highland1 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Σκέφτομαι να το πάρω στην γυναίκα μου, από Ελλάδα και συγκεκριμένα Σκρουτζ, πρέπει να προσέξω κάτι για να έχει Β20(800) μπάντα, όπως στο Redmi Note 4 ? ΕυχαριστώΝα γράφει global version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Να γράφει global version Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Δεν ξέρω ρε παιδιά... ενώ το κινητό σκοτώνει η τελευταία έκδοση του λογισμικού το θάβει απλά! Η κάμερα κάνει να φορτώσει πάνω απο 10sec ενώ όταν βάλει "Πορτραίτο" και πας να την γυρίσεις και στην selfie κάμερα συνολικά θες περίπου μισό λεπτό (!!!!) Ασε που αφού τραβήξεις την φωτογραφία θέλει άλλο τόσο να την αποθηκεύσει! Επίσης ο Proximity sensor κάνει τα δικά του και μερικές φορές δεν κλείνει την οθόνη ενώ έχεις το ακουστικό στο αυτί σου...! Εχει αναφερθεί αυτό σαν bug πουθενά; Το αντιμετωπίζεται κι άλλοι; Μου φαίνεται περίεργο γιατί έρχομαι από redmi note 3 pro που σκότωνε με την ελληνική rom! Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Δεν ξέρω ρε παιδιά... ενώ το κινητό σκοτώνει η τελευταία έκδοση του λογισμικού το θάβει απλά! Η κάμερα κάνει να φορτώσει πάνω απο 10sec ενώ όταν βάλει "Πορτραίτο" και πας να την γυρίσεις και στην selfie κάμερα συνολικά θες περίπου μισό λεπτό (!!!!) Ασε που αφού τραβήξεις την φωτογραφία θέλει άλλο τόσο να την αποθηκεύσει! Επίσης ο Proximity sensor κάνει τα δικά του και μερικές φορές δεν κλείνει την οθόνη ενώ έχεις το ακουστικό στο αυτί σου...! Εχει αναφερθεί αυτό σαν bug πουθενά; Το αντιμετωπίζεται κι άλλοι; Μου φαίνεται περίεργο γιατί έρχομαι από redmi note 3 pro που σκότωνε με την ελληνική rom!Προφανώς αν ήταν γενικό με όλα αυτά θα είχε γίνει ο κακός χαμός...Φαντάζομαι κάτι δεν θα πήγε καλά με την αναβάθμιση, την official global έχεις OTA; Εγώ στην θέση σου θα έκανα επαναφορά αλλά δέν είμαι ειδικός, εάν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας βοηθήσει. Στάλθηκε από το SM-T825 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Δεν ξέρω ρε παιδιά... ενώ το κινητό σκοτώνει η τελευταία έκδοση του λογισμικού το θάβει απλά! Η κάμερα κάνει να φορτώσει πάνω απο 10sec ενώ όταν βάλει "Πορτραίτο" και πας να την γυρίσεις και στην selfie κάμερα συνολικά θες περίπου μισό λεπτό (!!!!) Ασε που αφού τραβήξεις την φωτογραφία θέλει άλλο τόσο να την αποθηκεύσει! Επίσης ο Proximity sensor κάνει τα δικά του και μερικές φορές δεν κλείνει την οθόνη ενώ έχεις το ακουστικό στο αυτί σου...! Εχει αναφερθεί αυτό σαν bug πουθενά; Το αντιμετωπίζεται κι άλλοι; Μου φαίνεται περίεργο γιατί έρχομαι από redmi note 3 pro που σκότωνε με την ελληνική rom! Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Προσπαθώ να κατεβάσω από play store εφαρμογή Και μένει πάντα εκεί όπου λέει λήψη σε εκκρεμότητα Για οποιαδήποτε εφαρμογή , τι κάνω; ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσπαθώ να κατεβάσω από play store εφαρμογή Και μένει πάντα εκεί όπου λέει λήψη σε εκκρεμότητα Για οποιαδήποτε εφαρμογή , τι κάνω; Εντάξει τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Ήρθε ενημέρωση. 9.6.3.0 global stable. Και από ότι είδα έχει επιλογή για volte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Παιδιά δεν ξέρω καν τι είχε κάνει απλά το έφερε σπιτι και μου είπε ότι έκλεισε ξαφνικά το Facebook και έβγαζε ότι έγινε ξαφνικό κλείσιμο (μαλλον αυτό πιστεύω εγώ) και του ελεγε αποστολή αναφοράς στην Mi και έλεγε ακύρωση και αποστολή (πάτησε αποστολή) έκανε μια δόνηση και από τότε δεν ανοίγει καμία εφαρμογή... (bug μυριζομαι) Έκδοση δεν είδα καν ποια είχε αλλά το κινητό το έχει 2 μήνες το πολύ! Αλλά το θέμα είναι ότι με wipe data έπρεπε να φτιάξει ενώ τώρα έχει γίνει χειροτερο γιατί σπαμαρει συνέχεια κατά την εκκίνηση που ρυθμίζεις την συσκευή ότι η εφαρμογη Google κλείνει συνέχεια, βγάζει ακύρωση και αποστολή αναφοράς!! Παρέδωσα όπλα όταν το είδα αυτό το προσπάθησα λίγο και τίποτα δεν με αφήνει να προχωρήσω έπειτα από την προσθήκη gmail!! Γνωρίζω από κινητά αρκετα αλλά αυτό πρώτη φορά το βλέπω!! Δεν είχα ποτέ επαφή όμως με xiaomi είναι η αλήθεια μόνο στο λειτουργικό να το εξερευνησω!! Μήπως έκανα βλακεια που έκανα wipe data με το (powerbutton + "volume+") ενώ έπρεπε μέσα από την συσκευή; Σε όλες τις συσκευές έτσι κάνω format είτε Samsung, Sony, Huawei, lenovo κτλ... Μπορώ να περάσω μέσω pc την ROM με κάποιο πρόγραμμα τις Xiaomi επίσημο αν γίνεται!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν ξέρει κανένας; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Δεν ξέρω ρε παιδιά... ενώ το κινητό σκοτώνει η τελευταία έκδοση του λογισμικού το θάβει απλά! Η κάμερα κάνει να φορτώσει πάνω απο 10sec ενώ όταν βάλει "Πορτραίτο" και πας να την γυρίσεις και στην selfie κάμερα συνολικά θες περίπου μισό λεπτό (!!!!) Ασε που αφού τραβήξεις την φωτογραφία θέλει άλλο τόσο να την αποθηκεύσει! Επίσης ο Proximity sensor κάνει τα δικά του και μερικές φορές δεν κλείνει την οθόνη ενώ έχεις το ακουστικό στο αυτί σου...! Εχει αναφερθεί αυτό σαν bug πουθενά; Το αντιμετωπίζεται κι άλλοι; Μου φαίνεται περίεργο γιατί έρχομαι από redmi note 3 pro που σκότωνε με την ελληνική rom! Έχεις πειράξει τηβελτιστοποιηση MIUI; Κάτι τέτοια μου έκανε όταν την είχα απενεργοποιεις. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Παιδιά καλήμερα. Το mi mover που αναφέρθηκε που το βρίσκω; Στο play store? Send from Redmi Note 5 Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Πήγαινε ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις και θα το βρεις Redmi n3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Πήγαινε ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις και θα το βρεις Redmi n3 proΤι μπορείς να στείλεις με το mi mover? Αντίγραφο του κινητού σε νέα συσκευή πχ; Send from Redmi Note 5 Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 http://en.miui.com/thread-3542381-1-1.html για πατήστε και εσείς μήπως φτιάξουν το θέμα με το volte Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 http://en.miui.com/thread-3542381-1-1.html για πατήστε και εσείς μήπως φτιάξουν το θέμα με το volte άντε να πατήσω , αλλά τι είναι το Mi note 5 και δε το ξέρω ;;; :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 άντε να πατήσω , αλλά τι είναι το Mi note 5 και δε το ξέρω ;;; :))) μάλλον εννοεί το mi5 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lithis Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Ήρθε η 9, 6 στην global rom!! Όλα άψογα!! Νομίζω πως έγινε ακόμα πιο γρήγορο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 (edited) Δεν ξέρει κανένας; Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να περάσεις fastboot ROM με το mi flash. Drivers Οδηγίες (ξεκινά να διαβάζεις μετά από το spoiler. Το mi flash θα το κατεβάσεις από τη σελίδα με τις fastboot) Edited August 20, 2018 by LoukG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 η έκδοση Global edition που πωλείται σε μαγαζιά στην Ελλάδα, είναι εγγυημένο ότι υποστηρίζει την μπάντα b20; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 η έκδοση Global edition που πωλείται σε μαγαζιά στην Ελλάδα, είναι εγγυημένο ότι υποστηρίζει την μπάντα b20;Ναι. from my Mi5s Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 http://en.miui.com/thread-3542381-1-1.html για πατήστε και εσείς μήπως φτιάξουν το θέμα με το volte Ας μπουν να γράψουν όσοι έχουν την συσκευή, γιατι από support δεν το χουν καθόλου..θέλουν παρότρυνση και αν.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Ας μπουν να γράψουν όσοι έχουν την συσκευή, γιατι από support δεν το χουν καθόλου..θέλουν παρότρυνση και αν.. ΕυχαριστωDone, ο επόμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divo Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλησπέρα σας. Τον τελευταίο καιρό μου βγάζει προβλήματα το iphone 6 (16GB). Δεν πιάνει καλά Wifi, μπαταρία δεν κρατάει κλπ. Αξίζει να αγοράσω το Note 5 ή να δώσω 115 ευρώ για επισκευή του iphone 6; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλησπέρα σας. Τον τελευταίο καιρό μου βγάζει προβλήματα το iphone 6 (16GB). Δεν πιάνει καλά Wifi, μπαταρία δεν κρατάει κλπ. Αξίζει να αγοράσω το Note 5 ή να δώσω 115 ευρώ για επισκευή του iphone 6; Ευχαριστώ115 για επισκευή; Χίλιες φορές το Note 5! Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλησπέρα σας. Τον τελευταίο καιρό μου βγάζει προβλήματα το iphone 6 (16GB). Δεν πιάνει καλά Wifi, μπαταρία δεν κρατάει κλπ. Αξίζει να αγοράσω το Note 5 ή να δώσω 115 ευρώ για επισκευή του iphone 6; Ευχαριστώ Επειδη και εγω ελεγα να φτιαξω το iPhone 5s που ειχα,εβγαινε στα 100€. Πηρα το Redmi 5 Plus και αξιζε η αγορα του. Και επειδη το Note 5 ειναι πολυ καλη συσκευη,αξιζει να την αγορασεις. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 (edited) Αξίζει να αγοράσω το Note 5 ή να δώσω 115 ευρώ για επισκευή του iphone 6; Όντας μέγας iPhonάκιας και λάτρης της Apple θα σου πω με πλήρη επίγνωση να πάρεις RN5 και το iPhone6 θα γίνει σε 1ώρα χθεσινό ξινό σταφύλι. :cool: Αρκεί να ανεχτείς την Google και το Play Store ε; ;) Edited August 20, 2018 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts