ro33ck Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Βασικα αν σε νοιαζει μονο το θόλωμα (και οχι να μην παραμορφωνει ο ευρυς φακος τα πρόσωπα) δεν χρειαζεται τηλεφακος αλλά απλά να εχει ίδια mpixels. Όταν ειναι λιγότερα τοτε εκ των πραγμάτων θα κάνει περισσότερα λάθη στις άκρες. Απλά μιας και βάζεις δευτερο φακο καλύτερα τηλεφακός ωστε να χεις και μια εξτρα χρήση (ζουμ) που στη τελική παραμορφώνει λιγοτερο τα πρόσωπα οπότε καθιστάται ιδανικότερο για πορτρετα (εννοώ πρόσωπα, όχι θόλωμα απαραίτητα). Αυτό με τα mpixels δεν το ήξερα, είναι περίεργο πάντως που σε όλες τι υλοποιήσεις που βλέπω, (π.χ. oneplus) κανένα δεν έχει δεύτερο φακό με ίδια mpixels. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 (edited) Παρήγγειλα το τηλέφωνο από Banggood στα 170Ε με κουπόνι και περιμένω. Πήρα και 2-3 θήκες και 2 διαφορετικά τζαμάκια από Aliexpress, θα ενημερώσω όταν έρθουν. =========================================== Έστειλα και εγώ μήνυμα στη spiegen για θήκη, μου είπαν οτι δεν είναι στα σχέδια τους για Note 5 Global/Pro και οτι θα προωθηθεί στους developers τους. Εντύπωση μου κάνει, ειδικά για ένα κινητό που πουλάει τα τρελά του. Edited July 16, 2018 by nikolaos8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Παιδια καλημέρα. Περιμένω το κινητο απο μερα σε μερα και εχω μια απορία. Πρόκειται να το δουλέψω με δυο κάρτες μια f2go για ομιλία και μια cu για data. Παίζει ρόλο σε ποιο σλοτ θα βάλω τις κάρτες. Απο προσωπική εμπειρία κάποιος τι να προσέξω. Ευχαριστω. Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Είσαι σίγουρος ότι έχει; Έτσι αναφέρεται παντού. Και από video στο youtube με tests υποθέτουν ότι φοράει Gorilla Glass 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Eγω παντως στο 5 plus μου πέταξα το τζαμάκι και ησύχασα. Δεν καθόταν καλά. Μόνο θήκη και μια χαρά, πάντα μεσα σε τσαντακι και σε χωριστή θέση. Κανένα πρόβλημα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Αυτό με τα mpixels δεν το ήξερα, είναι περίεργο πάντως που σε όλες τι υλοποιήσεις που βλέπω, (π.χ. oneplus) κανένα δεν έχει δεύτερο φακό με ίδια mpixels. Δεν ισχύει αυτό. Υπάρχουν. Αρκετα κινητά που έχουν δεύτερο φακο με ίδια ή και περισσότερα mp (ειδικά αν μιλάμε για τηλεφακό). Απλά βάζουν μικροτερο σε mp για οικονομία χρημάτων αλλά και χώρου (συνήθως είναι αρκετά μικρότεροι αισθητήρες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Παιδια καλημέρα. Περιμένω το κινητο απο μερα σε μερα και εχω μια απορία. Πρόκειται να το δουλέψω με δυο κάρτες μια f2go για ομιλία και μια cu για data. Παίζει ρόλο σε ποιο σλοτ θα βάλω τις κάρτες. Απο προσωπική εμπειρία κάποιος τι να προσέξω. Ευχαριστω.Όχι δεν παίζει ρόλο, στην αρχή θα σε ρωτήσει ποια sim θες για κλησεις ποια για mb κ το αλλαζεις μέσα από το μενού οποτε θες. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 led ειδοποιήσεων έχει? Τα φθηνά xiaomi έχουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 led ειδοποιήσεων έχει? Τα φθηνά xiaomi έχουν ? Έχει που να μην είχε :p Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Έχει που να μην είχε :p Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Έχει και διαφορετικό χρωματισμό για κλήσεις/sms/mail όπως το Rn4; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 (edited) έχει και σαλάτα του chef :p Όχι φίλε μου,άσε που δεν φαίνεται καλά Τουλάχιστον να ήταν πιο φωτεινό Από το καθόλου καλό είναι Προσωπικά δεν του δίνω σημασία η στο δικό μου είναι έτσι χάλι...πολύ αχνό Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 16, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Είχα την πρώτη επανεκκίνηση σήμερα... Κάποιος άλλος; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Είχα την πρώτη επανεκκίνηση σήμερα... Κάποιος άλλος; Το πιάνει ποτέ πότε,απλά έτυχε να την δεις Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Το πιάνει ποτέ πότε,απλά έτυχε να την δεις Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Τα Samsung κάνουν τέτοια τρελά... Απογοήτευση, αν το κάνει ξανά φεύγει. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidis Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 καποιο φιλοι αναφερουν οτι εχουν δει VoLTE ρυθμισεις στο κινητο. το δικο μου που ειναι αγορασμενο απο cosmote, δεν εχει κατι τετοιο. Οχι οτι αν ειχε θα επαιζε, αλλα για να δω αν χανω κατι ή δεν εχω βρει την συγκεκριμενη ρυθμιση.... Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Τα Samsung κάνουν τέτοια τρελά... Απογοήτευση, αν το κάνει ξανά φεύγει.Εμένα πάντως δεν μου έχει τύχει, και είμαι με miui 10 beta Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvaKou Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 (edited) καποιο φιλοι αναφερουν οτι εχουν δει VoLTE ρυθμισεις στο κινητο. το δικο μου που ειναι αγορασμενο απο cosmote, δεν εχει κατι τετοιο. Οχι οτι αν ειχε θα επαιζε, αλλα για να δω αν χανω κατι ή δεν εχω βρει την συγκεκριμενη ρυθμιση.... Ευχαριστω! Αν θες δοκίμασε το παρακάτω. https://xiaomi.eu/community/threads/activate-volte-on-redmi-note-5-ai-snapdragon-636.44232/ και δες και εδώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Edited July 16, 2018 by EvaKou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 καποιο φιλοι αναφερουν οτι εχουν δει VoLTE ρυθμισεις στο κινητο. Όταν λέμε ρυθμίσεις? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Εμένα πάντως δεν μου έχει τύχει, και είμαι με miui 10 beta Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω είμαι μαμά δεν το πείραξα οπότε.. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Καλησπέρα από σήμερα κάτοχος και εγώ τις συσκευής, μια ζωή με ναυαρχίδες είπα να ηρεμήσω λίγο με το φθηνό αλλά θηριακι redmi note 5 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Το δικό μου ξεκίνησε για Θεσσαλονίκη, ελπίζω αύριο να παραλάβω. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Παιδιά πως αλλάζουμε τον ήχο ειδοποίησης στο Viber; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Ανοιξε το call ringtones με themes Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidis Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Όταν λέμε ρυθμίσεις? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk το κουμπι που ενεργοποιεις/απενεργοποιεις την λειτουργια... Αν θες δοκίμασε το παρακάτω. https://xiaomi.eu/community/threads/activate-volte-on-redmi-note-5-ai-snapdragon-636.44232/ και δες και εδώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Οπως φαινεται η cosmote δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο κινητο. Ωστοσο, φιλος μου ειπε οτι μπορεις να ενεργοποιησεις την υπηρεσια, βαζοντας την sim σε VoLTE συσκευη που υποστηριζεται απο το δικτυο, ωστε να ενεργοποιηθει η υπηρεσια στην γραμμη και μετα βαζεις την sim στο RM5 και ελπιζεις οτι θα παιξει... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Ανοιξε το call ringtones με themes Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΕυχαριστώ φίλε αυτό ήταν Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts