Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Προέκυψε πρόβλημα μετά την αλλαγή room στο τηλέφωνο.

Από την επίσημη 9.5.19.0 πέρασα την XTRV 8.8.2 της Ελληνικής κοινότητας.

Κατά τη χρήση παρατήρησα ότι όταν προσπάθησα να καλέσω το 100 αντί για αυτό καλούσε τον 112 (αριθμό έκτακτης ανάγκης).

Ξαναπέρασα την official 9.5.19.0 αλλά πλέον το κάνει και με αυτήν.

Έχει τύχει σε κάποιον;

Καμία ιδέα;

Την ίδια δουλειά δεν κάνει και το 112;

Sent from my iPad using Tapatalk

Έχω την εντύπωση ότι εδώ και μερικές ημέρες ρουφάει πολύ πιο εύκολα τα δεδομένα κι επίσης βλέπω μειωμένη απόδοση μπαταρίας.

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Την ίδια δουλειά δεν κάνει και το 112;

Sent from my iPad using Tapatalk

Δε γνωρίζω σίγουρα αλλά όταν θέλω να πάρω κάποιον αριθμό από τους τρείς στην Τρίπολη που βρίσκομαι δε νομίζω ότι το 112 βγαίνει με τοπικά δεδομένα.

το παρελαβα χθες ρε παιδιά κ ολα καλά αλλά τί παίζει με τα led? απο fb, messenger insta κλπ τίποτα. Μόνο σε sms κ αναπάντητες εμφανίζει ένα πολύ αμυδρό άσπρο φωτάκι.... Πολύ άβολο
Πρεπει σε κάθε εφαρμογή να ενεργοποιήσεις το led.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Πρεπει σε κάθε εφαρμογή να ενεργοποιήσεις το led.

ναι , πιθανόν στο Insta να μη το έχω πετυχει. Ωστόσο κ πάλι ένα αμυδρο λευκό φωτακι έχει. Στο προηγουμενο Cubot είχα μπλε κ πρασινα πολύ ισχυρα... Τεσπα

Ναι μόνο άσπρο ειναι, με την φωτεινότητα του πάντως εγώ δεν έχω θέμα είναι οκ.

Τις τελευταίες 3 ημέρες σε όποιο Wi-Fi και αν βρίσκομαι συνέχεια κάνει αποσυνδέσεις. Χωρίς να έχω περάσει κάποια καινούρια εφαρμογή. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό; Με το τελευταίο stock firmware είμαι.

Έξω είχε 133 ευρώ το 3αρι

Ποια είναι η κοντινότερη τιμη εδώ;

Με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι στα 163. Αν είχε τελική 133 εξωτερικό και θεωρείς πως τα 30 € είναι αρκετά λιγότερα το παίρνεις από έξω. Εγώ προσωπικά θα το αγοράσω απο Ελλάδα, περισσότερο γιατί αν έχει κάτι το κινητό οι χρόνοι θα είναι μάλλον καλύτεροι είτε σε doa είτε σε κάποιο service.

Έχει fm radio?

Από σκρουτζομάγαζο θα το πάρω

Έχει κανονικά.

Σχετικά με το αν η συσκευή υποστηρίζει 4G+. Έβαλα το netmonster απο το Google Play και μου βγάζει συχνά ένδειξη 2CA, η ένδειξη πάνω δεξιά όμως παραμένει σκέτο 4G. Αυτό στο δίκτυο κινητής της Wind. Αν θέλει και κάποιος άλλος να δοκιμάσει την εφαρμογή να δούμε συμπεριφορά.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

2ca η 2 cc ?

Την δεύτερη βγάζει εμένα,βέβαια ίσα ίσα που προλαβαίνω να βγάλω ss και ξανά γυρίζει στην Β20

Edited by akalos

@akalos ακριβώς το ίδιο βλέπω στο δικό μου. Δειχνει LTE-A, λογικά δεν εννοεί CA? CC σημαίνει Carrier Component όπως βρήκα εδώ Edited by cca

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

@akalos ακριβώς το ίδιο βλέπω στο δικό μου.

Σε PE είμαι όπου δεν μπορώ να δω 4g+ μόνο lte, ξανά λέω όμως ότι δεν το κρατάει καθόλου

Σε PE είμαι όπου δεν μπορώ να δω 4g+ μόνο lte, ξανά λέω όμως ότι δεν το κρατάει καθόλου

Κι εγώ σε LineageOS είμαι. Δε φαίνεται να το κρατάει πράγματι. Φαίνεται οτι υπάρχει η δυνατότητα πάντως αλλά το firmware της Xiaomi δεν...

Μόλις παρέλαβα το κινητό.εχω αυτή την έκδοση.προτεινεται καμία custom rom?για καλύτερα?b9238a6010cbbb0496453383658f79cd.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Επειδή και σε εμένα στο 4 εμφανίζεται στο netmonster η σχετική LTE-A ένδειξη αναρωτιέμαι Μήπως έχει αφήσει η xiaomi αυτή την δυνατότητα απο το cc

Intra-band: This form of carrier aggregation uses a single band. There are two main formats for this type of carrier aggregation:.....

Επειδή και σε εμένα στο 4 εμφανίζεται στο netmonster η σχετική LTE-A ένδειξη αναρωτιέμαι Μήπως έχει αφήσει η xiaomi αυτή την δυνατότητα απο το cc

Intra-band: This form of carrier aggregation uses a single band. There are two main formats for this type of carrier aggregation:.....

Για 4g+ θέλουμε υποστήριξη interband,και είναι προφανες ότι δεν το υποστηρίζει τουλάχιστον για EU που μας ενδιαφέρει

να καταλάβουμε για το τι συμβαίνει οχι το τι θέλουμε.

Το τι θέλουμε είναι προφανές.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμενα παντως με Cosmote σε Redmi 5 Plus,βγαζω 2CA 20+7, 7+3 ,7+20 αλλα δειχνει 4G πανω μονο και VoLTE το οποιο δουλευει κανονικα.

λίγο άσχετο αλλά ποτέ δεν ξέρεις..

Για να λειτουργήσει το volte έκανες το τρικ με την ενεργοποίηση σε άλλη συμβατή συσκευή?

Μήπως αυτό παίζει ρόλο για κάποιο λόγο όσο και αν δεν στέκει??

Ακόμα να ρωτήσω με ποιά miui εισαι αλλά και αν έχεις δοκιμάσει σε redmi note 4/5 να δεις αν βγάζει παρόμοια ένδειξη το app

Μήπως όμως ειναι σφάλμα ? έχεις τσεκάρει όσο είναι δυνατόν αν παίζει αυτό, πχ με κανα speedtest η με άλλο τρόπο που δεν πάει ο νους μου τώρα?

Είμαι εξωτερικό και είδα ένδειξη 4G+, στην Ελλάδα δεν έχω δει ποτέ. Γιατί στην Ελλάδα όχι με το Note μας;

Σε περιαγωγή είσαι?

Από ποιά εταιρία?

Αν είσαι με περιαγωγή από cosmote έχεις ενεργοποιήσει το volte στην Ελλάδα?

Αν θες βάλε ενα netmonster και κάνα άλλο επίσης όπως lte discovery κλπ να μας πεις τι βλέπεις.

Edited by drdedus

να καταλάβουμε για το τι συμβαίνει οχι το τι θέλουμε.

Το τι θέλουμε είναι προφανές.

λίγο άσχετο αλλά ποτέ δεν ξέρεις..

Για να λειτουργήσει το volte έκανες το τρικ με την ενεργοποίηση σε άλλη συμβατή συσκευή?

Μήπως αυτό παίζει ρόλο για κάποιο λόγο όσο και αν δεν στέκει??

Ακόμα να ρωτήσω με ποιά miui εισαι αλλά και αν έχεις δοκιμάσει σε redmi note 4/5 να δεις αν βγάζει παρόμοια ένδειξη το app

Μήπως όμως ειναι σφάλμα ? έχεις τσεκάρει όσο είναι δυνατόν αν παίζει αυτό, πχ με κανα speedtest η με άλλο τρόπο που δεν πάει ο νους μου τώρα?

Σε περιαγωγή είσαι?

Από ποιά εταιρία?

Αν θες βάλε ενα netmonster και κάνα άλλο επίσης όπως lte discovery κλπ να μας πεις τι βλέπεις.

Εγω εκανα το τρικ με συμβατη συσκευη(ειχα iPhone 5s).Εχω Redmi 5 Plus με εκδοση 7.1.2 Android και δουλεψε σε Miui 9.5.13 και 9.6.4.0.

Το δοκιμασα μεσω *#*#4636#*#* και κλειδωμα σε LTE Only το μοντεμ καθως και με κληση ενω εκανα ταυτοχρονα browsing στο ιντερνετ.

Σε Redmi Note 4 Global εχει η μητερα μου,και ξερω οτι παιζει.Εχει τον 625 οπως και το Redmi 5 Plus.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μην κάνεις τίποτα, εγώ χωρίς να αλλάξω rom έχω το ίδιο πρόβλημα

Ευχαριστώ φίλε μου.

Δεν θα κάνω τίποτα. Ρώτησα και εγώ 2 άτομα που έχουν το τηλέφωνο και μου είπαν και αυτοί το ίδιο.

Σε περιαγωγή είσαι?

Από ποιά εταιρία?

Περιαγωγή με A1 Slovenia. VoLTE κλειστό.

Όταν βγάζει το 4G+ δεν μου γράφει στο LTE Discovery και τις 2 μπαντες, μόνο μια.

84e494f44ca9aa067917147cd684ba4e.jpg94253f5a80b7849e484a0cdd802b0a42.jpg

Επίσης δεν μου βγάζει δεύτερη μπάντα ενώ είμαι με 4g+.b8d5665374849a3c3d0d8d438e26555d.jpg

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger