Alexel Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Πιστή στην Pioneer... ΣΩΣΤΗ! Άμα είναι για μόνο μπροστά, και με 120€ βρίσκεις ηχειάρες. Με 250€ παίρνεις μια πολύ καλή τετράδα (όπως είπε και ο κοτέτσι) και είσαι κορυφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman2 Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 πού καλη λυση με 250€ ειναι τα διερουμενα της peerless ρηξε μια ματια εδω www.exrtemeaudio.gr Παράθεση Ποτέ μην μετανιώνεις για τα λάθη που έχεις κάνει απλώς μην τα επαναλαμβάνεις ;) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Αν είναι τα μεγάφωνα να παίζουν με τον ενισχυτή της πηγής,καλύτερα να μην ξοδευτεί για αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansi Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Παιδια καλημερα και ευχαριστω για τις απαντησεις! Την ερωτηση για τα ηχεια την εβαλα επειδη και καποιοι αλλοι που ρωτησα μου ειπαν αυτο που λεει και ο χρηστης BASSstarlet. Οτι δηλαδη δεν αξιζει τον κοπο να βαλω ηχεια μπροστα, παρα μονο αν βαλω και ενισχυτη οποτε βγαινει ενα κουστουμακι 700 ευρω... Μετα ομως λεει θα μου λειψει ΠΟΛΥ το μπασο, οποτε παμε για sub,αλλα 600 περιπου... Οποτε φτανουμε στα 1000 ευρω και βαλε, αν θελω λεει σωστη δουλεια!! Επισης μου ειπαν οτι τα πισω ηχεια που εχω ειναι πεταμενα λεφτα (τα ηχεια ειναι τα Pioneer TS-A6957 (180W,4Ω,3 δρομων)). Τωρα.... Καταρχιν πιστευω και εγω οτι καποια επωνυμα ηχεια μπροστα θα κανουν αρκετα μεγαλη διαφορα (σε σχεση με αυτα που εχω τωρα). Και το καταλαβαινω αυτο, οπως και το οτι τα πισω ηχεια ΔΕΝ ειναι πεταμενα λεφτα, απο το γεγονος οτι αν ρυθμισω το fader, ετσι ωστε να παιζουν ΜΟΝΟ τα μπροστινα εργοστασιακα ηχεια του αυτοκινητου, ο ηχος που ακουω ειναι χαλια και τελος παντων ΜΟΝΟ οταν παιζουν ολα μαζι, ακουγεται πολυ καλα! Απο αυτο συμπεραινω και οτι η πηγη μου (το 7700), «χανεται» τωρα εξαιτιας αυτων των μπροστινων ηχειων. Ολα αυτα με οδηγησαν στην αποφαση να ψαξω και για μπροστινα ηχεια (διαιρουμενα). Οσο για το κοστος τελικα διατειθεμαι να δωσω max 200 ευρω. ΜΑΧ! Τελειωνοντας θελω να πω οτι δεν αμφισβητω σε καμμια περιπτωση την αποδοση ενος car audio με ενισχυτες και subwoofer, καλοδιωσεις και μονωσεις κλπ, αλλα εγω δεν παω τωρα για κατι τετοιο. Αν πηγαινα για κατι τετοιο,θα ξεκιναγα απο την αρχη με αλλα μηχανηματα... Εγω αυτο που θελω τωρα ειναι ενα ζευγαρι μπροστινα ηχεια, καλα, τιμια και αξια, που να αποδιδουν με τις συσκευες που εχω. JBL ? PIONEER ? Αλλα ? Εσεις τι λετε ? Παράθεση :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Για κοίτα αυτά http://www.12voltshop.gr/pd-558204323.htm?defaultVariants={EOL}&categoryId=23 Έχω ακούσει τα καλύτερα για τις επιδόσεις τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_mech Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Παίδες μόλις σήμερα παρέλαβα CLARION DXZ658RMP και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας και τα πλεονεκτήματά του διότι δέν ειμαι και πολυ του αθλήματος και δεν ξέρω πολλά...Το πήρα με 150 ευρώ απο γνωστό..Είμαι όλος αυτιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beg Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Φιλοι μου γεια σας, έχω ένα VW Golf iii και τελευταία σκεφτόμουν τι άλλο μπορώ να βάλω μέσα. Το ηχοσυστημα που υπήρχε μέσα ήταν το 4ο κατά σειρά και βέβαια να σας πω πως και με τα προηγούμενα δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ο λόγος που με κάνει να τα αλλάζω συνέχεια είναι ότι θέλω πάντα η Golfάρα να είναι στην κορυφή. Έτσι λοιπόν αυτή τη φορά αποφάσισα να περάσω σε πιο Xtreme καταστάσεις και κατέληξα στην τοποθέτηση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή αυτοκινήτου. Υπάρχουν στην αγορά πολλές επιλογές για ένα τέτοιο multimedia σύστημα αφού τελευταία έφεραν τέτοια συστήματα ακόμα και στο eshop. Δείτε παρακάτω τα Link για να πάρετε μια ιδέα : Eshop http://www.eshop.gr/search_per.phtml?category=ΕΤΟΙΜΑ%20ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ&category2=MINI%20PC Mini ITX http://www.mini-itx.gr/prodtype.asp Xenarc http://www.xenarc.com/ Εγώ προσωπικά κάθε μέρα ανακαλύπτω και διαφορετικές δυνατότητες του συστήματος και για παράδειγμα περνάω από τον επιτραπέζιο ή τον φορητό υπολογιστή στο αυτοκίνητο αρχεία mp3,wma,divX ή ακόμα και ολόκληρα dvd χωρίς καλώδια και αποθηκευτικά μέσα αρκεί μόνο να παρκάρω το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι μου (Bluetooth). Παρόλα αυτά ακόμα δεν τελειοποίησα το σύστημα έτσι όπως ακριβώς το θέλω. Αυτή τη στιγμή είμαι στην τοποθέτηση δυο ενισχυτών 5.1 surround. Μέσα από το Forum αυτό θα παρουσιάσω όλη την κατασκευή βήμα βήμα με πολλές πληροφορίες ,ιδέες και φωτογραφίες. Επίσης μπορώ να βοηθήσω σε οποιοδηποτε προβλημα αντιμετωπίζεται στο ηχοσυστημά σας (λόγο επαγγέλματος). Ευχαριστώ, ελπίζω να μην σας κούρασα beginfo@in.gr Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/50078.JPG THE BEST SMARTPHONE !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 περιμένουμε φωτο το συντομότερο δυνατόν!!:D το σύστημα που λες το είχα ψάξει και εγώ λίγο. 2 ερωτησούλες: -για ράδιο τι γίνεται;;έχει ενσωματωμένο το miniPC?? -μπορείς να συνδέσεις ασύρματα πληκτρολόγιο και ποντίκι ή αρκεί η οθόνη αφής;; και πόσο σου βγαίνει συνολικά χωρίς ενισχητές και ηχεία; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_mech Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Παίδες μόλις σήμερα παρέλαβα CLARION DXZ658RMP και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας και τα πλεονεκτήματά του διότι δέν ειμαι και πολυ του αθλήματος και δεν ξέρω πολλά...Το πήρα με 150 ευρώ απο γνωστό..Είμαι όλος αυτιά! Εδώ για να μην ψάχνετε κιόλας...Περιμένω απαντήσεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Έδωσες €150 για πηγή που κοστίζει €350? Και μάπα να σου βγει να λες κι ευχαριστώ! Πέραν από την πλάκα, νομίζω ότι είναι πολύ αξιόλογη η επιλογή σου. Κοίταξες και κάτι άλλο πριν προβείς στην αγορά του Clarion ή απλά το πήρες λόγω ειδικής τιμής? Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_mech Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Το πήρα με κλειστα τα μάτια που λένε...Μου φάνηκε μεγάλη ευκαιρία για να την αφήσω...Έψαξα βέβαια και λίγα πράγματα για την εταιρία και είδα ότι είναι καλό όνομα στο χώρο...Ε, δεν ήθελε και πολυ...Και να φαντστείς ότι δεν ήξερα ποιό μοντέλο θα είναι.Απλά περίμενα ενα radio-cd clarion με 150 ευρώ και τίποτα άλλο..όταν είδα στο κουτί ότι έπαιζε και mp3 σε συνδυασμό με το πόσο το πήρα και πόσο έκανε,τρελάθηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Εγώ θέλω να βάλω ένα CD-MP3 αλλά φοβάμαι ότι δε θα "δέσει" με το υπόλοιπο ταμπλώ... Το αυτοκίνητο είναι Alfa 147 και για την ώρα δεν έχω φωτό. Όταν κατέβω στο αυτοκίνητο θα βγάλω μια. Τι λέτε; (Ρωτάω για όποιον ξέρει πως είναι το ταμπλώ της 147) EDIT: Ορίστε και η φωτό: http://utopia.duth.gr/~kk3659/147.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Αν βρεις κατι πες το και σε εμας... Την 147 εχω και εγω (με το radioCd ομως) αλλα θελω κατι πιο δυνατο και με Mp3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Αν βρεις κατι πες το και σε εμας... Την 147 εχω και εγω (με το radioCd ομως) αλλα θελω κατι πιο δυνατο και με Mp3! Δύσκολο το κόβω όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 ergostasiako CD-MP3 player den vgazei h alfa ? ama thelete mporeite na sindesete ena cd-chainger na kanete thn douleia sas Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Δεν ξέρω αν βγάζει εργοστασιακό... Αλλα και να βγάζει θα είναι μάλλον πανάκριβο... Τώρα για CD-Changer δε με πολυενδιαφέρει γιατί έχω ήδη συνδέσει ένα φορητό iRiver με την κασσέτα και με βόλεψε πολύ. EDIT: Τελικά έχει CD-mp3 με 390€... Πολλά δεν είναι; :confused: Το CD Changer είναι πιο ακριβό (560€) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Εγώ θέλω να βάλω ένα CD-MP3 αλλά φοβάμαι ότι δε θα "δέσει" με το υπόλοιπο ταμπλώ... Το αυτοκίνητο είναι Alfa 147 και για την ώρα δεν έχω φωτό. Όταν κατέβω στο αυτοκίνητο θα βγάλω μια. Τι λέτε; (Ρωτάω για όποιον ξέρει πως είναι το ταμπλώ της 147) Τσιμπάς ένα τέτοιο και είσαι jet... http://www.kalogeropoulos.gr/LH1Uploads/_Items/1920/prod_1920_20041011_8224_1.pdf Πρώτο πρώτο είναι... Από εκεί και πέρα διαλέγεις μια πηγή που να δένει με το ταμπλό σου, κυρίως σε φωτισμό... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Πολύ καλό... Θα το ψάξω τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Από εκεί και πέρα διαλέγεις μια πηγή που να δένει με το ταμπλό σου, κυρίως σε φωτισμό... Και εδω ειναι ουσιαστικα το προβλημα μιας και δεν εχω καταφερει να βρω κατι καλο σε προσιτη τιμη... Η αλφα εχει μεσα τον κοκκινο χρωματισμο και δεν βγαινουν πολλες πηγες με κοκκινο φως! Αλλα και αυτες που αλλαζουν χρωματα ειναι πανακριβες...! ;) Εργοστασιακο Mp3 εχει η Alfa αλλα αν το παραγγηλεις κανει 2+ μηνες να ερθει το αυτοκινητο ενω αν πας να το βαλεις μετα το κοστος ειναι απαγορευτικο...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Και εδω ειναι ουσιαστικα το προβλημα μιας και δεν εχω καταφερει να βρω κατι καλο σε προσιτη τιμη... Η αλφα εχει μεσα τον κοκκινο χρωματισμο και δεν βγαινουν πολλες πηγες με κοκκινο φως! Αλλα και αυτες που αλλαζουν χρωματα ειναι πανακριβες...! ;) http://caraudiosecurity.com/shop/images/var/CLARION-DXZ558RMP.jpg απο εδω το παιρνεις γυρω στα 200 ευρο μαζι με τα εξοδα αποστολης και το συγκεκριμενο πιστευω οτι δενει αρκετα με την κονσολα σου ;) Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 http://caraudiosecurity.com/shop/images/var/CLARION-DXZ558RMP.jpg απο εδω το παιρνεις γυρω στα 200 ευρο μαζι με τα εξοδα αποστολης και το συγκεκριμενο πιστευω οτι δενει αρκετα με την κονσολα σου ;) Αυτό όμως δεν παίρνει το πλαίσιο... Μόνο για τα Pioneer πρέπει να είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Αποκλείεται να μην παίρνει το πλαίσιο αφού οι διαστάσεις είναι 1DIN. Με τη λογική αυτή σχεδόν κανένα σύγχρονο αυτοκίνητο δε θα μπορούσε να φορέσει κάτι άλλο εκτός από πηγές Pioneer. ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Αποκλείεται να μην παίρνει το πλαίσιο αφού οι διαστάσεις είναι 1DIN. Με τη λογική αυτή σχεδόν κανένα σύγχρονο αυτοκίνητο δε θα μπορούσε να φορέσει κάτι άλλο εκτός από πηγές Pioneer. ;) Έχει απόλυτο δίκιο...:) Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasitg Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 μηπως μπορειτε να προτείνετε καμια πηγή TV/DVD για το αυτοκίνητο, που έχετε δοκιμάσει ή αγοράσει? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/153781a.jpg 1,7bar και τα μυαλα στο πισω καθισμα :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Έχω δοκιμάσει φορητό dvd-player από προσφορά lidl προσαρμοσμένο με πατέντα στο ταμπλό και με ήχο στην είσοδο της κανονικής πηγής και αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts