Jump to content

[myPoll] Επόμενο smartphone - Πόσα χρήματα θα διαθέσετε για την αγορά του;


DINFUN
 Κοινοποίηση

Πόσα χρήματα θα διαθέσετε για το επόμενο smartphone σας;  

400 members have voted

  1. 1. Πόσα χρήματα θα διαθέσετε για το επόμενο smartphone σας;

    • Πάνω από 500€
      77
    • 300 - 500€
      104
    • 200 - 300
      99
    • 100 - 200€
      92
    • Έως 100€
      11
    • Δεκάρα τσακιστή! - Επιδότηση
      9
    • Άλλο - Αιτιολόγηση
      8


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 67
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έβαλα 200-300 αν και πιο πολύ θα μου ταίριαζε ένα 150-250.

Τα 3 τελευταία (στην υπογραφή μου) smartphone μου παίξανε στα 105 (4/2015), 145 (3/2016 Κίνα), 175 (6/2017).

Μάλιστα στο τελευταίο κοιτούσα κινητά με εύρος τιμών από 175 εως 350 (flagships του 2016, περίμενα να πέσουν κι άλλο πριν αγοράσω), αλλά προτίμησα την φθηνότερη επιλογή (Xiaomi Redmi Note 4 - Snapdragon 625, 3/32GB, Global), μιας και δεν ήθελα να περιμένω να συγκεντρώσω μεγαλύτερο ποσό και να υπάρξουν και πτώσεις τιμών).

 

Το επόμενο, το καλοκαίρι του 2018, θα ήθελα να έχει Snapdragon 660 και dual camera (κάνα Redmi Pro 2?) οπότε πολύ δύσκολο να μην υπερβώ τα 200ε.

Αν και το εν λόγω κινητό πιθανότατα θα παίζει στην αγορά περίπου 1 χρόνο ως τότε.

Edited by Lumpenarian

My Hall of Fame: Motorola V360, Samsung E590 & F700.

6.3.28 Xiaomi R3 'IDO' - 2/16 - Gold-Black (custom) - Global Dev

7.6.08 Xiaomi RN4 'MIDO' - 3/32 - All Black - Global Stable

Link to comment
Share on other sites

Δεν με ενδιαφέρει να είναι τελευταίο μοντέλο, αλλά να το βγάζω στο τραπέζι και να πέφτουν σαγώνια.

Γι'αυτό το τρίμηνο επέλεξα ένα ταπεινό iphone 4s.

To iphone 4s elite gold edition. Φυσικά δεν έχω βγάλει το ταμπελάκι της τιμής του απο πάνω.

Το τρίμηνο αλλάζει 1/7 και ψάχνομαι. Παρακαλώ προτείνετε μου κάποιο.

30/6 θα το δωρίσω στην ανηψιά μου που θα το κάνει δώρω στην barbie της.

:lol:

:innocent:

Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.
Link to comment
Share on other sites

Με δεδομένο ότι οι περισσότερες εταιρίες δίνουν εγγύηση 2 χρόνια, δεν κρατάω συσκευή μετά την 2ετία. Γι αυτό πιστεύω ότι δεν αξίζει να δώσω πάνω απο 200 ευρώ για κινητό. Ειδικά με τις επιλογές που υπάρχουν πλέον από Κίνα, παίζουν πολύ δυνατές συσκευές σε αυτό το εύρος τιμών. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να κάνεις με αυτά.
Link to comment
Share on other sites

έδωσα 340€ πριν τρία χρόνια για το Ν5 και φτάνει η ώρα της αλλαγής.για το επόμενο κινητό δεν θα δαπανήσω περισσότερα από 250€ μιας και που μπορώ να βρω πολύ vfm συσκευές σ αυτά τα λεφτά.
KT23
Link to comment
Share on other sites

Είχα την άποψη ότι για smartphone δεν θα έδινα ποτέ πάνω από 300€. Το θεωρούσα υπερβολή. Και ακόμη το θεωρώ. Αλλά πάντα οι επιλογές μου ήταν αναγκαστικά midrange κινητά. Καλά μεν αλλά ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω ένα high end κινητό στην καθημερινότητα μου.

Για το επόμενο μου (καλοβλέπω το oneplus 5) μάλλον για πρώτη φορά θα ξεπεράσω κατά πολύ το φράγμα των 300€(επέλεξα 300-500€) .

Αν τελικά προβώ σε μια τέτοια αγορά, θα μπορώ πλέον να κρίνω αν πραγματικά αξίζει τον κόπο η κατοχή τέτοιας κατηγορίας συσκευής. (Για τις δικές μου πάντα ανάγκες μιλάω καθώς αντιλαμβάνομαι την υποκειμενικότητα της άποψης μου. )

 

Πραγματικά φίλε μου, είσαι στο μυαλό μου. Βέβαια εγώ ακόμα εχω δεύτερες σκέψεις και ή που και εγώ θα κινηθώ με το ίδιο σκεπτικό ή θα κινηθώ σε κάτι κάτω των 200 γιατί αρχίζει χάνεται η δυνατότητα για μεγαλύτερο μπάτζετ.

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς δεν θα μπορέσω να συνεχίσω τον διάλογο με ένα άνθρωπο που έχει σαν ψευδώνυμο το ειμαι καλα. Γιατί ο άνθρωπος που έχει αυτό το ψευδώνυμο προφανώς είναι ή εκτός πραγματικοτητας ή έχει όλα τα προβλήματα του λυμένα ή κατι παίρνει και δεν το μαρτυράει. Οι διάλογοι μας είναι σε κοινή χρήση, σε ανάγνωση των υπολοίπων χρηστών, οι οποίοι θα βγάλουν τα δικά τους συμπερασματα. Εσύ και εγω έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Συνέχισε τη ζωή σου ευτυχισμένα και να είσαι καλά

Ρε φίλε σοβαρά τώρα τι λες; Υπάρχουν έρευνες καταναλωτών, στοιχεία πωλήσεων λιανεμπορίου και προμηθευτών για είδος, ποσότητα, τιμή και ό,τι άλλο θες. Πού πιστεύεις ότι μπορεί να αποσκοπεί ένα poll σε ένα φόρουμ που θα απαντήσει οποίος θέλει;

Επίσης ούτε ένα επιχείρημα για τα όσα λες, μόνο το ψευδώνυμό μου σε πείραξε... Εγώ μια χαρά θα συνεχίσω τη ζωή μου αλλά απορώ πως κάποιος διαχειριστής δεν έχει απαντήσει στα όσα λες.

Link to comment
Share on other sites

Γενικως δεν διεθετα πανω απο 200 ευρω για κινητο.. Εκανα μια πρωτη υπερβαση πριν 2 χρονια με το Oneplus one οπου εμεινα κατευχαριστημενος και πριν απο 1 μηνα αποφασισα να κανω κ μια δευτερη γισ το S7edge στα 480..

 

Δεν το μετανιωσα ποτε καθως τα σπαει το κινητο.. Νομιζω οτι εκει θα ειναι το οριο στα 500 καθως εκει μπορεις να βρεις ενα κορυφαιο κινητο με αρκετες επιλογες

Link to comment
Share on other sites

ελπιζω και εγω να μην παει το i8 πανω απο 800.. παντως το 6 που εχω ακομα ειμαι σουπερ ευχαριστημενος οπως κ καθε τι apple δλδ οποτε θα μπω στη κατηγορια 500+ μπορει βεβαια να το πουλησω μου το ζητανε ηδη δυο ατομα κ να συμπληρωσω για το 8αρι! ( για μια τριετια ακομα.. τουλαχιστον) θα δειξει..
Link to comment
Share on other sites

Μιας και το θέμα ποιότητας και λειτουργικότητας είναι πάντα στο τραπέζι το σύνηθες ποσό που παίζω είναι μέχρι 300 ευρώ. Ιδανικά γύρω στο 250αρι για να μην κάνω σημαντικές εκπτώσεις.

 

Δεν έχει αλλάξει η λογική μου και για την επόμενη φορά που θα αλλάξω τη συσκευή μου.

Link to comment
Share on other sites

Ποτέ δεν είναι σίγουρο. Ανάλογα τι κυκλοφορεί στην αγορά και σε τι θες βελτίωση σε σύγκριση με το προηγούμενο κινητό σου.
Link to comment
Share on other sites

Μη δίνετε τζάμπα χρήματα παιδιά. Αν ασχολείστε λίγο, με 150 - 200€ παίρνετε ένα καλό κινέζικο, εγώ πήρα το Lenovo K3 note, το διαμορφώνετε όπως θέλετε και βγάζει άνετα 5ετία. Εγώ το έχω ήδη τρίτο χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα.
Link to comment
Share on other sites

Μέχρι 200-300€ το πολύ, από κάποιο Σκρουτζομάγαζο (ή κινέζικο κατάστημα στην Ευρώπη), που είναι πολύ φθηνότερα. Την κάθε συσκευή την κρατάω περίπου 2 χρόνια.

 

Οποιοδήποτε κινητό ξεπερνά αυτό το ποσό (300€), είναι απλά αστείο για μένα... Πληρώνεις απλά τη "μάρκα". Φυσικά, όποιος έχει οικονομική άνεση, δεν ασχολείται με τις τιμές και αγοράζει μόνο το καλύτερο.

Link to comment
Share on other sites

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από ένα LENOVO A806 και από το Xiaomi Redmi note 3. Αναφορικά με την τιμή δεν θέλω να δώσω παραπάνω από 250 - 300€. Από χαρακτηριστικά το μόνο που δεν κοιτάω είναι η κάμερα....

 

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Όλες οι συσκευές και τελευταία οι κινέζικες είναι υπερκετιμημένες διότι εισάγονται σε κοντέινερ στην χώρα μας με τιμές πολύ χαμηλές και τα πουλάνε σε τριπλάσια ιτμή οπότε...
Link to comment
Share on other sites

Όλες οι συσκευές και τελευταία οι κινέζικες είναι υπερκετιμημένες διότι εισάγονται σε κοντέινερ στην χώρα μας με τιμές πολύ χαμηλές και τα πουλάνε σε τριπλάσια ιτμή οπότε...

Τριπλή τιμή δεν έχω δει σε όλα. Κάποια ναι αλλά μην τα συγκρίνουμε με τα κινεζομαγαζα που δεν πληρώνουν ούτε φόρους (εισαγωγής, φπα, ασφάλεια εργαζομένων κλπ). Και αυτοί δίπλα λεφτά βγάζουν.

 

 

 

Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης)

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100 ,  F2G. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...