Jump to content

giannis_fe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    283
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannis_fe

  1. Δεν υπάρχει λύση δυστυχώς καλό το ios αλλά είναι για τα απλά πράγματα
  2. Παιδιά υστερεί η apple σε αυτά. Για να δούμε με το ios 17 γιατί για εμένα αυτός ήταν ο λόγος που έφυγα.
  3. ελπιζω και εγω να μην παει το i8 πανω απο 800.. παντως το 6 που εχω ακομα ειμαι σουπερ ευχαριστημενος οπως κ καθε τι apple δλδ οποτε θα μπω στη κατηγορια 500+ μπορει βεβαια να το πουλησω μου το ζητανε ηδη δυο ατομα κ να συμπληρωσω για το 8αρι! ( για μια τριετια ακομα.. τουλαχιστον) θα δειξει..
  4. ελπιζω και κατι σε hardware... πολα ακουγονται στο web!:rolleyes:
  5. αυτο το θεμα ειναι εντελως υποκειμενικο... εγω που κανω καταχρηση δεν υπαρχει τηλ εκει εξω που να με κραταει... εχω φιλους που λενε ποσο ευχαριστημενοι ειναι και κλεινουν κ τα δεδομενα καθε φορα που μπαινουν σπιτι κ εμενα ειναι ολα τσιτα καθε μερα... bluetooth 4g wifi gps λογω καποιων εφαμρογων 10 λογ/μοι push μειλ face twitter messng insta viber κ γενικα 87 εφαρμογες εγκατεστημενες συμφωνα με τον μετρητη του τηλ.. :lol: για μην τα πολυλογω αλλοι βγαινουν απο το σπιτι με κινητο τσιγαρα κλειδια ε εγω ειμαι κινητο powerbank κλειδια..
  6. Καλή επιτυχία. Το τέλειο δωράκι. Καλό Μίλητο σε όποιον τυχερό.
  7. Μιλάμε για την αππλ που μας έβγαλε το 3.5 jack γιατί τους έπιανε χώρο :rolleyes: Γενικά παίρνω αππλ και θα συνεχίσω γιατί για εμένα το καλύτερο αντροιντ είναι το χειρότερο ιφον αλλά αυτοϊκανοποιούνται πολύ συχνά εκεί στο κουπερτινο.
  8. Εξαρτάται τι κινητό έχεις. Εγω όλα τα Ίφον που είχα τα κρατούσα διετία και τα πουλούσα και έβγαζαν ακομα ενα χρονο και βάλε άνετα. Όσοι έχετε είχατε iPhone ξέρετε τι εννοώ. Τώρα τα αντροιντ διετίας ψιλό κολλάνε και ειναι προβληματικά και στην δυετια εχει ήδη πέσει τόσο η τιμή τους που δεν αξίζει να το πουλήσεις απλά το πας όσο πάει (χτυπώντας το ναι το έχω κανει απο τα νεύρα μου) και μετα σε κανένα φίλο ανακύκλωση συλλογή κτλπ :rolleyes:
  9. καλη επιτυχια... ισως λιγο περισσοτερη απο τις αλλες φορες...:lol:
×
×
  • Create New...