κατάστημα αγοράς (Προς τιμήν τους οι άνθρωποι) μου είπαν να το πάω εκεί και να αναλάβουν εκείνοι να το στείλουν για επισκευή. Το πρόβλημα μου όμως είναι ότι όλο αυτό θα πάρει μέρες ίσως και εβδομάδα και δεν έχω καμία όρεξη να περιμένω. Γνωρίζει κανείς κάποιο αξιόπιστο κατάστημα στην Αττικη για να πάω να το φτιαξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Dikarto.gr και drfix. Αξιοπιστα και πολυ καλα παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Είμαι στην τελευταία έκδοση. Πήγα να βγάλω φωτογραφία και κόλλησε. Έγραψε ότι η sd ετοιμάζεται να γεμίσει. Μετα από αυτό έκανα επανεκκίνηση και πλέον η κάρτα sd 64gb Samsung evo. Επαψε να δουλεύει. Δεν την βλέπει ούτε το κινητό ούτε ο υπολογιστής. Έτυχε να χαλάσει η καρτα η φταίει το λογισμικό? Και τώρα τι κάνω που θέλω τα αρχεία απο την κάρτα?, sos Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Πράγματι ύστερα από επικοινωνία με το κατάστημα αγοράς (Προς τιμήν τους οι άνθρωποι) μου είπαν να το πάω εκεί και να αναλάβουν εκείνοι να το στείλουν για επισκευή. Το πρόβλημα μου όμως είναι ότι όλο αυτό θα πάρει μέρες ίσως και εβδομάδα και δεν έχω καμία όρεξη να περιμένω. Γνωρίζει κανείς κάποιο αξιόπιστο κατάστημα στην Αττικη για να πάω να το φτιαξω; Να πας να το φτιάξεις και να το πάρεις ? Κάτσε να δεις πρώτα αν έχουν ανταλλακτικό.... Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλησπέρα, έκανα αναβάθμιση σε 9.6.3.0 Στις ρυθμίσεις για την κάρτα Sim βγάζει το voLTE. Αν το ενεργοποιήσω θα δω καμία διαφορά; γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς είναι ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης υπάρχει κάποια δυνατότητα ενεργοποίησης 4g+; το κινητό πιάνει κανονικά 4g,αλλά + ποτέ. Πως μπορώ να το φτιάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλησπέρα έχει εδώ και 2 μέρες το τηλέφωνο καίει και η μπαταρία πέφτει σε χρόνο μηδέν. Μετά την ενημέρωση μάλλον γίνεται αυτό. Στη μπαταρία το Google play services βλέπω είναι πάνω πάνω. Το μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts