toylhs9 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Περιμένουμε όλοι το Max 3 όχι μόνο με άλλο SoC (το οποίο τα πάει καταπληκτικά) αλλά με άλλη φιλοσοφία. Δηλαδή να ρίξουν μια 2k οθόνη, τον 821 ή 835 σαν επεξεργαστή, 6GB μνήμη και την κάμερα του Note 3. Μπαταρία, οθόνη, ηχεία, υπέρυθρες να τα κρατήσουν. Η τιμή προσωπικά δε με ενδιαφέρει. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενδιαφέρει όμως την Xiaomi η τιμή, ένα τηλέφωνο με τις προδιαγραφές που αναφέρεις ,σίγουρα αρκετοί το θέλουν αλλά λίγοι μπορούν να το αποκτήσουν, φαντάσου ότι αναλογικά είναι ελάχιστα τα τηλέφωνα που πωλούνται με οθόνες 6+, αν και η τιμή είναι στα 500 ευρώ, οι πωλήσεις θα ήταν ελάχιστες, για να μην πω μηδαμινές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Τελικά η διαφορά από ότι κατάλαβα περιορίζεται στην καλύτερη αυτονομία λόγω χαμηλού ενεργειακά soc...Την ημέρα και οι καμ δεν έχουν μεγάλες διαφορές οπότε δεν έχω κανένα λόγο να πάω στο 2, έτσι και αλλιώς το έχω αναφέρει πολλάκις ότι για μένα δεν αξίζει η μετάβαση....περιμένω το 3 με έναν καλύτερο soc Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε η ποιότητα κατασκευής είναι η μέρα με τη νύχτα! Μην το ψάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Φίλε η ποιότητα κατασκευής είναι η μέρα με τη νύχτα! Μην το ψάχνεις.+1000,ερχομαι και εγώ από το 1,οντως η ποιότητα ανέβηκε επίπεδο στο 2,αλλα είναι και λίγο γούστα αυτά... Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Καλησπέρα σε όλους, έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές messenger κλπ... Όταν μου στέλνουν παράλληλα πάνω από δύο άνθρωποι σε αυτές τις εφαρμογές το κινητό κολλάει, το πληκτρολόγιο και. Γενικά. Ξέρει κανένας τι φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει soc της σειράς 8xx , εδώ δεν έβαλαν τον 660 καλά καλά...Τελικά ίσως το μετάνιωσαν που έβαλαν στο 1 ισχυρό midrange... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ μπορεί να είναι και λίγο υπερβολικό τα τόσο μεγάλα specs. Προσωπικά ποτέ δεν βλέπω τα σκορ που σημειώνουν στα antutu και λοιπά αφού ως γνωστόν τα πάντα είναι πειραγμένα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 http://mediaplayers.gr/xiaomi-mi-max-2/ Αλλη μια επιβεβαίωση οτι είναι κτηνάκι σε όλα του. Ξερουμε αν θα παρει καποια στιγμή Oreo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 http://mediaplayers.gr/xiaomi-mi-max-2/ Αλλη μια επιβεβαίωση οτι είναι κτηνάκι σε όλα του. Ξερουμε αν θα παρει καποια στιγμή Oreo? Δεν σε ενδιαφέρει το Oreo από την στιγμή που σου δίνει η μαμά κάργα ενημερώσεις στο MIUI! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Καλησπερα παιδια Μολις εγινα κατοχος κ γω αυτης της κινηταρας Αυτη η θηκη πως σας φενετε? https://www.mythiki.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=907&virtuemart_product_id=15259&Itemid=2249 Μολις παρελαβα κ τοποθετησα τη θηκη Πολυ ομορφη κ στυλατη την προτεινω 100% Το glass που ειχε μαζι αντιθετα ειναι για πεταμα Για εξτρα προστασια αυτο πως σας φενετε ? https://www.e-matrix.gr/tempered-glass-tzamaki-prostasias-mocolo-gia-xiaomi-mi-max-2-mayro-pd-17715 Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Μολις παρελαβα κ τοποθετησα τη θηκη Πολυ ομορφη κ στυλατη την προτεινω 100% Το glass που ειχε μαζι αντιθετα ειναι για πεταμα Για εξτρα προστασια αυτο πως σας φενετε ? https://www.e-matrix.gr/tempered-glass-tzamaki-prostasias-mocolo-gia-xiaomi-mi-max-2-mayro-pd-17715 Έχουμε αναφέρει λίγο πιο πίσω για το συγκεκριμένο είδος tempered! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Το 2 ειναι μακραν καλυτερο απο το ενα...........χαλαρα κιολας............οσοι πηγαν απο το 1 στο 2 αυτο αναφερουν. Κατα τα αλλα μηλοξυδο.......:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Πάντως δεν θεωρείτε πολύ το SAR του κινητού μας? The highest SAR values are as follows: Model MDE40 2.0 W/kg (over 10 g) SAR Limit Head: 1.22 W/kg Body: 0.710 W/kg (Max distance 5 mm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Καλημερα σας, μου ήρθε ειδοποίηση για να κατεβάσω την αναβάθμιση στην συσκευή, αποθήκευσα το zip αρχείο το αποσυμπίεσα και τώρα δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί είμαι νέος στο mi max2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Καλημερα σας, μου ήρθε ειδοποίηση για να κατεβάσω την αναβάθμιση στην συσκευή, αποθήκευσα το zip αρχείο το αποσυμπίεσα και τώρα δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί είμαι νέος στο mi max2Στον υπολογιστή σου όλα αυτά? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Καλημερα σας, μου ήρθε ειδοποίηση για να κατεβάσω την αναβάθμιση στην συσκευή, αποθήκευσα το zip αρχείο το αποσυμπίεσα και τώρα δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί είμαι νέος στο mi max2Ποια ρομ φοράς? Global? Ελληνικη? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Στην συσκευή μου ήρθε ειδοποίηση από το miui φόρουμ και επιτόπου το κατέβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Στην συσκευή μου ήρθε ειδοποίηση από το miui φόρουμ και επιτόπου το κατέβασαΔώσε περισσότερες λεπτομέρειες για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Έχω αυτή την στιγμή global 9.0.2.0 και μου έχει κατεβάσει ένα αρχείο 7. 12. 8_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Έχω αυτή την στιγμή global 9.0.2.0 και μου έχει κατεβάσει ένα αρχείο 7. 12. 8_7Μην το κάνεις, ίσως έχεις προβλήματα... Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Εντάξει δεν θα το κάνω. Μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα στις επαφές μερικές φορές αργεί ενώ ανοίγει μια επαφή να δείξει τους αποθηκευμένους αριθμούς και επίσης παρουσιάζει κολλήματα με τo messenger ειδικά αν έρθουν δύο τρία μηνύματα μαζί.. Πρέπει να κάνω κάτι για αυτό? Και κάτι ακόμα σας παρακαλώ πείτε μου όταν κάνεις κάτω μια ανοικτή εφαρμογή τι είναι το λουκέτο που βγάζει... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 (edited) Δεν σε ενδιαφέρει το Oreo από την στιγμή που σου δίνει η μαμά κάργα ενημερώσεις στο MIUI! Ακόμα και να μην είσαι developer σε ενδιαφέρει για τα features που μπορεί να φέρνει η νέα έκδοση, αν και η Xiaomi μπορεί να σου δώσει τη νέα έκδοση χωρίς κάποια feature της οπότε στο τέλος προτιμάς μια έκδοση λιγότερη και σταθερό MIUI ;) Για τα lockscreen notifications στο MIUI9 κανενα σχόλιο? Edited December 15, 2017 by geo_xar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 (edited) Εννοείς που δεν έχει τα μικρά πλαστικά μέρη πάνω και κάτω...Δεν με απασχολούν καθόλου, έτσι και αλλιώς όλο το άλλο σώμα είναι αλουμινίου και είναι μάλιστα και πιο ελαφρύ και 0.1 πιο λεπτό :) Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι σαρ έχει το 2 ? Τι σαρ έχει το 1 παίξε με τον κακομοίρη 625 και σου επιστρέφω το μηλοξυδο! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φίλε μου μήπως έχεις υπαρξιακά? είσαι μονίμως στο νήμα προσπαθώντας να αποδείξεις τι? οτι το ένα είναι καλύτερο απο το δύο? Και για ποιόν λόγο? πραγματικά έχεις κουράσει, αν σε καλύπτει το ένα και δεν σε καλύπτει το δύο κάτσε εκεί που είσαι και τελειώνει το θέμα να μην χαλάς και τα λέφτα σου. Ωστόσο άσε εμάς τους υπόλοιπους που το έχουμε πάρει να το χαρούμε χωρίς να μας αποσχολέι ποιός πάει καλύτερα στα benchmarks. Συμμετέχεις σε ένα νήμα όταν έχεις κάτι να πεις και να βοηθήσεις κάποιον αν δεν έχεις κάτι να πεις πας παρακάτω. Ούτως ή άλλως εδώ δεν πείθεις κανέναν. Δεν παίζει κανείς να δώσει το 2 και να κάνει πισωγύρισμα στο 1 Edited December 15, 2017 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 (edited) Χαχα ότι πεις :-D Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν είναι τι θα πω εγώ, εσύ μην ξαναπείς κάτι ανούσιο και κάτι που δεν έχει να προσφέρει κάτι στο νήμα γιατί μας κουράζεις, στο νήμα σου που ενδεχομένως να έχεις κάτι(?) να προσφέρεις. Send by Xiaomi Mi Max 2 Edited December 15, 2017 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Καλησπέρα, υπάρχει αναβάθμιση 9.0.3. Την έκανε κανείς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Καλησπέρα, υπάρχει αναβάθμιση 9.0.3. Την έκανε κανείς;; Δεν μου έχει έρθει κάτι μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 φίλε μου μήπως έχεις υπαρξιακά? είσαι μονίμως στο νήμα προσπαθώντας να αποδείξεις τι? οτι το ένα είναι καλύτερο απο το δύο? Και για ποιόν λόγο? πραγματικά έχεις κουράσει, αν σε καλύπτει το ένα και δεν σε καλύπτει το δύο κάτσε εκεί που είσαι και τελειώνει το θέμα να μην χαλάς και τα λέφτα σου. Ωστόσο άσε εμάς τους υπόλοιπους που το έχουμε πάρει να το χαρούμε χωρίς να μας αποσχολέι ποιός πάει καλύτερα στα benchmarks. Συμμετέχεις σε ένα νήμα όταν έχεις κάτι να πεις και να βοηθήσεις κάποιον αν δεν έχεις κάτι να πεις πας παρακάτω. Ούτως ή άλλως εδώ δεν πείθεις κανέναν. Δεν παίζει κανείς να δώσει το 2 και να κάνει πισωγύρισμα στο 1 Μα ατελειωτα..........:rolleyes: Στο τελος θα του χαρισω ενα 2αρι να το λυση το θεμα του......:lol::lol: Παντως το γυαλι στην οθονη ειναι ανθεκτικο........ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts