deliopoulos Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 (edited) Δεν χρειάζεται να είσαι root για να αφαιρέσεις εφαρμογές συστήματος. 1. Κατεβάζουμε adb.zip και το αποσυμπιέζουμε σε ένα φάκελο. 2. Στο τηλέφωνο μας πηγαίνουμε Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο. 3. Πιέζουμε 7 φορές εκεί που γράφει MIUI έκδοση ώστε να ενεργοποιηθεί η λειτουργία "Επιλογές για προγραμματιστές". 4. Πηγαίνουμε στις Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Επιλογές για προγραμματιστές. 5. Ενεργοποιούμε το Επιλογές Προγραμματιστών, τον Εντοπισμό σφαλμάτων USB και τον Εντοπισμό σφαλμάτων USB (Ρυθμίσεις ασφαλείας). 6. Στο υπολογιστή μας ανοίγουμε την γραμμή εντολών στον φάκελο που έχουμε βάλει τα παραπάνω 3 αρχεία. 7. Συνδέουμε το κινητό μας με usb στον υπολογιστή. 8. Τρέχουμε στην γραμμή εντολών adb devices -l και θα πρέπει να πάρουμε απάντηση device product:whyred model:Redmi_Note_5 device:whyred 9. Για να απεγκαταστήσουμε π.χ. τον Google Chrome Τρέχουμε τις εντολές: adb shell pm uninstall com.android.chrome και adb shell pm uninstall --user 0 com.android.chrome Πριν τα παραπάνω βήματα καλό είναι να έχουμε την εφαρμογή SD Maid για να βρούμε τον όνομα πακέτου για την απεγκατάσταση της εφαρμογής. Για να βρούμε το όνομα του πακέτου που θέλουμε να απεγκαταστήσουμε Πηγαίνουμε στο Settings - AppControl και ενεργοποιούμε το Include System-Apps Επιλέγουμε στο μενού AppControl, πιέζουμε την ανανέωση και στην αναζήτηση γράφουμε π.χ. Google Chrome Κάτω από το όνομα της εφαρμογής μας εμφανίζει το όνομα του πακέτου. Αφού απεγκαταστήσουμε την εφαρμογή μέσω της επιλογής AppControl στο SD Maid βρίσκουμε πάλι την εφαρμογή και επιλέγουμε Delete the app and its data και διαγράφουμε τυχόν αναβαθμίσεις και δεδομένα της εφαρμογής. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου ήρθε χθες η αναβάθμιση για το μοντέλο SG. Μήπως έχεις αλλάξει γλώσσα ή περιοχή; ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει περίπτωση να βάλουμε λάθος έκδοση? Επίσης δεν είδα καμιά αλλαγή αφότου πέρασα χειροκίνητα την 9.5.17 συν ότι από τη προηγούμενη έκδοση προσπαθεί να πιάσει στη Vodafone 3g και μια πιάνει και μια οχι Λάθος έκδοση δεν μπορείς να βάλεις, νομίζω δε σε αφήνει. Edited July 7, 2018 by deliopoulos Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Η περιοχή είναι Ελλάδα. Όποιος δεν μπορεί να περιμένει ota την κατεβάζει και την περνάει χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Και εγώ τη κατέβασα και τη πέρασα μέσω ΟΤΑ. Μια χαρά όλα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 (edited) Υπάρχει περίπτωση να βάλουμε λάθος έκδοση? Επίσης δεν είδα καμιά αλλαγή αφότου πέρασα χειροκίνητα την 9.5.17 συν ότι από τη προηγούμενη έκδοση προσπαθεί να πιάσει στη Vodafone 3g και μια πιάνει και μια οχι Τι αλλαγή να δεις ? System performance Bugs fix +Security patch Ιουνίου Είχα πρόβλημα με Tapatalk 5.7.2 ότι και καλά κρασαρε ενώ άνοιγε κανονικά,τώρα όλα καλά Πάντως με q όλα είναι όπως πριν... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 7, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Τι αλλαγή να δεις ? System performance Bugs fix +Security patch Ιουνίου Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalkαπλα γινεται αυτο το κουλο με τη vodafone Που προσπαθει να πιασει 3g και μια δειχνει 3g μια οχι ενω οταν βαλω και τις 2 καρτες 4g δειχνει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 απλα γινεται αυτο το κουλο με τη vodafone Που προσπαθει να πιασει 3g και μια δειχνει 3g μια οχι ενω οταν βαλω και τις 2 καρτες 4g δειχνει κανονικα γιατί το βάζεις σε 3g και όχι 4g ; σίγουρα έχει καλό 3g η περιοχή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 γιατί το βάζεις σε 3g και όχι 4g ; σίγουρα έχει καλό 3g η περιοχή ;εχει ναι απλα διαβασα οτι οταν και οι δυο καρτες ειναι σε 4g καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια ?ισχυει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 εχει ναι απλα διαβασα οτι οταν και οι δυο καρτες ειναι σε 4g καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια ?ισχυει ? δεδομένα χρησιμοποιείς και στις 2 κάρτες ; αν όχι γιατί δεν βάζεις 2g σε αυτήν που δεν χρησιμοποιείς ; δεν νομίζω να γλυτώσεις κάτι , σημαντικό ,αν το έχεις σε 3g αντί για 4g , σε 2g ναι , ίσως δεις και διαφορά γιατι παίζει ρόλο πάντα και το σήμα , η ταχύτητα (αν κατεβάζεις , ε σε 4g θα έρθει γρηγορότερα) κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 δεδομένα χρησιμοποιείς και στις 2 κάρτες ; αν όχι γιατί δεν βάζεις 2g σε αυτήν που δεν χρησιμοποιείς ; δεν νομίζω να γλυτώσεις κάτι , σημαντικό ,αν το έχεις σε 3g αντί για 4g , σε 2g ναι , ίσως δεις και διαφορά γιατι παίζει ρόλο πάντα και το σήμα , η ταχύτητα (αν κατεβάζεις , ε σε 4g θα έρθει γρηγορότερα) κλπενα μηνα χρησιμοποιω στη μια καρτα και ενα μηνα στην αλλη καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Mην περιμένεις με update να λυθεί το πρόβλημα σήματος που έχεις όμως,επειδή το ανέφερες μαζί το αναφέρω Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 ενα μηνα χρησιμοποιω στη μια καρτα και ενα μηνα στην αλλη καρτα και όταν δεν χρησιμοποιείς την μια σε τι το έχεις ; 3g ; δεν ξέρω , όλο αυτό μου φαίνεται σαν να έχεις 100 λάμπες από τη μια , 101 από την άλλη και να λες "ναι αλλά η 2η μεριά καίει πολύ" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Mην περιμένεις με update να λυθεί το πρόβλημα σήματος που έχεις όμως,επειδή το ανέφερες μαζί το αναφέρω Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Να ειναι θεμα vodafone η θεμα συσκευης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Γεια σε ολους!κατοχος και γω του κινητου απο χθες..μπορει καποιος να μου πει το λινκ για να κατεβασω την εφαρμογη για τα email? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Γεια σε ολους!κατοχος και γω του κινητου απο χθες..μπορει καποιος να μου πει το λινκ για να κατεβασω την εφαρμογη για τα email? Βάλε το aquamail που είναι άπαιχτο. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoseat Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Γεια σε ολους!κατοχος και γω του κινητου απο χθες..μπορει καποιος να μου πει το λινκ για να κατεβασω την εφαρμογη για τα email? h***s://basketbuild.com/devs/deliopoulos/app h***s://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=Miui+email Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Απο τις εφαρμογές της Google απενεργοποιούνται drive, duo, play music, movies and TV, photos, talk back, text to speech engine. Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΜε ποιο τρόπο το κάνεις αυτό; Στις "ρυθμίσεις->εγκατεστημένες εφαρμογές" δε βρίσκω κάποια επιλογή όταν επιλέγω τις εφαρμογές που είπες. Μόνο επιλογή απεγκαταστασης ενημερωσεων βλέπω... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν χρειάζεται να είσαι root για να αφαιρέσεις εφαρμογές συστήματος. 1. Κατεβάζουμε adb.zip και το αποσυμπιέζουμε σε ένα φάκελο. 2. Στο τηλέφωνο μας πηγαίνουμε Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο. 3. Πιέζουμε 7 φορές εκεί που γράφει MIUI έκδοση ώστε να ενεργοποιηθεί η λειτουργία "Επιλογές για προγραμματιστές". 4. Πηγαίνουμε στις Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Επιλογές για προγραμματιστές. 5. Ενεργοποιούμε το Επιλογές Προγραμματιστών, τον Εντοπισμό σφαλμάτων USB και τον Εντοπισμό σφαλμάτων USB (Ρυθμίσεις ασφαλείας). 6. Στο υπολογιστή μας ανοίγουμε την γραμμή εντολών στον φάκελο που έχουμε βάλει τα παραπάνω 3 αρχεία. 7. Συνδέουμε το κινητό μας με usb στον υπολογιστή. 8. Τρέχουμε στην γραμμή εντολών adb devices -l και θα πρέπει να πάρουμε απάντηση device product:whyred model:Redmi_Note_5 device:whyred 9. Για να απεγκαταστήσουμε π.χ. τον Google Chrome Τρέχουμε τις εντολές: adb shell pm uninstall com.android.chrome και adb shell pm uninstall --user 0 com.android.chrome Πριν τα παραπάνω βήματα καλό είναι να έχουμε την εφαρμογή SD Maid για να βρούμε τον όνομα πακέτου για την απεγκατάσταση της εφαρμογής. Για να βρούμε το όνομα του πακέτου που θέλουμε να απεγκαταστήσουμε Πηγαίνουμε στο Settings - AppControl και ενεργοποιούμε το Include System-Apps Επιλέγουμε στο μενού AppControl, πιέζουμε την ανανέωση και στην αναζήτηση γράφουμε π.χ. Google Chrome Κάτω από το όνομα της εφαρμογής μας εμφανίζει το όνομα του πακέτου. Αφού απεγκαταστήσουμε την εφαρμογή μέσω της επιλογής AppControl στο SD Maid βρίσκουμε πάλι την εφαρμογή και επιλέγουμε Delete the app and its data και διαγράφουμε τυχόν αναβαθμίσεις και δεδομένα της εφαρμογής. Ενδιαφέρον, δε το γνώριζα, αλλά αρχιζει και γίνεται συνθέτω... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Με ποιο τρόπο το κάνεις αυτό; Γύρνα προσωρινά τη γλώσσα του κινητού στα αγγλικά. Άνοιξε το play store, πάτα πάνω αριστερά τις τρεις γραμμές και επέλεξε help and feedback, delete or disable apps on Android, tap to go to applications settings Από εκεί μπορείς να απενεργοποιήσεις διάφορες. Τώρα είδα ότι ακόμη και το chrome απενεργοποιείται. Μετά αν θες ξαναγυρνάς στα ελληνικά. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 σε καποιον που ΑΓΟΡΑΣΕ απο κωτσοβολο ηρθε αναβαθμιση ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 σε καποιον που ΑΓΟΡΑΣΕ απο κωτσοβολο ηρθε αναβαθμιση ;όχι ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 σε καποιον που ΑΓΟΡΑΣΕ απο κωτσοβολο ηρθε αναβαθμιση ; Μου είπαν στον Κωτσόβολο ότι δεν την έχουν βγάλει την αναβάθμιση λόγω προβλημάτων .... ρεε συυυυυυυ έχετε συνηθίσει με τα samsung Μου φαίνεται ..... λοιπόν για 3-4η φορά .... δεν υπάρχει λέμε αυτό που λες , μία είναι η global , δεν έχει άλλη είτε το αγόρασες από τον γερμανό , είτε τον κωτσόβολο , είτε από κινέζο στο ebay απλά την έχουν πάρει πίσω την αναβάθμιση ή την βάζεις μόνος σου ή περιμένεις απλά να βγει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Τώρα είδα ότι ακόμη και το chrome απενεργοποιείται. Μετά αν θες ξαναγυρνάς στα ελληνικά. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Ειδικά αυτόν ούτε εγω, ευχαριστούμε Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Άλλο πάλι και τούτο, να πρέπει να αλλάξεις τη γλώσσα για να απενεργοποιήσεις εφαρμογές. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 σε καποιον που ΑΓΟΡΑΣΕ απο κωτσοβολο ηρθε αναβαθμιση ; Χαχα,όχι στο πλαίσιο περνάει τώρα :p Δεν έχει σχέση Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 (edited) Άλλο πάλι και τούτο, να πρέπει να αλλάξεις τη γλώσσα για να απενεργοποιήσεις εφαρμογές. λογικά δεν "βρίσκει" την συντόμευση στα ελληνικά για αυτό άλλος τρόπος είναι να βάλεις κάποια εφαρμογή οπως το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ceyhan.sets ή αν μπορείς να την βρεις μέσω quickshorcuts ή τις συντομεύσεις που μπορείς να προσθέσεις από Nova launcher (στο nova θα το βρεις στο ρυθμίσεις -> διαχείριση εφαρμογών) Edited July 7, 2018 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Μου είπαν στον Κωτσόβολο ότι δεν την έχουν βγάλει την αναβάθμιση λόγω προβλημάτων .... ρεε συυυυυυυ έχετε συνηθίσει με τα samsung Μου φαίνεται ..... λοιπόν για 3-4η φορά .... δεν υπάρχει λέμε αυτό που λες , μία είναι η global , δεν έχει άλλη είτε το αγόρασες από τον γερμανό , είτε τον κωτσόβολο , είτε από κινέζο στο ebay απλά την έχουν πάρει πίσω την αναβάθμιση ή την βάζεις μόνος σου ή περιμένεις απλά να βγει κανονικά την πηραν ΠΙΣΩ ; λογο προβληματων εννοεις ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts