p_k Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Η ρύθμιση για τον ενισχυτή mi ήχου αφορά μόνο ενσύρματα ακουστικά ή και ακουστικά κεφαλής Bluetooth; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Η ρύθμιση για τον ενισχυτή mi ήχου αφορά μόνο ενσύρματα ακουστικά ή και ακουστικά κεφαλής Bluetooth; Μόνο ενσύρματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Παιδιά μόλις μία εβδομάδα μετά την αγορά του έχω πρόβλημα με το κινητό. Τελικά δεν έφταιγαν οι διαφημίσεις που η οθόνη ανοιγοκλείνει και τελείωσε η μπαταρία εχθές βράδυ. Από το πρωί που έχω σηκωθεί ενώ το κινητό είναι κλειδωμένο ανοιγοκλείνει η οθόνη λες και κάποιος πατάει το πλαϊνό κουμπί. Πειραματίστηκα λίγο με τις ρυθμίσεις οθόνης αλλά τίποτα. Σε μια φάση το έβαλα να φορτώσει σαν να σταμάτησε. Εδώ και κάνα δίωρο το έχω ακουμπήσει πάνω στο τραπέζι και η οθόνη ανοιγοκλείνει. Πείτε καμιά ιδέα γιατί έχω ξενερώσει απίστευτα. Send from Redmi Note 5 Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Πού βρίσκεται αυτός ο ενισχυτής; Μουσική -> Τρεις οριζόντιες γραμμές πάνω αριστερά για να μπεις στο μενού -> Ρυθμίσεις -> Σύνθετες ρυθμίσεις -> Ακουστικά και εφέ ήχου -> Ενισχυτής Mi ηχου (ενεργό να το επιλέξεις μόνο όταν έχεις συνδεδεμένα ακουστικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Παιδιά μόλις μία εβδομάδα μετά την αγορά του έχω πρόβλημα με το κινητό. Τελικά δεν έφταιγαν οι διαφημίσεις που η οθόνη ανοιγοκλείνει και τελείωσε η μπαταρία εχθές βράδυ. Από το πρωί που έχω σηκωθεί ενώ το κινητό είναι κλειδωμένο ανοιγοκλείνει η οθόνη λες και κάποιος πατάει το πλαϊνό κουμπί. Πειραματίστηκα λίγο με τις ρυθμίσεις οθόνης αλλά τίποτα. Σε μια φάση το έβαλα να φορτώσει σαν να σταμάτησε. Εδώ και κάνα δίωρο το έχω ακουμπήσει πάνω στο τραπέζι και η οθόνη ανοιγοκλείνει. Πείτε καμιά ιδέα γιατί έχω ξενερώσει απίστευτα. Send from Redmi Note 5Όταν ανοιγοκλείνει η οθόνη βλέπεις στο notification bar οτι έχει έρθει κάποια καινούργια ειδοποίηση; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Παιδιά μόλις μία εβδομάδα μετά την αγορά του έχω πρόβλημα με το κινητό. Τελικά δεν έφταιγαν οι διαφημίσεις που η οθόνη ανοιγοκλείνει και τελείωσε η μπαταρία εχθές βράδυ. Από το πρωί που έχω σηκωθεί ενώ το κινητό είναι κλειδωμένο ανοιγοκλείνει η οθόνη λες και κάποιος πατάει το πλαϊνό κουμπί. Πειραματίστηκα λίγο με τις ρυθμίσεις οθόνης αλλά τίποτα. Σε μια φάση το έβαλα να φορτώσει σαν να σταμάτησε. Εδώ και κάνα δίωρο το έχω ακουμπήσει πάνω στο τραπέζι και η οθόνη ανοιγοκλείνει. Πείτε καμιά ιδέα γιατί έχω ξενερώσει απίστευτα. Send from Redmi Note 5 Πήγαινε στις πρόσθετες ρυθμίσεις, backup &reset και τράβα του ένα hard reset,ελπίζω να έχεις αποθηκεύσει τα αρχεία σου,αν έχει κολησει το power button σε βλέπω για service Και μια συμβουλή με όλο το θάρρος:μη πειράζεις αν δεν ξέρεις τι είναι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Όταν ανοιγοκλείνει η οθόνη βλέπεις στο notification bar οτι έχει έρθει κάποια καινούργια ειδοποίηση; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι. Να φανταστείς όταν ξεκινάει να το κάνει κάνω διαγραφή όλων των ειδοποιήσεων, γιατί και εμένα το μυαλό μου εκεί πάει (στις ειδοποιήσεις) αλλά δεν έχει καμία. Επιπλέον από τις ρυθμίσεις έχω απενεργοποιήσει την επιλογή να φαίνονται τσι στην οθόνη κλειδώματος. Τι να πω. Φαντάσου είναι σαν να πατας το κουμπι της οθόνης. Φωτίζει κανονικά. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα χαμηλώνει ο φωτισμός και μετά ξανά το ίδιο. Για ώρα γίνεται αυτό το πράγμα. Send from Redmi Note 5 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήγαινε στις πρόσθετες ρυθμίσεις, backup &reset και τράβα του ένα hard reset,ελπίζω να έχεις αποθηκεύσει τα αρχεία σου,αν έχει κολησει το power button σε βλέπω για service Και μια συμβουλή με όλο το θάρρος:μη πειράζεις αν δεν ξέρεις τι είναι Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΠώς αποθηκεύω τα αρχεία μου και γενικότερα παίρνω back up? Θα περιμένω λίγες μέρες. Δεν θα βιαστώ να το ψάξω. Ευχαριστώ πάντως. Send from Redmi Note 5 Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 @karlosamos Φοράει κάποια θήκη το κινητό; αν ναι για βγάλε την και κάνε μια δοκιμή ορισμένες θήκες πιεζουν το volume της συσκευής. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Παιδιά μόλις μία εβδομάδα μετά την αγορά του έχω πρόβλημα με το κινητό. Τελικά δεν έφταιγαν οι διαφημίσεις που η οθόνη ανοιγοκλείνει και τελείωσε η μπαταρία εχθές βράδυ. Από το πρωί που έχω σηκωθεί ενώ το κινητό είναι κλειδωμένο ανοιγοκλείνει η οθόνη λες και κάποιος πατάει το πλαϊνό κουμπί. Πειραματίστηκα λίγο με τις ρυθμίσεις οθόνης αλλά τίποτα. Σε μια φάση το έβαλα να φορτώσει σαν να σταμάτησε. Εδώ και κάνα δίωρο το έχω ακουμπήσει πάνω στο τραπέζι και η οθόνη ανοιγοκλείνει. Πείτε καμιά ιδέα γιατί έχω ξενερώσει απίστευτα. Send from Redmi Note 5κάνε ένα hardreset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 @karlosamos Φοράει κάποια θήκη το κινητό; αν ναι για βγάλε την και κάνε μια δοκιμή ορισμένες θήκες πιεζουν το volume της συσκευής. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτήν που δίνει η xiaomi μέσα στο κινητό Send from Redmi Note 5 Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Έφαγε και το δικό μου επανεκκίνηση. 1η φορά σήμερα (3-4 ημέρες το έχω). Επανεκκίνηση εν ώρα συνομιλίας μάλιστα. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Καλησπερα. Νεος και εγω με το κινητο. Ερωτηση. Μπορουμε να αλλαξουμε το φόντο στις ρυθμισεις σε μαυρο;γενικα τα μενου του να ειναι μαθρο απο ασπρο; Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Καλησπερα. Νεος και εγω με το κινητο. Ερωτηση. Μπορουμε να αλλαξουμε το φόντο στις ρυθμισεις σε μαυρο;γενικα τα μενου του να ειναι μαθρο απο ασπρο; Πρέπει να αλλάξεις θέμα. Για να το κάνεις αυτό άλλαξε την περιοχή σε Ελβετία, Ρωσία, Ινδία. Διάλεξε το θέμα που θες και μετά μπορείς να επιστρέψεις παλι στη περιοχή που το είχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Οκ ευχαριστώ πολυ. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 έχω την εντύπωση ότι το νέο Update 9.5.19 τρώει πολύ γρήγορα τη μπαταρία το είχα φορτίσει όλο το βράδυ και τώρα στο τέλος της ημέρας είμαι στο 50% Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Προερχόμενος από το mi5 με custom rom κτλ η απορία μου είναι η εξής: μπορούμε να γράψουμε sms 160 χαρακτήρων με τη stock εφαρμογή του miui 9 ή όχι? Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων δε βρήκα κάτι. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Ναι, γίνεται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Ναι, γίνεται.Πώς? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Με την 9.5.19 που έχω πρόσεξα ότι η μπροστινή κάμερα δεν κάνει focus σωστά τοσο σε φωτογραφίες όσο κα στο βίντεο. Θυμάμαι στην αρχή οι selfie ήταν αρκςτα καλες τωρα ομως ειναι σαν σταθερο το σημείο και πρέπει να εχω σε συγκεκριμένη απόσταση το κινητό για να είμαι καθαρός. Δηλαδή αν παω πιο μακρυά η κοντά στο ματι δεν εστιάζει. Επίσης το preview στο βίντεο είναι οκ αλλά μόλις πατήσω για εγγραφή είναι αρκετα θολό και βαζω το χέρι στην οθόνη δεν εστιάζει καθόλου. Το ίδιο και με την gcam. Υπάρχει τρόπος να τεστάρω μηπως ειναι hardware το πρόβλημα και οχι software? Ευχαριστώ. Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyst Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Καλημέρα, έχω την τελευταία έκδοση 9.5.19 σταθερή, βλέπω πως στο καιρό δε μου λοκάρι τη περιοχή και κρατά μόνο αυτές που έχω βάλει χειροκίνητα. Ενώ με τη προηγούμενη έκδοση το έκανε, το τηλέφωνο το έχω περίπου 20 μέρες και δεν ξέρω πολλά από xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Καλημέρα μπορείτε να μου πείτε αν και στη δική σας συσκευή υπάρχει τρίξιμο στο κάτω μέρος κυρίως στην περιοχή της θύρας φόρτισης; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Καλημέρα μπορείτε να μου πείτε αν και στη δική σας συσκευή υπάρχει τρίξιμο στο κάτω μέρος κυρίως στην περιοχή της θύρας φόρτισης; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα Δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Καλημέρα Δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆρα κάποιο πρόβλημα θα έχει η δική μου; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starman100 Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 έχω και εγώ την τελευταία έκδοση 9.5.19 σταθερή, βλέπω τα εξής προβλήματα. Δεν συνδέεται σε μη ορατά wifi στα οποία το έχω συνδέσει χειροκίνητα την προηγούμενη μέρα. Στα ίδια wifi δεν συνδέεται με κοινοποίηση κωδικού με το scunner από άλλο Xiaomi. Το xiaomi band 2 μου συνδέθηκε μια φορά και δεν μου ξανά συνδέεται. Επισης κοι σε εμένα στο καιρό δε μου λοκάρι τη περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Άρα κάποιο πρόβλημα θα έχει η δική μου; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα έλεγα να περιγράψεις εάν υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες κάτω από τις οποίες συμβαίνει και να μας πει και κάποιος άλλος την εμπειρία του. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts