Antretng Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Θα ηθελα την γνωμη σας..οταν ανοιγω την εφαρμογη της καμερας σε κλειστο χωρο χωρις το φως του ηλιου και αρκετο φως στην λειτουργια φωτογραφιας αυτο που βλεπω στην οθονη εχει πολυ καλη αναλυση..οταν το γυρναω σε βιντεο σαν να εχει αρκετα παρασιτα η εικονα.και το βιντεο που τραβαω δεν ειναι τοσο καλο.το ξερω οτι σε χαμηλο φωτισμο δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο αλλα με προβληματιζει αυτο που βλεπω κατα την εναλλαγη απο φωτο σε βιντεο..χαλαει τελειως η αναλυση. Video 30 fps => έχει το λιγότερο 1/30 second έκθεση κάθε καρέ... ενώ αν μας το επιτρέπει ο φωτισμός προτιμάμε τη διπλάσια ή και παραπάνω ταχύτητα (πχ 1/60 sec ή ακόμα και το ταχύτατο 1/100) Οι φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό έχουν 1/12 sec, δηλαδή έχουν την διπλάσια (ή και πολύ παραπάνω) έκθεση. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνουν πολύ περισσότερο φως. Επιπλέον στο video δεν υπάρχει η πολυτέλεια επεξεργασίας που έχει η φωτογραφία. Για να μην μιλήσω για το hht που ενεργοποιείται αυτόματα σε χαμηλο φωτισμό (τραβά πολλαπλές φωτογραφίες και μέσω median εντοπίζει και αφαιρεί ότι ειναι θόρυβος). Με απλά λόγια, πάντα το βίντεο είναι πολύ κατώτερο από τις φωτογραφίες. Σε αντίθεση με ότι πιστεύει ο κόσμος, αν αναλογιστούμε και τον ήχο καθώς και την ταχύτητα εστίασης, το βίντεο ειναι ο δυσκολότερος τομέας στα κινητά. Υ.Γ. Φαντάζομαι ότι την ανάλυση την έχεις 1080p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 (edited) Παιδιά για ενημέρωσή σας: https://gr.gizchina.com/2018/07/08/miui-10-global-roll-out-for-8-devices/ Πολύ αργεί,μάθαμε και το Telegram τώρα Πάντως πολύ καλή υποστήριξη βλέπω γενικα για όποιον έχει όρεξη να ασχοληθεί.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 8, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Σε περίπτωση που θέλω να επαναφέρω το κινητό στην αρχική κατάσταση αφαιρώντας twrp και ροοτ οπως και κλείδωμα bootloader. Τι κάνω? Φλασαρισμα fastboot rom μόνο? Κάτι άλλο? Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος από την ώρα που το πείραξα. Στο Chrome σέρνεται να ανοίξει τις σελίδες και στα δεδομένα Vodafone χάνει το σήμα. Πριν δεν τα είχα. Του πέρασα και την 9.5.17 αλλά τίποτα. Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Video 30 fps => έχει το λιγότερο 1/30 second έκθεση κάθε καρέ... ενώ αν μας το επιτρέπει ο φωτισμός προτιμάμε τη διπλάσια ή και παραπάνω ταχύτητα (πχ 1/60 sec ή ακόμα και το ταχύτατο 1/100) Οι φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό έχουν 1/12 sec, δηλαδή έχουν την διπλάσια (ή και πολύ παραπάνω) έκθεση. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνουν πολύ περισσότερο φως. Επιπλέον στο video δεν υπάρχει η πολυτέλεια επεξεργασίας που έχει η φωτογραφία. Για να μην μιλήσω για το hht που ενεργοποιείται αυτόματα σε χαμηλο φωτισμό (τραβά πολλαπλές φωτογραφίες και μέσω median εντοπίζει και αφαιρεί ότι ειναι θόρυβος). Με απλά λόγια, πάντα το βίντεο είναι πολύ κατώτερο από τις φωτογραφίες. Σε αντίθεση με ότι πιστεύει ο κόσμος, αν αναλογιστούμε και τον ήχο καθώς και την ταχύτητα εστίασης, το βίντεο ειναι ο δυσκολότερος τομέας στα κινητά. Υ.Γ. Φαντάζομαι ότι την ανάλυση την έχεις 1080p Συμφωνω σε ολα αυτα που λες απλα στο redmi note 4 δεν βλεπω τοσο θορυβο στην εικονα ακριβως στον ιδιο χωρο. Οποτε λες αυτο που βλεπω στο κινητο ειναι λογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Συμφωνω σε ολα αυτα που λες απλα στο redmi note 4 δεν βλεπω τοσο θορυβο στην εικονα ακριβως στον ιδιο χωρο. Οποτε λες αυτο που βλεπω στο κινητο ειναι λογικο? Το redmi note 4 σε χαμηλό φωτισμό δεν τραβάει 30 καρέ αλλά 12 και μάλιστα με shutter 1/12 (δηλαδή ούτε καν το διπλάσιο των fps). Αν δεις έχει πολύ κακη κίνηση σε χαμηλό φωτισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Μου ήρθε η θήκη που είχα παραγγείλει από ebay με 2,99$ για το redmi note 5pro,κάθεται τέλεια στο κινητό έχει ενισχυμένες γωνιές και γενικά Παρα πολύ ευχαριστημένος. σε παρακαλώ πολύ μπορεις να μας δώσεις το λινγκ που πήρες την θήκη;;;;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Κάντε μια δοκιμή το "Redmi system manager". Από το play store. Ότι μπορεί να απεγκατασταθεί, το βγάζει, αλλιώς το παγώνει, απενεργοποιεί. Απλά απενεργοποιησα εφαρμογές τις Google το duo και κάτι άλλες για μουσική video ταινίες που δε με ενδιαφέρουν και πλέον δεν εμφανίζονται. Θα ηθελα να ξεφορτωθώ και κάποιες τις miui αλλά δε το βλέπω. Άμα κάποιος ξέρει κάνα τρόπο το λέει! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 (edited) σε παρακαλώ πολύ μπορεις να μας δώσεις το λινγκ που πήρες την θήκη;;;;:)από εδώ την πήρα https://m.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Redmi-4X-4A-5-Plus-Note-5A-Shockproof-Silicone-Hybrid-Soft-TPU-Cover-/273047426228 βλέπω έβαλαν και επιλογή για το δικό μας εκτός του pro Edited July 9, 2018 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 43-44 Βαθμούς ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποσο ανεβάζει είδες; 43-44 Βαθμούς μετά απο μια ώρα χρήσης facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Λογικη θερμοκρασια, λογω καλοκαιριου/ζεστης, αν παιζεις παιχνιδια κυριως Αλλα και το φβ ανεβαζει θερμοκρασια Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 από εδώ την πήρα https://m.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Redmi-4X-4A-5-Plus-Note-5A-Shockproof-Silicone-Hybrid-Soft-TPU-Cover-/273047426228 βλέπω έβαλαν και επιλογή για το δικό μας εκτός του proεγω απο τον ιδιο παραγγειλα πριν ενα μηνα για note 5 και μου εστειλε για 5 plus και του εστειλα μυνημα να μου στειλει για 5 pro τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriskou78 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Ξέρει κανείς κανένα Σκρουτζομαγαζο για το ενλογο κινητο να προτείνει με εγγύηση τουλάχιστον δικια του εγγύηση για άμεση αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 (edited) εγω απο τον ιδιο παραγγειλα πριν ενα μηνα για note 5 και μου εστειλε για 5 plus και του εστειλα μυνημα να μου στειλει για 5 pro τελικαεγώ παρήγγειλα για note 5pro και μου ήρθε η σωστή και είναι πάρα πολύ καλή θήκη ειδικά για τα λεφτά της,φώτο Note 5 case https://imgur.com/gallery/6e4QtUD Edited July 9, 2018 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Ξέρει κανείς κανένα Σκρουτζομαγαζο για το ενλογο κινητο να προτείνει με εγγύηση τουλάχιστον δικια του εγγύηση για άμεση αγορά;Ένα πολύ καλό είναι το uniphone.gr. Έχουν πάρει κάνα 2 φίλοι μου και είναι ευχαριστημένοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 σε παρακαλώ πολύ μπορεις να μας δώσεις το λινγκ που πήρες την θήκη;;;;:) εγώ αυτή https://www.aliexpress.com/item/YOYO-DEER-For-Xiaomi-Redmi-Note-5-Pro-Case-5-99-Luxury-Military-Grade-Protection-Silicone/32854536570.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.51ec4c4dnGbA6J πήρα και είναι πάρα πολύ καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Λογικη θερμοκρασια, λογω καλοκαιριου/ζεστης, αν παιζεις παιχνιδια κυριως Αλλα και το φβ ανεβαζει θερμοκρασια Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Σε δύο ώρες χρήσης facebook ψήνεται δεν νομίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Σημερινά κουλούρια από το Bangood. Είναι σε preorder όμως για 10 Ιουλίου γράφει,με το κουπόνι 7BGRN54GGB στα 164,93 https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-5-Global-Version-5_99-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-636-Octa-core-4G-Smartphone-p-1268372.html?p=5Z2703914233201411WD&stayold=1&cur_warehouse=HK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterDerek Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Σε δύο ώρες χρήσης facebook ψήνεται δεν νομίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικοΔεν είναι, εγώ και πέντε ώρες φβ χωρίς να σηκώσω δάκτυλο ούτε καν θερμαίνεται... Και σε δωμάτιο χωρίς κλιματιστικό... Μια γνώμη αν έχεις κάρτα μνήμης βγάλε την και δοκίμασε πάλι... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Da mihi factum, dabo tibi ius Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Νομίζω με ενα factory reset θα βγαλεις ακρη..ρολο παίζει κ η θερμοκρασία περιβάλλοντος κ οι θήκες που χρησιμοποιούνται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Και αν υπαρχει θήκη φυσικα.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Tα κινητά έχουν όλα συστήματα προστασίας από την υπερθέρμανση. Επίσης, δεν είναι λύση να βάζεις και να βγάζεις τη θήκη για να μη ζεσταίνεται. Ειδικά το καλοκαίρι, όλα ανεβάζουν κάπως θερμοκρασία, ιδίως με τα δεδομένα ανοιχτά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Σε δύο ώρες χρήσης facebook ψήνεται δεν νομίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικο Δηλ 60-65 Βαθμοί είναι εντάξει μετά απο 2,5 ωρες χρήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Δηλ 60-65 Βαθμοί είναι εντάξει μετά απο 2,5 ωρες χρήσης; Για τον soc 636 δεν είναι φυσιολογική θερμοκρασία. Είδες εσύ τέτοια θερμοκρασία παίζοντας απλά στο fb? Γιατί πριν έλεγες 43-44 που αν είσαι σε σχετικά θερμό χώρο είναι απολύτως φυσιολογικό. Για την ιστορία, να θυμίσω ότι soc τύπου 821 ή ακόμα χειρότερα 810/808 οι 60 βαθμοί κελσίου ήταν ένα σύνηθες νούμερο όταν τους ζοριζες. Απλά στο 636 που λόγω χαμηλότερης κατανάλωσης έχει και χαμηλότερες θερμοκρασίες, είναι λίγο δύσκολο να φτάσεις αυτές τις θερμοκρασίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Αυτές είναι θερμοκρασίες της cpu ή της μπαταρίας; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 επειδη ψαχνω πολυ και πλεον ζαλιστηκα αν παραγγειλω απο σκρουντζομαγαζο τι πρεπει να προσεξω? global version τι ειναι παραπανω?προς το παρον το εχει στα 180 bandood συν 10 Priority Direct Mail , αξιζει τα χρηματα ?του,εχω το umidigi s2 και μου εσπασε η οθονη οποτε ψαχνομαι γενικως για νεα συσκευη ,οχι οτι ειχα προβλημα με το s2 αλλα θελει κανα κατοσταρικο η επισκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts