Jump to content

nansi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

nansi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια καλημερα και ευχαριστω για τις απαντησεις! Την ερωτηση για τα ηχεια την εβαλα επειδη και καποιοι αλλοι που ρωτησα μου ειπαν αυτο που λεει και ο χρηστης BASSstarlet. Οτι δηλαδη δεν αξιζει τον κοπο να βαλω ηχεια μπροστα, παρα μονο αν βαλω και ενισχυτη οποτε βγαινει ενα κουστουμακι 700 ευρω... Μετα ομως λεει θα μου λειψει ΠΟΛΥ το μπασο, οποτε παμε για sub,αλλα 600 περιπου... Οποτε φτανουμε στα 1000 ευρω και βαλε, αν θελω λεει σωστη δουλεια!! Επισης μου ειπαν οτι τα πισω ηχεια που εχω ειναι πεταμενα λεφτα (τα ηχεια ειναι τα Pioneer TS-A6957 (180W,4Ω,3 δρομων)). Τωρα.... Καταρχιν πιστευω και εγω οτι καποια επωνυμα ηχεια μπροστα θα κανουν αρκετα μεγαλη διαφορα (σε σχεση με αυτα που εχω τωρα). Και το καταλαβαινω αυτο, οπως και το οτι τα πισω ηχεια ΔΕΝ ειναι πεταμενα λεφτα, απο το γεγονος οτι αν ρυθμισω το fader, ετσι ωστε να παιζουν ΜΟΝΟ τα μπροστινα εργοστασιακα ηχεια του αυτοκινητου, ο ηχος που ακουω ειναι χαλια και τελος παντων ΜΟΝΟ οταν παιζουν ολα μαζι, ακουγεται πολυ καλα! Απο αυτο συμπεραινω και οτι η πηγη μου (το 7700), «χανεται» τωρα εξαιτιας αυτων των μπροστινων ηχειων. Ολα αυτα με οδηγησαν στην αποφαση να ψαξω και για μπροστινα ηχεια (διαιρουμενα). Οσο για το κοστος τελικα διατειθεμαι να δωσω max 200 ευρω. ΜΑΧ! Τελειωνοντας θελω να πω οτι δεν αμφισβητω σε καμμια περιπτωση την αποδοση ενος car audio με ενισχυτες και subwoofer, καλοδιωσεις και μονωσεις κλπ, αλλα εγω δεν παω τωρα για κατι τετοιο. Αν πηγαινα για κατι τετοιο,θα ξεκιναγα απο την αρχη με αλλα μηχανηματα... Εγω αυτο που θελω τωρα ειναι ενα ζευγαρι μπροστινα ηχεια, καλα, τιμια και αξια, που να αποδιδουν με τις συσκευες που εχω. JBL ? PIONEER ? Αλλα ? Εσεις τι λετε ?
  2. Θελω να ευχαριστησω για τις απαντησεις στην ερωτηση μου. Τελικα πηρα το PIONEER - DEH-P7700MP και λογω σιντιερας και λογω του οτι το παλιο μου radio-cd (παλι pioneer) μου ειχε βγει αψογο. Κατι τελευταιο θελω να ρωτησω! Οπως λεω και παραπανω μπροστα στο αμαξι μου φοραω τα εργοστασιακα ηχεια του Skoda Fabia. Αν βαλω καποια επωνυμα ηχεια (πχ. Pioneer, JBL ή αλλα), αξιζει τον κοπο ? Θα ακουσω ουσιαστικη διαφορα ? Διαθετω εως 250 ευρω max (για ενα ζευγαρι μπροστινα ηχεια). Thanx!
  3. Alexel, αν αναφερεσαι σε εμενα, οχι δεν ειχα αφησει την προσοψη επανω, την ειχα (δυστυχως) ξεχασει στο ντουλαπακι του αυτοκινητου. Και εγω εμεινα ευχαριστημενη με την Pioneer (για αυτο και αναφερω ενα μοντελο της) αλλα σκεφτομαι και αλλες μαρκες τωρα. Τι εννοεις οτι πρεπει να ειναι καποιος sound freak ? Εννοεις οτι στα χρηματα που διαθετω δεν υπαρχουν ακουστες διαφορες μεταξυ αυτων των εταιριων ? Δηλαδη ενα Pioneer αξιας 350 ευρω παιζει το ιδιο με ενα Clarion (πχ) της ιδιας αξιας ? Επισης εννοεις οτι αυτες οι μαρκες δεν εχουν ακουστες διαφορες ? Ρωταω επειδη εγω ενα συστημα ειχα και δεν εχω εμπειρια...
  4. Καταρχίν σόρυ για το άλλο θέμα που έβαλα, δεν είδα αυτό εδώ. Διάβασα όλες τις απαντήσεις αλλά δεν καλύφθηκα για αυτό ξαναρωτάω και εδω. Σήμερα το πρωι βρήκα το τζαμι του οδηγού του αυτοκινήτου μου, σπασμένο και το ραδιο CD που είχα, είχε κάνει φτερά... Είχα ένα Pioneer DEH 7300 το οποίο απο το 2001 με είχε υπηρετήσει πάρα πολύ καλά. Τέλος πάντων... 1) CLARION DXZ658RMP 2) PIONEER - DEH-P7700MP 3) ALPINE …? 4) BLAUPUNKT…? Ποιό απο τα παραπάνω προτείνετε ? Είτε σαν εταιρία, είτε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο... Είμαι διατεθειμένη να δώσω εως 350 Ευρω max… Επίσης έχω ένα cd changer της Pioneer στο αμάξι (χωριτικότητας 6 δίσκων) και πίσω ηχεία οβαλ Pioneer. Μπροστά έχω τα μαμίσια του αυτοκινήτου (Skoda Fabia). Ξέρω οτι η cd – ιερα θα αχρηστευτεί αν δεν πάρω Pioneer, αλλά δεν με νοιάζει διότι δεν προγραμματιζόταν έτσι κι αλλιώς (για αναπαραγωγή μεταξύ των cd). Επίσης δεν με ενδιαφέρουν οι 255.854 ρυθμίσεις EQ. Με νοιάζει να ακούω όσο καλύτερα γίνεται. Μπορείτε να βοηθήσετε ?
  5. Τα λαστιχα που εβαλα προσφατα στο αυτοκινητο μου (Skoda Fabia 1,4) ειναι τα CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 185/60/14.
  6. greek_aeras δεν έχω σκοπό ν' αρχίσω να γεμίζω με κωδικούς και γενικά με λογαριασμούς!!!! :O Καθαρά για λόγους περιέργειας ρώτησα σε περίπτωση που χρειαστεί για να μην αφήνω ανοικτά προφίλ!Αλλά αφού δεν γίνεται οκ!!!! :cool:
  7. Δηλαδή KostasV αν θέλει κάποιος να διαγραφεί για τον οποιοδήποτε λόγο δεν γίνεται? Όποιος γράφεται μένει για πάντα μέλος? :worry: Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος...απλώς θα ήθελα να γνωρίζω τί γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις! :D
  8. Arous δεν κατάλαβα τι ακριβως ενοεις!!! :what:
  9. ok,thanks!!!! Το βρήκα λίγο μετά αφού έβαλα το θέμα! :O Για τη διαγραφή δεν γνωρίζω,θα περιμένω μπας και γνωρίζει κάποιος εδάλλως θα κάνω αυτό που λες!!! :blink:
  10. Καλησπέρα σε όλους! θα' θελα όποιος γνωρίζει να μου πει αν και πως μπορώ να τροποποιήσω το προφίλ μου!Να συμπληρώσω στοιχεία ή και να διορθώσω! Επίσης αν ξέρει κάποιος πώς μπορώ να διαγράψω γενικά το όνομα και τον κωδικό μου! Ευχαριστώ! :)
×
×
  • Create New...