Jump to content

Xiaomi Mi Max 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ στις 11/11 πήρα 2 τεμάχια από gearbest στα 165, βέβαια στις 24/11 το κατεβάσαν στα 156, σίγουρα θα ξαναπαίξουν τέτοιες προσφορές όμως είναι για περιορισμένο αριθμό και θέλει ψάξιμο και τύχη να τις προλάβεις

Δεύτερη μέρα χρήσης και μόνο θετικές εντυπώσεις μου έχει δώσει. Η οθόνη είναι απίστευτη. Αύριο θα αγοραστεί θήκη σιλικόνης και τζαμακι.

Καλημέρα παιδιά.

Όσοι το έχετε πάρει και πριν είχατε 5 ή 5,5 ίντσες οθόνη το μέγεθος το συνηθίσατε ή γενικά είναι δύσχρηστο ειδικά με το ένα χέρι;

Το ψαχούλεψα λίγο σε μαγαζί αλλά αλλιώς είναι να το δουλέψεις 4-5 λεπτά και αλλιώς σαν προσωπικό τηλέφωνο.

Με το ένα χέρι δε δουλεύεται... Γενικά κανένα τηλέφωνο δεν είναι για 1 χέρι. Εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με το μέγεθος του. Όλα μου τα τηλέφωνα ήταν από 5.7" έως 6". Τώρα μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό σαν μέγεθος. Ας ελπίσουμε η εταιρεία να συνεχίσει αυτή τη σειρά.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δύσκολα το δουλεύεις με ένα χέρι. Γενικά πριν το πάρω είχα δουλέψει συσκευές 5,5" και 5,7". Οπότε το συνήθισα μέσα σε μια μέρα.

toylhs9 said:
Εγώ στις 11/11 πήρα 2 τεμάχια από gearbest στα 165, βέβαια στις 24/11 το κατεβάσαν στα 156, σίγουρα θα ξαναπαίξουν τέτοιες προσφορές όμως είναι για περιορισμένο αριθμό και θέλει ψάξιμο και τύχη να τις προλάβεις

το ειχαν κατεβασει 156 με τα μεταφορικα? ρισπεκτ

εγω παντως το προλαβα, για λιγα κομματια οπως λες, στα 145+19 priority line και βγηκε εκει στα 165 τελικη τιμη που μου φαινεται πραγματικα vfm

τωρα θα πρεπει να εχει κανεις το νου του συνεχεια γιατι θα ξαναβγουν προσφορες.

karteo said:

το μόνο που μου την σπάει στην κάτω είναι οτι αφήνει το κινητό ακάλυπτο πάνω και κάτω και είναι επιρρεπές σε γρατσουνιές. Κατά τα αλλά είναι πανέμορφη και με πολύ καλό grip

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγόρασα σήμερα από Σκρούτζ διάφανη θήκη σιλικόνης και τζαμακι. No name και τα δύο. Μια χαρά εφάρμοσαν προς το παρόν.

kostassa said:
Αγόρασα σήμερα από Σκρούτζ διάφανη θήκη σιλικόνης και τζαμακι. No name και τα δύο. Μια χαρά εφάρμοσαν προς το παρόν.
Ποια πήρες φίλε μου;

Προερχόμενος από το mi A1 όπου με ρουτ μπορούσες να περάσεις gcam για καλύτερες φωτογραφίες,θέλω να ρωτήσω αν γίνεται κ στο θηρίο μας το ίδιο?στο θέμα του mi A1 στην σελίδα 52 αν θυμάμαι καλά έχει το Λίνκ από όπου κατεβάζουμε gcam σε διάφορες εκδοχές.μπορει κάποιος να δει αν κάνει??

Alexakisd said:
Ψάξε το official Mi max 2 theme

Με αυτό το όνομα ακριβώς το εμφανίζει μέσα στο theme store γιατί δεν το βρίσκω...

george_21 said:
Προερχόμενος από το mi A1 όπου με ρουτ μπορούσες να περάσεις gcam για καλύτερες φωτογραφίες,θέλω να ρωτήσω αν γίνεται κ στο θηρίο μας το ίδιο?στο θέμα του mi A1 στην σελίδα 52 αν θυμάμαι καλά έχει το Λίνκ από όπου κατεβάζουμε gcam σε διάφορες εκδοχές.μπορει κάποιος να δει αν κάνει??
Βεβαίως και γίνεται αν το ξεκλειδώσεις,εδώ είναι και οι εκδόσεις https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/

;όσοι το έχετε αγοράσει από Ελλάδα από σκρουτζ τι παίζει με την εγγύηση ακριβώς. Το πας σε αυτούς και εκείνοι το προωθούν αλλού?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

nikolasn80 said:
;όσοι το έχετε αγοράσει από Ελλάδα από σκρουτζ τι παίζει με την εγγύηση ακριβώς. Το πας σε αυτούς και εκείνοι το προωθούν αλλού?

Εννοείται αφού δεν το έχει φέρει επίσημα η αντιπροσωπεία (ακόμα).

geo_xar said:
Με αυτό το όνομα ακριβώς το εμφανίζει μέσα στο theme store γιατί δεν το βρίσκω...
Μόλις μπεις στο store με τα θέματα, επάνω επάνω σου έχει μια μεγάλη φωτογραφία με κάτι φύλλα.

Σκρολαρισε προς τα δεξιά αυτή την φωτογραφία και η επόμενη είναι το θέμα που ζητάς

καλημέρα, περιμένοντας να κλείσει το 72ωρο για το unlock εχω μια ερώτηση

εχω βαλει την developer rom Version: 7.12.8 (MIUI9) και βλεπω σε κάποιους οδηγούς οτι πρέπει να κανω install και dm-verity disabler? η' αυτό χρειάζεται μονο αν παιξω με supersu και οχι με magisk?

εν γενει εχω ρουταρει πολλες συσκευες αλλα οι διαφορες που βλέπω στους οδηγούς με προβληματίζουν λίγο και αν και η συσκευη ειναι οτι πρεπει για να γινει πιατελα αν την κανω brick, θα ηθελα να το αποφυγω :p

αν κανω μετα το unlock:

-install το twrp

-install το magisk.zip (χωρις reboot μετα το twrp)

-reboot

θα δουλεψει η' πιατέλα?

Alexakisd said:
Μόλις μπεις στο store με τα θέματα, επάνω επάνω σου έχει μια μεγάλη φωτογραφία με κάτι φύλλα.

Σκρολαρισε προς τα δεξιά αυτή την φωτογραφία και η επόμενη είναι το θέμα που ζητάς

Κάποιες φορές αυτό που ψάχνεις είναι εκεί δίπλα σου... αλλά... :D Thanks! ;)

Εγώ έκανα την αίτηση προχθές το βράδυ κ έλεγε 27 ώρες...σήμερα απόγευμα θα αρχίσει το σκάλισμα.....

Το πήρα και εγώ αλλά θα το δώσω άμεσα.

Ωραίο κινητό αλλά δεν μπορώ το μέγεθος.

Δεν το περίμενα τόσο μεγάλο.

tiniakos said:
Το πήρα και εγώ αλλά θα το δώσω άμεσα.

Ωραίο κινητό αλλά δεν μπορώ το μέγεθος.

Δεν το περίμενα τόσο μεγάλο.

Είναι λίγο δύσκολο στη μεταφορά δεν χωράει σε τσέπη. Κατά τα άλλα συνηθίζεται το μέγεθος σε 1-2 μέρες. Είχες δουλέψει στο παρελθόν συσκευές με μεγάλη οθόνη;

Είχα κάνει ένα break τους τελευταίους μήνες από το MIUI και προσπαθώ να θυμηθώ τι παίζει με τις ειδοποιήσεις. Παράδειγμα για το viber παρόλο που έχω ενεργοποιήσει αυτά που θυμάμαι ότι απαιτούνται, στην οθόνη κλειδώματος δε φαίνονται οι ειδοποιήσεις... Κάτι θα μου έχει ξεφύγει λογικα...

1. Ρυθμίσεις -> Οθόνη κλειδώματος & δακτυλικό αποτύπωμα -> Ενεργοποίηση οθόνης κλειδώματος για ειδοποιήσεις -> ΟΝ

2. Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης -> Ειδοποιήσεις εφαρμογών -> Viber -> Εμφάνιση ειδοποιήσεων -> ΟΝ

3. Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης -> Ειδοποιήσεις εφαρμογών -> Viber -> Ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος -> ΟΝ

4. Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης ->Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος -> ΟΝ

5. Ρυθμίσεις -> Άδειες -> Άλλες άδειες -> Viber -> Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος -> ΟΝ

6. Ρυθμίσεις -> Άδειες -> Αυτόματη έναρξη -> Viber -> ΟΝ

7. Πρόσφατες εφαρμογές -> Viber -> (τράβηγμα προς τα κάτω ώστε να βγει το λουκέτο πάνω από την εφαρμογή)

8. Ρυθμίσεις -> Οθόνη κλειδώματος & δακτυλικό αποτύπωμα -> Σύνθετες ρυθμίσεις -> Στο κλείδωμα οθόνης -> Προβολή όλων των ειδοποιήσεων και των περιεχομένων τους

Edited by geo_xar

Konstantine73 said:
Τελικά η διαφορά από ότι κατάλαβα περιορίζεται στην καλύτερη αυτονομία λόγω χαμηλού ενεργειακά soc...Την ημέρα και οι καμ δεν έχουν μεγάλες διαφορές οπότε δεν έχω κανένα λόγο να πάω στο 2, έτσι και αλλιώς το έχω αναφέρει πολλάκις ότι για μένα δεν αξίζει η μετάβαση....περιμένω το 3 με έναν καλύτερο soc

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περιμένουμε όλοι το Max 3 όχι μόνο με άλλο SoC (το οποίο τα πάει καταπληκτικά) αλλά με άλλη φιλοσοφία. Δηλαδή να ρίξουν μια 2k οθόνη, τον 821 ή 835 σαν επεξεργαστή, 6GB μνήμη και την κάμερα του Note 3.

Μπαταρία, οθόνη, ηχεία, υπέρυθρες να τα κρατήσουν.

Η τιμή προσωπικά δε με ενδιαφέρει.