maria_1 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 χαρακτηριστικά΄και τιμες https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-oneplus-5 Αυτά είναι ράδιο αρβύλα, ειδικά από το συγκεκριμένο site. Θα τα μάθουμε την ημέρα της παρουσίασης τα χαρακτηριστικά. Μέχρι τώρα μόνο o Snapdragon 835 είναι επιβεβαιωμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 E ναι, οταν βγει τηλεφωνο 4" πλεον, η σωστη αναλυση ειναι 4κ :lol: Ενα συγχρονο iphone 4 θα ειχε 8κ αναλυση για να βγει σωστο :rolleyes: Υπερβολες, μαρκετινιστικα κολπα της apple απο το 2010, που καλο ειναι να μην τα αναπαραγεις πλεον φιλε μου. Σαφως και υπαρχει διαφορα 300-500dpi και εχει αποδειχτει και επιστημονικα οτι ο ανθρωπος βλεπει διαφορά. Το θεμα ειναι αν αξιζει το battery toll για την διαφορά αυτη και εγω λεω δαγκωτο όχι. Συγνώμη αλλά δεν θα μου απαγορεύεις να λέω αυτά που γνωρίζω Εάν έχεις άλλη άποψη κατέθεσε την και οποίος θέλει την διαβάζει και την συγκρατεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Αφού έχουν πει ότι θα έχει qhd οθόνη, τι βλακείες γράφει το kimovil Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ξερουμε αν θα ειναι water resistant και αν θα εχει wireless charging? Αυτο ειναι κατι που ενδιαφερει και εμενα...Για την ασυρματη φορτιση δεν με ενδιαφερει...αλλα η αντοχη στο νερο ειναι για μενα must... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Αισθητήρα κάμερας δίνει imx398, αυτόν που φοράει το 3Τ, ότι να ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Αισθητήρα κάμερας δίνει imx398, αυτόν που φοράει το 3Τ, ότι να ναι.. Το 3τ δεν φοράει τον 298...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Το 3τ δεν φοράει τον 298...? Ναι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 https://techblog.gr/mobile/oneplus-5-priced-550-euros-in-finland-2834/ Φήμες για 550€, θα πέσει μαύρο δάκρυ.. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 ωχ ωχ ωχ.. :dizzy: ήλπιζα για 480 490.. :rolleyes: για να δούμε.. που θα κάτσει η ..μπίλια.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 100 ευρώ πάνω ;;;; τρελό value πλεον η 1+ :lol::lol::mad: Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Την ώρα που το S8 ήδη έχει πέσει κάτω από 600 δε βλέπω κανένα vfm flagship killer στα 550. Ελπίζω να το δώσει το πολύ 470. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Την ώρα που το S8 ήδη έχει πέσει κάτω από 600 δε βλέπω κανένα vfm flagship killer στα 550. Ελπίζω να το δώσει το πολύ 470. https://gr.gizchina.com/2017/06/08/oneplus-5-price-550-euros-leaked/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Θα το χαρώ να παει τόσο η τιμή για να φάει μια πατάτα η εταιρεία και να βάλει μυαλό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Καποιοι πηραν αερα και νομιζουν πως ειναι η σουπερ ντουπερ εταιρια (αν κοστιζει τοσο οντως).... :lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Αν και περιμενα αρκετο καιρο για το OP5,αν παει κοντα στα 550 θα αξιζει?? γιατι αν βαλεις και τον φορτιστη που πρεπει να αγορασεις extra και καμια θηκη ανεβαινει ακομα παραπανω..και ταυτοχρονα βλεπεις στο σκρουτζ οτι το galaxy s8 εχει φτασει στα 600Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) πάντως έχε πέσει σχετικό "κράξιμο" και λογικό είναι, στα forum - social media κλπ κλπ , για την διαρροή της υποτιθέμενης τιμής των 550€ Edited June 8, 2017 by msarig Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Αν ξεκινάει από τα 550 και με σχεδιασμό iPhone 7 (το δεύτερο ειδικά το βλέπω λίγο απίθανο) δεν νομίζω ότι θα πάει τόσο καλά σε πωλήσεις... Για την τιμή βέβαια έχω την αίσθηση ότι θα είναι στα 499 η έκδοση των 64 και λογικά θα έχουν κάποια 128GB στα 450-470... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 και τα 500 πολλά θα είναι κατα την γνώμη μου εκτός και αν δικαιολογεί την τιμή με αδιαβροχοποίηση, ωραίο design χωρίς μπεζελ, μπαταρία και κυρίως να έχει ισάξια κάμερα με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες.τότε οκ, θα αξίζει και 550.Αν μας δώσουν ένα λίγο βελτιωμένο 3 με 100 ευρώ πάνω θα πάει άπατο. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 .... Για την τιμή βέβαια έχω την αίσθηση ότι θα είναι στα 499 η έκδοση των 64 και λογικά θα έχουν κάποια 128GB στα 450-470... ναι , κατι τετοιο λενε.. για να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) Αν ξεκινάει από τα 550 και με σχεδιασμό iPhone 7 (το δεύτερο ειδικά το βλέπω λίγο απίθανο) δεν νομίζω ότι θα πάει τόσο καλά σε πωλήσεις... Για την τιμή βέβαια έχω την αίσθηση ότι θα είναι στα 499 η έκδοση των 64 και λογικά θα έχουν κάποια 128GB στα 450-470... Θες να πεις 550 και 570 ευρω τα 128αρια. Αν ισχύουν οι τιμές, μαύρο στην one plus. Xiaomi οποίος θέλει χαμηλότερες τιμές αν θέλει να αναβαθμίσει. Ευτυχώς προλάβαμε το 3T που ήταν μάλλον και το τελευταίο vfm της one plus. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 8, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 με προλαβες, μολις πηγα να ανεβασω την εικονα απο facebook της 1+ https://www.facebook.com/oneplusunitedkingdom/posts/1245687782219891 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 αιφονίζει η είναι ιδέα μου? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 ^^^ OP 5 back photo Ειναι το δευτερο επίσημο στοιχείο (μετά τον SD835) και "απέχει" αρκετά από τα περισσότερα leaks. Εγω το μονο που παρατηρώ ειναι οτι ΔΕΝ έχει οπή ακουστικών 3,5mm στην πάνω πλευρά... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts