toylhs9 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Εγώ στις 11/11 πήρα 2 τεμάχια από gearbest στα 165, βέβαια στις 24/11 το κατεβάσαν στα 156, σίγουρα θα ξαναπαίξουν τέτοιες προσφορές όμως είναι για περιορισμένο αριθμό και θέλει ψάξιμο και τύχη να τις προλάβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Δεύτερη μέρα χρήσης και μόνο θετικές εντυπώσεις μου έχει δώσει. Η οθόνη είναι απίστευτη. Αύριο θα αγοραστεί θήκη σιλικόνης και τζαμακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Καλημέρα παιδιά. Όσοι το έχετε πάρει και πριν είχατε 5 ή 5,5 ίντσες οθόνη το μέγεθος το συνηθίσατε ή γενικά είναι δύσχρηστο ειδικά με το ένα χέρι; Το ψαχούλεψα λίγο σε μαγαζί αλλά αλλιώς είναι να το δουλέψεις 4-5 λεπτά και αλλιώς σαν προσωπικό τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Με το ένα χέρι δε δουλεύεται... Γενικά κανένα τηλέφωνο δεν είναι για 1 χέρι. Εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με το μέγεθος του. Όλα μου τα τηλέφωνα ήταν από 5.7" έως 6". Τώρα μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό σαν μέγεθος. Ας ελπίσουμε η εταιρεία να συνεχίσει αυτή τη σειρά. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Δύσκολα το δουλεύεις με ένα χέρι. Γενικά πριν το πάρω είχα δουλέψει συσκευές 5,5" και 5,7". Οπότε το συνήθισα μέσα σε μια μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karteo Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 toylhs9 said: Εγώ στις 11/11 πήρα 2 τεμάχια από gearbest στα 165, βέβαια στις 24/11 το κατεβάσαν στα 156, σίγουρα θα ξαναπαίξουν τέτοιες προσφορές όμως είναι για περιορισμένο αριθμό και θέλει ψάξιμο και τύχη να τις προλάβεις το ειχαν κατεβασει 156 με τα μεταφορικα? ρισπεκτ εγω παντως το προλαβα, για λιγα κομματια οπως λες, στα 145+19 priority line και βγηκε εκει στα 165 τελικη τιμη που μου φαινεται πραγματικα vfm τωρα θα πρεπει να εχει κανεις το νου του συνεχεια γιατι θα ξαναβγουν προσφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karteo Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 panos23 said: Καλησπερα παιδια Μολις εγινα κατοχος κ γω αυτης της κινηταρας Αυτη η θηκη πως σας φενετε? https://www.mythiki.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=907&virtuemart_product_id=15259&Itemid=2249 εγω πηρα αυτη σε εξευτελιστικη τιμη, που ειναι εξαιρετικη btw https://www.ebay.co.uk/itm/For-Various-Smartphones-Ultra-Thin-Slim-Matt-Hard-Case-Cover-360-Hybrid/112634138485?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=413073061761&_trksid=p2057872.m2749.l2649 και περιμενω και αυτη https://www.ebay.co.uk/itm/Nillkin-Scratchproof-Frosted-Shield-PC-Hard-Back-Cover-Case-For-Xiaomi-Mi-MAX-2/322696053196?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=511742070294&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 karteo said: εγω πηρα αυτη σε εξευτελιστικη τιμη, που ειναι εξαιρετικη btw https://www.ebay.co.uk/itm/For-Various-Smartphones-Ultra-Thin-Slim-Matt-Hard-Case-Cover-360-Hybrid/112634138485?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=413073061761&_trksid=p2057872.m2749.l2649 και περιμενω και αυτη https://www.ebay.co.uk/itm/Nillkin-Scratchproof-Frosted-Shield-PC-Hard-Back-Cover-Case-For-Xiaomi-Mi-MAX-2/322696053196?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=511742070294&_trksid=p2057872.m2749.l2649 το μόνο που μου την σπάει στην κάτω είναι οτι αφήνει το κινητό ακάλυπτο πάνω και κάτω και είναι επιρρεπές σε γρατσουνιές. Κατά τα αλλά είναι πανέμορφη και με πολύ καλό grip Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Αγόρασα σήμερα από Σκρούτζ διάφανη θήκη σιλικόνης και τζαμακι. No name και τα δύο. Μια χαρά εφάρμοσαν προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 kostassa said: Αγόρασα σήμερα από Σκρούτζ διάφανη θήκη σιλικόνης και τζαμακι. No name και τα δύο. Μια χαρά εφάρμοσαν προς το παρόν.Ποια πήρες φίλε μου; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 https://www.frogs.gr/θήκη-xiaomi-mi-max-2-ultra-thin-transparent.html https://www.frogs.gr/tempered-glass-screen-protector-for-xiaomi-mi-max-2.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Προερχόμενος από το mi A1 όπου με ρουτ μπορούσες να περάσεις gcam για καλύτερες φωτογραφίες,θέλω να ρωτήσω αν γίνεται κ στο θηρίο μας το ίδιο?στο θέμα του mi A1 στην σελίδα 52 αν θυμάμαι καλά έχει το Λίνκ από όπου κατεβάζουμε gcam σε διάφορες εκδοχές.μπορει κάποιος να δει αν κάνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Alexakisd said: Ψάξε το official Mi max 2 theme Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με αυτό το όνομα ακριβώς το εμφανίζει μέσα στο theme store γιατί δεν το βρίσκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 george_21 said: Προερχόμενος από το mi A1 όπου με ρουτ μπορούσες να περάσεις gcam για καλύτερες φωτογραφίες,θέλω να ρωτήσω αν γίνεται κ στο θηρίο μας το ίδιο?στο θέμα του mi A1 στην σελίδα 52 αν θυμάμαι καλά έχει το Λίνκ από όπου κατεβάζουμε gcam σε διάφορες εκδοχές.μπορει κάποιος να δει αν κάνει??Βεβαίως και γίνεται αν το ξεκλειδώσεις,εδώ είναι και οι εκδόσεις https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 ;όσοι το έχετε αγοράσει από Ελλάδα από σκρουτζ τι παίζει με την εγγύηση ακριβώς. Το πας σε αυτούς και εκείνοι το προωθούν αλλού? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 nikolasn80 said: ;όσοι το έχετε αγοράσει από Ελλάδα από σκρουτζ τι παίζει με την εγγύηση ακριβώς. Το πας σε αυτούς και εκείνοι το προωθούν αλλού? Εννοείται αφού δεν το έχει φέρει επίσημα η αντιπροσωπεία (ακόμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 geo_xar said: Με αυτό το όνομα ακριβώς το εμφανίζει μέσα στο theme store γιατί δεν το βρίσκω...Μόλις μπεις στο store με τα θέματα, επάνω επάνω σου έχει μια μεγάλη φωτογραφία με κάτι φύλλα. Σκρολαρισε προς τα δεξιά αυτή την φωτογραφία και η επόμενη είναι το θέμα που ζητάς Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karteo Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 καλημέρα, περιμένοντας να κλείσει το 72ωρο για το unlock εχω μια ερώτηση εχω βαλει την developer rom Version: 7.12.8 (MIUI9) και βλεπω σε κάποιους οδηγούς οτι πρέπει να κανω install και dm-verity disabler? η' αυτό χρειάζεται μονο αν παιξω με supersu και οχι με magisk? εν γενει εχω ρουταρει πολλες συσκευες αλλα οι διαφορες που βλέπω στους οδηγούς με προβληματίζουν λίγο και αν και η συσκευη ειναι οτι πρεπει για να γινει πιατελα αν την κανω brick, θα ηθελα να το αποφυγω :p αν κανω μετα το unlock: -install το twrp -install το magisk.zip (χωρις reboot μετα το twrp) -reboot θα δουλεψει η' πιατέλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Alexakisd said: Μόλις μπεις στο store με τα θέματα, επάνω επάνω σου έχει μια μεγάλη φωτογραφία με κάτι φύλλα. Σκρολαρισε προς τα δεξιά αυτή την φωτογραφία και η επόμενη είναι το θέμα που ζητάς Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάποιες φορές αυτό που ψάχνεις είναι εκεί δίπλα σου... αλλά... :D Thanks! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Εγώ έκανα την αίτηση προχθές το βράδυ κ έλεγε 27 ώρες...σήμερα απόγευμα θα αρχίσει το σκάλισμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Το πήρα και εγώ αλλά θα το δώσω άμεσα. Ωραίο κινητό αλλά δεν μπορώ το μέγεθος. Δεν το περίμενα τόσο μεγάλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 tiniakos said: Το πήρα και εγώ αλλά θα το δώσω άμεσα. Ωραίο κινητό αλλά δεν μπορώ το μέγεθος. Δεν το περίμενα τόσο μεγάλο. Είναι λίγο δύσκολο στη μεταφορά δεν χωράει σε τσέπη. Κατά τα άλλα συνηθίζεται το μέγεθος σε 1-2 μέρες. Είχες δουλέψει στο παρελθόν συσκευές με μεγάλη οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 (edited) Είχα κάνει ένα break τους τελευταίους μήνες από το MIUI και προσπαθώ να θυμηθώ τι παίζει με τις ειδοποιήσεις. Παράδειγμα για το viber παρόλο που έχω ενεργοποιήσει αυτά που θυμάμαι ότι απαιτούνται, στην οθόνη κλειδώματος δε φαίνονται οι ειδοποιήσεις... Κάτι θα μου έχει ξεφύγει λογικα... 1. Ρυθμίσεις -> Οθόνη κλειδώματος & δακτυλικό αποτύπωμα -> Ενεργοποίηση οθόνης κλειδώματος για ειδοποιήσεις -> ΟΝ 2. Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης -> Ειδοποιήσεις εφαρμογών -> Viber -> Εμφάνιση ειδοποιήσεων -> ΟΝ 3. Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης -> Ειδοποιήσεις εφαρμογών -> Viber -> Ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος -> ΟΝ 4. Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης ->Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος -> ΟΝ 5. Ρυθμίσεις -> Άδειες -> Άλλες άδειες -> Viber -> Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος -> ΟΝ 6. Ρυθμίσεις -> Άδειες -> Αυτόματη έναρξη -> Viber -> ΟΝ 7. Πρόσφατες εφαρμογές -> Viber -> (τράβηγμα προς τα κάτω ώστε να βγει το λουκέτο πάνω από την εφαρμογή) 8. Ρυθμίσεις -> Οθόνη κλειδώματος & δακτυλικό αποτύπωμα -> Σύνθετες ρυθμίσεις -> Στο κλείδωμα οθόνης -> Προβολή όλων των ειδοποιήσεων και των περιεχομένων τους Edited December 15, 2017 by geo_xar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Konstantine73 said: Τελικά η διαφορά από ότι κατάλαβα περιορίζεται στην καλύτερη αυτονομία λόγω χαμηλού ενεργειακά soc...Την ημέρα και οι καμ δεν έχουν μεγάλες διαφορές οπότε δεν έχω κανένα λόγο να πάω στο 2, έτσι και αλλιώς το έχω αναφέρει πολλάκις ότι για μένα δεν αξίζει η μετάβαση....περιμένω το 3 με έναν καλύτερο soc Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠεριμένουμε όλοι το Max 3 όχι μόνο με άλλο SoC (το οποίο τα πάει καταπληκτικά) αλλά με άλλη φιλοσοφία. Δηλαδή να ρίξουν μια 2k οθόνη, τον 821 ή 835 σαν επεξεργαστή, 6GB μνήμη και την κάμερα του Note 3. Μπαταρία, οθόνη, ηχεία, υπέρυθρες να τα κρατήσουν. Η τιμή προσωπικά δε με ενδιαφέρει. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts