mr_47 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Το global έχω. Έχω ενεργοποιήσει να μην εμφανίζεται το περιεχόμενο των ειδοποιήσεων. Αλλά, σε αναπάντητες εμφανίζει τα πάντα... Συμβαίνει σε άλλον αυτό; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Εγώ πάντως έστειλα στην spiegen αν θα βγάλουν μιας και έχουν ήδη για το redmi 5 plus. Η απάντηση ήταν ότι δεν έχουν κάτι στα σχέδια αλλά θα λαβουν υπόψη το ενδιαφέρον μου μπλα μπλα. Στείλτε και οι άλλοι αν θέλετε 2 λεπτά είναι Το κινητο οπως ειπα κυκλοφορει στην αγορα εδω και ποσους μηνες και ηδη εχει πουλησει παρα πολυ καλα σε σημειο η Xiaomi να ειχε θεμα διαθεσιμοτητας για ενα διαστημα. Αν ηταν η spigen να κυκλοφορησει αμεσα θηκη θα το ειχε κανει ηδη,δεν θα το σκεφτει απο τα 10 ατομα του myphone που θα της το πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Το κινητο οπως ειπα κυκλοφορει στην αγορα εδω και ποσους μηνες και ηδη εχει πουλησει παρα πολυ καλα σε σημειο η Xiaomi να ειχε θεμα διαθεσιμοτητας για ενα διαστημα. Αν ηταν η spigen να κυκλοφορησει αμεσα θηκη θα το ειχε κανει ηδη,δεν θα το σκεφτει απο τα 10 ατομα του myphone που θα της το πουν. Άσε τους υπόλοιπους να το κάνουν μην κουράζεσαι εσύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 το "μήνες" είναι σχετικό :) η global ήρθε Μάιο , ούτε καν μήνες δεν είναι :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 το "μήνες" είναι σχετικό :) η global ήρθε Μάιο , ούτε καν μήνες δεν είναι :)) Προφανως και αναφερομαι στην Ασιατικη αγορα πρωτα που εκανε και το αρχικο μπαμ στις πωλησεις και μετα σε μας στας Ευρωπας με global και πλεον και με infoquest(δηλαδη παλι global :P) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άσε τους υπόλοιπους να το κάνουν μην κουράζεσαι εσύ Με το να ειρωνευεσαι αλλα ατομα που αναφερουν πραγματα τα οποια ειναι δεδομενα(γιατι ετσι λειτουργουν αυτες οι εταιρειες)δεν κερδιζεις κατι,ουτε σε κανει να φαινεσαι πιο εξυπνος. Η Spigen απο οτι φαινεται εχει μεινει στην εκδοση της Ινδιας αφου οι θηκες που εχει βγαλει εχουν αυτες τις ονομασιες. Αρα αν ηταν να κυκλοφορησει θηκη για το redmi note 5(pro της ινδιας)θα το ειχε ανακοινωσει εστω εδω και καιρο. https://www.spigen.com/products/xiaomi-redmi-note-5-case-liquid-air Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 (edited) Προφανως και αναφερομαι στην Ασιατικη αγορα πρωτα που εκανε και το αρχικο μπαμ στις πωλησεις και μετα σε μας στας Ευρωπας με global και πλεον και με infoquest(δηλαδη παλι global :P) μα και η ασιατική διαφορά δεν απέχει πολύ , ο 1 μήνας ; (china) μόνο της Ινδίας έχει κάποσο διάστημα λες day one η αμερικάνικη , αν δε κάνω λάθος, spigen Να είπε "ααα να βγήκε στην ινδία κάτι , πρέπει να το κάνω θήκη" ; αν δει ότι είναι συσκευή που πουλάει (και όχι μόνο στην Ινδία) ε θα βγάλει όπως έβγαλε και για τα redmi 5 plus αλλιώς κι εσείς , 100 επιλογές υπάρχουν, μόνο spigen μπορούν να κρατάνε τα χέρια σας ;; :)) όταν βγήκε το Note 5 της Ινδίας υπήρχε και το Redmi 5 plus άρα υπήρχε η συσκευή σε αρκετές αγορές όταν βγήκε το Pro δεν είχε βγει αντίστοιχα το δικό μας , αλλά άργησε 1-2 μήνες (china/global) αν είχαν ανακοινωθεί μαζί (china/india) Πιστεύω θα είχε βγάλει ήδη Edited June 22, 2018 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Ξέρεις και τι θα σκεφτούν σαν ειδήμονας που είσαι κουράζεις υπερβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Η εφαρμογή Mail δεν υπάρχει στην Global έκδοση, όμως μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ καθώς και τις ανανεωμένες εφαρμογές για τον καιρό και την αριθμομηχανή από την δοκιμαστική έκδοση MIUI10. Χιλια ευχαριστω φιλε μου. Χρησιμοποιουσα το My Mail app και για καποιο λογο ενω μου συχρονιζε τα email μου κανονικα (Hotmail account) δεν μου εφερνε με τιποτα τις επαφες με τηλεφωνα κτλ. Εβαλα το apk σου και ξενοιασα! Eρωτηση: To mail apk αυτο, παιρνει αναβαθμισεις απο μονο του? Υπαρει καποιο Mi store για να μπορουμε να κατεβαζουμε εφαρμογες? Ευχαριστω και παλι :up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Σήμερα παρατήρησα στα Developer Options ότι και να επιλέξω όπως πχ στο Bluetooth τη ρύθμιση για Apt-X μιας και έχω ακουστικά που υποστηρίζουν ή και sRBG χρώματα οθόνης, όταν βγω από αυτό το μενού και ξαναμπώ να δω τις ρυθμίσεις που έβγαλα τις επαναφέρει πάλι όπως ήταν. Δηλαδή δεν κρατάει τις ρυθμίσεις. Άρα τι υπάρχει το Developer Options αφού δεν λειτουργεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Σήμερα παρατήρησα στα Developer Options ότι και να επιλέξω όπως πχ στο Bluetooth τη ρύθμιση για Apt-X μιας και έχω ακουστικά που υποστηρίζουν ή και sRBG χρώματα οθόνης, όταν βγω από αυτό το μενού και ξαναμπώ να δω τις ρυθμίσεις που έβγαλα τις επαναφέρει πάλι όπως ήταν. Δηλαδή δεν κρατάει τις ρυθμίσεις. Άρα τι υπάρχει το Developer Options αφού δεν λειτουργεί; srgb νομίζω ότι και να μην άλλαζε η ρύθμιση απλά δεν θα έβλεπες κάτι γιατί αφορά τις amoled για το apt-x το είπα , οκ εσείς λέτε υπάρχει στο μενού , άλλοι έχουν βγάλει patch με τα αρχεία γιατί όπως λένε δεν υπάρχουν μέσα στο κινητό (μάλλον θέμα αδειών κι αυτό) οπότε παίζει η επιλογή να ήταν άχρηστη (δυστυχώς δεν έχω ακουστικά για να το τεστάρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Υπαρει καποιο Mi store για να μπορουμε να κατεβαζουμε εφαρμογες?: Από apkmirror σίγουρα πράγματα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 εδώ κάνουμε τα πάντα για να σβήσουμε αυτές τις βλακείες και άλλοι τα θέλουν :))) το apps δεν σου κάνει που υπάρχει μέσα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 εδώ κάνουμε τα πάντα για να σβήσουμε αυτές τις βλακείες και άλλοι τα θέλουν :))) το apps δεν σου κάνει που υπάρχει μέσα ; apps? δεν βρισκω κατι τετοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 σίγουρα; το ενεργοποίησα μόνο για σένα :) (καλά μη κοιτάς πως φαίνεται το εικονίδιο) Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 σίγουρα; το ενεργοποίησα μόνο για σένα :) (καλά μη κοιτάς πως φαίνεται το εικονίδιο) Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το βρηκα πουθενα. :blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 σίγουρα; το ενεργοποίησα μόνο για σένα :) (καλά μη κοιτάς πως φαίνεται το εικονίδιο) Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοιο θέμα χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Ρε παιδιά δεν ειναι ανάγκη να κάνετε quote και τα images...μια σελιδα γέμισε με τρια μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Ποιο θέμα χρησιμοποιείς; κανένα , το εικονίδιο είναι από Nova (δεν θυμάμαι αν άλλαξα icons) και το θέμα είναι το default της 10 (το apps το είχα και πριν την 10 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvaKou Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 κανένα , το εικονίδιο είναι από Nova (δεν θυμάμαι αν άλλαξα icons) και το θέμα είναι το default της 10 (το apps το είχα και πριν την 10 ) Μήπως εμφανίζεται αλλάζοντας την περιοχή σε Ινδία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 (edited) Πάντως εγώ το έβαλα Fiji που έχει και Netflix και prime video Θα σε κανονίσω εν καιρώ.....και σένα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 22, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Μια ερώτηση παιδιά. Χρησιμοποιώ καθημερινά αυτά τα προγράμματα που μετράνε τα βήματα. Ενώ στο samsung galaxy s4 που είχα μετρούσε το κινητό τα βήματα σε όποια κατάσταση και να ήταν (εκτός αν ήταν εντελώς κλειστό από το power-off) στο xiaomi redmi note 5 πρέπει να ανοίξω το πρόγραμμα και να το έχω ανοικτό. Ακόμα και την οθόνη να κλείσω δηλαδή σταματάει να μετράει! Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι βρήκα τελικά : https://pacerhealth.zendesk.com/hc/en-us/articles/218492567-My-Android-phone-stops-counting-steps-What-should-I-do- Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Μια ερώτηση παιδιά. Χρησιμοποιώ καθημερινά αυτά τα προγράμματα που μετράνε τα βήματα. Ενώ στο samsung galaxy s4 που είχα μετρούσε το κινητό τα βήματα σε όποια κατάσταση και να ήταν (εκτός αν ήταν εντελώς κλειστό από το power-off) στο xiaomi redmi note 5 πρέπει να ανοίξω το πρόγραμμα και να το έχω ανοικτό. Ακόμα και την οθόνη να κλείσω δηλαδή σταματάει να μετράει! Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι βρήκα τελικά : https://pacerhealth.zendesk.com/hc/en-us/articles/218492567-My-Android-phone-stops-counting-steps-What-should-I-do-Εγώ πάντως με το google fit δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι Μετράει κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 (edited) Μήπως εμφανίζεται αλλάζοντας την περιοχή σε Ινδία? Εεεε κράτα ένα σταθερό nickname , παντού διαφορετικά :))) Μπα , Ελλάδα το έχω (τώρα αν ενεργοποιήθηκε την μια φορά που το άλλαξα όταν είχα 9 για να βάλω θέμα και παρέμεινε μετά δεν ξέρω) Edited June 23, 2018 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Ξυπνήστε βρε!!! Μας το κάνανε βίδες http://en.miui.com/thread-2177050-1-1.html Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Πριν απο λιγο εφαγε ενα κολλημα δυνατο...δεν ανοιγε !!!!!! Πατησα το κουμπι για 4-5 δευτερα και το εκανα restart...τι γινεται ρε ****το φοβαμαι μην παθει κατι,τα νευρα μου. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts